Reviews Innova Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

42 reviews

5 sterren
(8)
4 sterren
(2)
3 sterren
(1)
2 sterren
(1)
1 ster
(30)

28 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(2)
niet opgelost
(7)
in behandeling
(0)
onbekend
(19)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Overstappen
jos 5 december 2018

Energieflex failliet.Contract overgenomen door Innova.Tot mijn grote schrik enorme prijsverhoging zonder overleg of aankondiging, nee pas op het moment van leveren wordt men daar plotseling mee geconfronteerd!!Ik mag er toch vanuit gaan dat mijn afspraken gewoon nagekomen worden?? Zeker als men mijn contract overneemt.

Reactie van Innova Energie - 6 december 2018

Beste Jos,

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent.

De curator van EnergieFlex heeft er voor gezorgd dat alle klanten energie bleven ontvangen na het faillissement van EnergieFlex. De klanten van EnergieFlex zijn daarom overgedragen aan Innova Energie.

Wij hebben niet uw contract overgenomen van EnergieFlex maar wij hebben u op 2 november een mooi aanbod gestuurd met een cash back die kan oplopen tot €180,00.

Met vriendelijke groet,

Esther

Innova Energie

Reactie van jos - 13 december 2018
probleem is niet opgelost

Mijn ja tegen hun nee.

Ik word in ieder geval nooit geen klant van Innova...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
UITSTEKEND
De Smet Timi 5 december 2018

heel goede service en prijzen, klantvriendelijk

Reactie van Innova Energie - 6 december 2018

Beste De Smet Timi,

Hartelijk dank voor uw positieve review en mooie cijfer!

Met vriendelijke groet,

Esther

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
géén problemen ervaren
j.elissen uit odijk, 4 december 2018

vanaf het begin van het contract geen problemen ervaren.

ook later van contract verlenging idem .

ben benieuwd naar nieuwe verlenging.

Reactie van Innova Energie - 6 december 2018

Beste J.Elissen,

Hartelijk dank voor uw complimenten! Wij hopen dat u nog lang tevreden klant bij ons blijft.

Als u contract binnen een jaar afloopt kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit zodat wij u een nieuw aanbod kunnen doen voor de verlening van uw contract.

Met vriendelijke groet,

Esther

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Goed
L.G.J. van Dijk uit Nijmegen, 4 december 2018

Betrouwbaar. Communicatie deugt. Zou groener kunnen.

Reactie van Innova Energie - 5 december 2018

Beste L.G.J. van Dijk,

Hartelijk dank voor uw review en het mooie cijfer! Bij Innova Energie bent u verzekerd van 100% groene stroom. Met energie uit water, wind en zon dragen wij ons steentje bij aan een betere toekomst. Voor gas is het helaas nog niet mogelijk om dit landelijk groen aan te bieden.

Met vriendelijke groet,

Esther

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Innova Energie
Miriam uit Reusel, 4 december 2018

Wat ze beloven komen ze ook na.Het is ook fijn dat ze elke maand een overzicht mailen hoe de stand van zaken is.Hoeveel je verbruikt hebt. Dat vind ik zelf erg makkelijk en interessant.Dan zie je ook meteen de verschillen met vorige maanden. En ben je ook betrokken bij je verbruik dat ben je toch wel maar dan zie je de resultaten.

Reactie van Innova Energie - 5 december 2018

Beste Miriam,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht en fijn om te vernemen dat u het verbruiks- en kostenoverzicht waardeert. Wij doen onze best om u meer inzicht te geven in uw verbruik.

Mocht u in de toekomst vragen voor ons hebben dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Esther

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
erg goed
Jaroslaw 4 december 2018

goed solide bedrijf

Reactie van Innova Energie - 5 december 2018

Beste Jaroslaw,

Hartelijk dank voor het mooie cijfer!

Met vriendelijke groet,

Esther

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Klantvriendelijk,
Go-Britain.nl uit Tilburg, 4 december 2018

Wat wij allemaal al niet samen hebben doorstaan door de jaren heen dat wij nu al klant zijn bij Innova, teveel om op te noemen. Alle wisselingen, omzettingen, nieuwe aanmeldingen etc. werden binnen mum van tijd uitgevoerd. Niets was teveel voor die mensen daar. Kortom een service die je bijna nergens meer tegenkomt.

Reactie van Innova Energie - 5 december 2018

Beste Go-Britain.nl,

Hartelijk dank voor uw complimenten! Erg fijn om te lezen en we hopen dat u nog lang tevreden klant bij ons blijft.

