Reviews Innova Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

1 reviews

5 sterren
(1)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Telefonisch colportage bij een loge
JH Bonhof uit Utrecht, 16 juli 2016

Terug van vakantie, krijg ik een mail van mijn energieleverancier dat mijn contract beëindigd is. Hen bellend blijkt dat een onbekend bedrijf met de naam Innova dat voor mij heeft geregeld. Nooit van gehoord?! Blijkt nu dat ze een tijdelijke loge van mij hebben gebeld. Die heeft aangegeven dat hij interesse heeft als hij weer een eigen woning heeft. Heeft zeker geen contract getekend. Kan ook niet want hij is geen eigenaar of huurder van mijn huis. Ondertussen kan het blijkbaar zo zijn dat dit louche bedrijf mijn energie contract op laat zeggen.... De loge spreekt geen Nederlands, dus begrijpt de mails niet... Is zich niet bewust van het feit dat hij een contract heeft.... Dit bedrijf Innova zou verboden moeten worden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Gebruikt misleidende informatie
Barbara Postema uit Rotterdam, 12 juli 2016

Via telefonische benadering door MKB collectieven overgehaald van leverancier over te stappen. De kosten zouden door zakelijke inkoop gegarandeerd veel goedkoper zijn. Ik run overigen geen bedrijf, ik werk een paar uur vanuit huis. De overeenkomst kwam ook nogal vreemd tot stand via een telefonische bandopname. Ik vroeg nog uitdrukkelijk of ik elk moment weer kon overstappen, maar dat was geen probleem. Uiteindelijk was ik €30 per maand duurder uit. Vervolgens ben ik recent overgestapt en mag ik €400 boete betalen....echt bizar. Een organisatie hoort eerlijke informatie te verschaffen. Ik heb overigens heel beleefd aan Innova gevraagd de boete over te zetten naar een particuliere boete. Maar deze klantenservice is zeker niet hulpvaardig of bereid mee te denken. Erg jammer.

Reactie van Innova Energie - 13 juli 2016

Geachte mevrouw Postema,

Dank voor uw reactie. We hebben hiervoor al enkele keren met elkaar contact gehad. Daarbij hebben we een en ander toegelicht. We hechten aan eerlijke en heldere informatie. Wellicht dat er nog onduidelijkheden zijn. Graag willen we die voor u oplossen. U kunt ons bellen: 070 301 66 10 of mailen: klantenservice@innovaenergie.nl. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

afd. Klantenservice

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
slinkse verkooptechnieken
Annette Versteege uit Leiden, 7 juli 2016

Met slinkse verkooptechnieken heeft Innova mijn bejaarde ouders een contract van 3 jaar aangesmeerd. Schandalig!

Reactie van Innova Energie - 8 juli 2016

Geachte mevrouw Versteege,

Hartelijk dank voor uw bericht. Graag willen wij met u in contact komen om kijken hoe de overeenkomst met uw ouders tot stand is gekomen, alsook hoe we samen tot een voor beide partijen bevredigende oplossing kunnen komen. Wij hebben echter niet de informatie om u telefonisch of per e-mail te bereiken. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn met ons contact op te nemen. Ons telefoonnummer is: 070 – 301 66 10, e-mail.: klantenservice@innovaenergie.nl. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

afd. Klantenservice

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Onvoorstelbaar dat Innova Energie op de NL markt mag werken
Han Kerkhof uit Ede, 30 juni 2016

Wij hebben gelijke ervaringen als in de vorige reviews gemeld. Worden gebeld, zou een aanbieding komen. Die komt niet, maar wel een contract. Erg onplezierig gesprek met de klantenservice. Die stuurt een bandopname waar op staat dat men een aanbod doet. Juridisch advies ingewonnen. Aangetekende brief verstuurd. Eén ster is te veel eer voor Innova Energie

