Reviews Greenchoice

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

66 reviews

5 sterren
(22)
4 sterren
(17)
3 sterren
(8)
2 sterren
(4)
1 ster
(15)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Mijn review van Greenchoice
- 13 november 2007

Heb vorige week een mail gestuurd die netjes is beantwoord met tarieven die ook gelden via de site.Greenchoice zelf is duurder.moet dan een kontrakt uit printen waar hogere tarieven in staan dus gemeeld wat het tarief is.Mail terug gekregen die slaat niet op mijn vraag dus gebeld en dan klopt het allemaal niet wat ze doorgeven en kan ook geen vast jaarkontrakt krijgen wat wel in de mail stond.Veel tegenstrijdigheid met beantwoording

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
C.Blom 5 oktober 2007

Mijn stroom meter was kapot, daardoor is er geruime tijd dagtarief berekend i.p.v dag/nacht tarief.Nadat dit gemeld is door de netbeheerder kreeg ik van Greenchoice een na betaling van 275,19 euro.Toen ik om uitleg vroeg over deze rekening en hoe dit tot stand gekomen was werd ik onbeschoft en onbeleeft te woord gestaan en had ik dat maar te accepteren. Ik dacht dat er dan na de voorgaande jaren werd gekeken maar dat was niet zo aldus.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
L.Schutters 27 september 2007

Al jaren tevreden klant, nu maar eens stemmen. Volgens mij de enige energielevrancier waar je met iemand kunt emailen en een medewerker met verstand van zaken aan de lijn krijgt ipv een juf van een callcentrum die niet buiten haar belscript kan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
floriz merizon 13 september 2007

ben al een aantal jaren zeer tevreden klant

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
van Houten 17 juli 2007

Drie jaar klant

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Sjors 5 juli 2007

Prima leverancier. Kan online alles netjes inzien en telefonisch goed bereikbaar. Ik betaal inmiddels al 9 euro per maand minder dan bij Essent :)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
r.w.78 29 juni 2007

duidelijke taal !!! 100% groen en ook nog eens eerlijkheid van de mensen die aan je deur staan !!! voor mij is het een ok bedrijf sta achter hun !!! heb nu 3 keer gebeldt en telkens binnen een min te woord gestaan door de klantenservice.heb meedere mensen gehoort over greenchoice allemaal in een positieve berichten daarom ook klant van hun geworden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
benjamin 5 juni 2007

Zo'n beetje het enige bedrijf dat mij nog nooit teleurgesteld heeft.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
marco de groot 15 mei 2007

mijn ervaring is dat greenchoice slecht hun klanten te woord staat en ook slecht handelen in een conflict.(eigenlijk helemaal niet handelen).

Ik lig al een jaar in conflict over een eindafrekening.

Greenchoice bracht mij4259m3 gas in rekening over 9 maanden terwijl de hoofdleveranchier delta nuts een verbruik aangeeft van3153m3 gas over de zelfde periode, een verschil dus van 1106m3.

Greenchoice stuurde een rekening dat ik binnen 14 dagen euro 1553,- moest bijbetalen.

Ik ben hiermee niet accoord gegaan en vraag nu al een jaar lang hoe hun aan deze berekeningen komen, maar tot op heden is het enige antwoord dat ik moet betalen. NIET DUS

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
s. zigterman 11 mei 2007

Greenchoice is voor mij de beste/goedkoopste/groenste leverancier van stroom en gas. Enige nadeel is dat ze de jaarafrekening (nu nog) overlaten aan de netwerkbeheerder Eneco. Eneco is al te laat met het verwerken van hun eigen klanten en Greenchoice klanten komen dus nog later aan de beurt (dat wordt dus een anderhalfjaarafrekening). Sinds ik bij Greenchoice zit heb ik dus zelf om een jaarafrekening moeten vragen. Voor de rest fantastisch, vooral de projecten vind ik een erg goed initiatief.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Jan 18 april 2007

Jan, Misschien moeten mensen eens zelf hun meterstanden doorgeven an de netbeheerder dan kom je ook nooit voor verassingen te staan. Greenchoice is en blijft de goedkoopste die garantie krijg je ZWART op WIT de consumentenbond geeft aan dat greenchoice het goedkoopste is en de beste servive verleend.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
seelaar 6 maart 2007

Overstap snel geregeld maar hebben wel dubbel betaald. Zowel Eneco als GC hebben de maand februari 2007 gewoon ingehouden hoewel in hun brieven staat u betaald nooit dubbel. Op verzoeken om een correctienotia, moet GC regelen, verder geen respons.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Hammer 22 januari 2007

Ik was tot op heden een zeer tevreden klant bij greenchoice! Echter ontving ik deze maand plots van Essent een acceptgiro voor leverings/netwerkkosten, die normaal via greenchoice werden verrekend! Ik mailde greenchoice of zij hiervan iets wisten, en eer het antwoord arriveerde, zag ik dat van mijn rekeningnummer een bedrag van 38.99 euro was afgeboekt voor gas in naam van Oxxio!! heden ontving ik ik dus van greenchoice uitleg!! per 18-1-07 leveren wij geen gas meer, die acceptgiro van essent is daarom gekomen!

