Reviews MAIN Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

1 reviews

5 sterren
(1)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Fanta 10 maart 2010

Dreigen kunnen ze als geen ander maar 6 maanden wachten op een eindafrekening is normaal en wijzen op hun fouten mag niet dan dreigen ze je af te sluiten.

***** zijn het, gelukkig ben ik met een dikke maand van deze ***** af. Mails komen nooit aan contact via de website alleen als je een contract zegt af te willen sluiten maar met klachten nee.

Een grote ***** waar ik binnenkort vanaf ben.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Jan 6 maart 2010

Waardeloos bedrijf, absoluut geen zaken mee doen, onbetrouwbaar, afspraken worden absoluut niet nagekomen.

Er word van alles beloofd maar NIETS gedaan als je klaagt.

Zijn bij mij niet in staat om na een half jaar een eindafrekening te maken.

Bij mijn laatste telefoontje naar MAIN Energie hebben ze zichzelf zo vast gepraat dat ze er niet meer uitkwamen en de verbinding kwaad verbraken.

Heb inmiddels een klacht lopen bij de geschillencommissie en overweeg nu civiele stappen te ondernemen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Jos 4 maart 2010

Circa 5 maanden gewacht op eindafrekening en daarna pas geld retour. Zeer vele emails gestuurd.

Waardeloos bedrijf. Nooooooit meer!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(de 1 als score is nog te veel maar helaas kan het hier niet lager).

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Babette 26 februari 2010

Ben net klant geworden van Main energie. Mijn voorschotbedrag was gelijk goed aangepast op mijn werkelijke verbruik van 2009. Hier had Oxxio nog al moeite mee in het verleden. Zo zit je niet voor te financieren zoals ik altijd gewend was....wordt je dus niet vrolijk van.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Edwin 15 februari 2010

Voormalig klant van Elektran via de vastelastenbond. EInd dec.2009 kreeg ik in 1e instantie een 3 jarig aanbod voor stroom. Kort hierop ook een vaste prijsaanbod voor gas. Ik ben hierop ingegaan en per april 2010, wanneer mijn elektran contract afloopt gaat het 3 jarig contract in volgens de accountmanager.

De eindafrekening sep 2008 - sep 2009 kreeg ik pas begin begin feb.2010. dat was wel aan de late kant. Dat zag MAIN zelf ook wel in aangezien er excuses gemaakt werden in de begeleidende brief, zou te maken hebben met de overname van Elektran. Ik kreeg overigens geld terug en dat is vandaag bijgeschreven.

Tot op heden geen klagen. Nu hopen dat de meterstanden in april 2010 ook juist geschat worden en dat 3 jaar hopelijk geen zorgen meer.

Tot nu toe tevreden.

Enige minpuntje is dat ik een mail had gestuurd waar mijn jaarafrekening bleef, deze kruisde echter de papieren afrekening die ik twee dagen later kreeg. Het zou MAIN klantenservice gesierd hebben als ze een mail gestuurd zouden hebben met de mededeling dat de afrekening onderweg was. Ik heb tot op heden geen reactie gekregen. Ook op een terugbel verzoek gestuurd vanaf de site van MAIN is niet gereageerd...dat kan/moet beter lijkt me.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Cindy 15 februari 2010

Mijn familie heeft voor mij de energielevering geregeld aangezien ik net ui Engeland naar Nederland ben verhuisd. Zij waren zelf al klant bij Main energie en hadden hier goede ervaringen mee. Nu ik ben aangekomen heb ik een welkomstpakket op de deurmat liggen en is het eea ten aanzien van mijn energielevering geregeld. ik heb nog 1 controle telefoontje gedaan en dat was allemaal keurig. Prima dat mag ook wel eens gezegd worden. Groetjes Cindy

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
L. Boom 11 februari 2010

Zéér slechte service. Verkeerd berekende jaarafrekening is nu voor de derde keer geïncasseerd. Op mails wordt steevast niet gereageerd.