Reactie van Innova Energie - 6 juli 2016

Geachte heer Kerkhof,

Dank voor uw bericht. Inmiddels hebben wel elkaar gesproken en zijn we samen tot een oplossing gekomen. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op, tel. 070 – 301 6610 of via e-mail: klantenservice@innovaenergie.nl. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groeten,

afdeling Klantenservice

Innova Energie

Reactie van Han Kerkhof - 13 juli 2016
probleem is opgelost

Het probleem is opgelost, nadat er als opvolging van juridisch advies een aangetekende brief is gestuurd. Mijn ontevredenheid is niet weg. Deze oplossing had men als reactie op mijn eerste mail of uiterlijk bij het eerste telefoongesprek moeten bieden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Niet zo netjes !!
Frank Zomers 30 juni 2016

Via versla de markt een contract telefonisch aangepraat t erwijl ik vooral alleen tarieven wilde en dat duidelijk heb aangegeven. moest een hoop vragen beantwoorden en heb gezegd: ik wil alleen tarieven. Versla de markt heeft mail gestuurd die we nooit hebben gezien (in spam ? ) en 4 weken later als we contract van innova krijgen (nooit van gehoord ! ) Blijken we al vast t ezitten aan dit contract, terwijl ik onmiddelijk reageer en aangeef dat dit niet goed is omdat ik al elders me heb verbonden aan een een wel bedoeld contract, zegt men dat ik er alleen onderuit kom door een flinke boete te betalen. Veel te agressief en niet van deze tijd. wat mij betreft stijlloos van Innova. Ik zou eerst schriftelijk iets verwachten en dan nog bedenktijd. Doet me denken aan colporteurspraktijk. Ik heb nog geen oplossing. Contract gaat per 1-11 in. en toch wil men ons bedrijf nog niet tegemoetkomen !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Aggressieve 'verkoop'
Ingrid 30 juni 2016

Innova belt op terwijl je druk bent. Om niet onaardig te zijn gaat mijn partner dan na lang aandringen in op het aanbod OM INFORMATIE TE ONTVANGEN. hij zegt er nog bij: 'het gaat hier echt om een aanbieding he, dat ik nergens aan vast zit'. Vervolgens komt er een enorm lang ratelverhaal. Een paar weken later blijkt dat je ongewenst vastzit aan Innova, ze proberen eigenhandig je eigen contract met de leverancier die je tot grote tevredenheid hebt op te zeggen. Er is door ons niets verstrekt, geen bankrekening, niet de gegevens van onze energieleverancier, geen meterstanden. Ze zijn vervolgens niet voor rede vatbaar, het stond op het bandje, de jongen heeft het voorgelezen, je had later maar moeten aangeven dat je het niet wilde. Wat zijn dit voor praktijken. Ik raad iedereen aan om bij de naam INNOVA gelijk DE TELEFOON NEER TE LEGGEN. Voor je het weet luizen ze je ergens in. Dat je toch op die manier aan je klanten moet komen, gewoon triest. En nu ben ik dus ergens klant waar ik geen klant wil zijn. IK WIL ERAF!!

Reactie van Innova Energie - 4 juli 2016

Geachte mevrouw Peters,

Dank voor uw bericht. Het is altijd vervelend als processen niet tot tevredenheid van u en ons verlopen. Daarom willen we graag met u kijken of alles is verlopen zoals zou moeten en of we samen tot een voor beide partijen bevredigende oplossing kunnen komen. Wij hebben daarvoor inmiddels contact met u opgenomen. Graag horen we van u. Heeft u nog vragen, ook dan helpen we u graag. Ons telefoonnummer: 070 – 301 66 10, e-mail: klantenservice@innovaenergie.nl. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten

