Reviews Innova Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

23 reviews

5 sterren
(1)
4 sterren
(0)
3 sterren
(2)
2 sterren
(2)
1 ster
(18)

15 problemen opgepakt

opgelost
(2)
deels opgelost
(1)
niet opgelost
(1)
in behandeling
(0)
onbekend
(11)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Inhoofdzaak/innova
Dcp Conijn uit Volendam, 26 september 2017

Alle verhalen hier zijn me bekend, ook hier zouden we flink besparen en er zou jaarlijks gekeken worden naar de goedkoopste leverancier. De verkoper van Inhoofdzaak had een mooie berekening gemaakt die voordeliger uitkwam, ingestemd met zijn verhaal en vervolgens kregen we een 5 jarig contract met Innova waar je duur voor moet betalen als je er vanaf wil. Ik kan niet me niet goed voorstellen waarom Innova Energie met dergelijke misleidende bedrijven zaken doet....

Reactie van Innova Energie - 29 september 2017

Beste Conijn,

Bedankt voor het prettige gesprek. Mocht u nog vragen hebben dan staan wij voor u klaar. U kunt ons bereiken op werkdagen van 9 tot 17 uur via telefoonnummer 070 301 66 10 of per e-mail via klantenservice@innovaenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Pas op voor Inhoofdzaak en Innova
Herman Beumer 25 september 2017

Ik heb een contract afgesloten via Inhoofdzaak welke is ondergebracht bij Innova. Het betrof een contract waarvan men wist dat het tijdelijk was, (verhuisservice) een paar maanden. Ik had een pand wat werd verhuurd en stond tijdelijk leeg. Toen het pand weer werd verhuurd is het contract bij Inhoofdzaak telefonisch opgezegt. Ik heb de opname van het telefoongesprek met Inhoofdzaak. Een half jaar later kreeg ik een nota wegens niet nakomen van het contract van ruim €1.200,-. Drie weken later een incassobureau, het te betalen bedrag was toen ruim €1.500,-. Innova wilde mij niet bijstaan in het conflict. Ik heb mijn beklag gedaan bij de ACM en de Geschillencommissie. Tot op heden niets meer van Inhoofdzaak gehoord. Ik heb inmiddels wel mijn lopende contracten beeindigd bij Innova wat mij €800,- heeft gekost.

Reactie van Innova Energie - 26 september 2017

Beste heer Beumer,

Vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft. Wij kunnen helaas niets aan de situatie doen, omdat u de bemiddelingsovereenkomst met Inhoofdzaak bent aangegaan en wij geen concrete invloed hebben op de werkwijze en processen van Inhoofdzaak. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 070 - 301 66 10 of per e-mail via klantenservice@innovaenergie.nl. Wij staan voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
deelname aan ***
Underwood uit Reuver, 18 september 2017

diverse malen geklaagd over misleidende info betreffend inHoofdzaakhelaas steeds verwezen naar inhoofdzaak dus geen mede werking van deze organisatie ( Innova) zeer teleurgesteld zal alles en iedereen adviseren om hier te vertrekken zie Radar van maandag 18-9-2017 Ned. 1 20.35 u.inmiddels over de 250 Klachten bij het MKB en nog zeggen dat er niks aan de hand is.M.v.g. Raymond Underwood uit Reuver

Reactie van Innova Energie - 22 september 2017

Beste heer Underwood,

Wij vinden het bijzonder vervelend dat u ontevreden bent met de handelswijze van één van onze intermediairs. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

Innova Energie heeft maar één belang en dat is energie leveren aan tevreden klanten. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en die van onze intermediairs. Klachten over handelswijzen nemen wij serieus en worden maandelijks gemonitord door onze medewerkers. Op basis hiervan doen wij ook aanbevelingen aan onze intermediairs en maken wij duidelijke afspraken om de servicekwaliteit te verbeteren. Ook de uitzending van Radar zullen wij hierin meenemen.

U geeft al aan dat dit eigenlijk een zaak is tussen u en Inhoofdzaak. Wij hebben helaas geen concrete invloed op de werkwijzen die Inhoofdzaak hanteert en de bemiddelingsovereenkomsten die Inhoofdzaak sluit. Wat ik u wel kan aanbieden, is dat mijn collega's uw klacht verder onderzoeken en kijken wat wij als Innova Energie voor u kunnen doen om uw ontevreden gevoel weg te nemen. Als u dit wilt, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 070 - 301 66 10 en vragen naar Jacqueline.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Meewerken, wat is dat?
I.B. Visser 31 augustus 2017

Ik vraag 2 weken uitstel van betaling, dan zijn de 2 achterstanden weg, werken ze niet aan mee. Nee gewoon uithuizingsprocedure. Ze kunnen (willen) er niets aan doen. Waardeloos bedrijf.