Met vriendelijke groet,

Esther

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
betrouwbare energie leverancier
Erik uit Heerle, 3 december 2018

mijn aansluitingen prima geregeld door Innova

Reactie van Innova Energie - 5 december 2018

Beste Erik,

Hartelijk dank voor de positieve review!

Met vriendelijke groet,

Esther

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
probleemloos met service
W. Woets uit Nieuw Vennep, 3 december 2018

Het hele proces rond de energielevering verloopt probleemloos en de service gaat zover dat als ze voor de afgesproken datum (per ongeluk) een termijn afboeken, het bedrag terug willen boeken en later op de juiste datum alsnog afschrijven.

Reactie van Innova Energie - 5 december 2018

Beste W. Woets,

Fijn dat u tevreden bent met onze service! Hartelijk dank voor het mooie cijfer en postieve bericht.

Met vriendelijke groet,

Esther

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
goed
W.Eland uit Ulvenhout, 3 december 2018

ik ben nog maar heel kort klant, en kan nog niet zo goed een oordeel vormen!

Reactie van Innova Energie - 5 december 2018

Beste W. Eland,

Wij begrijpen dat het lastig is om ons te beoordelen als u nog maar kort klant bent. Wij hopen dat u tevreden zult zijn over onze dienstverlening.

Mocht u in de toekomst vragen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Esther

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Correct en effectief!
J.H. Siemerink uit Oldenzaal, 3 december 2018

Correct behandeld tegen een concurrerende prijs.

Reactie van Innova Energie - 5 december 2018

Beste J.H. Siemerink,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht en cijfer!

Met vriendelijke groet,

Esther

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Bereikbaar??
irsel uit waalwijk, 20 november 2018

Onbereibaar!

Mailadres: onbereikbaar!

Telefoon; na 20 minuten en 39 seconden wordt de verbinding doodleuk verbroken ZONDER ook maar een letter gesproken te hebben!!

Reactie van Innova Energie - 5 december 2018

Beste Irsel,

Heel vervelend dat u problemen heeft ondervonden met onze bereikbaarheid. In verband met de overname van de klanten van Energie Flex is het drukker dan normaal. Daarom is onze reactietijd ook minder snel dan onze klanten normaal gesproken van ons gewend zijn.

Graag komen wij met u in contact. Zou u contact willen opnemen met onze klantenservice via 088 - 54 54 243 of via service@innovaenergie.nl?

Met vriendelijke groet,

Esther

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Na opzegging veel te hoge jaarnota!
Peter de Rover uit Rijnsburg, 18 september 2018

Na een 2jarig contract met veel misverstanden en fouten, heeft innova als afsluitende jaarnota een veel te hoog bedrag berekend. Het gaat om een zakelijke rekening. Ik ben therapeut en werk 4dagen in het pand. Waar de energie en gas 74euro per maand was als voorschot. Nu op de eindnota moet ik 842 euro extra betalen. Dit klopt absoluut niet! Het is vele malen hoger dan het voorgaande jaar. Is dit omdat ik naar een ander ben gestapt??! Ik hoop dat Innova mij kan contacteren hierover.

Reactie van Innova Energie - 19 september 2018

Beste Peter de Rover,

Wij hebben een prettig gesprek gehad naar aanleiding van uw klacht over de jaarnota en samen zijn wij tot een oplossing gekomen. Zoals afgesproken hebben wij een verzoek ingediend om de jaarnota te corrigeren.

Indien u nog vragen heeft vernemen wij dat graag. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur - 17:00 uur op het telefoonnummer 070-3016610 of per mail via klantenservice@innovaenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Esther

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
dramatische leverancier!
davide pedrini uit Obbicht , 29 augustus 2018

ik heb een afreken factuur gekregen waar ik opeens (als 1 mans huishouden) veel meer verbruik????

Ik kook 1x per week thuis en douche 1x per dag.

Daarna willen zij het ook nog een keer verhogen qua kosten???

Hier klopt helemaal niks van.

De vervolg stap zal oriëntatie zijn en weggaan bij het bedrijf als zij niet met een goede oplossing komen.

Reactie van Innova Energie - 31 augustus 2018

Beste Davide Pedrini,

Wij hebben telefonisch contact gehad en ik heb u de jaarnota toegelicht. Wij hebben afgesproken dat indien u meer vragen hierover heeft, u met ons contact opneemt.

Met vriendelijke groet,

Danielle

Reactie van davide pedrini - 16 september 2018
probleem is deels opgelost

Gebeld daarna zakelijk wat in mijn geval helemaal niet kon omgezet naar particulier.