Afdeling Klantenservice

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Innova
Jacky 24 juni 2016

hier hetzelfde verhaal als voorgaande reviews, dus veel hoef ik er niet over uit te weiden: gewoon brutaal overgenomen van Nuon naar "Innova". Ook middels zo'n misselijk opnamebandje en rare voorwaarden. (als je binnen zoveel dagen NIET reageert, dan... ben je dus klant.) Terwijl als je eerlijk en klantvriendelijk bezig wilt zijn, netjes een formulier thuisgestuurd moet krijgen met daarop je aanbiedingen e.d., en laat de klant maar beslissen! Nee hoor.. dit bedrijf gaat malafide te werk. Heb al enige juridische inlichtingen gedaan en het blijkt helemaal niet rechtsgeldig te zijn wat zij allemaal uitspoken. Mocht het die kant opgaan dan heb ik nog hoop dat ze aan het kortste eind trekken. Ondertussen hoop ik dat Nuon de boel weer recht kan breien, anders ben ik er nog niet klaar mee. Naar de centen kunnen ze fluiten want die krijgen ze niet. Oja, volgens mij hebben ze mijn rekeningnummer niet eens, daar moet je toch ook toestemming voor geven als klant? haha, die krijgen ze ook niet! Sorry Innova, geen automatische incasso.. :) Ga eerst eens je huiswerk doen, Innova.

Reactie van Innova Energie - 29 juni 2016

Geachte heer, mevrouw Koppel,

Dank voor uw bericht. Graag willen wij met u in contact komen om te kijken of we samen uw klacht kunnen oplossen. Wij hebben u inmiddels een e-mail gestuurd, maar hierop nog geen reactie ontvangen. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen. Ons telefoonnummer is: 070 – 301 66 10. U kunt ons natuurlijk ook mailen: klantenservice@innovaenergie.nl. Alvast onze dank.

Met vriendelijke groeten,

afdeling Klantenservice

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geen aanrader
Jody uit Sint-Oedenrode, 21 juni 2016

Wij zijn via verkoop aan de deur bij innova terecht gekomen. Er werd ons van alles beloofd, helaas mondeling, waaronder laag voorschot bedrag, privé voorwaarden zakelijk energie noem maar op. Uiteindelijk over gestapt voorschot bedrag opgevraagd en uiteraard pas na 2 weken, wanneer je dus vast zit aan een contract, kregen wij alle informatie die er toe doet. Uiteindelijk hebben we gebeld naar het bedrijf en gezegd dat ons andere dingen waren afgesproken, maar daar wilde ze geen gehoor aangeven. Nu zitten we te kijken met een ontzettend hoge zakelijk boete. Onze oude leverancier neemt ons gelukkig terug trekt hun boete in en betaald een deel van de boete die we bij innova moeten betalen. Alle credits voor energiedirect net zo goedkoop en ontzettend goede service. Innova daar in tegen totaal niet over te spreken!! Ik zou het zeker iedereen afraden. Mijn advies nooit overstappen naar innova.

Reactie van Innova Energie - 22 juni 2016

Geachte heer/mevrouw, beste Jody,

Hartelijk dank voor uw bericht. Ons uitgangspunt is dat we doen wat we beloven. Als dat in uw geval niet is gebeurd, willen we graag samen met u kijken waarom niet en hoe we dit kunnen oplossen. Uw gegevens op deze site zijn daarvoor niet toereikend. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen: telefoon 070 – 301 66 10. U kunt ons ook mailen: klantenservice@innovaenergie.nl. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

