Reviews Greenchoice

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

85 reviews

5 sterren
(31)
4 sterren
(25)
3 sterren
(10)
2 sterren
(5)
1 ster
(14)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Mijn review van Greenchoice
M.P.C. Celie 28 december 2006

no-nonsens, scherpe prijzen, erg groen. Vrijwel alles kan via internet geregeld worden (moet je overigens wel willen natuurlijk!).

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
jan 21 december 2006

Overzichtelijke internetsite met je eigen gegevens. En een helpdesk zonder wachttijden en zonder keuze menu's via een computer. En zoals ik het kan zien een eerlijke goede prijs voor groene energie. Voor mij geen zakkenvullende essent of nuon meer!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Judith 22 oktober 2006

Prima, volgens mij de enige leverancier die daadwerkelijk iets doet met groene energie.

Wel aparte verkoopmethode met colportage, maar ik heb er geen spijt van.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
iek 8 oktober 2006

Overstap verliep snel en soepel. Helpdesk neemt telefoon direct op, ook in het weekend. Onjuiste opgaaf van vorige leverancier werd direct gecorrigeerd. Aanpassing voorschotbedrag gaat zonder problemen. Greenchoice is een milieu- en klantvriendelijk bedrijf.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Seth 2 oktober 2006

Wegens economische en ecologische redenen zijn wij overgestapt op greenchoice.

Jammer genoeg werkte essent daar niet lekker aan mee. Ze hielden de informatie nodig voor greenchoice zo lang mogelijk achter. Jammer....

Hier hebben we greenchoice toen over gebeld en die hebben het allemaal heel netjes opgelost. We hebben hier niets van hoeven merken. Bedankt!

De klantenservice is snel en zeer goed in afhandeling.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
stefany 17 augustus 2006

klandvriendelijk en geen problemen gehad

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Rene van Gerwen 4 augustus 2006

Ben sinds kort dwz. juni 2006 overgestapt van Essent naar Greenchoice, en overstap is goed geregeld. Alleen mijn geschatte jaarverbruik is niet goed verwerkt. Via e-mail aan Greenchoiche juiste jaarverbruik doorgegeven en dit is gecorrigeerd. Verder alles goed voor elkaar bij Greenchoice, alleen bij vragen is geadviseerd dit rechtstreeks via de e-mail te doen en niet via het vragenformulier op de webpagina.(beetje vreemd). Al bij al, overstap goed verlopen. Ben benieuwd naar verdere afhandeling jaarafrekening.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Marco 21 juli 2006

erg goed

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
marijke van Vugt 7 juli 2006

Ik ben zeer tevreden over service van greenchoice en prijs is altijd (een van) de laagste. Ze geven ook vergoeding voor zelf opgewekte zonne-energie.

Contractvoorwaarden zijn klanvriendelijk, dat wil zeggen flexibel, lage prijs tegen weinig voorwaarden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Willem van der Wiel 1 juli 2006

Het uitgangspunt groen is ook wat waard

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
G Meijer 29 mei 2006

Al enkele jaren klant bij Greenchoice. Eerst alleen voor electriciteit, sinds dit jaar ook voor gas. Prijs altijd lager dan de locale leverancier, eenvoudige, duidelijke rekening. Zeer tevreden over de website, waarbij je eigen dossier opvraagbaar is en de mogelijheid om ten alle tijde een afrekening aan te vragen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Auke 1 mei 2006

Overstap naar Greenchoice gaf geen enkel probleem. Klantenservice doen wat ze beloven (toesturen contracten, terugbellen bepaald tijdstip, etc.)

Eerste eindafrekening klopt direct (andere ervaringen met essent) en is overzichtelijk.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
johanna 27 maart 2006

we zijn tevreden en ze zijn duidelijk in hun afrekening.

het is ook nooit een afknapper omdat ik zelf mijn standen bijhoud weet ik wat ik betalen moet ook hou ik mijn bedrag bij bij greenchoice op de site als ik denk dat die omhoog moet is het zo geregeld.

onze vorige leveranciers waren essent en nuon waar we vaak moesten bij betalen.

mijn motto is doe je klacht of iets dergelijks via de mail je hebt altijd bewijs dat je van je hebt laten horen ;-)).

