Reviews Nederlandse Energie Maatschappij

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

140 reviews

5 sterren
(14)
4 sterren
(5)
3 sterren
(6)
2 sterren
(8)
1 ster
(107)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
review over Nederlandse Energie Maatschappij
PS. uit Leiden, 11 november 2014

Geen problemen met overstappen, en prima service

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
prima
KH. uit 's-Gravenhage, 9 november 2014

Ik ben tevreden. Communicatie is uitstekend.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 10 november 2014

Geachte heer, mevrouw,

Heel fijn om te vernemen dat u tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

NLE Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
overstap van essent naar nem
berentschot uit Nijverdal, 8 november 2014

Ik heb geen problemen gehad met de overstap en ben tevreden.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 10 november 2014

Geachte heer,

Bedankt voor uw review.

We zijn met u. Welkom!

Met vriendelijke groet,

NLE Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
overstap prima verlopen
HFJZ. uit Wamel, 8 november 2014

Voor ons de goedkoopste en de overstap ging prima. Zo kijken wij wel jaar weer waar we de goedkoopste stroom kunnen afnemen.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 10 november 2014

Geachte heer, mevrouw,

Wij heten u van harte welkom bij NLE.

Fijn dat de overstap prima is verlopen.

Met vriendelijke groet,

NLE Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
de overstap is zonder problemen verlopen
fam willemse uit Helmond, 5 november 2014

Ik heb van de overstap naar de nederlandse energie maatschappij niets gemerkt, alles werd duidelijk uitgelegd per brief .

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 10 november 2014

Geachte mevrouw,

We zijn blij dat u duidelijkheid heeft gekregen inzake de overstap.

Wij willen u welkom heten bij de Nederlandse Energie Maatschappij.

Met vriendelijke groet,

NLE Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
P.J.T.J. van Hoeck uit Lieshout, 4 november 2014

Mijn ervaring tot nu toe is goed. De overstap van mijn vorige energieleverancier is vlekkeloos verlopen. Maar tot heden zijn er geen klachten en of opmerkingen. Overstap is van September 2014.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 10 november 2014

Geachte heer,

Bedankt voor uw positieve review.

We zijn blij dat de overstap goed is verlopen en dat u onze klant bent. Welkom bij NLE!

Met vriendelijke groet,

NLE Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Overstap zonder "gedoe" !!!
W Dalhuisen uit Gorssel, 4 november 2014

NEM gekozen vanwege lage tarief op energie-vergelijker. Overstap is zonder problemen verlopen.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 4 november 2014

Geachte heer, mevrouw Dalhuisen,

Bedankt voor uw review. Welkom bij NLE!

Fijn dat de overstap goed is verlopen.

Met vriendelijke groet,

NLE Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Probleemloze overstap
J.H.M. uit Emmen, 2 november 2014

Vorig jaar van Ned.Energie MIj overgestapt naar Energiedirect.nl Zonder problemen gegaan en nu dus weer terug. Op dit moment voor mij de voordeligste aanbieder en alles weer afgewerkt zoals het in mijn beleving hoort. Ook een telefonisch contact met de klantenservice wordt door mij als positief ervaren.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 4 november 2014

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw positieve review.

Wij zijn blij u opnieuw te mogen verwelkomen als onze klant.

Met vriendelijke groeten,

NLE Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goed
TWAK. uit Malden, 30 oktober 2014

goede prijs, snelle afhandeling. nog geen ervaring met klantenservice

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 31 oktober 2014

Geachte TWAK,

Bedankt voor uw positieve reactie!

Onze Klantenservice staat u heel graag te woord. We hopen dan ook dat u over een eventueel contact net zo positief bent.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
weet nog weinig
L Smit uit Papendrecht, 28 oktober 2014

Heb nog weinig ervaring bij dit bedrijf

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 29 oktober 2014

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw review. Wij hopen dat u tevreden bent met de overstap naar de Nederlandse Energie Maatschappij.

Met vriendelijke groet,

NLE Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Beetje erin geluist
lB. uit Groningen, 27 oktober 2014

Ik had in de eerste instantie, wat ik dacht een contract afgesloten voor 13,00 per maan, en dit was uiteindelijk 45... waarom? Geen idee. Foutje bedankt. Met mn slimme meter daalt het bedrag gelukkig wel maandelijks, dat scheelt! Verder geen problemen..

