Reviews MAIN Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

1 reviews

5 sterren
(1)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Mijn review van MAIN Energie
A. Wieleman 30 juni 2010

Onderlinge verschillen tussen energieleveranciers worden volgens mij pas duidelijk als er iets misgaat of als je de jaarafrekening krijgt. Tot nu toe heb ik over maaien niets te klagen en die jaarafrekening viel meer dan mee. Een hoop geld terug gehad!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Jacques 29 juni 2010

Prima bedrijf, reageert adequaat op klachten en voor de rest heb je er geen last van. Zoals dat hoort bij een energieleverancier

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
wim 29 juni 2010

Overstappen was zo geregeld. Vriendelijke dame aan de telefoon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
frank 24 juni 2010

slechte ervaringen. na te willen overstappen naar een andere leverancier blijkt 'ineens' mijn contract stil zwijgend te zijn verlengd. dit liep van 1/8/09 tot 1/8/10. nu beweren ze dat ik voor 31/5 had moeten opzeggen. dus het is geen jaarcontract maar een 10 maanden contract. Slechte afwikkeling van deze klacht, staan me slecht te woord in slecht nederlands. heb het contract maar met boete stopgezet omdat ik helemaal moe werd. Overstap in 2009 verliep overigens prima, ben benieuwd wat ze nu gaan verzinnen om mn eindafrekening omhoog te krikken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Thijs de Roode 22 juni 2010

Sterke klachtenafhandeling, geen gezeur, overzichtelijke nota's

Main is voor vastgoedbeleggers een zeer interessante leverancier. Alle panden in de protefeuille worden goed bijgehouden. Switchen van huurders, leegstandstarief weer terug of beeindiging gaat gemakkelijk en zonder teveel paparassen.

Zakelijk 10x beter dan Nuon, Essent en alle andere grote clubs bij elkaar.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Berry 22 juni 2010

Goedkoper dan mijn vorige aanbieder. Snelle service en vriendelijk personeel

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
E Gorissen 21 juni 2010

Ik dacht dat ik de enige was die problemen had met Main Energie rondom een verhuizing. 'Gelukkig' blijkt dit niet zo te zijn... Op zich staan de medewerkers van Main Energie me iedere keer vriendelijk te woord. Probleem blijft echter dat ik op mijn oude adres opnieuw aangesloten werd per datum verhuizing naar nieuwe adres, i.p.v. afgesloten. Daardoor moet ik ook kosten aan de netbeheerder m.b.t. het oude adres blijven betalen. Tot nu toe helpt bellen of mailen niet. Iedere keer weer krijg ik te horen dat alles goed komt, maar vervolgens blijkt bij een volgend telefoontje e.e.a. nog niet uitgezocht / rechtgezet. Toen het bedrijf nog Caplare heette leek alles beter te gaan. Inmiddels overgestapt naar Greenchoice. Zal nog wel wat moeite kosten om alles rondom Main Energie goed te kunnen afronden ben ik bang...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Loes 12 juni 2010

Aanzienlijke besparing gerealiseerd, prettige service. Problemen met mijn vorige leverancier zijn door het accountteam vakkundig opgelost.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Jan Vegter 10 juni 2010

Main energie gaat heel onzorgvuldig met hun klanten om,

als je ze belt kunnen niet gelijk je helpen. Komen helemaal afspraken niet na en sturen spook rekeningen 10 maal hoger dan werkelijke bedrag zo rond de 1200 euro en schrijven dit wekelijks van je rekening af.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Nicolle Vondenhoff 1 juni 2010

Echt een afschuwelijk, vreselijk bedrijf. Ik reageer normaal nooit op sites zoals deze maar wil graag waarschuwen om vooral nooit met main energy in zee te gaan. Door verhuizing had ik per mail opgezegd maar moest dit dus schriftelijk doen wat ik dus ook gedaan had. Maar voorschot van de maand erna werd gewoon geincasseerd. Na telefoontje bleek dat ze mijn brief niet ontvangen hadden. Nogmaals brief gestuurd.... weer volgende maand geincasseerd, weer teruggeboekt en gemaild. En zo ging dat een paar keer door. Na uiteindelijk na een hele tijd en tig keer vragen de afrekening te hebben gekregen waarin dus de foute maand ook werd meegenomen werd dus WEER EN de foute maand geincasseerd. En natuurlijk aanmaningen tussendoor met extra kosten. Uiteindelijk heb ik dus toch maar de foute maand betaald om er vanaf te zijn. Gaan ze dan nog eens incasseren. Ongelooflijk wat een stelletje ...... En last but not least, krijg ik vandaag 2 rekeningen, 1 voor gas en 1 voor elektriciteit met € 100 euro boete omdat ik het contract te vroeg zou hebben opgezegd. Tjonge tjonge, je mag nog niet eens verhuizen!!! . Ik ben er over aan het denken om hiermee verder te gaan, en vooral nu ik lees dat ik dus echt niet de enige ben die zo'n super slechte ervaring met ze heeft.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Wilco Smit 30 mei 2010