Reactie van Innova Energie - 1 september 2017

Beste heer/mevrouw Visser,

Wat vervelend dat u dit zo ervaart. Graag komen wij met u in contact.

Ik heb u zojuist een e-mail gestuurd met de vraag om uw klantnummer of postcode en huisnummer door te geven.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
INNOVA de energie ***
Ricky uit Amsterdam, 1 augustus 2017

Niet naar Innova aug. Vreselijk slechte ervaringen. Vooral intern administratief. Ik ben vorig jaar overgestapt naar Essent (godzijdank) word ik een jaar na dato geconfronteerd met een voorschotbedrag dat zijn bij de afrekening niet goed hebben berekend. Of ik even 146 euro wil betalen en SNEL. Nadat ik hierover vragen heb gesteld hoe dat kan, en dat mijn bank maximaal 12 maanden terug gaat met online afschriften geven zij aan dat ze hier geen boodschap aan hebben. Ook geen tijd om het uit te zoeken. Binnen 10 dagen een herinnering en of ik even wil betalen, anders krijg ik de incasso op mijn dak. Wat een vreselijke naar bedrijf. Goedkoop is duurkoop past goed bij dit bedrijf.

Reactie van Innova Energie - 2 augustus 2017

Beste Ricky,

Wij vinden het vervelend om te horen dat u dit zo ervaart. Wij komen graag hierover met u in contact en sturen een e-mail naar het door u opgegeven e-mailadres voor extra informatie. Uit dit bericht kunnen wij onvoldoende gegevens halen om met u in contact te komen. Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Daniëlle

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
*** via Inhoofdzaak door Innova energie
Pierre Dunker uit Driebergen, 22 juli 2017

Vorig jaar iets voor September kwam Inhoofdzaak bij mij aan de deur om een betere energiebedrijf met voor mij als ondernemer een betere voordeel. Uiteindelijk kon ik zo overstappen met een "voordeel" bij INNOVA. Voorheen als consument betaalden wij niet meer dan 65 euro per maand aan gas en electra. Maar nu als ondernemer betaalde ik 79,02 euro per maand. Eergisteren werd ik weer een rekening gepresenteerd door INNOVA van 1034,00 euro toen ik weer misleid was door weer een ander bureau om over te stappen naar een ander energiebedrijf. Dus wat er verkocht wordt door deze bureaus is puur in hun voordeel qua commissies die ze eruit trekken. Helemaal niet in het belang van de klant. Voor mijn startende bedrijf 10x15 euro plus nu een boete van 1034 euro.  Het is allemaal hun (Innova en Inhoofdzaak) feestje en leegroof van mijn startende onderneming.

Reactie van Innova Energie - 27 juli 2017

Beste Pierre,

Bedankt voor uw snelle reactie en het positieve gesprek. Wij zijn blij dat wij het samen hebben kunnen oplossen. Heel veel succes met uw startende onderneming en als wij u kunnen helpen in uw energiebehoefte, staan wij voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Daniëlle

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Bedrogen door Inhoofdzaak en door Innova.
J. de Bruijn uit Wijchen, 20 juli 2017

