Reviews Innova Energie

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

61 reviews

5 sterren
(16)
4 sterren
(11)
3 sterren
(1)
2 sterren
(1)
1 ster
(32)

32 problemen opgepakt

opgelost
(1)
deels opgelost
(1)
niet opgelost
(5)
in behandeling
(1)
onbekend
(24)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

  • ‹ vorige
  • volgende ›
Gas en elektra
Gerard van Vilsteren uit Raalte, 11 december 2019

De prijs is goed. Overzichtelijke overzichten van verbruik. Handige tips voor besparen van energie.

Reactie van Innova Energie - 13 december 2019

Beste Gerard van Vilsteren,

Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent met Innova Energie en de overzichten van het verbruik ervaart als overzichtelijk.

Met vriendelijk groet,

Marijke

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
prima
G.M. van Veen uit Assen, 11 december 2019

nooit geen problemen mee gehad

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste G.M van Veen,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht!

Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag via onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
kalender is planning
B. de Wit uit Haren, 11 december 2019

vooral erg tevreden over de mogelijkheid binnen ons doorlopende contract t.a.v. bouwaansluitingen en het gemak deze daarop aan- en af te melden.

verder altijd adequate service.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste B. de Wit,

Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent over de mogelijkheden binnen uw contract. Wij doen onze uiterste best om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Prima ervaring
Peter uit Bavel, 11 december 2019

Alles correct en op tijd. Geen missers.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij doen onze uiterste best om u en alle klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn blij te vernemen dat u dit waardeert.

Als wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
prima service n.a.v. een door mij gestelde telefonische vraag
wim van der maas 11 december 2019

Ik had een voicemailbericht ingesproken met mijn vraag over de hoogte van het nieuwe termijnbedrag. De volgende dag werd ik inderdaad gebeld (dat verwacht ik nauwelijks o.b.v. eerdere ervaringen bij soortgelijke bedrijven...) en inhoudelijk kreeg ik heldere info en ik werd ook uiterst correct en vriendelijk te woord gestaan. Compliment.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste Wim van der Maas,

Helaas kan het soms voorkomen dat u ons niet kan bereiken, bijvoorbeeld wanneer u buiten onze openingstijden belt. Wanneer u een bericht op onze voicemail inspreekt bellen wij u altijd zo spoedig mogelijk terug.

Wat fijn om te vernemen dat u dit kunt waarderen en dat onze klantenservice u van heldere informatie heeft kunnen voorzien.

Als wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
TEVREDEN
Q.J. Neggers 10 december 2019

tot nu toe tevreden en verwacht ook geen problemen nu na het eerste jaar met de zonnepanelen.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste Q.J. Neggers,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht! Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent met Innova Energie.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geeft een eerlijke en serieuze ondruk
B.W.Verduin uit Tilburg, 10 december 2019

Altijd correct !

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste B.W. Verduin,

Hartelijk dank voor het positieve bericht!

Indien wij iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dit graag via onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Accuraat, inzicht gevend en meedenkend
T. de Wolff 10 december 2019

Professioneel en hulpvaardig om meer inzicht te krijgen in het verbruik van mijn energie.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste T. de Wolff,

Hartelijk dank voor uw positieve review en mooie woorden!

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
keurig verzorgt
Mari de Wit uit Maria-Heide, 10 december 2019

Alles keurig geregeld en duidelijkheid, maar ook de maandelijkse analyse is goed.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste Mari de Wit,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij doen onze uiterste best om alle klanten zo helder mogelijk te informeren.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Goed
Holdingmaatschappij Lutmers uit Maarn, 10 december 2019

Goeie rapportage, (meestal) goed telefonisch bereikbaar en bereid terug te bellen als dat nodig/beter is!

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste Holdingmaatschappij Lutmers,

Hartelijk dank voor het positieve bericht!

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag via onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Goed
William 10 december 2019

Innova biedt een goede service

Reactie van Innova Energie - 12 december 2019

Beste William,

Hartelijk dank voor het positieve bericht! Wij zijn blij te vernemen dat u de service van Innova Energie als goed ervaart.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Nette service
CGvP 10 december 2019

Innova is een keurige energieleverancier die afspraken nakomt. Niet goedkoop, wel correct!

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste CGvP,

Bedankt voor het positieve bericht!

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
geen mening
R.Dubbeldam uit Dordrecht, 10 december 2019

Zit nog tekort bij Inova, kan ik nog niet zeggen.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste R. Dubbeldam,

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om ons te beoordelen als u nog maar kort klant bent bij Innova Energie.

Als wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag via onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Goede ervaringen
A. Koelewijn uit Zuid Holland, 10 december 2019

Ik ben heel tevreden over de dienstverlening van Innova. Ondertussen twee maal een verhuizing doorgegeven, waarbij ik adequaat bij ben geholpen.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste A. Koelewijn,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de dienstverlening van Innova Energie!