Wat een brutaliteit! ik als klant wist van niets, geen melding vooraf, niets, en als ik zelf niet om uitleg had gevraagd wist ik het nu nog niet!! Ik zeg het contract , na goed te hebben gezocht naar een nieuwe leverancier, per onmiddelijk op! Wat een klantvriendelijkheid! En ik bepaal nog altijd zelf of ik bij Oxxio gas wil afnemen, en nu hebben hun dat waarshijnlijk geregeld als 'vriendendienst'of zo!! het wordt steeds leuker in Nederland, wat die bedrijven zich allemaal kunnen en mogen permiteren, maar voldoe maar eens als klant niet binnen gestelde termijn aan eisen!!

Greenchoice.. van klasse naar een bedenkelijk onderafdelings niveau!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Neven 3 januari 2007

Ik heb nog altijd geen addertje onder het gras van Greenchoice kunnen ontdekken. Greenchoice lijkt niet vooral groen te zijn uit overtuiging, wat te zien is aan alle interessante projecten (ook in Nederland) die ze steunen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
M.P.C. Celie 28 december 2006

no-nonsens, scherpe prijzen, erg groen. Vrijwel alles kan via internet geregeld worden (moet je overigens wel willen natuurlijk!).

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
jan 21 december 2006

Overzichtelijke internetsite met je eigen gegevens. En een helpdesk zonder wachttijden en zonder keuze menu's via een computer. En zoals ik het kan zien een eerlijke goede prijs voor groene energie. Voor mij geen zakkenvullende essent of nuon meer!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Judith 22 oktober 2006

Prima, volgens mij de enige leverancier die daadwerkelijk iets doet met groene energie.

Wel aparte verkoopmethode met colportage, maar ik heb er geen spijt van.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
iek 8 oktober 2006

Overstap verliep snel en soepel. Helpdesk neemt telefoon direct op, ook in het weekend. Onjuiste opgaaf van vorige leverancier werd direct gecorrigeerd. Aanpassing voorschotbedrag gaat zonder problemen. Greenchoice is een milieu- en klantvriendelijk bedrijf.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Seth 2 oktober 2006

Wegens economische en ecologische redenen zijn wij overgestapt op greenchoice.

Jammer genoeg werkte essent daar niet lekker aan mee. Ze hielden de informatie nodig voor greenchoice zo lang mogelijk achter. Jammer....

Hier hebben we greenchoice toen over gebeld en die hebben het allemaal heel netjes opgelost. We hebben hier niets van hoeven merken. Bedankt!

De klantenservice is snel en zeer goed in afhandeling.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
stefany 17 augustus 2006

klandvriendelijk en geen problemen gehad

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Rene van Gerwen 4 augustus 2006

Ben sinds kort dwz. juni 2006 overgestapt van Essent naar Greenchoice, en overstap is goed geregeld. Alleen mijn geschatte jaarverbruik is niet goed verwerkt. Via e-mail aan Greenchoiche juiste jaarverbruik doorgegeven en dit is gecorrigeerd. Verder alles goed voor elkaar bij Greenchoice, alleen bij vragen is geadviseerd dit rechtstreeks via de e-mail te doen en niet via het vragenformulier op de webpagina.(beetje vreemd). Al bij al, overstap goed verlopen. Ben benieuwd naar verdere afhandeling jaarafrekening.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Marco 21 juli 2006

erg goed

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
marijke van Vugt 7 juli 2006

Ik ben zeer tevreden over service van greenchoice en prijs is altijd (een van) de laagste. Ze geven ook vergoeding voor zelf opgewekte zonne-energie.

Contractvoorwaarden zijn klanvriendelijk, dat wil zeggen flexibel, lage prijs tegen weinig voorwaarden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Willem van der Wiel 1 juli 2006

Het uitgangspunt groen is ook wat waard

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
G Meijer 29 mei 2006

Al enkele jaren klant bij Greenchoice. Eerst alleen voor electriciteit, sinds dit jaar ook voor gas. Prijs altijd lager dan de locale leverancier, eenvoudige, duidelijke rekening. Zeer tevreden over de website, waarbij je eigen dossier opvraagbaar is en de mogelijheid om ten alle tijde een afrekening aan te vragen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?