december 2016 iemand van Inhoofdzaak aan de deur gehad. We moesten zakelijke energie aanschaffen, 5 jarig contract. We zouden 25% goedkoper uit zijn. Toen ik vroeg naar de voorwaarden voor zakelijk energie, zouden deze gelijk zijn aan die van een particulier. Ik heb ook gevraagd of het vlekkeloos kon verlopen waarop ik een volmondige ja kreeg.Het vlekkeloos verlopen kon al niet. Twee maanden werd er niets afgeschreven en dus moesten we ineens twee maanden betalen. Goedkoper was het niet, we betaalde hetzelfde als bij de vorige energiemaatschappij. Inhoofdzaak hierover gebeld, vonden het vervelend, maar konden niets aan beide problemen doen.Nu hebben we ons huis verkocht en hebben tijdelijk geen huis. Daar kwam de aap uit de mouw. "meneer u heeft zakelijke energie en u betaald een boete van €100,- per product per niet uitgediend jaar" Dus een misleiding van de verkoper van Inhoofdzaak. Normaal voor een particulier €125,- per product. Heb iemand gesproken van Innova want ik wil niets meer te maken hebben met Inhoofdzaak. Deze mevrouw zou terug bellen, maar moet nu nog bellen. Ik heb zelf terug gebeld, met de vraag dat ik het wel mee wilde verhuizen, maar ik het dan wel particulier wilde maar dan moest ik de boete ook betalen. Nu heb ik de eindafrekening gehad en moet ik de €1000,- boete alsnog betalen, terwijl ik alles op mijn nieuwe adres heb laten zetten. Ik voel me door twee bedrijven bedrogen en opgelicht. Je word van kastje naar de muur gestuurd, en wij maar betalen als ZZPer.Alstublieft mensen trap er in. het kost heel veel geld. Ik snap niet dat dit alles in een land als deze goedgekeurd word. Ik overweeg juridische stappen

Reactie van Innova Energie - 28 juli 2017

Beste heer J. de Bruijn,

Bedankt voor het gesprek. Helaas is het niet gelukt om tot een oplossing te komen omdat u de afspraak heeft gemaakt met een tussenpersoon. Volgende week hebben wij een vervolgafspraak staan. Uiteraard staan wij voor toekomstige vragen en opmerkingen voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Michelle

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Misleidende algemene voorwaarden
Iwan Ridder 17 juli 2017

Bij voortijdige beëindiging van het Innova-contract voor ZZP-ers en kleinverbruikers staat bij de opzegvergoeding dit staatje:

Contractduur Resterende looptijd Max. opzegvergoeding

1 jaar < 1 jaar 50 euro

> 1 jaar < 1,5 jaar 50 euro

1,5 jaar - 2 jaar 75 euro

2 - 2,5 jaar 100 euro

> 2,5 jaar 125 euro

Om in het artikelnummer daaronder vervolgens doodleuk te zetten: Indien de contractant handelt in de uitoefening van een

beroep of bedrijf bedraagt de opzegvergoeding in afwijking

van lid 3 en lid 4 van dit artikel:

3. minimaal 100 euro per niet uitgediend jaar per product

Dit is een contract voor ZZP-ers, die immers altijd uit naam van een beroep of bedrijf handelen. Het staatje met opzegvergoedingen is voor particulieren en hoort hier niet thuis. Er vanuitgaande dat ik 100 euro boete kreeg werd het helaas toch 200 euro. Juridisch correct maar erg misleidend.

Reactie van Innova Energie - 18 juli 2017

Beste heer/mevrouw,

Bij uw bericht staat een e-mailadres dat niet bekend is in ons klantenbestand. Wij nemen contact met u op via dit e-mailadres om uw gegevens op te vragen zodat wij inhoudelijk kunnen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

Jim

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
na beoordeling opgebeld door innova
petra 15 juli 2017

ben opgebeld na negatieve beoordeling mijner zijds ,denk dat het toch niet ligt aan innova maar aan de gene die aan de deur je iets wijs maakt,met zijn 20 tot 25 procent goedkoper,dus inhoofdzaak ,luister daar dus niet naar.

Reactie van Innova Energie - 27 juli 2017

Beste Petra,

Bedankt voor uw positieve bericht. Fijn dat wij de situatie hebben kunnen ophelderen. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan staan wij voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Annastasia

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Innova
Wolfgang Schreurs uit Dordrecht, 13 juli 2017

Zoals zo velen hier ben ik ook ooit opgebeld. Ze vertelden me dat Innova goedkoper zou zijn voor mij als ZZP-er. Ik heb gevraagd of ze dit 100% konden garanderen, en ze bevestigden dit. Maar, zoals zovelen, betaal ik veel meer vergeleken bij mijn vorige leverancier. En zit 3 jaar aan dit bedrijf vast. Ga NIET met ze in zee, het zijn ***

Reactie van Innova Energie - 17 juli 2017

Beste heer/mevrouw Schreurs,

Graag komen wij met u in contact om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Helaas staan er geen contactgegevens in uw bericht. Ik wil u vragen om contact met ons op te nemen wanneer dit u schikt. U kunt met ons bereiken op werkdagen van 9 tot 17 uur via telefoonnummer 070 301 66 10 of per e-mail via klantenservice@innovaenergie.nl