Voor de rest tevreden met de oplossing

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Waardeloze bedrijf!!!
Yavuz Okur uit Amsterdam, 20 juli 2018

Heb een contract getekend bij een tussenpersoon omdat die beweerde dat ik goedkooper zou uitkomen. Ik heb de contract ondertekend omdat de tussenpersoon bleef doordringen, ik had 2 weken bedenktijd dus ik dacht ik kan het binnen mijn bedenktijd kostenloos opzeggen. Contract getekend maar geen copie van het contract gekregen. Ik wist ook niet meer om welke bedrijf het ging dus ik kon niks anders doen dan op een brief te wachten van het Innova. De contract is getekend in jan 2016 en in jul 2016 heb ik een mail gekregen die bij mij in het ongewenst postvak terecht is gekomen. Ik heb deze mail dus nooit gezien omdat ik me ongewenste postvak niet in de gaten houd. Op 24 mei 2017 (verzend datum stond er op) heb ik brief ontvangen waarin staat vermeld dat de levering 20 mei 2017 gaat beginnen. Ik heb gelijk contact opgenomen en het hele verhaal verteld, het enige wat ze me konden vertellen is dat ik een contract had getekend en dat ze hier niks meer aan konden veranderen. Ik heb ze verteld dat ik geen copie van het contract had gekregen, dat ze duurder waren dan mijn huidige levarancier (mij werd verteld dat ik goedkoper zal uitkomen), dat ik geen gebruik heb kunnen maken van mijn bedenktijd en dat ik eerder geen bericht heb gehad over de levering. Het maakte niks uit en ze konden niks doen, wouden ook niet de boete betalen bij mijn huidige levarancier. Doordat ik niet heb betaald hebben ze de contract beeindigd. Ik heb heel moeilijk een andere leverancier kunnen vinden doordat ik als wanbetaler was opgegeven door het Innova. Ik heb een boete van €600,- gekregen en de maandtermijnen hebben ze uit handen gegeven. Goedkoop ben ik zeker niet uitgekomen door al het gedoe. Innova denkt helemaal niet mee en wilt niet helpen. Diverse gesprekken gehad en om een oplossing gevraagd. De oplossing was dat ik alle openstaande kosten zou betalen en een borg van €1000,- moest betalen dan zou de boete vervallen en zou ik nog klant kunnen blijven bij Innova. Ben nog steeds bezig met het incassobureau omdat ik vind dat ik een copie had moeten krijgen van het contract en dat ik gebruik had moeten kunnen maken van mijn bedenktijd. Copie gekregen van de contract van het Innova... hierin staat duidelijk dat ik een copie zou krijgen van de getekende contract of dat dit later per mail zou gestuurd worden en dat Innova mij binnenkort een schriftelijke bevestiging zou sturen. Mensen lees dit goed en ga niet in zee met het Innova. Goedkoper word het zeker niet en alle problemen / stress krijg je er cadeau bij!!!!!!!!

Reactie van Innova Energie - 23 juli 2018

Beste Yvz,

Afgelopen vrijdag hebben wij contact gehad omtrent uw klacht. Ik wil u bedanken voor het fijne gesprek.

Wij hebben uw situatie tijdens het gesprek besproken. Helaas hebben wij u niet de gewenste oplossing kunnen bieden.

Mochten wij nog iets voor u kunnen doen, dan kunt u ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 of via klantenservice@innovaenergie.nl. U kunt naar mij vragen, als ik niet aanwezig ben, dan helpen mijn collega's u graag.

Met vriendelijke groet,

Merian

Reactie van Yavuz Okur - 30 juli 2018
probleem is niet opgelost

Ik ben netjes gebeld maar zonder oplossingen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Onbetrouwbare Energie Leverancier
Johan uit Emmen, 5 juli 2018

Ga nooit met deze energie leverancier in zee! Zonder dat je iets tekent zit je er aan vast omdat ze naar eigen zeggen bandopnames hebben. (Mag dit trouwens wel van de nieuwe privacy wet?) Ik heb geen voorstel van hun ontvangen via de mail. Staat niet in de mail op mijn computer en ook niet op de server bij Ziggo. In de tussentijd een week op vakantie geweest en nu is de 14 dagen bedenktijd verstreken volgens Innova. Naar mijn mening ga je op deze manier geen overeenkomsten aan. Juridisch gezien lijkt me dit niet oké. Gezien de vele slechte ervaringen op deze site maar een tijd om dit aan te kaarten. Maar eens doorsturen naar de redactie van Kassa!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Maandbedrag veels te hoog kan nooit opzeggen omdat het zakelijk is alleen met een mega boete
Peter uit Helmond, 26 juni 2018

Verbruik is van emergie en stroom veels te hoog kan gewoon nooit termijnbedrag van 170 euro maar bijna nooit thuis en kook nooit wil opzeggen maar krijg dan te horen dat het alleen kan als ik 1000 euro boete betaal omdat het zakelijk is.

