Reviews MAIN Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Mijn review van MAIN Energie
Rene Kuipers 23 november 2009

Eindelijk eens een bedrijf dat wel bereikbaar is voor klanten zonder een lang keuzemenu met lange wachttijden. Meteen antwoord op mijn vragen en ook bereidheid om te werken voor de klant. Kortom een zeer tevreden klant.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Cees 16 oktober 2009

Onlangs overgestapt voor de eerste keer en wel naar main energie. Het blijkt allemaal niet zo moeilijk te zijn als je vaak hoort. Qua kosten blijkt het ook behoorlijk te schelen ik ben er na mijn eerste voorschot gehad te hebben al € 50,- op vooruit gegaan. Dit is per maand mooi meegenomen. Tot nu toe een succes

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Christel 17 september 2009

Wat opvallend veel hoge cijfers. Lijkt sterk op manipulatie. Ik ben niet tevreden. De belofte om geen stopcontact te zijn als het gaat om klantenservice kunnen ze niet waar maken. Heb een boete gekregen voor te vroege beëindiging van het contract. De overnemende partij krijgt de schuld. Dit is een stuk tekst uit de email die ik heb ontvangen.

De overnemende partij heeft uw wens niet gerespecteerd en u weggehaald bij ons als klant. Zij hebben dit gedaan tegen de voorwaarden in waarvoor u hier getekend heeft. Dit betekent dat wij met Elektra en Gas blijven zitten dat wij voor u ingekocht hadden, dit is dan ook de reden dat wij u de opzegvergoeding gestuurd hebben. Als wij u nu terughalen als klant bent u pas eind september weer klant bij ons. Uw contract loopt af op 30 September, dit zou betekenen dat u daarna weer weg zou gaan. Wij gaan u niet terug halen om u slechts enkele dagen te leveren en u vervolgens weer bij ons te zien vertrekken, wat ook weer flink wat administratief werk met zich meebrengt. De opzegvergoeding dient om deze reden gewoon betaald te worden. U kunt uw nieuwe leverancier eventueel vragen of zij deze voor u vergoeden, de fout ligt immers bij hen.

Erg bijzonder.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Wietse 2 september 2009

Een jaar geleden overgestapt van Nuon naar main. Alles ging goed tot wij gingen verhuizen. Dit kan het bedrijf niet aan. Onduidelijke niet gespecificeerde rekeningen varierend van 200 tot 300 euro. Dubbele maandlasten voor een huis waar we al maanden niet meer wonen. Eindafrekeningen die niet kloppen. Bedragen die niet verrekend worden. Vooral niet meedenken, onkundig personeel bij de klantenservice etc etc etc.

Vooral niet doen. Voor de 2 tientjes die het uiteindelijk per jaar scheelt zou ik het zeker niet doen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
markvoort 27 augustus 2009

Telefonische beloftes doen,

bv. aan het eind van contract, een nieuw

voorstel aanbieden. Wordt dus niet

gedaan, blijkt dat het contract stilzwijgend is

verlengd.

Er wordt geen juiste informatie gegeven

over de opzegvergoedingen. Blijkt uiteindelijk

veel hoger tezijn.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Guillermo 14 augustus 2009

Ben net vanuit de Ned. Energiemaatschappij overgestapt naar Main, wat een verademing na al die problemen. Ik krijg nog een boete van de Ned. Energiemaatschappij omdat ik te vroeg weg zou gaan. Niets van waar... main heeft uieindelijk gebeld met ze en konden het gelukkig voor me regelen. tenminste en mensen die wel wat voor je doen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Miechel 22 juli 2009

Gewoon het beste bedrijf met goede service, persoonlijk contact en geen bandjes met eindeloos doorverbinden. Prijs is Goed

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Jurgen 17 juli 2009

MAIN Energie is een prima energieleverancier. Ik heb twee keer gebeld na mijn aanmelding en ze konden direct antwoordt op mijn vragen geven. Persoonlijk vraag ik niet meer dan dat. Hoe simpel kan dienstverlening zijn?

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Laurens 14 mei 2009

Met MAIN Energie ben ik bij een energieleverancier terecht gekomen die tenminste tijdig mijn voorschotbedrag kan aanpassen hoe moeilijk kan dit ook zijn? daarnaast zijn ze een stuk goedkoper dan mijn oude energieleverancier ik zie dus alleen maar voordelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Schennink 14 mei 2009

Ik ben nu vanaf november klant bij Main Energie en alles wat er maar fout kan gaan gaat ook fout daar!

Ik krijg geen facturen, er worden zomaar honderden euro's van mijn rekening afgeschreven, ieder maand betaal ik weer een ander bedrag, ik betaalde de rekeningen van de bovenbuurvrouw omdat ze haar meternummer aan mijn adres hadden gekoppeld, etc.

Na verschillende malen gebeld te hebben zouden de problemen verholpen zijn, maar nee hoor, deze maand werd er opeens weer 600 euro afgeschreven. Natuurlijk heb ik dit bedrag meteen gestorneerd én ze krijgen nu geen cent meer van me tot dat alle problemen zijn opgelost.