Eerder rekenden ze mij al kosten aan voor een herinnering die nooit was verstuurd (was ook niet nodig). Ik werd er gelukkig op geattendeerd dat ze na een 3-jarig contract de prijzen ontzettend de hoogte in zouden doen. Ben nu dus al bij een andere leverancier, gelukkig!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
R. Hewitt 9 februari 2010

Zeer slechte service. Enige reactie die ik krijg is dat ze mijn klacht doorsturen naar de betreffende afdeling, maar daarna hoor ik niets. Wel aanmaningen sturen, dat kunnen ze wel.

Mijn service bedrag is met 70% omhoog gegaan per 1-1-2010 terwijl ik slechts € 9,- moest bijbetalen met de jaarafrekening.

Daar trap ik dus niet in.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
sabine 5 februari 2010

jaaropgave klopt niet; meer betaald dan op de afrekening staat en main energie weigert dit te herstellen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Jordi Munsterman 3 februari 2010

Sinds de fusie is het bedrijf aanzienlijk verbeterd. Ik had een probleem met mijn jaarafrekening, 1 telefoontje en het was opgelost. Inmiddels keurig de gecorrigeerde nota ontvangen. Kortom een zeer correct en keurig bedrijf.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Ron 26 januari 2010

Prima behandeling net gehad. Het bleek dat mijn meterstanden niet klopte doordat de Nuon deze verkeerd had doorgegeven. Na maanden van touwtrekken is alles nu geregeld. Chapeau!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Mevr. de Kort 22 januari 2010

Onlangs een nieuw aanbod van main ontvangen om mijn prijs opnieuw vast te zetten. Zag er allemaal keurig uit. fijn dat een energiebedrijf op deze manier met je meedenkt. erg tevreden!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
E vd Snoek 18 januari 2010

Ik heb afgelopen jaar voor mijn kantoor in Oktober een afrekening gekregen. Volgens deze afrekening moet ik ruim 700 euro retour krijgen. Het is inmiddels half Januari en ik heb ondanks verschillende toezeggingen (telefonisch en email) het bedrag nog steeds niet op mijn rekening staan. Zeer slecht!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Renee 13 januari 2010

Ik ben net klant geworden van main nadat wij zakelijk ook goede ervaringen hadden met hen. Alles snel geregeld doordat mijn vaste contactpersoon dit ook voor een particuliere aansluiting kon regelen....waar zie je dat nog tegenwoordig in deze internetmaatschappij...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Fons 4 januari 2010

In de kerstvakantie gebeld met main want ik wilde mijn contract verlengen. Dat was prima gelukt met tarieven waar ik zelf zeer tevreden mee was na dit te vergeleken hebben met de concurrentie. Alles weer geregeld en dat is toch wat je in een energieleverancier zoekt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
E van den Heuvel 4 januari 2010

Zeer slechte service! Ten onrechte is er 3 maal 2200 euro van mijn rekening af geschreven. Zeer slechte comminucatie naar de klant en zijn niet in staat om ook naar één correcte rekening te sturen. En dan hebben we het nog niet eens over de verborgen kosten bij dit contract!

Niet doen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Shine 31 december 2009

Prima en erg adequate service.

De overstap in 2008 verliep probleemloos. Helaas bleef de jaarafrekening, later dat jaar, uit. Hierover gebeld en dit probleem is vervolgens snel opgelost.

Een keurig nette jaarafrekening, kloppend, alsnog ontvangen.

Was klant van Elektran, sinds 1 november 09, door fusie, nu van Mainenergie. Mainenergie heeft Elektran klanten een mooi aanbod gedaan. Oke, het moet gezegd, de spelfouten en zinsconstructies waren nou niet echt professioneel en de duidelijkheid in communicatie mbt dit aanbod in eerste instantie ook niet.

Even een belletje, meer info gevraagd, teruggebeld geworden, zelfs e-mail en alle info gekregen alsmede een keurig netjes contract waar alles in vermeld staat.

Klantenservice is bereikbaar tegen lokaaltarief.

Vooralsnog ben ik dik tevreden over deze leverancier.

