Ervaringen Innova Energie

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze bieden we een open platform aan waar klanten ervaringen kunnen delen. Uw ervaring helpt daarbij. Hieronder leest u ervaringen over Innova Energie. U kunt uw ervaring met Innova Energie ook delen.

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Willem, 25 januari 2016

De partij is zeer onbetrouwbaar, komen hun afspraken niet na.

Ze houden zich niet aan de zorgplicht, oplossing is alleen in hun voordeel.

Het terugdraaien van de situatie was volgens Innova niet mogelijk. Niet omdat het technisch niet mogelijk was maar vanwege dat Innova dit zelf niet wilde.

Conclusie: doe geen zaken met deze partij!

Reactie Ruud van Oeffelen, 4 februari 2016

Zelfde ervaring hier.

Contract getekend voro elektra en gas maar gaan alleen elektra leveren. Na veel heen en weer bellen zonder enige oplossing maar wel dreigementen vanuit Innova Energie toch maar weer teruggegaan naar vorige leverancier. Ook de afhandeling van Innova Energie is beneden peil...

Innova Energie is een toko dat alleen op geld uit is.. 'Iedereen kan energie leveren, hoeft er geen verstand van te hebben' Nou van klantencontact hebben ze ook geen verstand.

In ondersteun je advies om niet in zee te gaan met Innova Energie.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
L. Boers, 30 december 2015

Ik werd benaderd door Nederlands inkoop collectief, NIC en werd door hun vermeld dat Innova de goedkoopste uit de bus was gekomen, na het verloop van het gesprek vraag kvk, bedrijf enz, had ik in de gaten dat het over iets zakelijks ging, ik heb toen meteen aangegeven, dat ik niks zakelijks had bij mijn energieleverancier en dat ik dit nu ook niet wilde en dat ik niks voor 3 jaar wilde alleen voor 1 jaar. Dit was allemaal geen probleem volgens medewerkster Nederlands inkoop collectief. Hierna heb ik de voorschotfacturen gehad van gedeelte maand en hele maand, daar stond tot mijn verbazing de bedrijfsnaam op. was vakantieperiode heb toen meteen naar Innova gereageerd van dat dit op privenaam moet, zoals afgesproken en niet op bedrijfsnaam dat ik ook geen toestemming hiervoor afgegeven heb en om dit te wijzigen, netjes betaald prive. Krijg ik hierna te horen dat er een zakelijk contract is afgesloten. Heb nooit een contract of overeenkomst ontvangen van Innova. Ik heb dit duidelijk vermeld tijdens mij gesprek met Nederlands inkoop collectief, dat ik dit niet wilde alleen prive en voor 1 jaar. Sturen nu alleen maar rekeningen en aanmaningen Innova. Innova gaf aan ook contact op te nemen na een aantal keer gemaild en gebeld te hebben met nederlands inkoop collectief. Zei de vrouw Dana, maar het is het zelfde als prive hoor., nou daar geloof ik helemaal niks van en maakt ze ook nog de opmerking van maar het factuur hoeft u niet in de boekhouding te doen. Geef zo zelf al aan dat de zaken niet kloppen bij nederlands inkoop collectief. Ga hier niet mee in zee, zijn gewoon oplichtingspraktijken.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
amj temmink, 11 december 2015

Enige tijd geleden ben ik door een inkoperscollectief allen voor een benaderd of ik wellicht wilde overstappen naar een andere engergieleverancier en dat er door grootschalige inkoop voordelige energietarieven konden worden afgedwongen. De man antwoordde hierop dat hij een overeenkomst zou opsturen en dat ik hier binnen enkele weken vanaf zou kunnen. Ik hoorde vervolgens niets meer, laat staan dat ik een overeenkomst thuisgestuurd heb gekregen. Tot mijn verbazing bleek ik enige tijd later klant van Innova Energie te zijn geworden. Terwijl ik nooit een overeenkomst heb gezien en zeker niet heb ondertekend!Niet lang daarna ben ik overgestapt naar een andere leverancier en kreeg ik boetes voor voortijdig opzeggen per factuur thuisgestuurd. Mijn advies is om niet met deze partij in zee te gaan! Wie stopt de praktijken van dit bedrijf? Het lijkt me een gevalletje voor Tros Radar. Lees verder ook de overige zee aan klachten over deze organisatie. Waardering: een absolute 1!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
R. Groenendijk, 5 december 2015