Ik kan de meningen van anderen op deze site niet echt plaatsen. Ik zat hiervoor bij NUON en ben sinds 3 maanden overgestapt naar MAIN. De overstap ging prima, het welkomstpakket was duidelijk en de maandelijkse kosten zijn ten opzichte van NUON waar ik zat zo ongeveer gehalveerd. Eerst zag ik wel op tegen de overstap maar nu ik ben overgestapt blijkt dat mijn angst totaal ongegrond was. Al met al is het prima geregeld en bespaar ik maandelijks meer dan EUR 50. Dit is in deze tijd toch een hoop geld. Ik raad iedereen dan ook aan om de overstap te maken.

Groet,

Wilco

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Diana 21 mei 2010

Het is gewoon echt verschrikkelijk dit bedrijf. Ik zat voorheen bij Elektran en ze zijn per 01.11.2009 gefusieerd met Main Energie. Ik ben per januari 2010 overgestapt naar een andere leverancier en ik zit nog steeds op mijn eindfactuur te wachten. Ik heb per mail, telefonisch en via een aangetekendebrief een kalcht ingedient. Ik heb 1 keer een brief gehad waarin stond dat ik gegarandeerd binnen een maand mijn eindfactuur zou ontvangen. Die brief heb ik ontvangen op 19 maart 2010 en heb tot nu nog steeds niks gehad. Ik heb toen in mei een aangetekende brief gestuurd maar daar heb ik ook nog steeds geen reactie van gehad en dat is nu ook alweer 2 weken geleden. Ik weet nu niet meer wat ik nu nog kan doen. Ik heb van alles geprobeerd maar tot op heden nog steeds geen resultaat. Vind dit echt zo onklantvriendelijk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Peter 20 mei 2010

Ik heb me 2 weken geleden aangemeld omdat ik een energieleverancier nodig had voor mijn huis. ik begreep er allemaal weinig van en ben op verschillende sites gaan kijken. ik kwam door een leuke aanbieding bij Main uit en ben gaan bellen. De jongen die ik aan de lijn kreeg heeft al mijn vragen beantwoord en mij door het aanmeldingsformulier begeleid Prima service en snel geregeld chapeau!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Linda van Kersbergen 15 mei 2010

Ik ben afgelopen maart verhuisd. Bij de verhuizing zijn de eindstanden door de makelaar en de kopers van het huis (geheel door derden dus) vastgesteld. Bij mijn eindafrekening van MAIN Energie kreeg ik veel hogere standen in rekening gebracht. Daarover heb ik per e-mail en telefonisch contact gezocht, maar ik kon geen bezwaar maken bij MAIN Energie. Waar ik wel moet zijn wordt mij steeds niet gezegd! Ik heb diverse keren telefonisch contact gezocht, er wordt gezegd dat ze geen antwoord kunnen geven maar dat ik terug gebeld zou worden. Nooit gebeurd! EN ik krijg ook nog EUR 50 in rekening gebracht omdat ik voortijdig het contract opzeg (verhuizing is geen reden om eerder op te zeggen blijkbaar). Wat mij betreft de meest waardeloze organisatie die ik ken!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
MJC Langenberg 12 mei 2010

Netjes opgelost.

Na maanden te hebben gewacht op de afrekening over 2009 werd ik het zo beu dat ik een boze email naar deze site heb gestuurd.

Een dag later kreeg ik een telefoontje van Main energie.

Heb de zaak nog eens uitgelegd waarom ik zo boos was.

Ze vonden ook dat dit niet kon en er werd mij beloogd dat ze er persoonlijk achteraan zoude gaan.

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Na nog wat strubbelingen is dan alsnog na enkele weken de afrekeningen opgemaakt en is het resterende geld overgemaakt naar mijn rekening.

Door aandringen over de misgelopen rente heeft Mainenergie alsnog een bedrag voor de geleden schade en de rente van mijn tegoed overgemaakt.

Het duurde even maar moet er bij zeggen dat na tussenkomst van een medewerker het perfect opgelost is.