Reactie van Innova Energie - 2 juli 2018

Beste heer van Doorne,

Inmiddels is er contact geweest inzake uw klacht met de contractant en de huidige bewoonster van het betreffende adres. Wij hebben met de huidige bewoonster van het adres meerdere opties besproken. Uiteindelijk heeft mevrouw ervoor gekozen om over te stappen. Wij respecteren deze keuzen en wij zullen dit verder met de huidige contractant afhandelen.

Met vriendelijke groet,

Marieke

Reactie van Peter - 9 juli 2018
probleem is deels opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
*** zijn het
Ruud Bozelie uit Spankeren, 5 juni 2018

Zonder het te weten ben ik klant van innova geworden.

Heb nergens voor getekend .

Krijg wel elke keer een factuur met aanmaningen kosten.

Krijg nooit een gewone factuur.

Weet niet eens hoelang een contract duurt.

Weet eigenlijk niks.

Hoe ben ik in godsnaam hier klant van geworden.

Zeg het maar.

Reactie van Innova Energie - 6 juni 2018

Beste Ruud Bozelie,

Wij hebben een prettig gesprek gehad naar aanleiding van de onduidelijkheid over de facturen.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons telefonisch bereiken op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 via telefoonnummer 070-30 16 610 of per e-mail via klantenservice@innovaenergie.nl. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,

Michelle

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
meedenkend en bereid problemen op te lossen
Frenk Kaufmann 19 april 2018

Maar ook eens een positieve. Mijn ouders kwamen bij Innova terecht dankzij de aanhoudende verkoper (3 keer terug geweest na 2 keer NEE gehoord te hebben) die mijn ouders van +80 jaar toch er wist in te luizen (goedkoper dan de leverancier die ik ze geregeld had zeker niet). Mijn ouders voelden zich bezeikt en stapeten terug naar de eerdere leverancier. Gevolg 2 x 500 Euro boete plus terugvordering van de betaalde boete van de vorige leverancier.Na uitleg heeft Innova haar uiterste best gedaan het voor ons op te lossen. Toen echter Collectief Voordelig totaal niet reageerde hebben ze het zelf in behandeling genomen en mijn ouders de 2 x 500 Euro terug gestort.Het is verfrissend te zien hoe een bedrijf haar verantwoordelijkheid neemt ondanks dat ze zich achter de Collectief Voordelig colporateurs hadden kunnen verstoppen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
misleidend en veel duurder als andere!!!
miranda uit breda, 13 april 2018

we zouden veel minder gaan betalen.... we betalen nu dubbel zoveel per maand en nog moesten we vorig jaar 400 bij betalen!!!!! gelukkig dat we goed op hebben gelet en heffingskorting kregen maar dan nog 100euro bij moeten betalen waar we elders 400 terug kregen al die 9jaar dat we bij de andere maatschappij zaten!!! dus dit is een flink stuk meer betalen dan ergens anders!!! nu zitten we hier nu nog helaas 4jaar aan vast.... ben nu al bang voor de volgende jaarafrekening!!! we krijgen netjes iedere 3 maanden een overzicht en betalen net als vorig jaar iedere maand teveel staat er maar nog moetsen we vorig jaar bij betalen dus hebben gebeld en word er dood leuk gezegd dat het een soort van schatting is dus niet betrouwbaar... maar hoe kan je bij moeten betalen als je iedere maand volgens hun zeggen meer dan 50% meer aan voorschot betaald dan dat je verbruikt... dat betekend dus ik betaal 110 per maand en gebruik daar de helft van zeggen ze dus dan betalen we toch gewoon 50 euro per maand te veel dus moeten we dat terug krijgen maar nee hoor bij deze maatschappij moet je dan nog bij betalen ook!!! klantenservice zeer slecht worden boos als je erover begint of snappen er zelf helemaal niks van!! nee ben blij als ik hier van af kan stappen en dan heel rap bij een ander bedrijf kan die ik wel vertrouw en mij niet oplicht en de service gewoon is zoals die hoort te zijn grootste fout in mijn leven tot nu toe bah!!