M.b.t de gelezen klacht dat contracten stilzwijgend verlengd worden: dit klopt en gebeurd bij iedere leverancier. Lees de voorwaarden vermeld op het contract welke u (destijds) hebt ontvangen!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Frank 30 december 2009

Mijn jaarcontract bij MAIN is per 1 april 2009 afgelopen. Het is stilzwijgend verlengd. Ik kom er nu pas achter dat de tarieven voor stroom schaamteloos verhoogd zijn. Voor het lage tarief van 0,0476 naar 0,0785 euro excl (verhoging van 65 % !!). Het hoge tarief van 0,0857 naar 0,1250 euro excl (verhoging van 45% !!). Schaamteloos ook omdat dit stiekem gedaan is, er is mij niets over medegedeeld. Met mijn jaarverbruik kost me dit 240 euro extra. Ik dacht dat MAIN nog een van de weinige leveraciers was die te vertrouwen was. Niet dus. Ik ga hier direct weg.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Thomas 22 december 2009

Ik was altijd klant bij Elektran. Nu heb ik gebeld naar MAIN Energie om mijn voorschotbedrag aan te passen en dat was direct gelukt. Na mijn eerste autmoatische incasso te hebben gecontroleerd klopte het voorschotbedrag. Prima klantenservice zodoende. In mijn ogen heeft de fusie voordeel gehad.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Ivo 21 december 2009

Hiervoor klant van Elektran, deze is feb 2008 overgenomen door Main. Kreeg pas in juni 2009 jaarafrekening, das 18 maanden. Toen bleek volgens Main dat ik bij moest betalen. Ik bleek al 18 maanden voor Gas hoge doorloop tarieven te betalen, volgens Main zou mijn contract na één jaar automatisch eenzijdig worden verlengd met deze tarieven. Dit is niet volgens het oude contract van Elektran. Maar Main verzint gewoon zelf deze tarieven. Mails en telefonisch contact gehad en netjes gevraagd voor een nieuwe berekening (dus geen hoge doorloop tarieven Gas) Vandaag automatisch incasso van Main van het bedrag dat ik volgens Main nog moest bijbetalen. Hiervoor geen toestemming gegeven, dus gelijk terug geboekt. Slecht bedrijf!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
dirk zeeland 20 december 2009

Ook ik had een klacht over Caplare.

Deze werd goed opgepakt door Mainenergie en na 2 weken heb ik nu actiekorting ontvangen

Ik vind het prima opgelost en de service van main is in mijn ogen veel beter dan die van Elektran.

Ik kreeg an de telefoon netjes te horen dat er bij de overnamen veel problemen naar voren kwamen die ze nu zo snel mogelijk zouden oplossen, dit is ook gebeurd.

ik ben dus blij met de fusie tussen caplare en main

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
ria baas 18 december 2009

heb nog nooit zo naar bedrijf mee gemaakt,ben in maar bij elektran weggegaan en nu blijken die samen te zijn gegaan met main."

nu 9 maanden laten incasseren zo afgelopen donderdag 6 keer 178 euro en als je dan belt weten ze niet waar je he over hebt.

ze hebben geen recht op het geld en geen recht om het te incasseren zonder een incasso.

volgens hun komt het omdat ik bij elktran klant ben geweest,kan me niet schelen service en behandeling slecht slecht slecht.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Rob 15 december 2009

Wat een zooitje daar zeg.

Heb al 3 keer opgezegd, ze reageren helemaal nergens op.

Emails sturen heeft ook geen zin, ook daar is NIET 1 KEER op gereageerd!

Ze incasseren ook nog eens 2 keer per maand zonder kennisgeving of wat dan ook, maar meteen geblokkeerd die zooi...!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
piet hazelhoff 4 december 2009

Main wil kennelijk nog wat extra inkomsten genereren door het voorschot voor december 2009 alvast aan het begin van de maand te innen in plaats van rond de 15e zoals gebruikelijk. En dit zonder enige aankondiging vooraf! Echt belachelijk! Dit getuigt van grote minachting voor je klanten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Jo van Deik 1 december 2009

eind afrekening zeer onduidelijk en wanneer je dan om een toelichting vraagt krijg je een niets zeggend email terug,

waarop ik een totaal overzicht vraag van mijn voorschotten.

dit dient toch heel simpel op een rekening te staan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?