Met vriendelijke groet,

Jim

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
geef nog niet een halve ster maar moet het invullen ,daar begint het al mee
petra uit hilversum, 12 juli 2017

ook man aan deur ,hilversum april 2016,zou 20 tot 25 procent goedkoper uit zijn ,zelfstandige, heb nu na een jaar wachten ,hetzelfde betaald als bij oude leverancier ,kreeg iets terug maar had minder verbruikt , heb niet gekregen wat was voorspiegeld door inhoofd zaak ,zit er nu 5 jaar aan vast,man aan deur zei; kan elk jaar opzeggen,maar had het niet over de boetes die je krijgt al met al misleiding, zeg het het liefst direct op

Reactie van Innova Energie - 17 juli 2017

Geachte heer en mevrouw,

Onlangs hebben wij elkaar telefonisch gesproken en ik wil u graag bedanken voor het prettige gesprek. Tijdens dit gesprek hebben wij uw situatie besproken en zijn de onduidelijkheden opgehelderd. Ik hoop dat al uw vragen zijn beantwoord en daarmee de situatie naar tevredenheid is opgelost. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, hoor ik het natuurlijk graag.

Met vriendelijk groet,

Daniëlle

Reactie van petra - 24 juli 2017
probleem is opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Voor gelogen
David uit Purmerend , 7 juli 2017

Bij ons stond er ook in eene 1 voor de deur dat ons stroom kosten met 20 %Lager kon . Nu sturen ze op laatste moment een berekening . En daar uit blijkt dat ik 40 euro meer ga betalen per maand. Trap er niet in. Want wie wil we er Nu Over stappen als je meer moet betalen . Niemand .

Reactie van Innova Energie - 28 juli 2017

Beste David,

Inmiddels hebben wij elkaar gesproken. Helaas is het niet gelukt om met u tot een oplossing te komen omdat u de afspraak heeft gemaakt met een tussenpersoon. Uiteraard staan wij voor toekomstige vragen en opmerkingen voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Daniëlle

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Wat een bekende verhalen hier, precies zoals het gaat bij Inhoofdzaak/Innova, ze zijn niet te vertrouwen, trap er niet in!!!!!!!!!
Natter uit Haaksbergen, 30 mei 2017

Bij ons is ook ** van Inhoofdzaak aan de deur geweest met een mooi verhaal. (nu niet meer te bereiken werkt op een andere afdeling, volgens de klantenservice). Ze maken mooie berekeningen die niet kloppen, vertellen niet dat je 30% verbruik uit de zaak moet hebben om eventueel voordeel te hebben. Wij zijn ook (€ 91.00 op jaarbasis duurder uit en dat x 5, terwijl ons was voorgerekend dat we voordeliger uit zouden zijn). Je krijgt geen fatsoenlijk antwoord aan de telefoon en wordt van het kastje naar de muur gestuurd met allemaal vage antwoorden. Jammer dat ze beginnende zzp'ers zo te pakken nemen.

Reactie van Innova Energie - 2 juni 2017

Beste heer/mevrouw Natter,

Graag komen wij met u in contact om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Ik heb u telefonisch geprobeerd te bereiken, dit is helaas niet gelukt. Ik wil u vragen om contact met mij op te nemen wanneer dit u schikt. U kunt met mij bereiken op werkdagen van 9 tot 17 uur via telefoonnummer 070 301 66 10 of per e-mail via klantenservice@innovaenergie.nl t.a.v. Jacqueline.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Reactie van Natter - 17 juni 2017
probleem is deels opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Ook beduveld door inhoofdzaak
Lodiono Zero 29 mei 2017

Bij ons werd ook door een medewerker van inhoofdzaak een aantrekkelijk bod neergelegd.

Hij noemde veel namen van bedrijven uit ons dorp die dit ook hadden gedaan.

Het zou op jaarbasis zelfs 400 euro gaan schelen.

Uiteraard DUS NiET.

Heb uiteraard contact gezocht met innova en de vriendelijke mevrouw heeft het allemaal uitgerekend en ben rond de 80 euro per jaar duurder uit en dat voor 5 jaar.

Zei hebben het contract van inhoofdzaak ondertekent gekregen dus kunnen zij ook niet veel doen.

Het betekend dus met andere woorden.

Je tijd uitzitten.

Dus mensen!

Trap niet in de mooie praatjes van inhoofdzaak.

Heb de desbetreffende persoon ook nooit meer gezien in ons dorp.

