Reviews Innova Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

21 reviews

5 sterren
(7)
4 sterren
(11)
3 sterren
(0)
2 sterren
(1)
1 ster
(2)

2 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(2)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Eindafrekening.
Roy 24 februari 2020

Een absurd hoge eindafrekening ontvangen door zogenaamde variabele tarieven. een compromis sluiten was onmogelijk. Ik zou innova energie als een criminele organisatie omschrijven.

Reactie van Innova Energie - 26 februari 2020

Beste Roy,

Wij begrijpen dat het schrikken is wanneer u een hoge eindafrekening ontvangt.

Helaas beschikken wij niet over voldoende informatie om contact met u op te nemen om uw klacht inhoudelijk met u te bespreken. Graag komen wij met u in contact. Zou u contact willen opnemen met onze klantenservice?

Met vriendelijke groet,

Marijke

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
snel, goed bereikbaar, vriendelijke medewerkers
Wendy Vree uit Drouwenerveen, 4 februari 2020

Duidelijke informatie, Goed bereikbaar, vriendelijke en deskundige medewerkers

Reactie van Innova Energie - 5 februari 2020

Beste Wendy Vree,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over het contact met onze klantenservice. Indien wij nog iets voor u kunnen betekeken dan vernemen wij het graag.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Snelle service!
Thomas 20 januari 2020

Contact gehad met de klantenservice en werd vriendelijk geholpen met een snelle service.

Reactie van Innova Energie - 5 februari 2020

Beste Thomas,

Hartelijk dank voor het positieve bericht!

Wat fijn om te horen dat u het contact met onze klantenservice prettig heeft ervaren.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
als je een kalender aanvraagd en je krijgt hem niet is dat geen goed begin van een jaar!!!! jammer
J.M.Baars uit dodewaard, 14 januari 2020

ja

Reactie van Innova Energie - 16 januari 2020

Beste J.M Baars,

Wat vervelend om te horen dat u de kalender nog niet heeft ontvangen.

Deze sturen wij graag aan u na. Zou u hiervoor contact willen opnemen met onze klantenservice?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op het telefoonnummer 070 - 301 66 10 of via klantenservice@innovaenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
14 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
misleid
Ivonne Dieterman uit Groningen, 17 december 2019

Op 5 november ben ik gebeld door provider adviseurs blijkbaar om klanten te werven voor Innova energie. In dat gesprek werd mij verteld dat ik goedkoper kon qua energie. Ik heb toen aangegeven dat ik tevreden ben bij Budget energie en dus niet over wil stappen naar een andere energieleverancier. Hier is door de mannelijke telefonist bevestigend op geantwoord, ik zou dus niet overstappen maar bij Budget energie blijven. Door ziekte heb ik de weken daarna niet de mogelijkheid gehad mijn mail goed te lezen. Tegen de tijd dat ik dat wel weer kon en ik Innova energie zag staan heb ik meteen gebeld om dit te annuleren. Ik wilde immers niet overstappen. Dat was op 27 november en blijkbaar kon ik tot en met 26 november kosteloos opzeggen. De dame zou in gang zetten dat het telefoongesprek met provider adviseurs beluisterd werd omdat ik zeker weet dat ik gezegd heb dat ik niet over wil stappen. Dat zou volgens haar maximaal 7 werkdagen duren. Toen ik op 6 december nog niks gehoord had van Innova energie heb ik zelf weer gebeld. Toen kreeg ik ***** aan de lijn. Hij zei dat er iets fout gegaan was want er stond niet eens iets van mijn vorige gesprek in de computer. Dus werd dit alles opnieuw in gang gezet. Opnieuw moest ik 7 werkdagen wachten. Op 16 december had ik nog steeds niets van Innova energie vernomen dus heb ik weer gebeld. En weer hetzelfde antwoord dat ze nog van niets wist. Ik heb gevraagd of ik een leidinggevende aan de lijn kon krijgen omdat dit dus niet opschiet en ik me totaal niet gehoord voel maar dit was niet mogelijk. Wel heeft ze overlegd met haar leidinggevende en ze moest er spoed achter zetten en mij diezelfde dag terugbellen. U snapt al wel dat dit niet gebeurd is. Toen ik 17 december weer belde kreeg ik van **** weer het verhaal dat ik geduld moet hebben. Nou mijn geduld is inmiddels op. Het zou 7 dagen duren en we zijn al 3 weken verder. Ik begrijp werkelijk niet hoe dit zo moeilijk kan zijn. Dat gesprek met provider adviseurs is opgenomen dus dat is als het goed is zo terug te vinden. Ik voel me door Innova energie misleid. Ik wilde niet overstappen en heb dit duidelijk benoemd maar toch is dit gedaan. Vervolgens voel ik me totaal niet gehoord door de klantenservice. Voor mijn gevoel word ik aan het lijntje gehouden en wordt er helemaal niet aan gewerkt om dit probleem op te lossen.

