Nederlandse Energie Maatschappij

Cijfer duurzaamheid van deze energieleverancier.
Onderzoek door Consumentenbond, Greenpeace, Wise, Natuur & Milieu:

5,3

Om beter te scoren in dit onderzoek zou het bedrijf vooral haar inkoopbeleid moeten veranderen: in
plaats van handelsmix zou er duurzame elektriciteit direct bij de bron ingekocht moeten worden.

Op deze site kunt u energie vergelijken van de Nederlandse Energie Maatschappij (NLEnergie). De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is een energieleverancier opgericht in 2005. Tot en met 2012 was het openbreken van de Nederlandse energiemarkt de missie van NLE. Inmiddels daagt De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) de traditionele marktpartijen uit door producten en diensten aan te bieden die beter geprijsd zijn, meer gefocust op de klant en met een onderscheidende boodschap. De Nederlandse Energiemaatscahppij (NLE) heeft ongeveer 750.000 klanten.

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Van uw netbeheerder ontvangen wij de gemiddelde verbruiksgegevens van de woning. Dit is een gemiddelde van de afgelopen 3 jaar. Op basis van dit verbruik en de tarieven van uw contract, berekenen wij het termijnbedrag.
Ja, wij verzorgen de volledige overstap. Hier hoeft u zelf niets voor te doen. Wel zo makkelijk.
Op het energiecontract dat u na aanmelding bij ons ontvangt staat de geplande startdatum van de levering. Is deze datum te laat om afsluiting te voorkomen? Dan kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Wij kunnen de levering meestal voor u versnellen. Hou er alleen wel rekening mee dat we daar ongeveer een week de tijd voor nodig hebben.
Wij sturen de jaarnota elk jaar rond de startdatum van uw contract. Bent u per 1 juni klant, dan ontvangt u elk jaar in juni de jaarnota. Wij vragen de meterstanden hiervoor jaarlijks rond de startdatum van uw contract op. Als u een slimme meter hebt, worden uw standen automatisch uitgelezen. De jaarnota kunt u na ontvangst ook vinden op Mijn NLE.
U kunt de klantenservice van NLE op verschillende manieren bereiken: Contactformulier Twitter en / of Facebook Telefonisch: 088 730 730 7 (lokaal tarief / werkdagen van 8.00-18.00 en zaterdag van 10.00-16.00)

Stroometiket

Energiebronnen

Grijs: 0 %
Groen: 100 %

Milieuconsequenties

CO2 uitstoot: 0,000000000 g/kWh
Radioactief afval: 0,000000000 g/kWh