Maar dat begrijp ik wel aangezien er niet zoveel blije mensen zijn hier die allemaal getekend hebben.

Reactie van Innova Energie - 30 mei 2017

Beste Lodiono,

Bedankt voor het delen van uw ervaring over inHoofdzaak.

Zou u aan ons door kunnen geven om welke contactpersoon het gaat? Dan kunnen wij dit doorgeven aan inHoofdzaak. U kunt ons bereiken op werkdagen van 9 tot 17 uur op telefoonnummer 070 301 66 10 of per e-mail op klantenservice@innovaenergie.nl.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Overstappen zonder toestemming
Gerard 18 mei 2017

Onze huidige leverancier weet ons te melden dat we overgestapt zijn naar Innova, zonder dat we daar ooit toestemming voor hebben gegeven. We hebben van Innova ook nooit een brief, mail of telefoontje gehad. Onmiddelijk teruggedraaid.

Reactie van Innova Energie - 18 mei 2017

Beste Gerard,

Vervelend om te horen dat u niets wist van de overstap, dat is natuurlijk nooit onze intentie. Kunt u mij uw postcode en huisnummer doorgeven, via een e-mail naar klantenservice@innovaenergie.nl t.a.v. Jacqueline? Dan ga ik direct voor u nakijken wat er is gebeurd.

Mocht u telefonisch contact op willen nemen dan ben ik bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur op telefoonnummer 070 301 66 10; u kunt vragen naar Jacqueline.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Innova Energie
elke uit erp, 11 mei 2017

Familie Manders, Keldonk 11 mei 2017 Afgelopen 30 december kwam er bij ons *** aan de deur van Inhoofdzaak, die na aanleiding van het ZZP bedrijf van mijn vriend ons een aanbieding kon doen voor goedkopere energie. Omdat er een ZZP-er in dit huis woont zouden wij veel minder voor onze energie kunnen betalen! Natuurlijk klonk dit heel aanlokkelijk, en hebben we hier akkoord aan gegeven. We zouden gelijk minder gaan betalen na het ingaan van dit contract. Echter blijkt deze energiemaatschappij helemaal niet goedkoper te zijn, maar zelfs veel duurder! Van de vele mindere kosten is niets te merken, en buiten dat blijkt dit contract ook nog eens voor 5 jaar te zijn!! Dit is ons nooit gemeld door de deurverkoper. Vervolgens heb ik het telefoonnummer wat ik van *** heb gekregen gebeld, deze nam niet op. Vervolgens heb ik Inhoofdzaak zelf gebeld, en werd mij verteld dat deze verkoper niet meer voor hun werkte. Een concurrerende energie leverancier heeft voor ons een kostenplaatje gemaakt, en wij zouden elke maand veel minder gaan betalen! Wij zijn al 10 jaar bij dezelfde energie maatschappij geweest maar dit was natuurlijk een aantrekkelijk aanbod, wij voelen ons zeer genaaid door deze Inhoofdzaak maatschappij, en willen onder dit contract uit want wat ze zeggen is allemaal gelogen, en dan werkt *** daar niet meer, hoe kun je mensen zo bedriegen, Trap niet in hun mooie praatjes. Hopelijk worden er niet meer gedupeerde gemaakt door samen iedereen hiervoor te waarschuwen

Reactie van Innova Energie - 17 mei 2017

Beste familie Manders,

Wij hebben elkaar inmiddels gesproken. Mochten er nog vragen zijn, stel ze dan gerust.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Bij mij alles goed geregeld via Collectief voordelig
Hans uit Enschede, 25 april 2017

Een maand geleden een dame aan de deur gehad die ons een mooi aanbod kon doen vanwege onze kamer van koophandel registratie, normaal doen wij nooit iets aan de deur maar we hebben haar toch haar verhaal laten doen. Voordat we over gingen schrokken wij nogal van de recensies hier.. bij ons is alles gelukkig uitstekend geregeld en we betalen ook daadwerkelijk een stuk minder!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Innova via Inhoofdzaak
Nikita Otto uit Hilversum, 14 april 2017

Afgelopen jaar kwam er bij ons een man aan de deur van Inhoofdzaak, die na aanleiding van het ZZP bedrijf van mijn vriend ons een aanbieding kon doen voor goedkopere energie. Omdat er een ZZP-er in dit huis woont zouden wij makkelijk 60% minder voor onze energie kunnen betalen! Natuurlijk klonk dit heel aanlokkelijk, en hebben we hier akkoord aan gegeven. We zouden gelijk minder gaan betalen na het ingaan van dit contract.