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
goede service en kwaliteit verhouding.
j.van den Dries. uit Tilburg, 10 december 2019

Ze staan altijd voor je klaar goede service je word gelijk geholpen.heel goede klanten service.

Reactie van Innova Energie - 11 december 2019

Beste j van den Dries,

Wij zijn blij om te vernemen dat u het contact met onze klantenservice zo positief ervaart! Hartelijk dank voor uw review en mooie woorden.

Als wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Uitstekend geholpen door Innova medewerker, die op alle vragen een duidelijk antwoord wist te geven!
Ed Mac Donald uit Rotterdam, 22 november 2019

Ben daarom zeer tevreden met Innova als energieleverancier!

Reactie van Innova Energie - 26 november 2019

Beste Ed Mac Donald,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent met het contact met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
puinhoop
Peter 11 november 2019

Keer op keer krijg ik maar aanmaningen over een niet betaalde factuur. Echter, ik heb direct bij afsluiten vh kontract een incasso afgegeven. Diverse keren gebeld en gemaild dat ze mogen incasseren, maar ze doen het niet. Ook via de mail geschreven, echter Innova is het spoor bijster.

Nu wordt het woord "deurwaarder' en "afsluiting" al gehanteerd als afschrikmiddel. Schande.

Reactie van Innova Energie - 15 november 2019

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat vervelend dat u elke keer een aanmaning ontvangt, Om uw review inhoudelijk te bespreken wil ik u verzoeken met mij telefonisch contact op te nemen.

Dit kan op werkdagen van Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 op 070-3016610. Helaas staat er onvoldoende informatie in uw review op u hierover te benaderen.

Met vriendelijke Groet,

Michelle

Team Innova Energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Nooit meer innova
Sonja uit Maastricht , 10 november 2019

Afrekening gekregen van 800 euro! terwijl ik 211euro per maand betaal, met 2 kinderen.en aleen door het gasverbruik..nog nooit iets terug hoeven te betalen bij andere leveranciers.nu hebben ze mijn maandbedrag verhoogt naar 311euro per Maand.belachelijk! Ik ben overgestapt.nooit meer innova energie voor mij.

Reactie van Innova Energie - 15 november 2019

Beste Soja,

Jammer dat u het telefonische contact van zojuist met mij verbreekt, wij bellen u om uw review te bespreken. Wij kunnen ons voorstellen dat een naheffing tegen valt.

Wij zijn echter wel van mening dat wij ons uiterste best gedaan om u begin van het jaar te informeren dat uw termijnbedrag te laag stond ingesteld . Daarnaast hebben wij u een passende verlenging mogen aanbieden met een extra optie wat uw jaarnota zal verlichten en heeft u uitgebreide betalingsregeling getroffen.

U heeft op dit moment gekozen om niet in te gaan op de verlenging. Ik kan mij voorstellen dat u op dit moment wellicht niet in de gelegenheid bent om te bespreken. Indien u dit alsnog wilt na het weekend, nodig ik u graag uit om mij terug te bellen.

Dit kan op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het volgende telefoonnummer: 070-3016610.

Met vriendelijke Groet,

Michelle

Team Innova Energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Goede maatschappij
Böhmer uit Velp, 7 november 2019

Duidelijk en maandelijksmoverzicht.

Reactie van Innova Energie - 15 november 2019

Beste Böhmer,

Hartelijk dank voor uw mooie positieve review.

Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent met Innova Energie.

Met vriendelijke groet,

Michelle

Team Innova Energie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slecht
Nol uit Vlaardingen , 6 november 2019

Ik zou het absoluut niemand aanraden vaste klanten worden benadeeld en krijgen niet de korting aangeboden die nieuwe klanten wel krijgen ik ga zo snel mogelijk bij Innova weg.Voel me ronduit beetgenomen !!!

Reactie van Innova Energie - 15 november 2019

Beste Nol,

Hartelijk dank voor uw review.

Graag kom ik met u in contact, helaas staan er in uw review onvoldoende info om met u in contact te komen. Wij hebben namelijk zeker wel een aanbieding voor onze vaste klanten met een korting.

Echter zou het wel kunnen zijn dat wij u dit nog niet kunnen aanbieden omdat uw overeenkomst nog te lang loopt. Wij nodigen u dan ook graag uit om telefonisch contact op te nemen met ons. Dit kan op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het volgende telefoonnummer: 070-3016610.

Met vriendelijke Groet,

Michelle

Team Innova Energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Zeer star. Regels zijn regels!
Laura Van Pelt uit Baarn, 4 november 2019

3 jaar geleden heb ik een 5 jarig contract getekend bij de Innova. Over enkele weken ga ik samenwonen met mijn vriendin. Ook zij heeft 3 jaar geleden een zelfde contract afgesloten. Wij zijn beide kleine zelfstandige. Wanneer je voortijdig het contract beëindigt krijg je een boete. Ik heb de Innova gevraagd of ze in mijn geval een uitzondering willen maken. Ik beëindig het contract namelijk niet omdat ik ontevreden ben óf een overstap maak naar een andere leverancier. Tevens verhoogt mijn vriendin de maandelijkse energiekosten omdat de afname van gas en electra omhoog zal gaan. We blijven dus afnemer bij de Innova. Maar tóch willen ze mij een boete laten betalen.