Main Energie; het klinkt misschien aantrekkelijk maar ik zou iedereen afraden over te stappen naar deze maatschappij.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Johan 30 april 2009

1 jaar klant. Behalve de jaarafrekening is verder alles perfect: Snelle klantenservice, snelle correctie. zwart op wint contract etc. Prijs is helaas te hoog tov regioleverancier. Je moet het hebben van de bonus.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
de heer Brand 24 april 2009

Nog nooit was ik overgestapt van leverancier. Woon zelf in Amsterdam en heb altijd bij NUON gezeten. Via mijn buurman werd ik gewezen op het voordeel van overstappen. Het scheelt mij maandelijks wel 25 euro op mijn kosten simpelweg door de goedkopere levering. Klantenservice is trouwens prima bereikbaar!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Mollema 20 april 2009

Via een actie die ik op de radio hoorde overgestapt naar MAIN. wat mij duidelijk werd is dat de relatief kleinere energieleverancier net een stapje harder wil lopen dat de bedrijven van de oude stempel. Dit bevalt mij wel zo!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Dineke Meijer 2 april 2009

Na een paar maanden klant zijn geweest van de nederlandse energiemaatschappij weet ik hoe het niet moet! Wat een ellende om je voorschot goed te krijgen en om iemand te pakken te krijgen die van iets weet. Ik ben vervolgens op zoek gegaan naar een energieleverancier die aandacht voor klanten wel hoog in het vaandel heeft staan en ben zodoende bij main energie gekomen. Na de boete bij de nem met liefde betaald te hebben weet ik nu dat ik in ieder geval de juiste tarieven heb en meteen een capabel iemand aan de telefoon heb die mijn vragen kan beantwoorden!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Pieter 30 maart 2009

Net op mijzelf gaan wonen en een energieleverancier uitgezocht mijn keuze was gevallen op main gezien de tarieven en goede recenties. Tot nu klopt het naar hetgeen ik gelezen heb. Prima bedrijf.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Daphne van Gastel 3 maart 2009

Via de vergelijkingssites bleek dat MAIN Energie erg goedkoop was en heb ik mij dus net aangemeld bij MAIN Energie. Na prettig contact met de klantenservice hebben zij een voorbeeld berekening voor mij gemaakt waarin duidelijk werd wat ik bij hen aan geld per maand kwijt was. Dit scheelde nogal zeg! Een beetje onderzoek kan je veel geld opleveren!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Carl 23 januari 2009

Via MAIN Energie voor het eerst een drie jarig contract aangegaan. Ik denk dat ik hiermee de goede beslissing heb genomen. Hoezeer ik tegen de overstap opkeek bleek dit toch zonder het te merken te kunnen.Prima toch?

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Bram 8 december 2008

ben net overgestapt naar main energie. begreep een aantal zaken niet met betrekking tot mijn overstap maar moest zeggen dat dit allemaal duidelijk werd toen ik contact met hen had opgenomen. opmerkelijk trouwens dat er bij dit bedrijf wel direct een persoon opneemt die mijn vraag in één keer kan beantwoorden. Tot nu toe de goede keuze geweest.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Streuper 4 december 2008

Zeer slechte energie aanbieder, door verkeerd verwerkte gevens aangeslagen voor 6000 kub.

Na meerdere malen contact te hebben gehad met de helpdesk, waarbij is beloofd het terug te draaien is er nog steeds niks veranderd!!!

Wekelijks worden gebeld door Mainenergie met het verhaal dat er een openstaande factuur is, terwijl dit helemaal niet geval is.

Onze geval speelt nu al zeker 1 jaar!!!!

Zonder mensen in kennis te stellen veranderen ze stornerings data die normaal gesproken 30 dagen zijn in 5 dagen.

Mensen Main energie is een grote drame, betaal liever een paar centen meer en blijf bij u vertrouwde oude energie aanbieder.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
J. Doorn 24 september 2008

Heb mij een week geleden aangemeld bij MAIN Energie omdat ik op zoek was naar een nieuwe energieleverancier omdat ik een nieuwe woning betrek. Na mijn aanmelding en één telefoontje heb ik vanaf de dag dat ik de woning betrokken heb op tijd energie. Netjes geregeld!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
W. Verhagen 18 september 2008

Ben veel duurder uit dan bij mijn oude leverancier. De prijzen bleken achteraf ineens veel hoger dan op de website. Klagen heeft natuurlijk geen zin want het is allemaal heeeeeel logisch dat er nog allerlei kosten bijkomen :S.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
sander 17 september 2008

Mijn tarieven kloppen ook niet en ook de heffingskorting heb ik ook niet terug gekregen, toen ik gebeld heb werd het ineens in orde gemaakt. Maar wat gebeurd er met de mensen die het niet doorhebben? Die missen ineens 200 euro!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Sakia Poort 4 juli 2008

Ik heb na zeer slechte ervaringen met NUON de overstap een jaar geleden gemaakt naar MAIN Energie. Mijn grootste ergernis was de jaarafrekening die ik van NUON kreeg waarna ik altijd na moest bellen. Bij MAIN Energie is dit na het eerste jaar wel direct goed gedaan. De enige vraag die ik had kon snel worden beantwoordt prima service dus ga zo door!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
edwin 2 juli 2008

Administratief zeer slecht er worden sinds een jaar zeer veel fouten gemaakt bij: afschijving incassso, factuur, men wisselt steeds van verschillende bank nummers(geloof dat ze er nu 4 hebben), bedragen worden soms een maand niet geint en daarna weer 2x na elkaar...en ga zo maar door Ik snap ook werkelijk niet hoe andere mensen deze levernacier zo'n goede beoordeling kunnen geven. Lijkt me niet dat wij de enigste zijn hierin????

TIP: misschien hier ook een keuzemogelijkheid, administratieve afhandeling neerzetten. Want daarvoor krijgen ze van mij een verdiende 3!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Denny Walderen 3 juni 2008

Ik heb goede ervaringen met MAIN Energie. Ik ben overgestapt van Oxxio naar MAIN en het is gebleken dat ik een stuk goedkoper uit ben. Na één keer een zogenaamd terugbel verzoek ingediend te hebben werd ik netjes en snel te woord gestaan. Dik tevreden!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?