Echter blijkt deze energiemaatschappij helemaal niet goedkoper te zijn, maar zelfs veel duurder! Van de 60% minder kosten is niets te merken, en buiten dat blijkt dit contract ook nog eens voor 5 jaar te zijn!! Dit is ons nooit gemeld door de deurverkoper.

Vervolgens heb ik het telefoonnummer wat ik van de deurverkoper heb gekregen gebeld, deze nam niet op. Vervolgens heb ik Inhoofdzaak zelf gebeld, en werd mij verteld dat deze verkoper niet meer voor hun werkte. Ik zou vervolgens gebeld worden door iemand die daar weer boven stond, dit is nooit gebeurd.

Een concurrerende energie leverancier heeft voor ons een kostenplaatje gemaakt, en wij zouden daar tot wel 30 euro per maand minder betalen! Echter zou het afkopen van dit abonnement ons boven de 3000 euro gaan kosten..

Wij voelen ons zeer bij de neus genomen, ik woon pas net op mijzelf en sta echt versteld over mijn eigen stomheid! Ik ben 'blij' dat ik niet de enige ben die zich zo genept voelt!

Reactie van Innova Energie - 24 april 2017

Beste mevrouw Otto,

Wij vinden het vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Inmiddels hebben wij contact gehad en hoop ik dat we samen naar een oplossing kunnen werken.

Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan gerust.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Afrekening Innova Energie zakelijk bedrijf
Bernard 24 maart 2017

We hebben een zakelijk contract gehad met Innova vorig jaar. In december kregen we een rekening dat we binnen een maand de achterstand van 2 maanden moesten betalen. Helaas zag ik deze brief pas in januari. Alles liep normaal gesproken automatisch maar helaas was het in juli en september niet doorgegaan. Vreemd dat de oudste onbetaalde facturen niet verrekend werden met de betalingen maar dat kon blijkbaar niet. Daar het bedrijf in december en januari nauwelijks omzet had, vroegen we voor betaling in 2 termijnen. Dit kon niet meer, we moesten voor een bepaalde datum betalen anders moesten we een andere leverancier zoeken. Helaas waren we hier ook toe gedwongen. Per 1 februari zijn we geen klant meer maar de automatische overboekingen zijn doorgegaan tot maart zodat we de achterstand inhaalden op deze manier. Tot onze verbazing kregen we via innova@tkb.bl te horen dat we een factuurbedrag van 530,92 moesten betalen. We hebben bezwaar gemaakt omdat we al betaald hadden aan Innova via automatische incasso in januari en februari, een bedrag van rond de 450 euro. We kregen een correctie nota per 16 maart en moesten toch nog 373,39 betalen. We hebben weer bezwaar ingediend want 15 maart was er weer automatisch een bedrag betaald van 221,-. Vervolgens krijgen we een correctienota maar nu was het factuurbedrag verhoogd naar 786,94 . Het bedrag wat we nu moeten betalen is 413,66. Het lijkt erop dat ze iedere week het factuurbedrag verhogen. We hebben vanaf januari bijna 700 euro betaald waarvan 2 maanden achterstand. Het lijkt me misdadig om het bedrag elke week met meer dan 250 euro te verhogen. We zullen het maar laten voorkomen. We hebben een overzicht van alle betalingen maar zullen nooit meer zaken doen met dit bedrijf. Het is een misdadig bedrijf. Zo kan iedereen rijk worden.

Reactie van Innova Energie - 30 maart 2017

Beste Bernard,

Wij vinden het vervelend dat de zaken zo gelopen zijn. U heeft van mij een e-mail ontvangen, nadat wij elkaar telefonisch gesproken hebben. Mocht u hierover nog vragen hebben, stel ze dan gerust.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Diep trieste praktijken
Remondo uit Meeden, 15 maart 2017

Sinds een paar maanden overgestapt naar deze leverancier.

Elke maand een vaste voorschotnota dus eigenlijk niks aan de hand.

Totdat ze ineens komen met een aanmaning dat er een maand niet betaald is. En ook nogeens een hoger bedrag dan we maandelijks moeten betalen.

Gebeld met de dame van Innovatieve en moest maar even een kopie van de rekeningafschriften toesturen.