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Jef Verboven 8 januari 2006

Al 3 jaar ben ik lid van Greenchoice, eerst alleen voor electriciteit, en sinds vorig jaar ook voor gas. Prima en overzichtelijke informatie en goede bereikbaarheid. Aanrader voor iedereen die het milieu een warm hart toedraagt en voor de prijs hoef je het niet te laten. Vergelijk maar op de diverse sites.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
dick 3 november 2005

Heb na niets dan ellende met Essent, daarvan afscheid genomen en ben via de Vastelastenbond bij Greenchoice terecht gekomen. Binnen een maand had ik drie keer telefonisch contact. Niet alleen werd de telefoon zeer snel opgenomen, mijn vragen werden beantwoord door mensen die begrepen wat ik zei. Bovendien kon ik op internet zien dat de veranderingen direct werden doorgevoerd. Een verademing!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
marco 4 augustus 2005

ben tevreden over greenchoice krijg als ik bel meestal meteen iemand aan de telefoon. verder geen negatieve dingen te melden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Jan 31 juli 2005

Ondanks het feit dat Green Choice niet helemaal bovenaan in het rijtje staat, zijn onze ervaringen tot nu toe (zeer) positief te noemen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Willem W 21 juli 2005

Ik hoorde alleen maar lovende berichten over greenchioce dus ik nam vol overtuiging de sprong naar greenchoice, wat een ramp! rekeningen die te laat kwamen, slechte klantenservice en ik kreeg geen reactie op de brieven die ik stuurde....na een tijd kreeg ik het voor mekaar om te switchen naar Oxxio..Dit bevalt me echt een stuk beter, goede klanten service en de laagste prijs.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Bernard Hulshof 13 juli 2005

Lage prijzen en duidelijke jaarrekeing.

Milleubewustzijn lijkt behoorlijk hoog bij deze aanbieder.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Nathalie Teton 7 juli 2005

ben in decemebr overgstapt van Nuon naar greenchoice en ben ontzetetnd blij dat ik die keus hebt gemaakt!Moet je hun bellen ,krijg je gelijk iemand aan de lijn die gelijk een duidelijk antwoord geeft .brieven heb ik ook altijd op tijd gekregen.de prijs is redelijk en het groen energie ,dat gaat het toch ook om.Niet om alleen 10 euro's korting.Is geld het enig belang van de mesnen tegenwoordig ?blijkbaar wel ja.

Dank aan greenchoice!en ik ben ook tenminste van die stelletje oplichetrs van de Nuon af!met hun dure prijs ,verkeerd meterstands en dure reklame dat ze een keer in de maaand sturen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
M. van Kant 28 april 2005

Ben zo'n twee jaar geleden ook klant geworden bij Greenchoice dmv. deur aan deur verkoop. Ik had eerst mijn bedenkingen, maar nu ben ik zeer tevreden. Alles klopt, goedkoop en echt groen. wat wil je nog meer.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Greenchoice
j.smit 31 maart 2005

zeer slechte ervaringen met greenchoice

mooie verkoop praatjes goedkoper uit te zijn wat ik de praktijk duurder bleek te zijn.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Willem Telkens 30 maart 2005

Een paar jaar geleden overgestapt naar Greenchoice nadat 2 mensen aan de deur waren geweest. De voorwaarden waren goed, de prijs was door een korting goedkoper dan de vorige aanbieder en ze regelden kosteloos de overschakeling.

Nu is de korting dit jaar zodanig gezakt dat de vorige aanbiedere goedkoper was. Bovendien vind ik het irritant dat geen enkele jaaropgave over 12 maanden gaat. De eerdere jaaropgaven waren 7 maanden, 11 maanden en nu weer 9 maanden. Bovendien hebben de heren aan de deur regelrechte leugens verkondigt, zo zouden ze een volwaardige dochter zijn van Essent, zouden ze altijd goedkoper zijn dan Essent. Nu dit niet het geval is en ze slecht tot niet bereikbaar zijn, stap ik weer over op Essent. Ik kan Greenchoice niemand aanbevelen. Op langere termijn betaal je gewoon meer.

Voordeel: het overstappen naar een andere aanbieder dan Greenchoice gaat vlekkeloos.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Greenchoice
Jelte 2 december 2004

Ben al jaren klant. Ik hoef bijna nooit te bellen met vragen, maar als je belt heb je binnen de minuut iemand aan de lijn. Top klantenservice. En nog een echt groen bedrijf ook!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Jan van den Berg 18 september 2004

Twee jaar geleden ben ik van NUON naar Green Choice overgestapt voor elektra. Dat ging toe probleemloos.

Vooral de gunstige prijs en het milieubekeid kan ik zeer waarderen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?