Reviews MAIN Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

1 reviews

5 sterren
(1)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Fred van der Sluis 6 april 2011

Ik kon een maand het voorschot niet betalen door omstandigheden, en ik heb hier netjes over gebeld. Ik zou de maand erop twee voorschotten in één keer betalen, dit heb ik met Main Energie afgesproken en dit was in orde. Nu hebben ze de betaling uithanden gegeven aan een incasso bureau en ik kan de kosten daarvan betalen. En dat is niet volgens afspraak. Ik zal de kosten betalen, maar ik ben wel overgestapt.

Reactie van MAIN Energie - 6 april 2011

Geachte heer Van der Sluis,

Wij vinden het spijtig te vernemen dat u ontevreden bent over onze serviceverlening.

Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen met ons Accountteam zodat wij kunnen achterhalen wat er is misgegaan en samen met u naar een passende oplossing kunnen zoeken.

U kunt ons telefonisch bereiken op 088 - 08 09 000, of per e-mail via helpdesk@mainenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

MAINEnergie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Liselotte 4 april 2011

Ik had nog nooit van MAINEnergie gehoord, maar kwam via een vergelijkingssite bij MAIN terecht en het bespaart op jaarbasis redelik wat geld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Paul Cramer 30 maart 2011

Intern wordt er kennelijk niet gecommuniceerd. Gevolg: veel stommiteiten. Er wordt nu zelfs gedreigd met afsluiting en extra kosten omdat ik een nota niet zou hebben betaald. Terwijl ik een e-mail van ze heb waarin staat, met vermelding van excuses, dat ze de automatische incasso hadden stop gezet, die weer zouden openen en zelf het verschuldigde bedrag zouden incasseren.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Anoniem 14 maart 2011

We zijn met ons bedrijf overgestapt naar Main Energie en we zijn een stuk voordeliger uit. Onze eigen accountmanager heeft ervoor gezorgd dat het overstappen probleemloos verliep en we niet zonder elektriciteit en gas kwamen te zitten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Mr 11 maart 2011

Bij het switchen naar een andere energieleverancier bleek dat ik 250 euro boete moest betalen.

Dit bleek ik over het hoofd gezien te hebben. Zal wel ergens in de kleine lettertjes hebben gestaan.

Ik werd vervolgens door imand van MAIN opgebeld met deze mededeling en hij bood me aan om weer terug te gaan naar MAIN, omdat de opzegboete bij de nieuwe leverancier lager zou uitvallen.

MAIN energie is blijkbaar behoorlijk duur want mijn nieuwe voorschot bleek opeens 2 keer lager uit te vallen.

Komt allemaal bij mij niet fris over.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
J. de Groot 7 maart 2011

Kan niks anders zeggen dan dat de medewerkers me zeer professioneel te woord staan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
A.Rothengatter 2 maart 2011

Wij zijn sinds een aantal jaren "klant" en moeten helaas constateren dat dit bedrijf enorm slecht met zijn klanten omgaat, men heeft daar duidelijk last van een "cowboy" mentaliteit. Daarnaast zijn er geen mogelijkheden om afspraken met het bedrijf te maken. Ik raad het iedereen af om deze leverancier te gebruiken!

Reactie van MAIN Energie - 22 maart 2011

Geachte heer, mevrouw Rothengatter,

Wij vinden het spijtig te vernemen dat u ontevreden bent over onze serviceverlening.

Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen met ons Accountteam zodat wij kunnen achterhalen wat er is misgegaan en samen met u naar een passende oplossing kunnen zoeken.

U kunt ons telefonisch bereiken op 088 - 08 09 000, of per e-mail via helpdesk@mainenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

MAINEnergie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
O. Gosman 27 februari 2011

Ik heb echt rampzalige ervaringen met overstappen. Er wordt niet geluisterd naar de klant. De opzeggingsdatum wordt niet nageleefd. Maar dan wordt wel een boet wegens vermeende contractbreuk opgevoerd. Er wordt maar wat gedaan, misschien wel expres om meer gled te incasseren. Gelukkig heb ik alles op schrift en nagel ze hieraan vast.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Karin 23 februari 2011

Main energie is prima telefonisch te bereiken. Medewerkers zijn behulpzaam en je vraag wordt snel beantwoord!

Ze zijn zelfs nog vriendelijk ook.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
H. Brouwers 17 februari 2011

Geen klachten. de mensen van het callcenter stonden ons erg aardig te woord toen we naar main belden omdat de verkeerde meterstanden op de afrekening stonden. Dit kwam door een foute schatting van de netbeheerder en werd redelijk snel verholpen. Ze zijn goed bereikbaar en helpen graag, dat zie je niet vaak bij callcenteres.

Harold

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Pieter 8 februari 2011

Na veel gedoe bij onze oude leverancier zijn we bij MAIN terecht gekomen. De medewerkers zijn erg behulpzaam en we krijgen nu gewoon één overzichtelijke factuur. Prima geregeld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Marlies 10 januari 2011

Een half jaar geleden zijn we naar Main Energie overgestapt en we zijn tot nu toe erg tevreden. Met de afrekening kregen we een hoop geld terug en tot nu toe nog geen klachten gehad. In tegenstelling tot wat je vaak hoort verliep de overstap van onze oude leverancier gewoon goed, zoals het hoort!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
E.Bredevoort 27 december 2010

Ik ben erg tevreden over Main energie simpelweg omdat ik gebeld heb met hen toen ik een vraag had over mijn jaarafrekening mbt de gasregio en welke regiotoeslag hierin zat. Hierop werd een goede uitleg gegeven. Tevens vind ik het een positieve ontwikkeling dat ik de kosten van Liander vanaf 1 januari op mijn rekening krijg. zodoende nog maar 1 factuur om te betalen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
J. Moerman 24 december 2010

slechte ervaring met main energie. Na onze verhuizing duurde het ellenlang voor we de eindafr kregen. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en weer terug !!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
janine 30 november 2010