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 29 oktober 2014

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw review.

U kunt het termijnbedrag controleren via Mijn NLE. Stel dat u iets meer betaalt aan termijnbedragen gedurende het jaar wordt het teveel betaalde bedrag teruggestort door middel van de jaarnota. Uw jaarnota wordt opgemaakt aan de hand van meterstanden.

Tevens kunt u tussentijds uw termijnbedrag wijzigen. Wij raden u aan de voorschotmonitor regelmatig te raadplegen.

Met vriendelijke groeten,

NLE Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
we hebben het pas !!!!!
a.h gerards uit Landgraaf, 27 oktober 2014

Kan er eigenlijk nog niet veel over zeggen, we zijn pas over gestapt, ik heb een keer contact gehad, en dat was zeeeeer bevredigend. De mevr. aan de telefoon had geduld met me , daar ik iets verkeerd begreep, heeft ze het me heel goed en netjes uitgelegd. ze nam er echt de tijd voor.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 27 oktober 2014

Geachte heer Gerards,

Allereerst welkom bij de Nederlandse Energie Maatschappij!

We zijn blij dat u correct te woord bent gestaan en een bevredigend antwoord heeft gekregen.

Met vriendelijke groeten,

NLE Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Tevreden klant...
H Driessen uit 's-Hertogenbosch, 26 oktober 2014

Vindt levering e.d. oke alleen mijn NLE en zeker wachtwoord herkenning mag wel een stuk beter. Regelmatig komt het voor dat NLE het bestaande wachtwoord niet herkent en ik een nieuw wachtwoord aan moet vragen. Ook het resetten duurt dan erg lang.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 27 oktober 2014

Geachte heer Driessen,

Bedankt voor de tip.

We zijn blij met u als nieuwe klant.

We hopen dat u de gegevens voor Mijn NLE heeft kunnen inzien. Mocht u er vragen/opmerkingen over hebben, laat het ons weten. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groeten,

NLE Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Gemakkelijk en goed
MM Grol uit Eersel, 24 oktober 2014

Betrouwbaar, gemakkelijk, goed en duidelijk

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 27 oktober 2014

Geachte mevrouw Grol,

Bedankt voor uw positieve reactie.

We zijn blij met u als onze klant.

Met vriendelijke groet,

NLE Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Toch hogere kosten
Koen uit Gemert, 23 oktober 2014

Ik heb een mooi bedrag voorgespiegeld gekregen na het invullen van de verbruikte energie van afgelopen jaar. Echter is mijn verbruik voor dit jaar toch hoger ingeschat, waardoor de kosten maandelijks fors hoger uitvielen! Na telefonisch contact heb ik het voorschotbedrag wel kunnen verlagen, maar ook dit is nog hoger dan wat in eerste instantie berekend was.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 27 oktober 2014

Geachte heer Koen,

U heeft zich aangemeld via energieleveranciers.nl. U maakt gebruik van voordelige tarieven met een lage vastrecht en een korting. Deze korting wordt echter op de jaarnota in mindering gebracht.

Het voorschotbedrag wordt berekend aan de hand van het gemiddelde van uw energieverbruik van de afgelopen 3 jaar. Wanneer u naar ons bent overgestapt wordt deze gemiddelde gecommuniceerd door de netbeheerder, de verantwoordelijke van de meters en leidingen.

Wanneer u langer dan 3 jaar op een adres woont, des te groter is de kans dat het gemiddelde overeenkomt met uw werkelijk verbruik van gas en elektriciteit.

Het gemiddelde van uw energieverbruik kan wijzigen wanneer er sprake is geweest van een 'zachte' of 'strenge' winter. Tevens kan er een wijziging plaatsvinden als het aantal personen in de woning verandert. Hoe u gebruik maakt van uw elektrische apparaten heeft ook invloed op uw energieverbruik. Bijvoorbeeld, oudere apparaten verbruiken meer energie. Het is goed om na te gaan welke apparaten het meeste energie verbruiken.