Reactie van Innova Energie - 5 februari 2020

Beste Ivonne Dieterman,

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer u via een tussenpartij ongewenst bent overgestapt naar Innova Energie.

In verband met uw ongewenste overstap naar Innova Energie hebben wij telefonisch contact met u opgenomen om met u te kijken naar een passende oplossing.

Mocht u nog vragen hebben vernemen wij dat graag via onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Gas en elektra
Gerard van Vilsteren uit Raalte, 11 december 2019

De prijs is goed. Overzichtelijke overzichten van verbruik. Handige tips voor besparen van energie.

Reactie van Innova Energie - 13 december 2019

Beste Gerard van Vilsteren,

Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent met Innova Energie en de overzichten van het verbruik ervaart als overzichtelijk.

Met vriendelijk groet,

Marijke

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
prima
G.M. van Veen uit Assen, 11 december 2019

nooit geen problemen mee gehad

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste G.M van Veen,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht!

Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag via onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
kalender is planning
B. de Wit uit Haren, 11 december 2019

vooral erg tevreden over de mogelijkheid binnen ons doorlopende contract t.a.v. bouwaansluitingen en het gemak deze daarop aan- en af te melden.

verder altijd adequate service.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste B. de Wit,

Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over de mogelijkheden binnen uw contract. Wij doen onze uiterste best om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Prima ervaring
Peter uit Bavel, 11 december 2019

Alles correct en op tijd. Geen missers.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij doen onze uiterste best om u en alle klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn blij te vernemen dat u dit waardeert.

Als wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
prima service n.a.v. een door mij gestelde telefonische vraag
wim van der maas 11 december 2019

Ik had een voicemailbericht ingesproken met mijn vraag over de hoogte van het nieuwe termijnbedrag. De volgende dag werd ik inderdaad gebeld (dat verwacht ik nauwelijks o.b.v. eerdere ervaringen bij soortgelijke bedrijven...) en inhoudelijk kreeg ik heldere info en ik werd ook uiterst correct en vriendelijk te woord gestaan. Compliment.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste Wim van der Maas,

Helaas kan het soms voorkomen dat u ons niet kan bereiken, bijvoorbeeld wanneer u buiten onze openingstijden belt. Wanneer u een bericht op onze voicemail inspreekt bellen wij u altijd zo spoedig mogelijk terug.

Wat fijn om te vernemen dat u dit kunt waarderen en dat onze klantenservice u van heldere informatie heeft kunnen voorzien.

Als wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
TEVREDEN
Q.J. Neggers 10 december 2019

tot nu toe tevreden en verwacht ook geen problemen nu na het eerste jaar met de zonnepanelen.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste Q.J. Neggers,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht! Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent met Innova Energie.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geeft een eerlijke en serieuze ondruk
B.W.Verduin uit Tilburg, 10 december 2019

Altijd correct !

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste B.W. Verduin,

Hartelijk dank voor het positieve bericht!

Indien wij iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dit graag via onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Accuraat, inzicht gevend en meedenkend
T. de Wolff 10 december 2019

Professioneel en hulpvaardig om meer inzicht te krijgen in het verbruik van mijn energie.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste T. de Wolff,

Hartelijk dank voor uw positieve review en mooie woorden!

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
keurig verzorgt
Mari de Wit uit Maria-Heide, 10 december 2019

Alles keurig geregeld en duidelijkheid, maar ook de maandelijkse analyse is goed.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste Mari de Wit,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij doen onze uiterste best om alle klanten zo helder mogelijk te informeren.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Goed
Holdingmaatschappij Lutmers uit Maarn, 10 december 2019

Goeie rapportage, (meestal) goed telefonisch bereikbaar en bereid terug te bellen als dat nodig/beter is!

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste Holdingmaatschappij Lutmers,

Hartelijk dank voor het positieve bericht!

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag via onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Goed
William 10 december 2019

Innova biedt een goede service

Reactie van Innova Energie - 12 december 2019

Beste William,

Hartelijk dank voor het positieve bericht! Wij zijn blij te vernemen dat u de service van Innova Energie als goed ervaart.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Nette service
CGvP 10 december 2019

Innova is een keurige energieleverancier die afspraken nakomt. Niet goedkoop, wel correct!

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste CGvP,

Bedankt voor het positieve bericht!

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
geen mening
R.Dubbeldam uit Dordrecht, 10 december 2019

Zit nog tekort bij Inova, kan ik nog niet zeggen.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste R. Dubbeldam,

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om ons te beoordelen als u nog maar kort klant bent bij Innova Energie.

