Ervaringen Greenfoot Energy

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze bieden we een open platform aan waar klanten ervaringen kunnen delen. Uw ervaring helpt daarbij. Hieronder leest u ervaringen over Greenfoot Energy. U kunt uw ervaring met Greenfoot Energy ook delen.

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

  • ‹ vorige
  • 1
  • volgende ›
Eerlijk, betrouwbaar en leveren top service.
O.I uit Enkhuizen, 27 september 2019

Top service. Energyhouse is duidelijk wat betreft de afspraken. De klantenservice is uitstekend bereikbaar, snel, vriendelijk en hulpvaardig.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Hollandsenergie & energyhouse
Mark, 29 augustus 2019

Nieuwe klanten werven met leugens over lagere tarieven, bij latere controle bleek dat de energiecowboys niet de waarheid hebben gesproken. Het terug draaien van de overeenkomst is NIET mogelijk en als ik dat echt graag zou willen volgt er een boete factuur van ca. €6000 !!!!!

Ik zeg nooit maar dan ook nooit zaken doen met deze partij.

#trosradar #kassa #oplichters

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Ongewenste overstap
Jan van Hoof uit Zoetermeer, 3 november 2017

Ik kreeg een telefoontje van mijn energieleverancier dat ik zou zijn overgestapt naar Greenfood Energy. Ik weet echter nergens van. Ook mijn vrouw niet.

Ik heb geen telefoontje, geen mail en geen post gehad van Greenfood. Ook heeft Greenfood geen telefoonnummer, geen mailadres en geen website. Toch heeft Greenfood mij afgemeld bij Eneco. Dit is een onrechtmatige daad. Maar ik kan Greenfood niet bereiken om een en ander ongedaan gemaakt te krijgen. Ik zal dan ook een klacht over Greenfood indienen bij de overkoepelende organisatie. (moet nog wel even uitzoeken welke dat is)

Reactie Jan van Hoof uit Zoetermeer, 6 november 2017

Inmiddels is duidelijk dat iemand anders een fout heeft gemaakt inzake deze "overstap". Energyhouse (de nieuwe naam voor Greenfoot) heeft toegezegd deze fout per ommegaande te zullen herstellen.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
  • ‹ vorige
  • 1
  • volgende ›