Uw voorschotbedrag is gewijzigd vanaf oktober 2014. Wij raden u aan regelmatig uw voorschotbedrag te berekenen aan de hand van de voorschotmonitor op Mijn NLE. U kunt de huidige meterstanden doorgeven en krijgt meer inzicht in uw verbruik.

Met vriendelijke groeten,

NLE Klantenservice

Reactie van Koen - 3 november 2014
probleem is opgelost

Mijn 'probleem' betrof verkeerde voorlichting over de prijs. Het gegeven antwoord was een standaard antwoord wat totaal niet van toepassing was op mijn situatie: er wordt een berekening gemaakt op basis van het verbruik van de afgelopen 3 jaar in je huis. Echter is mijn huis pas 1 jaar oud en alleen door mij bewoond, dus de verwachting dat ik het komende jaar ineens veel meer ga verbruiken is een vreemde conclusie...Ik heb wel zelf het maandelijks voorschotbedrag kunnen verlagen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
heel goed
L Pullens uit IJmuiden, 12 oktober 2014

Het is een gezond en vriendelijk bedrijf

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 14 oktober 2014

Geachte L Pullens,

Bedankt voor dit mooie compliment! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
super
W.E.V. uit Almere, 27 september 2014

Ik ben in een appartement gaan wonen die al een tijd leeg stond. Op zich waren ze best snel. Alleen toen kreeg ik waarschuwingen van liander dat ik snel zou worden afgesloten. Maar NLE en Liander lieten dit gelukkig niet gebeuren. Ik kreeg vervolgens een rekening voor de eerste maand van ruim 200 euro. En dit was niet bekend toen ik het via deze site liet afsluiten. Maar 1 telefoontje en het was geregeld. Ik voel me als klant gehoord en begrepen. Worden zaken snel geregeld. Ik ben dik tevreden

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 30 september 2014

Geachte W.E.V.,

Bedankt voor uw positieve review! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima, al jarenlang tevreden klant
L. Balk uit Eindhoven, 8 augustus 2014

Als ik andere reviews lees lijk ik wel geluk te hebben of tevreden klanten nemen niet de moeite om te reageren. Hoe dan ook ben ik al jaren tevreden klant bij de Nederlandse Energie Maatschappij. Eerst 3 jarig contract afgesloten en pas geleden via Energieleveranciers.nl verlengd door opnieuw 3 jaar. Dat is ook een stukje "luiheid": ik vind elk jaar overstappen niet zo prettig. Tot nu toe eigenlijk geen problemen gehad, voorschot ging altijd goed, afschrijvingen gaan goed, jaarafrekeningen kloppen altijd met de tarieven. Kortom: ik kan weinig bedenken dat niet goed is. Er is wel een minpuntje.... Ik heb een puntje: ik werd toen gebeld door NEM callcenter om mijn contract te verlengen. Dat contact liep niet bepaald soepel. Ik kan overdag niet altijd opnemen en in plaats dat men probeert op een ander tijdstip te bellen, werd ik soms wel 15 keer in een kwartier gebeld. Met als klap op de vuurpijl 30 gemiste oproepen op 1 dag toen ik op vakantie was. Ik denk niet dat men beseft dat een klant zich dan rotschrikt en denkt dat er wellicht een noodsituatie is. Toen men mij uiteindelijk te pakken kreeg kwamen we telefonisch tarieven overeen. Bij het oplezen van het contract waren deze tarieven ineens hoger! Ik confronteerde jullie verkoper hiermee en hij stelde me in gelijk en zou het uitzoeken. Vervolgens nooit meer iets gehoord. Gelukkig heb ik er zelf de nodige energie in gestoken en via deze site de tarieven nog eens goed bekeken en uiteindelijk overgestap. Kortom: callcenter moet nog een hoop leren, investeer in goede mensen en opleidingen. Ik ben benieuwd of de komende 3 jaar ook zo goed bevallen maar ik ga het met vertrouwen tegemoet.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 12 augustus 2014

Geachte heer, mevrouw Balk,

Bedankt voor uw positieve review.

We zijn blij dat uw klant bij ons bent.

