Reviews Greenchoice

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

75 reviews

5 sterren
(26)
4 sterren
(19)
3 sterren
(8)
2 sterren
(5)
1 ster
(17)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Mijn review van Greenchoice
dick 3 november 2005

Heb na niets dan ellende met Essent, daarvan afscheid genomen en ben via de Vastelastenbond bij Greenchoice terecht gekomen. Binnen een maand had ik drie keer telefonisch contact. Niet alleen werd de telefoon zeer snel opgenomen, mijn vragen werden beantwoord door mensen die begrepen wat ik zei. Bovendien kon ik op internet zien dat de veranderingen direct werden doorgevoerd. Een verademing!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
marco 4 augustus 2005

ben tevreden over greenchoice krijg als ik bel meestal meteen iemand aan de telefoon. verder geen negatieve dingen te melden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Jan 31 juli 2005

Ondanks het feit dat Green Choice niet helemaal bovenaan in het rijtje staat, zijn onze ervaringen tot nu toe (zeer) positief te noemen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Willem W 21 juli 2005

Ik hoorde alleen maar lovende berichten over greenchioce dus ik nam vol overtuiging de sprong naar greenchoice, wat een ramp! rekeningen die te laat kwamen, slechte klantenservice en ik kreeg geen reactie op de brieven die ik stuurde....na een tijd kreeg ik het voor mekaar om te switchen naar Oxxio..Dit bevalt me echt een stuk beter, goede klanten service en de laagste prijs.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Bernard Hulshof 13 juli 2005

Lage prijzen en duidelijke jaarrekeing.

Milleubewustzijn lijkt behoorlijk hoog bij deze aanbieder.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Nathalie Teton 7 juli 2005

ben in decemebr overgstapt van Nuon naar greenchoice en ben ontzetetnd blij dat ik die keus hebt gemaakt!Moet je hun bellen ,krijg je gelijk iemand aan de lijn die gelijk een duidelijk antwoord geeft .brieven heb ik ook altijd op tijd gekregen.de prijs is redelijk en het groen energie ,dat gaat het toch ook om.Niet om alleen 10 euro's korting.Is geld het enig belang van de mesnen tegenwoordig ?blijkbaar wel ja.

Dank aan greenchoice!en ik ben ook tenminste van die stelletje oplichetrs van de Nuon af!met hun dure prijs ,verkeerd meterstands en dure reklame dat ze een keer in de maaand sturen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
M. van Kant 28 april 2005

Ben zo'n twee jaar geleden ook klant geworden bij Greenchoice dmv. deur aan deur verkoop. Ik had eerst mijn bedenkingen, maar nu ben ik zeer tevreden. Alles klopt, goedkoop en echt groen. wat wil je nog meer.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Greenchoice
j.smit 31 maart 2005

zeer slechte ervaringen met greenchoice

mooie verkoop praatjes goedkoper uit te zijn wat ik de praktijk duurder bleek te zijn.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Willem Telkens 30 maart 2005

Een paar jaar geleden overgestapt naar Greenchoice nadat 2 mensen aan de deur waren geweest. De voorwaarden waren goed, de prijs was door een korting goedkoper dan de vorige aanbieder en ze regelden kosteloos de overschakeling.

Nu is de korting dit jaar zodanig gezakt dat de vorige aanbiedere goedkoper was. Bovendien vind ik het irritant dat geen enkele jaaropgave over 12 maanden gaat. De eerdere jaaropgaven waren 7 maanden, 11 maanden en nu weer 9 maanden. Bovendien hebben de heren aan de deur regelrechte leugens verkondigt, zo zouden ze een volwaardige dochter zijn van Essent, zouden ze altijd goedkoper zijn dan Essent. Nu dit niet het geval is en ze slecht tot niet bereikbaar zijn, stap ik weer over op Essent. Ik kan Greenchoice niemand aanbevelen. Op langere termijn betaal je gewoon meer.

Voordeel: het overstappen naar een andere aanbieder dan Greenchoice gaat vlekkeloos.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Greenchoice
Jelte 2 december 2004

Ben al jaren klant. Ik hoef bijna nooit te bellen met vragen, maar als je belt heb je binnen de minuut iemand aan de lijn. Top klantenservice. En nog een echt groen bedrijf ook!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Jan van den Berg 18 september 2004

Twee jaar geleden ben ik van NUON naar Green Choice overgestapt voor elektra. Dat ging toe probleemloos.

Vooral de gunstige prijs en het milieubekeid kan ik zeer waarderen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Rijnhart 9 september 2004

Goeie service tegen een lage prijs. Vriendelijke mensen aan de telefoon en zowel gas als stroom tegen een lagere prijs dan mijn vorige leverancier. Een zeer duidelijke jaarnota.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Greenchoice
Harriët Baars 26 juli 2004

Ik ben al bijna 3 jaar klant en het loopt uitstekend. Snelle service. Altijd een duidelijk antwoord als ik een vraag heb. Duidelijke jaarnota.

Bovendien hebben ze sinds kort ook "groen" d.w.z. klimaatgecompenseerd gas.

Ook is het niet eng om over te stappen, want je kan er altijd weer meteen van af (geen jaarcontracten o.i.d.)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?