Kortom er wordt niet naar mijn verhaal geluisterd. Regels zijn kennelijk regels bij de Innova.....!

Reactie van Innova Energie - 5 november 2019

Beste Laura van Pelt,

Allereerst wil ik u bedanken voor het prettige gesprek.

Wij zijn met u in contact om samen met u tot een oplossing te komen.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie

Reactie van Laura Van Pelt - 12 november 2019
probleem is opgelost

Mijn boete is vrij. Daartegenover staat dat mijn partner haar contract met 3 jaar moest verlengen. Dit vind ik een plausibele oplossing!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
goed
Henk Ermers uit Mook, 4 november 2019

Mijn verjaardag was 4 oktober 2019 ( 1952 )Toch attent !

Reactie van Innova Energie - 4 november 2019

Beste Henk Ermers,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wij maken graag een aanpassing in onze administratie wegens de typefout in uw geboortedatum.

Wij willen u vragen telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het volgende telefoonnummer: 070-3016610.

Met vriendelijke groet,

Michelle

Team Innova Energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Oplichtichting/Misleiding
Marti Kwakernaak uit sliedrecht, 28 oktober 2019

Ergens in september benaderd door Innova om mijn energielevering om te zetten naar Innova.

Je verwacht dat dit pijnloos en geruisloos verloopt aan het einde van een leveringsjaar zoals bijv. bij Gaslicht.com.

Geruisloos wel.. maar dan.

Innova zet je dus zo snel om dat je een welkomstbonus verspeelt die je nog te goed hebt bij de lopende leverancier EN dat je een boete krijgt omdat je binnen het jaar opzegt.

IK zeg niet op, dat regelt Innova, van mij hoeft dit niet voor het einde van het leveringsjaar, DAT doet Innova.

Kosten/verlies : € 175, --

Ik ben dus kwaad omdat Innova mij niet heeft gewaarschuwd dat hun "snelle" handelen, mij deze kostenpost op ging leveren

Wees gewaarschuwd

Reactie van Innova Energie - 4 november 2019

Beste Marti Kwakernaak,

Hartelijk dank voor uw review.

Graag komen wij telefonisch met u in contact om uw review te bespreken.

Wellicht bent u in de gelegenheid om telefonisch contact met ons op te nemen. Dit kan op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het volgende telefoonnummer 070-3016610.

Met vriendelijke Groet,

Michelle

Team Innova energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
slecht innova kost alleen maar geld
f1 uit rotterdam, 27 oktober 2019

innova houd zich niet aan de eigen algemenen voor waarden

zo staat in hun contract u zal nooit 2 energie rekening krijgen van de zelfde maand

die heb ik dus wel gehad en bedankt en ook staat er in in contract als u overstap van een andere leverancier betalen wij die onkosten nou look dat is een leugen shade post 400 euro die innova zou betalen

dat geld te besparen via innova nu heb ik een schuld er bij dank zei de leugens van innova

en moet je een e mail sturen naar innova met vragen nals je geluk heb heb je over 2 maanden antwoord terug enleto p die geld wolven gaan nu zo doen bij mij door hun leugens heb ik contract verbroken terecht ze moeten zich aan de eigen algemene voor waarden houden moet ik ook ik weet zeker dat ze mijn de schuld gaan geven dat ik zonder geldige reden contract verbroken heb en zal ik heus wel van die oplichters een boeten krijgen terwijl het allemaal hun schuld is had aan je eigen algemenen voor waarden gehouden en ik was gebleven bij innova ik hou niet van oplichters bedrijven wanner treed kabinet op tegen al die oplichters bedrijven

Reactie van Innova Energie - 4 november 2019

Beste f1,

Hartelijk dank voor uw review.

Helaas halen wij onvoldoende gegevens uit uw review om met u in contact te komen.

Wij verzoeken u daarom telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice, dit kan op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het volgende telefoonnummer: 070 3016610.

Met vriendelijke Groet,

Michelle

Team Innova Energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Gesprek met mevr. vd H*********
J.A. Breedveld uit Nieuwkoop., 25 oktober 2019

Hedenochtend rond 09.00 uur, een gesprek gehad met bovengnoemde mevrouw, aangaande een herziening van mijn meterstanden Werd vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan. Het was een goede ervaring, heb dat wel anders meegemaakt bij andere instanties.

Reactie van Innova Energie - 4 november 2019

Beste J.A. Breedveld,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te horen dat u zoon fin gesprek heeft gehad met onze klantenservice.

Indien wij iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke Groet,

Michelle

Team Innova Energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • ‹ vorige
  • volgende ›