Ik ben erg tevreden over mainenergie ondanks het feit ik lang op mijn jaarlijkse afrekening moest wachten heb ik deze nu eindelijk binnen. Ondanks de gunstige tarieven moet ik toch flink bijbetalen (ons zakelijk verbruik is door omstandigheden enorm gestegen het afgelopen jaar waar wij hopelijk dit jaar de vruchten van gaan plukken) Als kleine middenstander heb ik nooit eerder financiele problemen gehad en zag enorm op tegen het telefoongesprek met de financiele afdeling van mainenergie om hun te informeren over mijn financiele situatie. Ik kan niet anders zeggen dat ik vriendelijk en respectvol te woord werd gestaan en de medewerker bood mij een mogelijkheid tot een gespreide betaling welke is afgestemd op mijn omzetverwachting. Een prettig idee dat ik een leverancier heb waar ik als kleine ondernemer op kan rekenen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Bram 18 november 2010

Ben onlangs overgestapt naar MAIN via een actieproduct vanuit Oxxio. Dit was voor mij de eerste keer en het blijkt eenvoudiger dan ik dacht. Ik heb met hen gebeld omdat ik wilde weten of er een boete aan vast zat als ik overstapte want dat hoor je altijd. Ik kreeg te horen dat zij het contract bij Oxxio opzeggen en het was geregeld. Makkelijk kosten besparen zo.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
JPanken 6 november 2010

Het nivo van denken is zo laag dat je er niet mee verder kunt. Het betrof een 2e aansluiting op een pand en ondanks het feit dat ik een goede bestaande relatie ben van Main Energie werd er een kredietattest gedaan bij een derde. Omdat ik een gerechtelijke procedure had met E.On, welke procedure ik inmddels heb gewonnen, kreeg men een negatief advies. Op grond hiervan wilde Main Energie geen zaken met mij doen. Het resultaat was dat administratief werd ingebracht dat ik het getekende contract wilde openbreken om te beeindigen en derhalve moest ik 2 keer € 50 boete betalen. Het andere contract laat Main Energie gewoon doorlopen. Inmiddels heeft men naveel telefoontjes de rekeningen gecrediteerd maar men wil geen excuus brief sturen over de gang van zaken. Ook ben ik al meer dan een half jaar bezig om een juiste jaarafrekening te krijgen (met juiste tarieven).

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
M.Beuken 23 september 2010

Ik kan niet anders zeggen dat ik prima te woord wordt gestaan door de medewerkers van Main energie. Je krijg snel een medewerker aan de telefoon. Ook de bonus heb ik , zoals beloofd na de 2de periodieke afschrijving ontvangen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Laurens 23 augustus 2010

Ik heb mijn beachcruiser eindelijk binnen! Het heeft even geduurd maar uiteindelijk was het het wachten waard. In eerste instantie verwachte ik er niet zo heel veel van maar het blijkt een waar stalen ros te zijn.

Ik heb een paar keer gebeld met de helpdesk om te vragen waar het ding nou bleef, netjes te woord gestaan alleen de eerste keer neit echt een antwoord gehad. Ergens ook wel begrijpelijk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
S. Haverkamp 9 augustus 2010

Heb een contract voor 3 jaar met een vast tarief in december 2007 afgesloten. In mei heb ik bij de jaarafrekening bemerkt dat ik veel te veel betaal en dat het bedrijf een variablel tarief hanteerde. Na vele mailtjes/ telefoontjes erover naar Mainenergie is het te veel nog steeds niet terugbetaald! Ik wordt steeds doorverwezen, zonder dat ze het probleem oplossen. Veel excuses, maar daar heb ik niets aan. Ze geven tegenstrijdige verklaringen/antwoorden, zodat ik niet weet waar ik aan toe ben.

Kortom een organisatie met weinig respect voor hun cliëntelen, met nogal wat tekortkomingen (na zoveel mailtjes hebben ze me nog geen vast aanspreekpunt gegeven) en een bedrijf dat haar afspraken niet nakomt. Ik heb er ondertussen maar erg weinig vertrouwen meer in dat ik het teveel betaalde terug krijg .

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Q. Vlaskop 3 augustus 2010

Ik ben zeer tevreden over 'mijn leverancier'. prima tarieven en vooral een heldere en overzichtelijke aanpak. Ik weet voor eht eerst precies wat ik betaal en waarom.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Ad de Jong 29 juli 2010

Prima bedrijf. Goede en heldere afspraken. Overzichtelijk welkomst map. Ideaal voor zelfstandige ondernemers die zelf de boer op moeten voor een scherp tarief.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Esther Voorkruis 26 juli 2010

Gemakkelijker geld besparen bestaat niet. MAIN energie heeft over de angsten van het overstappen heen geholpen.

Vriendelijke mensen direct aan de telefoon. Geweldig.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
Mohammed 2 juli 2010

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop main energie het zogenaamde switchen vormgeeft. Vanaf eht moment dat ik heb besloten om klant te worden heb ik niks zelf hoeven doen en ben ik op een prettige manier op de hoogte gehouden over de situatie.

Zo zie je maar,geld ligt voor het oprapen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van MAIN Energie
W. van dorp 1 juli 2010

Het zou me niet moeten verbazen maar toch stond ik vanmiddag versteld van de klantgerichte houding van een energieleverancier. De dame die mij namens main energie vanmorgen te woord beschikte over een empathisch vermogen dat ik niet gewend ben van dergelijke organisaties. Mijn vragen netjes en snel beantwoord. Prima

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?