afdeling Klantenservice,

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Innova
Nadine 16 juni 2016

Eind april ontvingen we post van #InnovaEnergie waarin ze ons welkom heten als nieuwe klant en ons hierbij het contract voor 3 jaar sturen dat we zouden hebben afgesloten via Verslademarkt.nl. Nooit van Verslademarkt.nl of #InnovaEnergie gehoord....Ze schrijven dat we telefonisch een machtiging zouden hebben afgegeven waardoor Verslademarkt.nl ons een aanbieding mocht doen en als we vervolgens niet binnen 7 kalenderdagen reageerden op dat aanbod, een contract mochten afsluiten. HUH?? In mijn mailbox gezocht en inderdaad een mail gevonden van Verslademarkt.nl. Deze mail hebben we echter nooit gelezen omdat hij in de spam box terecht is gekomen. Hier staat inderdaad in dat ze ons, n.a.v. een telefonisch gesprek dat als machtiging wordt gezien, met veel plezier een aanbod presenteren en als we blij zijn met dat aanbod we helemaal niets hoeven te doen. Goh wat een service…Zijn we het er echter niet mee eens, dan moeten we binnen 7 kalenderdagen reageren. Omdat we deze mail dus nooit hebben gezien zijn deze 7 dagen al lang en breed verlopen en hebben we dus niet de gelegenheid gehad om te reageren. Daarbij komt ook nog eens dat we ons niets kunnen herinneren van een dergelijk telefoongesprek. Je wordt tegenwoordig bijna wekelijks gebeld door energiemaatschappijen die je energie willen aansmeren. Zoals altijd met dit soort dingen is het weekend en kunnen we op z'n vroegst op maandag contact opnemen met #InnovaEnergieie. Dit maandagochtend meteen gedaan. Verhaal uitgelegd, maar #InnovaEnergie moest eerst de bandopname terugluisteren voordat zij iets voor ons konden betekenen. We zouden uiterlijk dinsdag worden teruggebeld. Op dinsdag horen we, hoe verrassend, natuurlijk niets. Dus we bellen zelf maar weer. De bandopname is nog niet beluisterd, dus ze kunnen ons nog niets nieuws vertellen. Ze hebben het naar eigen zeggen druk (snap ik als je op deze manier aan je klanten komt, want dan worden ze natuurlijk platgebeld door ontevreden mensen!). Ze beloven hopelijk donderdag maar sowieso deze week een terugkoppeling. Tuurlijk joh geen haast, doe vooral rustig aan. Meteen aangegeven dat we dan zelf ook graag de bandopname willen beluisteren. Donderdagmorgen worden we zowaar teruggebeld door #InnovaEnergie. Er is inderdaad een bandopname en daarin geven we een machtiging. We hebben dus nu een contract voor 3 jaar en als we dit op willen zeggen zitten daar kosten aan verbonden. Nou wordt het helemaal mooi.... Wat we ook besluiten ze zullen hoe dan ook geld aan ons verdienen, daar gaat het ze natuurlijk om. Ze zullen ze bandopname per mail sturen. Bandopname zelf afgeluisterd: je hoort een of andere medewerker zeer slecht verstaanbaar een verhaal ophangen en elk deel van z’n verhaal sluit hij af met de zin “is dit akkoord”, waarna het heel even stil is en je aan de andere kant van de lijn hoort zeggen “ja”. Dit herhaalt zich een aantal keer. Duidelijk is te horen dat wanneer “ja” zegt, dit elke keer identiek klinkt. Wat ons betreft een slecht stukje knip en plak werk. Zo’n gesprek als dat herinner je je. Maar ja, bewijs maar eens dat dit gesprek niet heeft plaats gevonden. Want zo werkt het namelijk. Zij hebben zo'n bandopname en zij hoeven niet te bewijzen dat deze echt is. Nee, wij moeten bewijzen dat deze niet echt is. We hebben direct contact opgenomen met onze rechtsbijstand verzekering en dat gesprek klonk enigszins hoopvol, maar na een lang getouwtrek tussen de jurist en #InnovaEnergie (#InnovaEnergie mag namelijk alle tijd van de wereld nemen om een inhoudelijke reactie te geven. Zij hoeven niet, net als wij, binnen 7 dagen te reageren.) zijn we nu nog steeds niet veel verder gekomen. #InnovaEnergie beroept zich op de bandopname waarin wij toestemming zouden hebben gegeven dit contract af te sluiten. En blijkbaar werkt het dus gewoon zo en mag dit gewoon. Op verzoek van ons hebben ze het contract inmiddels ontbonden wat overigens een boete van ruim € 600,00 met zich mee brengt. Compleet gestoord. Wat een bedrag! Ze schreven echter nog wel dat, mochten we besluiten om ons contract te hervatten, ze wel bereid waren in overleg te gaan over looptijd en tarieven met als insteek dat wij geen financieel nadeel zouden hebben van de overstap. Nou nee bedankt! Dat ze serieus denken dat we dat nog zouden overwegen. Met zo'n bedrijf wil ik niets te maken hebben. Dat je op zo'n manier aan je klanten moet komen vind ik echt diep triest. Ik snap ook gewoon niet dat zo’n bedrijf als #InnovaEnergie zin heeft in dit hele gedoe. We hebben er een jurist bij gehaald maar het interesseert ze allemaal geen fluit. Ze zullen hoe dan ook geld aan ons verdienen, linksom of rechtsom. Ik voel me wel zo ongelooflijk belazerd. Naar aanleiding van onze ervaring ben ik even gaan speuren op internet en zoals verwacht zijn wij niet de enige waar bij ze dit geintje hebben geflikt en zeer zeker ook niet de laatste. Waarschijnlijk zijn ze op dit moment al weer bezig de volgende klant er in te luizen en het interesseert ze waarschijnlijk geen bal dat ik dit nu schrijf. Maar op de een of andere manier voelt dit voor mij wel een beetje beter. Ik hoop dat ze trots op zichzelf zijn bij #InnovaEnergie en Verslademarkt.nl en ze om 17.00 uur met een goed gevoel de deur achter zich dichtrekken en hun werkdag afsluiten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Malafide zou ik het juiste woord vinden!
M. Jap-Sam uit Rotterdam, 11 juni 2016