Enige tijd geleden ben ik door een inkoperscollectief benaderd of ik wellicht wilde overstappen naar Innova en dat er door grootschalige inkoop voordelige energietarieven konden worden afgedwongen. Ik vroeg de man aan de telefoon of hij de voorwaarden op wilde sturen. De man antwoordde hierop dat hij een overeenkomst zou opsturen en dat ik hier binnen enkele weken vanaf zou kunnen. Ik hoorde vervolgens niets meer, laat staan dat ik een overeenkomst thuisgestuurd heb gekregen. Tot mijn verbazing bleek ik enige tijd later klant van Innova Energie te zijn geworden. Terwijl ik nooit een overeenkomst heb gezien en zeker niet heb ondertekend!Niet lang daarna ben ik overgestapt naar een andere leverancier en kreeg ik boetes voor voortijdig opzeggen per factuur thuisgestuurd. Mijn advies is om niet met deze partij in zee te gaan! Wie stopt de praktijken van dit bedrijf? Het lijkt me een gevalletje voor Tros Radar. Lees verder ook de overige zee aan klachten over deze organisatie. Waardering: een absolute 1!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
C. Timmer, 28 oktober 2015

Agressieve benadering en onbeschofte houding. Bellen anoniem en diverse keren aangegeven dat ik geen interesse heb en mijn zaken goed geregeld heb. Nogmaals herhaald dat ik geen interesse heb en gevraagd waarom ze zo doordramt. Werkte niet en ben uiteindelijk boos geworden en de hoorn erop gegooid! Bizar zoals dit gaat, met geen enkel respect voor de "klant". Ze vragen niet of het gelegen komt etc., steken meteen van wal en luisteren totaal niet. Na wat reacties gelezen te hebben op internet, Innova even terug gebeld met de mededeling dat als ze dit nogmaals flikken, ik er werk van maak. Betaal liever 20% teveel ipv klant te moeten worden van dit soort uitschot.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
M.naus, 18 oktober 2015

Mijn verhaal sluit naadloos aan bij de ervaringen van vorige klagers. Tot mijn grote verbazing kreeg ik enige tijd geleden bericht van Innova Energie dat ik blijkbaar een driejarig contract heb afgesloten.

Het contact is tot stand gekomen via een vaag gesprek met Allenvoor1. Een meneer las een onduidelijke, soms onverstaanbare tekst voor (met o.a. de voorwaarden) waarbij je af en toe moest bevestigen wat hij zei. Daarna werd het stil. Er is niets schriftelijk bevestigd door Innova, ik kon dus ook nergens op reageren, tot mij opeens de meterstanden gevraagd werden. Na veel heen en weer mailen en uitleggen (ik was inmiddels met een ander bedrijf in zee gegaan) kreeg ik ook nog een rekening van 2x 300 euro, zijnde de boetes voor voortijdig beëindigen van het (niet afgesloten) contract. Na nog meer mailverkeer en een aangetekend schrijven van mijn kant, kreeg ik het verlossende mailtje: excuses voor het ongemak en de eindnota zou gecrediteerd worden. Maar ik juichte te vroeg! Een dag of tien later kreeg ik een, nogal dreigende aanmaning: als ik bijgevoegde rekening (met weer een totaal ander bedrag) niet binnen veertien dagen betaalde zou men de zaak overdragen aan een incassobureau. Deze rekening maar weer teruggestuurd met een kopie van het laatste mailtje en nu maar weer afwachten. Onvoorstelbaar dat deze lieden maar door kunnen blijven gaan met hun bedenkelijke, intimiderende en kwalijke praktijken. En zonde van mijn energie die ik hieraan moet besteden...