Als wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag via onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Goede ervaringen
A. Koelewijn uit Zuid Holland, 10 december 2019

Ik ben heel tevreden over de dienstverlening van Innova. Ondertussen twee maal een verhuizing doorgegeven, waarbij ik adequaat bij ben geholpen.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste A. Koelewijn,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de dienstverlening van Innova Energie!

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
goede service en kwaliteit verhouding.
j.van den Dries. uit Tilburg, 10 december 2019

Ze staan altijd voor je klaar goede service je word gelijk geholpen.heel goede klanten service.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste j van den Dries,

Wij zijn blij om te vernemen dat u het contact met onze klantenservice zo positief ervaart! Hartelijk dank voor uw review en mooie woorden.

Als wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Uitstekend geholpen door Innova medewerker, die op alle vragen een duidelijk antwoord wist te geven!
Ed Mac Donald uit Rotterdam, 22 november 2019

Ben daarom zeer tevreden met Innova als energieleverancier!

Reactie van Innova Energie - 26 november 2019

Beste Ed Mac Donald,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent met het contact met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
puinhoop
Peter 11 november 2019

Keer op keer krijg ik maar aanmaningen over een niet betaalde factuur. Echter, ik heb direct bij afsluiten vh kontract een incasso afgegeven. Diverse keren gebeld en gemaild dat ze mogen incasseren, maar ze doen het niet. Ook via de mail geschreven, echter Innova is het spoor bijster.

Nu wordt het woord "deurwaarder' en "afsluiting" al gehanteerd als afschrikmiddel. Schande.

Reactie van Innova Energie - 15 november 2019

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat vervelend dat u elke keer een aanmaning ontvangt, Om uw review inhoudelijk te bespreken wil ik u verzoeken met mij telefonisch contact op te nemen.

Dit kan op werkdagen van Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 op 070-3016610. Helaas staat er onvoldoende informatie in uw review op u hierover te benaderen.

Met vriendelijke Groet,

Michelle

Team Innova Energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Nooit meer innova
Sonja uit Maastricht , 10 november 2019

Afrekening gekregen van 800 euro! terwijl ik 211euro per maand betaal, met 2 kinderen.en aleen door het gasverbruik..nog nooit iets terug hoeven te betalen bij andere leveranciers.nu hebben ze mijn maandbedrag verhoogt naar 311euro per Maand.belachelijk! Ik ben overgestapt.nooit meer innova energie voor mij.

Reactie van Innova Energie - 15 november 2019

Beste Soja,

Jammer dat u het telefonische contact van zojuist met mij verbreekt, wij bellen u om uw review te bespreken. Wij kunnen ons voorstellen dat een naheffing tegen valt.

Wij zijn echter wel van mening dat wij ons uiterste best gedaan om u begin van het jaar te informeren dat uw termijnbedrag te laag stond ingesteld . Daarnaast hebben wij u een passende verlenging mogen aanbieden met een extra optie wat uw jaarnota zal verlichten en heeft u uitgebreide betalingsregeling getroffen.

U heeft op dit moment gekozen om niet in te gaan op de verlenging. Ik kan mij voorstellen dat u op dit moment wellicht niet in de gelegenheid bent om te bespreken. Indien u dit alsnog wilt na het weekend, nodig ik u graag uit om mij terug te bellen.

Dit kan op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het volgende telefoonnummer: 070-3016610.

Met vriendelijke Groet,

Michelle

Team Innova Energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Goede maatschappij
Böhmer uit Velp, 7 november 2019

Duidelijk en maandelijksmoverzicht.

Reactie van Innova Energie - 15 november 2019

Beste Böhmer,

Hartelijk dank voor uw mooie positieve review.

Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent met Innova Energie.

Met vriendelijke groet,

Michelle

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slecht
Nol uit Vlaardingen , 6 november 2019

Ik zou het absoluut niemand aanraden vaste klanten worden benadeeld en krijgen niet de korting aangeboden die nieuwe klanten wel krijgen ik ga zo snel mogelijk bij Innova weg.Voel me ronduit beetgenomen !!!

Reactie van Innova Energie - 15 november 2019

Beste Nol,

Hartelijk dank voor uw review.

Graag kom ik met u in contact, helaas staan er in uw review onvoldoende info om met u in contact te komen. Wij hebben namelijk zeker wel een aanbieding voor onze vaste klanten met een korting.

Echter zou het wel kunnen zijn dat wij u dit nog niet kunnen aanbieden omdat uw overeenkomst nog te lang loopt. Wij nodigen u dan ook graag uit om telefonisch contact op te nemen met ons. Dit kan op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het volgende telefoonnummer: 070-3016610.

Met vriendelijke Groet,

Michelle

Team Innova Energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?