Reactie van Innova Energie - 19 april 2018

Beste Miranda,

Wij snappen dat u bent geschrokken van de naheffing op uw jaarnota.

Om het voor u uit te zoeken en u zo goed mogelijk te woord te staan hebben wij meer gegevens van u nodig. Middels een e-mail hebben wij u dan ook om meer gegevens gevraagd, helaas hebben wij hierop nog geen reactie van u mogen ontvangen. Hierdoor kunnen wij u op dit moment alleen een algemeen antwoord bieden.

Bij de berekening van het termijnbedrag wordt er niet alleen gekeken naar het verbruik over het afgelopen jaar, het termijnbedrag wordt berekend aan de hand van het verbruik over de afgelopen drie jaar. Daar het verbruik ieder jaar verschilt wordt hier een gemiddelde van genomen om te verkomen dat u naheffing krijgt op de jaarnota. Is uw verbruik echter hoger dan uw termijnbedrag dan wordt het verschil middels de jaarnota met u afgerekend. Als er in iedere verbruiksupdate die u ontvangt wordt aangegeven dat uw verbruik binnen het termijnbedrag hoger is dan uw werkelijke verbruik, dan klopt het inderdaad niet dat u dient bij te betalen op de jaarnota. Echter is het verbruik binnen het termijnbedrag lager dan uw werkelijke verbruik, dan klopt het dat u naheffing krijgt op de jaarnota.

Wij vinden het jammer om te horen dat u op dit moment ontevreden bent over de jaarnota. Graag komen we met u in contact om samen naar de jaarnota te kijken en na te gaan hoe we de naheffing op de volgende jaarnota kunnen beperken. U kunt ons iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 bereiken op het telefoonnummer 070-3016610.

Met vriendelijke groet,

Angélique

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Niet met Innova in zee gaan, misleidende informatie, extreem hoge opzegboete
Betty 27 februari 2018

Via de besparingspartner werd ons een zakelijk contract aangeboden. We zouden hiermee veel goedkoper uit zijn. Eigenlijk houd ik niet van dit soort overstap regelingen maar helaas hebben ze ons toch over weten te halen. De mevrouw van de besparingspartner klonkt zeer betrouwbaar en kon mijn vragen goed weerleggen (leek het). We zouden echt goedkoper uit zijn.

Tot mijn verbazing bleken de maandtermijnen niet lager maar juist een stuk hoger te zijn waardoor wij besloten weer terug te gaan naar onze oude leverancier. Vervolgens kregen we een eindnota met een opzegboete van maar liefst € 600,-! Omdat het een zakelijk contact is, volgens de mevrouw van Innova die ik daarover belde. Jammer dat er geen medewerking verleend werd om tot een oplossing te komen. Op internet reageren is niet mijn stijl maar ik wil bij deze toch anderen waarschuwen.

Ik voel me zeer misleid. De energielevering is aan ons privé adres en de betalingen geschieden ook vanaf onze privé rekening. Btw terug vragen is niet mogelijk omdat het een privé adres betreft. Ik vind het dan ook een zeer teleurstellende werkwijze van Innova en raad een ieder ook echt af om met deze partij in zee te gaan. Vraag het goed na wanneer je met een dergelijk voorstel benaderd wordt!

Ik doe het in ieder geval NOOIT weer!

Reactie van Innova Energie - 5 maart 2018

Beste Betty,

Ik wil u bedanken voor de positieve gesprekken die wij hebben gehad en ben blij dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen. Als wij nog iets voor u kunnen betekenen verneem ik dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Merian

Reactie van Betty - 12 maart 2018
probleem is opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Misleidende verkoopmethodes
Erik uit Schiedam, 23 februari 2018

Door misleidende informatie van de deur tot deur verkoper een overeenkomst gesloten waaruit achteraf bleek dat het qua prijs alles behalve goedkoop was, en het opzeggen bij verhuizing kostte mij ook veel geld terwijl de verkoper vertelde dat er geen extra opzegkosten zouden zijn hiervoor. Dit heeft deze persoon mij mondeling uitgelegd waardoor ik geen geldig aantoonbaar argument kan vormen om dit kwijt te schelden. Let dus goed op als iemand je een soortgelijk contract probeert te verkopen, en vergelijk alles goed met andere leveranciers.