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
kuyer, 1 september 2015

2 jaar bij innova gezeten via mkb actie.

op 17 augustus ontvang ik een mail dat de tarieven worden verhoogd en dat het inplaats van vast, variabele tarieven werden, ik had 30 dagen de tijd om mijn contract te beeindigen. mijn contract was tot 11-8-2015 ze vonden op 17-8-15 het pas nodig om mij dat te melden.

aangezien ik de nieuwe tarieven te duur vond ging ik op zoek naar een andere energie leverancier.

ik beeindigde mijn contract per mail op 26-08-2015 ze beeindigde het contract op 28-08-2015.

Toen stond ik voor blok, ik had binnen die tijd nooit een nieuwe energie leverancier die mij zo snel aan kon melden.

Nu brief van netwerk beheerder op de mat, met de melding dat ze mij af komen sluiten als ik niet gauw een andere energie leverancier heb.

Volgens innova leverd enexis nog 14 dagen door, maar volgens enexis zelf is dat foute informatie die niet van hun afkomstig is.

Bedankt innova voor de "goede afhandeling" ook al worden jullie weer de goedkoopste, zo ga je niet met je klanten om.

Reactie E. Garritsen, 9 juli 2016

Je begint je af te vragen hoe zij nu nog winstgevend kunnen zijn.

Misschien door de opzegvergoeding van 2x 300euro te incasseren elke keer als een ontevreden klant overstapt naar een nieuwe leverancier???

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Hans Wolters, 30 juni 2015

Ik deelde op 5/6 mijn ervaringen met Innova op deze site. Daarna werd ik gebeld door een nieuwe accountmanager die zei dat hij speciaal was aangenomen om al die klachten te verhelpen. Hij vroeg mij of ik de persoon was van betreffende klacht en bood mij aan alles alsnog in orde te maken; wel met de suggestie erbij dat ik dan mijn klacht op internet zou omdraaien . Op slag werd klantenservice correct en vriendelijk en werden alle problemen opgelost.

Ik weet niet of dit een nieuwe, kosmetische, truc was of dat er inderdaad een totale cultuuromslag is gemaakt. We zullen zien. Wat in elk geval helpt: laat je niet intimideren; protesteer onmiddellijk schriftelijk en betaal niets; meld je meteen weer aan bij je vorige leverancier; dien je klacht(en ) in bij de 'geschillencommissie energieleveranciers; en deel je ervaring op internet; en nooit meer intrappen.

Reactie HUUSKEN ENSCHEDE, 16 augustus 2015

Zelfde geintje via MKB, ze willen niks, ze doen niks, ze sturen alleen maar nota`s en talmen met antwoorden als je vragen hebt, ronduit de slechtste aanbieder die er is..innova schande!

Reactie alfred, 18 november 2015

graag zou ik ook de naam van de nieuwe account manager willen , ivm grote boosheid en ellende ik nu heb met hun

helemaal een smet uw verhaal en de vele andere verhalen

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Hans Wolters, 5 juni 2015

Ondanks 'bel me niet-registratie' werd ik gebeld door een organisatie die 'onderzoek deed' naar de goedkoopste energieleverancier voor MKB-ers. 'We maken samen de wereld een stukje mooier'. Ik moest dan wel 'vrijblijvend' toezeggen dat ik dan een contract zou nemen.

Hierna volgde automatisch een contractovername door Innova, waardoor ik tegen mijn wil mijn contract met Greenchoice kwijtraakte.

Blafferig en intimiderend contact met klantenservice van Innova.

De kosten bleken helemaal niet de laagste, maar vielen juist erg hoog uit.

Bij controle bleken ook de door hen opgevoerde meterstanden onjuist.

Ik maakte bezwaar en legde het neer bij de geschillencommissie energiebedrijven.