Met vriendelijke groet,

NLE Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
good
KSS. uit Tilburg, 3 juli 2014

alles perfect

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 3 juli 2014

Beste KSS,

Bedankt voor uw positieve review! We vinden het fijn om te horen dat klanten tevreden zijn.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Top Energie leverancier
WK Nederveen uit Oud-Beijerland, 2 juni 2014

Het contract na het eerste jaar liep af.

Ik heb weer veel vergeleken,maar na alles op een rijtje

te hebben gezet,heb ik weer gekozen voor de NEM.

De prijs is goed en alles overzichtelijk en heb je iemand

nodig krijg je altijd een prettig persoon aan de telefoon.

Die jouw vraag serieus neemt en zorgt voor een duidelijk antwoord.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 2 juni 2014

Geachte heer, mevrouw Nederveen,

Bedankt voor het compliment. We zijn blij dat u opnieuw voor NLE heeft gekozen.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Uitstekend
A. Hoekstra-Zandstra uit Akkrum, 22 mei 2014

De klantenservice is vriendelijk en neemt de tijd voor het beantwoorden van vragen. Mijn moeder van bijna 80 is ook zeer te spreken over deze benadering!

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 22 mei 2014

Beste A. Hoekstra-Zandstra,

Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij om te horen dat zowel u als uw moeder tevreden zijn met ons als bedrijf en met onze service.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Perfect ondanks angst negatieve reviews die ik las
F.A.M. Wouts uit Breda, 21 mei 2014

Al eerder een jaar elektra en gas via NEM afgenomen.

Was toen bang voor hoge eindafrekening door de vele negatieve reviews die ik op internet las.

Desondanks keurige afwikkeling en ik kreeg zelfs nog 100 euro terug!

In de tussentijd een jaartje elders energie afgenomen.

Ik heb er alle vertrouwen in dat het driejarig contract dat ik onlangs heb afgesloten met de NEM ook vlekkeloos zal verlopen.

Overstap verliep overigens ook keurig en gladjes zoals het hoort!

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 22 mei 2014

Geachte F.A.M. Wouts,

Dank u wel voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over ons bedrijf en onze service en dit o.a. u heeft doen besluiten opnieuw een driejarig contract bij ons af te sluiten..

Welkom terug!

Met vriendelijke groet,

Klantenservice NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Gewoon goed
MJG uit Rotterdam, 30 april 2014

Na onze overstap is ons schriftelijk een contract toegezonden welke begrijpbaar is. De meterstanden moesten ingevuld worden en we konden inloggegevens aanmaken voor ons account bij de NEM. Online kun je makkelijk diverse zaken regelen en aanpassen, zoals het te betalen voorschotbedrag. Dit heb ik dan ook voor de zekerheid op voorhand opgehoogd.

De jaarnota is begrijpelijk en overzichtelijk opgesteld.

Gezien de scherpe prijsstelling, duidelijke informatie en de mogelijkheden online heb ik geen spijt van onze overgang.

Ik hoop dat dit binnen afzienbare tijd ook mogelijk wordt voor de stadsverwarming. Ik zou mijn keuze voor de nieuwe aanbieder inmiddels wel al weten :)

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 1 mei 2014

Beste MJG,

Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij om te horen dat klanten tevreden zijn met ons en onze werkwijze.

Helaas kunnen wij inderdaad geen leverancier zijn voor stadsverwarming. Wie weet zal dit in de toekomst alsnog gebeuren.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice NLE.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Tevreden
A.MB. uit Leiden, 21 april 2014

De overstap is probleemloos verlopen.

Vooraf is er per post goede informatie gestuurd waarin vermeld wordt wat er precies gaat gebeuren.

Het contract ziet er overzichtelijk uit. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 22 april 2014

Geachte heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over uw overstap naar de Nederlandse Energie Maatschappij. Bedankt voor dit compliment!

Met vriendelijke groet,

NLE Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Overstappen
HS. uit Arnhem, 16 april 2014

Mijn overgang naar de NEM is correct en zeer vlot verlopen. Het contact met de medewerkers verliep positief en afspraken werden nagekomen. Voor de toekomst heb ik er alle vertrouwen in.

Reactie van Nederlandse Energie Maatschappij - 17 april 2014

Beste HS,

Bedankt voor het compliment! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We hopen op een goede samenwerking met elkaar.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice NLE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?