Reactie van Innova Energie - 26 februari 2018

Beste Erik,

Wij vinden het vervelend om te horen dat u zich misleid voelt. Wij komen graag hierover met u in contact. Uit dit bericht kunnen wij helaas onvoldoende gegevens halen om met u in contact te komen. Zou u contact met ons op willen nemen via klantenservice@innovaenergie.nl of 070-3016610 zodat wij uw ervaring gericht op kunnen pakken?

Met vriendelijke groet,

Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Inhoofdzaak/innova
Dcp Conijn uit Volendam, 26 september 2017

Alle verhalen hier zijn me bekend, ook hier zouden we flink besparen en er zou jaarlijks gekeken worden naar de goedkoopste leverancier. De verkoper van Inhoofdzaak had een mooie berekening gemaakt die voordeliger uitkwam, ingestemd met zijn verhaal en vervolgens kregen we een 5 jarig contract met Innova waar je duur voor moet betalen als je er vanaf wil. Ik kan niet me niet goed voorstellen waarom Innova Energie met dergelijke misleidende bedrijven zaken doet....

Reactie van Innova Energie - 29 september 2017

Beste Conijn,

Bedankt voor het prettige gesprek. Mocht u nog vragen hebben dan staan wij voor u klaar. U kunt ons bereiken op werkdagen van 9 tot 17 uur via telefoonnummer 070 301 66 10 of per e-mail via klantenservice@innovaenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Pas op voor Inhoofdzaak en Innova
Herman Beumer 25 september 2017

Ik heb een contract afgesloten via Inhoofdzaak welke is ondergebracht bij Innova. Het betrof een contract waarvan men wist dat het tijdelijk was, (verhuisservice) een paar maanden. Ik had een pand wat werd verhuurd en stond tijdelijk leeg. Toen het pand weer werd verhuurd is het contract bij Inhoofdzaak telefonisch opgezegt. Ik heb de opname van het telefoongesprek met Inhoofdzaak. Een half jaar later kreeg ik een nota wegens niet nakomen van het contract van ruim €1.200,-. Drie weken later een incassobureau, het te betalen bedrag was toen ruim €1.500,-. Innova wilde mij niet bijstaan in het conflict. Ik heb mijn beklag gedaan bij de ACM en de Geschillencommissie. Tot op heden niets meer van Inhoofdzaak gehoord. Ik heb inmiddels wel mijn lopende contracten beeindigd bij Innova wat mij €800,- heeft gekost.

Reactie van Innova Energie - 26 september 2017

Beste heer Beumer,

Vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft. Wij kunnen helaas niets aan de situatie doen, omdat u de bemiddelingsovereenkomst met Inhoofdzaak bent aangegaan en wij geen concrete invloed hebben op de werkwijze en processen van Inhoofdzaak. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 070 - 301 66 10 of per e-mail via klantenservice@innovaenergie.nl. Wij staan voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
deelname aan ***
Underwood uit Reuver, 18 september 2017

diverse malen geklaagd over misleidende info betreffend inHoofdzaakhelaas steeds verwezen naar inhoofdzaak dus geen mede werking van deze organisatie ( Innova) zeer teleurgesteld zal alles en iedereen adviseren om hier te vertrekken zie Radar van maandag 18-9-2017 Ned. 1 20.35 u.inmiddels over de 250 Klachten bij het MKB en nog zeggen dat er niks aan de hand is.M.v.g. Raymond Underwood uit Reuver

Reactie van Innova Energie - 22 september 2017

Beste heer Underwood,

Wij vinden het bijzonder vervelend dat u ontevreden bent met de handelswijze van één van onze intermediairs. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

Innova Energie heeft maar één belang en dat is energie leveren aan tevreden klanten. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en die van onze intermediairs. Klachten over handelswijzen nemen wij serieus en worden maandelijks gemonitord door onze medewerkers. Op basis hiervan doen wij ook aanbevelingen aan onze intermediairs en maken wij duidelijke afspraken om de servicekwaliteit te verbeteren. Ook de uitzending van Radar zullen wij hierin meenemen.

U geeft al aan dat dit eigenlijk een zaak is tussen u en Inhoofdzaak. Wij hebben helaas geen concrete invloed op de werkwijzen die Inhoofdzaak hanteert en de bemiddelingsovereenkomsten die Inhoofdzaak sluit. Wat ik u wel kan aanbieden, is dat mijn collega's uw klacht verder onderzoeken en kijken wat wij als Innova Energie voor u kunnen doen om uw ontevreden gevoel weg te nemen. Als u dit wilt, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 070 - 301 66 10 en vragen naar Jacqueline.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?