MAINENERGIE bedankt en het is keurig opgelost.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
J van der Werf 10 mei 2010

Wat een slecht bedrijf is dit. Halen je binnen via een website waarin staat dat de contractperiode 1 jaar is, maar dit blijkt nu 8 maanden te zijn. We moeten dus voor 4 maanden veel hogere prijzen betalen. Het feit dat dit niet gemeld is in januari toen het voorschot bedrag verhoogd werd en het waarom niet te traceren was stoort mij nog het meest. Als je contact opneemt verwacht je een correct antwoord te krijgen. Ook email beantwoorden ze niet. slecht, slecht.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Joris 14 april 2010

Ik ben inmiddels nu 3 jaar klant bij MAIN Energie en heb eigenlijk alleen maar goede ervaring met dit bedrijf. Inmiddels mijn contract verlengt en me vragen werden netjes beantwoord.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
E. Kovacsek 10 april 2010

Wat een verschrikkelijk bedrijf! Door een fout van MAIN is bij mijn verhuizing de verkeerde datum aan de netbeheerder doorgegeven. Het gevolg is dat de netbeheerder de meterstanden per verhuisdatum niet accepteert. MAIN wijst echter ook na eindeloze uitleg en vele e-mails alle verantwoordelijkheid voor de eigen fouten van de hand. Ik stap zsm over naar een ander bedrijf in de hoop dat die iets minder burocratisch en ontoegankelijk zijn.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Sandra 7 april 2010

Wij zitten nu inmiddels 4 jaar bij MAIN Energie en zijn eigenlijk behoorlijk tevreden over de service. Wij zijn inmiddels ook al een keer verhuisd en hebben toen een nieuw contract kunnen afsluiten tegen goede voorwaarden. Absoluut een aanrader.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Judith 3 april 2010

Ik ben vorig jaar overgestapt van eneco naar main en vind dat dit allemaal netjes is geregeld.Aanmelden ging makkelijk via de site, kreeg een heldere welkomstmap en voor het eerst sinds jaren (zat hiervoor bij Eneco) begreep ik ook de factuur. Ik zag vooraf wel op tegen een overstap omdat je ook hier op het forum allemaal hororverhalen leest, maar tot vandaag geen spijt gehad en ik verwacht nog lang voordeel te hebben van mijn overstap naar MAIN.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Vic 23 maart 2010

Ik had ontzettend veel problemen bij de Nederlandse energiemaatschappij. Ik zat namelijk van nuon en wilde overstappen om goedkoper uit te zijn. Ik had informatie ingewonnen bij de nederlandse energiemaatschappij en main energie. Bleek het dat ik door het toesturen van info gelijk klant was geworden terwijl de offerte van main energie voordeliger was ivm vaste prijzen. Main energie wees mij erop dat ik het recht had om hier binnen 7 werkdagen van af te zien. Uiteraard gaf de nederlandse energiemaatschappij toen niet thuis. Main energie heeft mij hierna geholpen door contact met hen te leggen en uiteindelijk kreeg ik dan bericht dat mijn aanmelding was geannuleerd. Prima bemiddelingswerk van Main!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Mirjam Hermans 16 maart 2010

Wacht reeds 5 maanden op terugbetaling van honderden euro's na switch naar nieuwe leverancier. Ondanks maandelijks bellen nog steeds geen eindafrekening ontvangen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Debora 15 maart 2010

Ik ben nog nooit zo agressief benaderd in het afsluiten van een contract. Ik werd haast gedwongen om een contract bij Mainenergie te nemen anders zouden er kosten voor het uitbrengen van de offerte en het behandelen van mijn vragen daarover in rekening worden gebracht. Daarnaast hadden ze mijn dossier met een ander persoon verwisseld. Vrij onprofessioneel en onprettig ben ik te woord gestaan. Gelukkig kon ik een en ander anuleren omdat ik jurist ben en mijn rechten ken, anders zou je er nog intuinen ook.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Karel Omminga 13 maart 2010

Bijzonderrr bedrijf, Ik geef me op via interneten.

Vervolgens moet ik zelf de overeenkomst uitprinten, en opsuren, vreemd!.

Daarna hoor ik helemaal niks meer van hun.

Op herhaaldelijk mailen met verzoek om duidelijkheid wordt NIET gereageerd.

Zelden zo'n raar bedrijf gezien.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van MAIN Energie
Frank 12 maart 2010

Ik was altijd al klant bij MAIN als consument zonder problemen nu heb ik ook voor mijn zaak een contract afgesloten via hun actie die ze nu op de mkb markt hebben lopen. Voor het eerst dat je ook voor het mkb een cadeautje krijgt in de vorm van een mini laptop. Prima actie waar ik ook nog geld mee bespaar. Goede ervaringen dus!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?