Reviews MAIN Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Mijn review van MAIN Energie
Andries 26 mei 2008

Na één periode gaat de prijs sterk omhoog. Dan gelden plotseling niet meer de actuele tarieven maar de doorlooptarieven. Die tarieven staan onder het hoofdstuk ‘algemene voorwaarden’.

Dat merk je dus niet aan je voorschotbedrag, want dat wordt niet verhoogd. Nee, bij de afrekening komt de verrassing, dan moet je bijbetalen.

Deze handelswijze verdient dus echt geen schoonheidsprijs. Ik voel me misleid.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Maartje Rijker 26 mei 2008

Sinds mijn aanmelding enkel goed contact gehad. De energielevering loopt gesmeerd op het moment dat ik wilde starten in mijn nieuwbouwwoning. Tevens gekozen voor MAIN omdat ik minder zou betalen dan bij NUON.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Jelle 23 mei 2008

Veel adders onder het gras: vergelijkingen worden gedaan met kale prijzen, actie tarieven die daarna flink stijgen. Doorgaan kost € 25, en stoppen € 50,- administratiekosten en duur grijs gas, een stuk duurder dan bv het groene gas van Greenchoice! Lijkt dus goedkoop maar IS duurkoop, helaas.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Ricardo van Maarn 21 mei 2008

Net in een nieuw huis komen wonen. Eneco Netbeheer wilde afsluiten aangezien ik geen leveranciers had. Dit heb ik doorgegeven aan MAIN Energie en binnen één dag hadden wij stroom bij ons thuis echt klasse!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Kees 13 mei 2008

Net hun jaarafrekening gehad (na 5 maanden klant). Bij electriciteit de heffingskorting niet eraf getrokken (staat helemaal noet op de nota). Verder 2x vastrechtlevering gas + electriciteit. Volgens mijn contract en volgens berekening van gaslicht.com (oktober 2007) zou dit maar een keer worden berekend.

Ben benieuwd hoe ze gaan reageren.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Jan Ter Waal 4 oktober 2007

Goed bedrijf, directe lijnen, snelle service, scherpe prijzen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
John Driesen 23 september 2007

Ben nu 1 jaar klant bij Main, de overstap naar hun is ondanks de tegenwerking van Oxxio zeer goed verlopen en bij vragen/opmerkingen komt er een gemotiveerd antwoord. Nee, ze zijn niet de goedkoopste maar je tijd steken in correspondentie en onvrede met andere leveranciers kost nog veel meer.

Ik kan het iedereen aanraden want ze zijn nog altijd goedkoper dan Nuon.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Harm Jansen 27 augustus 2007

In het begin een beetje sceptisch meet zo'n nieuwe leverancier, maar ik kan het iedereen toch aanraden. Fijne service.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Van der Meer 21 augustus 2007

Ik heb er spijt van over te zijn gegaan. Ik had beter de algemene voorwaarden moeten lezen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
R. Dammers 9 juli 2007

Nou, ik ben helemaal niet zo tevreden over main energie. Mijn vrouw heeft via een vergelijkingssite een contract afgenomen en vervolgens krijgen we een bevestiging met hele andere (duurdere) tarieven. De tarieven worden niet aangepast door Main terwijl je dezelfde aanbieding nog wel af kunt nemen via dezelfde vergelijkingssite. Ze houden vol dat we met andere tarieven akkoord zijn gegaan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
jansen 6 maart 2007

slechte behandeling, geen eerlijke informatie,

verstrekken kalantengegevens aan derden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
h.vermeulen 31 januari 2007

Het lijkt of ze geen kleine klanten willen, verdienen ze kennlijk niet zo veel op. Je wordt dan niet netjes behandeld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Herman 6 november 2006

Ik had net één of andere bokkige mevrow aan de telefoon. Ze wist niet waar ik het over had en heeft dus ook niets opgelost. Als dat moet concureren met Nuon dan stop er maar mee.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?