In feb overgestapt naar Vandebron energie en in mei krijg ik opeens een jaarafrekening, wat blijk Innova heeft mij contract overgenomen. Zonder mijn weten. Meteen gebeld, gemailt om aan te geven dat hier een fout wordt gemaakt omdat ik totaal geen interesse heb in een overstap naar Innova. Vervolgens krijg ik een bandopname toegestuurd waarin ik inderdaad bevestig dat ze me een aanbod mogen doen. Het begint me te dagen en inderdaad herinner ik me het gesprek, waarvan de context natuurlijk niet is opgenomen. Het gesprek waarin ik EXPLICIET heb benoemt dat ik NIET wil overstappen, dat ik net bij een nieuwe maatschappij zit. Vervolgens wil de verkoper niet ophangen en om aardig te zijn zeg ik hem dat hij me de informatie mag toesturen, wie weet voor in de toekomst. Maar NU ABSOLUUT NIET. Ik kan niet duidelijker zijn. Dit verhaal leg ik uit aan de klantenservice van Innova om vervolgens enkel bevestigd te worden in mijn angst dat het hier om **** gaat. Namelijk de conclusie, ja als je het aanbod niet stop zegt gaat het automatisch in. Dus met andere worden een verdraaid telefoon gesprek is genoeg reden om vast te zitten aan een 3 jarig contract?! Ik heb nooit mijn meterstanden doorgegeven of op welke andere manier bevestigd dat ik dit contract wilde. Met andere woorden hoe kun je dan een 3jarig contract aan je broek hebben! Anyhow je verwacht dat zij dit net zo absurd zouden vinden, in plaats hiervan duidelijk een bedrijf gesproken wat graag hoe dan ook een slaatje hieruit wil slaan en totaal niet bereid zijn hand in eigen boezem te steken of uberhaupt eerlijk te werken. Conclusie zou zijn dat ik namelijk ofwel €100,- boete betaal aan mijn vorige leverancier (nog een reden waarom ik NOOIT zou zijn overgestapt, een maand nadat alles geregeld was met de vorige) of €200,- boete aan Innova zodat ik kan blijven bij de leverancier waar ik wil zitten en zover ik weet zit! Ik zag al staan dat meer mensen stappen willen ondernemen juridisch, ik sluit me hier graag bij aan! Dit kan niet kloppen. mij mail adres: marel.japsam@gmail.com

Reactie van Innova Energie - 16 juni 2016

Geachte mevrouw Jap-Sam,

Dank voor uw bericht. Wij hebben onlangs contact met u gehad en uw bezwaar besproken. Daarbij zijn we tot een voor beiden bevredigende oplossing gekomen. Mocht u naar aanleiding daarvan nog vragen hebben, dan horen we dat graag van u. Ons telefoonnummer is: 070 – 301 66 10.

Met vriendelijke groeten,

afdeling Klantenservice

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
goede afhandeling van overstap
Teun Bleijenberg uit Doorn, 9 juni 2016

Via Verslademarkt overgestapt naar Innova. Tarief voor gas komt neer op ongeveer 59 cent per m3, tegenover 70 cent per m3 bij vorige leverancier; dat scheelt bij een verbruik van meer dan 5000 m3 per jaar toch al gauw zo'n 50 euro per maand.