Dat dus gedaan en verder geen reactie. Totdat er weer een mail kwam van het incassobureau van Innova dat we nogsteeds niet betaald hadden. Zitten onder 1 dak.

Maar weer bellen met Innova, maar ze bleven erbij,ondanks de afschriften,dat deze maand niet betaald was. Dus nu maar wachten op een gerechtelijk oordeel want IK heb alles zwart op wit.

Dus beste mensen,

Ga niet met deze mensen in zee want weet zeker dat je er vroeg of laat zeker spijt van krijgt!!!

Reactie van Innova Energie - 16 maart 2017

Beste Remondo,

Wij hebben u telefonisch toelichting gegeven op de situatie. Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan gerust.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Innova
Erik Joosten 24 februari 2017

Ruim een half jaar geleden telefonisch benaderd, hier werden diverse toezeggingen gedaan welke tot op heden niet zijn nagekomen.

- Innova regelt de overstap

- Innova neemt de kosten voor haar rekening

Tot op heden ontvang ik alleen facturen en hebben ze daar verder niets geregeld.

Ze zouden het voor 3 adressen regelen, maar niets....

Kost een hele boel tijd en gezeur.

Trap niet in hun mooie praatjes als ze bellen!!!!

Reactie van Innova Energie - 3 maart 2017

Beste heer Joosten,

Onlangs hebben wij contact met u gehad om de situatie te bespreken. Wij hopen dat u tevreden bent met de oplossing waartoe wij samen zijn gekomen.

Mochten wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Reactie van Erik Joosten - 10 maart 2017
probleem is opgelost

In goed overleg uit elkaar gegaan

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Innova
Kelly visch uit Lexmond, 12 februari 2017

Wij zijn erin getrapt via den deurverkoper omdat we een kvk nummer hebben hadden ze voor ons een goede deal en een 1jarig contract. Helaas ingetrapt, mooie verhalen maar niks van waar! Wij zijn verhuisd febr 2016 en zijn overgestapt naar Eneco omdat we toch een 1jarig contract hadden dachten wij. Niet dus! 3 jarig contract hadden we, wat inhoudt dat we zijn overgestapt en kregen we een afrekening dat we 3400€ moesten betalen binnen 2 weken!!! Tig keer gebeld en tig keer uitgelachen en dat het onze eigen schuld was, waardeloze bende daar. Betalingsregeling kunnen treffen omdat er toch met die onvriendelijke telefonistes geen gesprek valt aan te knopen, binnen 8 maanden betalen, a la 400€ per maand voor stroom wat ik niet gebruik en nooit zal gebruiken! Ben al tig maanden bezig met bellen en geen reactie of geen gehoor. Nu een deurwaarder aan de deur gehad dat ik binnen 3 dagen 3015€ moet betalen. Wat een *** bedrijf en ben zeker nog niet klaar met ze.  K.VISCH

Reactie van Innova Energie - 14 februari 2017

Beste mevrouw Visch,

Wij vinden het vervelend dat u dit zo ervaart. Gezien de inmiddels ontstane situatie kunnen wij helaas niets meer voor u betekenen.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Opzegboetes zijn belachelijk bij dit bedrijf. Trap er niet in!
Jeroen 7 februari 2017

Ik ben via verslademarkt.nl bij Innova Energie terecht gekomen. Kosten goed doorberekend, en uiteindelijk besloten dit te doen.

Inmiddels ben ik weer naar een andere leverancier overgestapt. Echter had niemand mij verteld dat de wettelijke boete (600 euro!!!) om eronderuit te komen hoger was dan dat normaal gerekend kan worden (omdat het een zakelijk contract betreft). Het zal vast ergens in de kleine lettertjes staan maar die had men vakkundig verborgen want voor mij was dit een verassing. Van dit bedrag heb ik een jaar lang energie. Dit bedrag wordt uiteraard niet volledig vergoed door de nieuwe leverancier, daar deze aanzienlijk hoger zijn dan de wettelijke consumentenboetes.

Denk goed na voordat je met deze club in zee gaat. Tenzij je meerdere jaren ergens aan vast wilt zitten of er met hoge kosten (waarom eigenlijk?) onderuit kan komen raad ik deze leverancier niet aan.

Treurig dat men zo aan z'n geld moet komen.