Na een schikking stuurden ze weer foutieve nota's, in strijd met de schikkingsovereenkomst.

Ondanks hun verplichting betaalden ze me de procedurekosten voor de geschillencommissie niet terug.

Ik krijg geen concrete reacties op mijn brieven en op mijn bezwaar.

Innova blijft druk zetten via de deurwaarder (hun eigen afdeling)en dreigt met een dagvaarding.

Wees gewaarschuwd. Absoluut geen zaken doen met Innova.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Menno, 9 december 2014

Zeer slecht in communicatie.

Hoge extra bij komende kosten.

Erg onduidelijk en niet oplossing gericht naar klanten.

In het geheel erg onduidelijk.

Reactie Inniva Energie, 17 juni 2015

Geachte Menno,

Bij Innova Energie streven wij naar een optimale service en klanttevredenheid. Uit uw reactie begrijpen wij dat u een minder goede ervaring heeft met Innova Energie, dit vinden wij jammer. Indien u nog niet naar tevredenheid bent geholpen dan willen wij u vragen contact op te nemen met onze afdeling klantenservice via 070 – 301 66 10. Ons serviceteam helpt u graag uw energiezaken weer naar tevredenheid te organiseren.

Het Innova Serviceteam

Reactie Ruud van Oeffelen, 4 februari 2016

Hallo Menno,

Ik deel je mening. De reactie van Innova Energie is niet mijn ervaring.

Ze zijn onbeschoft, ze komen afspraken niet na, zijn opdringerig en totaal niet oplossingsgericht. Fouten die zij maken wikkelen ze af op de klant en sturen daar nog een gepeperde rekening voor..

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Mevr. Adema, 18 oktober 2014

Zeer slechte ervaring, spijt dat we destijds zijn overgestapt van Essent naar Innova. Ze doen daar maar wat! We moeten heel veel bijbetalen omdat ze de meterstanden maar wat raden ofzo. Bovendien zijn ze duur met de energie en kun je helemaal niets terugvinden waarvoor je betaald. Essent nota's zijn veel specifieker waardoor je weet hoe hoog de netwerkkosten zijn etc. Innova geen transparantie. We zijn er nu een paar maanden weg maar nog steeds moeten we volgens hen een paar duizend euro bijbetalen! Zijn er niet zo van om slecht over anderen te praten maar hun klachtenafhandeling is echt waardeloos, eigenlijk alles waardeloos en willen mensen waarschuwen, ga niet met hen in zee.

Reactie moniek gommans, 2 februari 2015

Beste mevrouw adema, wij hebben ook zeer slechte ervaring met Innova Energie :

Wij hebben nu ook een gigantische naheffing gekregen omdat hun een schatting van de meterstanden hadden gedaan. Het geschatte verbruik was op basis van het verbruik van de vorige bewoner ( oudere mevrouw alleen , nauwelijks thuis ) en wij wonen er met een gezin met 2 kleine kinderen !! Dit is apoels met peren vergelijken en dat zonder dat wij het wisten !! Maar wij zitten nu met een afrekening van 2 jaar !! Mijn vraag aan u is welke stappen u heeft ondernomen en of u die naheffing heeft betaald... ik ben zeer benieuwd en voel me erg benadeeld door hun slechte beleidsvoering... bedankt voor uw reactie.. groetjes moniek

Reactie Innova Energie, 17 juni 2015

Geachte mevrouw Adema,

Bij Innova Energie streven wij naar een optimale service en klanttevredenheid. Uit uw reactie begrijpen wij dat u een minder goede ervaring heeft met Innova Energie, dit vinden wij jammer. Indien u nog niet naar tevredenheid bent geholpen dan willen wij u vragen contact op te nemen met onze afdeling klantenservice via 070 – 301 66 10. Ons serviceteam helpt u graag uw energiezaken weer naar tevredenheid te organiseren.

Het Innova Serviceteam

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?