Bij de overgang had ik bedongen dat contractbreukboete van vorige leverancier door Innova vergoed zou worden. Op de eindafrekening van de vorige leverancier stond een contractbreuk boetebedrag voor stroom en een contractbreuk boetebedrag voor gas; binnen 2 weken nadat ik deze eindafrekening opgestuurd had naar Innova was het totale boetebedrag door Innova bijgeschreven op mijn bankrekening.

Reactie van Innova Energie - 16 juni 2016

Geachte heer Bleijenberg,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij zetten ons dagelijks in om klanten optimaal van dienst te zijn. Uw reactie geeft aan dat we daarmee op de goede weg zitten. Ook in de toekomst zullen wij die weg volgen en waar mogelijk en nodig verbeteringen doorvoeren.

Met vriendelijke groeten,

afdeling Klantenservice

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Innova Energie is een van de slechtste bedrijven
D.B. de Boer uit Volendam, 8 juni 2016

Ik kan zeggen dat Innova een van de slechtste bedrijven is waar ik zaken mee heb gedaan. Via Inhoofdzaak die met een verkoper aan mijn deur kwam had ik een overeenkomst gestoten met een ingangsdatum en prijzen.(niet slim want aan de deur nooit kopen) Van die overeenkomst is innova maar een onderdeel nagekomen namelijk de vastrecht leveringskosten. De ingangsdatum is 1,5 maand later geworden en de prijzen zijn bij het stroom en gas meer dan 20% duurder dan overeengekomen met inhoofdzaak Ik heb hier over contact gezocht met de klantenservice van Innova en te horen gekregen dat ze het gingen uitzoeken. Het enige antwoord wat ik heb ontvangen zijn rekeningen en er werd op mijn mails niet meer gereageerd. Telefonisch contact met innova is ook zinloos aangezien ze niet willen luisteren naar de klacht . Door die houding kan ik niets anders doen dan maar weer overstappen naar mijn oude leverancier EnergieDirect.nl aangezien zijn mij wel altijd netjes hebben behandeld en met een nazorg telefoongesprek zij aanboden om alle opzegvergoedingen (boetes) op zich te nemen. In mijn ogen is de kwestie heel simpel aangezien zij zich niet hielden aan de gesloten overeenkomst van inhoofdzaak is de overeenkomst niet gelding en hoort het helemaal nietig te worden verklaard.(zoals ik ook had aangegeven in het eerste contact met de klantenservice van Innova.) Het feit dat de klantenservice hier reageert is gewoon te laat aangezien de onvrede, frustratie en financiële schade al geleden is. Mijn ervaring zeg dat er geen pluspunten zijn en dat het bestaansrecht van Innova als energie leverancier niets meer is dan een **** bende die burgers op kosten jaagt. Als een verbetering zou moeten zeggen is dat ze moeten luisteren naar hun klanten en niet zaken moeten negeren om zo gewoon facturen te kunnen versturen

Reactie van Innova Energie - 16 juni 2016

Geachte heer/mevrouw De Boer,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het schijnt dat bepaalde zaken niet zijn gelopen zoals de bedoeling was. Onze excuses daarvoor. Graag willen we met u kijken hoe we een voor beide partijen bevredigende oplossing kunnen vinden. Zou u daarvoor met ons contact willen opnemen met verwijzing naar het bericht op deze site, telefoon 070 – 301 66 10 of e-mail: klantenservice@innovaenergie.nl. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

afdeling Klantenservice

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Innova en MKB Adviseurs
Trudy uit Assen, 1 juni 2016

Er wordt gebeld en ik doe open. Een zeer vriendelijke mevrouw legt mij uit dat ik recht heb op zakelijke tarieven van gas en licht. Bij een berekening blijkt dat ik meer dan een voorschot kan besparen. Nu is de jaarrekening gekomen en de besparing is zelfs nog wat meer dan een voorschot. Dankzij Inhoofdzaak ben in een stuk goedkoper uit bij Innova!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
waardeloos bedrijf
Arentshorst uit Geleen, 13 mei 2016