Reactie van Innova Energie - 8 februari 2017

Beste Jeroen,

Ik heb zojuist geprobeerd u telefonisch te bereiken. Helaas is dit niet gelukt. Ik wil graag met u kijken naar de reden waarom u bent overgestapt en wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

U geeft aan dat u een opzegvergoeding van €600 aan ons verschuldigd bent. Dergelijke vergoedingen komen voort uit het vroegtijdig opzeggen van een contract. Wij brengen deze in rekening vanwege de administratieve kosten en ook voor de energie die wij voor u hebben ingekocht, die u niet langer afneemt.

Ik zal u morgen nogmaals proberen te bereiken. Mocht u contact met mij willen opnemen, dan kunt u bellen met onze klantenservice op telefoonnummer 070 301 66 10 en vragen naar Jacqueline.

Wij wensen u een fijne avond.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Reactie van Jeroen - 16 februari 2017
probleem is niet opgelost

Hoewel de klantenservice de moeite nam om mij uit te leggen waarom de opzetboete betaald diende te worden is er geen oplossing. De opzetboete terugbrengen naar het normale niveau was acceptabel geweest maar die mogelijkheid zag men blijkbaar niet.

Naar mijn idee zal deze bende die zich Innova Energie noemt gewoon blijven doorgaan om via malafide telefonische tussenpersonen ondernemers die wel wat beters aan hun hoofd hebben dan door de zoveelste telemarketeer benaderd te worden, aan een contract te helpen, waarbij vakkundig wordt weggelaten dat het een driejarig zakelijk contract betreft welke alleen zeer kostbaar ontbonden kan worden.

Inmiddels lijkt de factuur zelfs dubbel in rekening gebracht te worden, dit zal neem ik aan een fout zijn van hun administratie maar zo niet, dan wordt er van mijn kant werk van gemaakt. Ik persoonlijk vind dat er geen plaats is voor dit soort ondernemingen en wat mij betreft mag Innova Energie zo snel mogelijk faillissement aanvragen voordat ze nog meer mensen financiele schade berokkenen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Inhoofdzaak een ***bende
R van Os uit Den Haag, 17 januari 2017

Met Innova heb ik geen issue. Het is de tussenpersoon die problemen veroorzaakt. Ik heb met Inhoofdzaak een overdracht getekend van NUON naar Innova. Dit contract werd afgekeurd omdat er doorhalen op zaten en het contract opnieuw moest worden ingevuld. Daar ben ik door mijn adviseur op de hoogte over gebracht. In die zelfde week is mijn adviseur uit dienst getreden bij Inhoofdzaak. Aangezien ik dacht dat er geen geldig contract was ben ik zelf op zoek gegeaan naar een energie leverancier en kwam bij een andere terecht dan Innova. Tussentijds heeft Inhoofdzaak het contract toch door laten gaan en beweerd dat ik van hun een bevestiging van deze actie heb ontvangen. Dat is dus niet zo en zij weigeren deze bevestigingsemail nogmaals te sturen als bewijs. Ondertussen blijft Inhoofdzaak dreigen met boete en als ik doorzet en dat de boete steeds hoger uitvalt vanwege bijkomende kosten. Kortom: Inhoofdzaak, dreigt, rept over boetes zonder bedragen te noemen, bewijsstukken die zij niet willen overleggen. Is Innova wel geneigd met zo'n externe business partner in relatie te worden gebracht? Ik ben bereid dit verder te laten rusten als Inhoofdzaak of bewijsstukken stuurt naar mijn PERSOONLIJKE emailadres met de bevestiging van 6-12-2017 en zo nee dat deze zaak geseponeerd wordt, zonder verdere consequenties voor mij. Want wordt dit doorgezet dan bijt ik mij hierin vast!

Reactie van Innova Energie - 19 januari 2017

Beste heer van Os,

Uit uw klacht begrijp ik dat uw probleem vooral bij Inhoofdzaak ligt. Om deze reden hebben wij uw klacht doorgezet naar Inhoofdzaak.

Indien wij nog wat voor u kunnen betekenen, hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Gewoon goed
Peter van hest uit Nijmegen, 31 december 2016

Ik geloof niet alles wat ik hier lees ben al jaren klant bij inova en nooit die dingen mee gemaakt die hier beschreven worden en ja er gaat natuurlijk wel eens iets mis maar als ik op andere energie leveranciers google is er net zoveel ellende te lezen ik denk dat gewoon contact opnemen bij alle maatschapijen voldoende is en dat het tegenwoordig wel heel snel gal gespuugd word op dit soort forums zie ik net nut er van ook niet in en denk dat er ook heel veel fake is

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?