Bij mij hebben ze een zakelijk contract afgesloten, terwijl ik gewoon een particulier ben. Heb duidelijk gezegd dat de vereniging niet meer bestond maar dat maakte niks uit volgens M.W. hun colporteur. Het is een chaos met hun administratie heb wel 10 verschillende voorschotrekeningen gehad en toen ik het zat was ben ik terug naar NUON gegaan met het gevolg dat ik 600 euro opzegvergoeding moet betalen zo maken die winst, goedgelovige mensen besodemieteren daar zijn ze meester in bij Innova en Inhoofdzaak.En ze willen niks doen om je te helpen er is totaal geen coulance bij hun, ze hebben er blijkbaar lol in als je bedonderd bent door hun ,je hoort gewoon de lach tijdens telefoongesprek. Je wordt niet gewezen op de colportagewet, je zou veel goedkoper uit zijn bij hun. Ik geef een goede raad, Trap ze van je deur af want je komt bedrogen uit.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zomaar overgenomen
Erik van der Sloot 9 mei 2016

Graag kom ik in contact met mensen die zouden zijn overgenomen zonder contract te tekenen. ik wil deze handelswijzen graag collectief voor leggen aan een rechter.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
zeer slechte telefoonbehandeling!!
R.W. van den Bergh 26 april 2016

Zelden zo onbeschoft behandeld aan de telefoon. Anoniem vanwege het gebruikte computersysteem. Ze kunnen wel mailen maar je kunt niet antwoorden. Er werd niet geluisterd, alleen maar push verkoop. Het bel mij niet register is natuurlijk een mogelijkheid maar eigenlijk zou dit aanhangig bij Radar of zo gemaakt moeten worden, de telefoon terreur en het botte gedrag van de mensen die hiervoor aangenomen zijn.

Reactie van Innova Energie - 10 mei 2016

Geachte heer Van den Bergh,

Hartelijk dank voor uw bericht. Graag willen wij u helpen. Uw gegevens zijn echter onvoldoende om uw aanmelding terug te vinden. Daarom hebben wij een bericht gestuurd naar uw e-mailadres dat we via deze website hebben ontvangen. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met ons op te nemen (met verwijzing naar dit bericht), zodat we uw klacht kunnen oplossen? Ons telefoonnummer is 070 - 301 66 10. U kunt ons natuurlijk ook mailen: klantenservice@innovaenergie.nl. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten

Afdeling Klantenservice

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Verkeerd voorgelicht ****
J nas uit Loerbeek, 21 maart 2016

Krijg thuis iemand aan de deur. Zat bij Nuon en betaalde veel te veel aan gas, was bij hun een stuk goedkoper zei nog een collega gebeld of het allemaal klopte omdat ik het niet geloofde maar het was echt zo. En na de bedenktijd krijg je de brief met je maandelijkse lasten en wat schets mijn verbazing 1,00 euro per maand goedkoper. Ik ga bellen en weet je wat men zegt je moet blij zijn scheelt 12 euro per jaar ja ja en daar ga ik voor lopen bij de Nuon . Ze kunnen niet meer na vragen want die persoon die bij mij was werkt er niet meer ???? Een stel **** nu wachten tot de gasprijs daalt dan ben ik weg.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
ongewenst contract
Gert uit Dedemsvaart, 17 maart 2016

Ooit eens een telefonisch gesprek gehad met innova. Of ze me een aanbieding mochten doen. Daarna niets meer gehoord en zo ineens moest ik meterstanden doorgeven en zou het contract bij mijn huidige leverancier NUON opgezegd zijn. Ze zeggen een telefoonopname te hebben maar ik weet zeker dat ik nooit opgezegd heb bij mijn huidige levrancier omdat ik daar net 1 maand eerder het contract verlengd heb. Ik schijn zelfs het contract van een aansluiting waar ik geen zeggenschap over heb overgesloten te hebben. Gewoon een stelletje **** daar bij Innova.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
In de fuik terechtgekomen !
Maud Hoeufft 15 maart 2016

Via telefonische verkoop ben ik ook in de fuik terecht gekomen . Alles was vrijblijvend maar ineens lag er een contract waar ik binnen twee weken op moest reageren anders zou ik automatisch overstappen ! Dit is mij nooit duidelijk aan de telefoon gezegd !!! Ik was gedurende enige tijd in het buitenland en heb niet binnen hun gestelde termijn gereageerd! Nu zit ik in de fuik en zeggen ze mij met ingang van 21 april energie en gas te gaan leveren ! iK heb op allerlei manieren geprobeerd er van af te komen maar ze blijven pressie uit oefenen !!! Ze zouden hun bewijslast op een bandje hebben , maar die krijg ik niet ter inzage ! Hoe denkt een bedrijf met een dermate klant onvriendelijk beleid zo te overleven !!! iK verzoek nogmaals om het contract dat mij tegen mijn wil is opgedrongen te beëindigen !!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Telefoon terreur
Jeroen 10 maart 2016

Continu gemiste oproepen van Innova op 088 1200722 hinderlijk en onnodig. Respecteerd bel me niet register niet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
13 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
niet doen
Anita Temmink uit doetinchem, 28 februari 2016

Telefonisch benaderd door allen voor een. Zij zouden een leverancier kunnen vinden, waardoor ook privé de stroom veel goedkoper zou zijn. Via een mail hebben ze blijkbaar gemeld dat Innova als beste uit de bus kwam Dit was echter in de vakantieperiode en ik heb de mail niet gezien. Vervolgens zou Innova een contract gestuurd hebben. Als je niet tevreden was met dit contract kon je alsnog van het contract af. Echter ik heb nooit een contract ontvangen. Uiteindelijk zelf een andere leverancier gezocht. Moet ik plots een belachelijk hoge boete betalen, omdat ik mijn contract (dat nooit verzonden is) zou hebben geannuleerd. Hier op verschillende manier contact met hun over gehad, maar ze weigeren hun fout toe te geven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Snel en goed geholpen
Mark uit Amsterdam, 19 februari 2016

Als startende ondernemer wilde ik me verdiepen in de fiscale mogelijkheden en mogelijke subsidies. De dame van Innova Energie heeft me telefonisch alles helder uitgelegd en een voorstel gedaan over wat voor mijn situatie het gunstige was om te doen. Een scherp voorstel met scherpe tarieven en ben dus nu een tevreden klant geworden bij innova Energie. Overstappen ging erg soepel ook.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slechte en Arrogante partij
Ruud van Oeffelen 4 februari 2016

Na een overstap naar Innova zijn de problemen begonnen. Contract voor de levering van elektra en gas. Maar zonder opgaaf van reden alleen elektra gekregen. Klant onvriendelijk en niet oplossingsgericht. Daarnaast betalingstermijn van 2 weken en gelijk dreigen met deurwaarders en hoge kosten. bij klachten gelijk alles bij de klant wegleggen.. Kosten zijn hoger dan afgesproken Wil je overstappen kies dan een andere leverancier

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Prima Partij
F.Samuels 28 januari 2016

Ik had veel problemen met Nuon, mijn oude leverancier, voorschot klopte niet, communicatie ging lastig. Innova is voor mij een verademing, alles prima en snel geregeld. Ik kon voorschot meteen aanpassen en kreeg dezelfde dag nog een bevestiging. Ik heb als tussenpersoon inhoofdzaak, altijd een vast aanspreekpunt die alles prima begeleid. Voor mij geen ander meer, prima!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Onbetrouwbare partij
Willem 25 januari 2016

De partij is zeer onbetrouwbaar, komen hun afspraken niet na.

Ze houden zich niet aan de zorgplicht, oplossing is alleen in hun voordeel.

Het terugdraaien van de situatie was volgens Innova niet mogelijk. Niet omdat het technisch niet mogelijk was maar vanwege dat Innova dit zelf niet wilde.

Conclusie: doe geen zaken met deze partij!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?