Reviews Greenchoice

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

75 reviews

5 sterren
(26)
4 sterren
(19)
3 sterren
(8)
2 sterren
(5)
1 ster
(17)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Mijn review van Greenchoice
E. van der Scheer 16 juli 2008

Sinds 2005 klant bij Greenchoice voor groene stroom en gas. Bevalt zeer goed. Bereikbaarheid en een overzichtelijke rekening zijn echt pluspunten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
J. Nicolin 12 juli 2008

Ik ben nu al ruim 4 jaar bij Greenchoice en ben er heel tevreden over.

Duidelijke jaarafrekeningen waar de meterstanden ook overeenkomen. Makkelijk telefonisch te bereiken.

Was een beetje huiverig met onze verhuizing maar alles is vlekkeloos verlopen.

Tot nu toe alleen maar geld terug gekregen aan het eind van het jaar.

Tot op heden zéér tevreden over Greenchoice.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
C.H.Geers 4 juli 2008

Zeer slechte administratie !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Frans Poel 11 juni 2008

v.a. het eerste begin dat ik kon overstappen ben ik bij Greenchoice en in alle jaren geen enkel probleem, na het eerste jaar gaf essent de meterstand niet door waardoor er geen afrekening gemaakt kon worden, is keurig opgelost allemaal.

Ik heb stadsverwarming waardoor ik geen gas in huis heb, is jammer, anders was ook dit ondergebracht bij Greenchoice.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Anouk ten berge 23 mei 2008

Prima bedrijf, echt groene stroom en groen gas tegen een zeer concurrerende prijs. Geen adders onder het gras, een online dossier, direct opzegbaar en er wordt ook nog bos aangekocht!

prima klantenservice.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Jan Verstraten 3 mei 2008

Ben nu ruim een jaar klant van ze, zeer duidelijke eindafrekening elk jaar, prima klantenservice. Wat ook erg prettig is dat je via hun site al je gegevens kunt inzien, hoeveel je verbruikt hebt, wat het kost, erg transparant!

Ik zag een tweetal mensen die als cijfer een 1 gaven, ik kan niet anders concluderen dan flauwe grapjes van concurrenten die jaloers zijn op het succes van Greenchoice.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
M.A. Van Husen 19 april 2008

Ben een klant van het eerste uur.

Prima leverancier nooit problemen mee. En de jaarafrekekning snap ik tenminste.

Hoop nog lang stroom van ze af te nemen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
leontine 25 maart 2008

Met de aanbieding: wat betaal ik na een jaar? Is het nog zelfe of meer? Ik had ergens gelezen dat je na een jaar 30% meer moet betalen, klopt dat?

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Thea Schmitz 21 maart 2008

overstappen geen enkel probleem.

en ze zijn goed te bereiken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Jonathan 6 maart 2008

Goedkoop, groene energie en erg klantvriendelijk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
AHP Janssen 3 maart 2008

prima (tot nu toe) ze zijn vriendelijk correct en duidelijk, hoop dat ik zo tevreden blijf.Klachtenafhandeling kan ik moeilijk beoordelen daar ik nog geen klachten heb gehad daarom geef ik hun maar een zeven voor dit onderdeel. voor de rest prima een hele verademing ten opzichte van essent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
roel janssen 1 maart 2008

GREENCHOICE, BADCHOICE

ik hb allemaal problemen en krijg onverwachte nota's binnen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
A. van Es 20 februari 2008

Heb me in oktober al aangemeld maar nog steeds niets voor elkaar. telefoniste met zijkstem, spreken je met JE en JIJ aan, latejn je niet uitspreken en ergste....ze maken notities over of je een aardige of minder aardige klant bent. Ik was een minder aardige klat, jah heel vreemd, en de telefoniste was zo vriendelijk om me dat te vertellen....... Toen ze mij niet liet uit praten en ik daar duidelijk niet van gediend was, heeft ze de hoorn er op gegooid! Jah gaat lekker dar bij greenchoice!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Emma 19 februari 2008

Geweldig bedrijf!! Hebben me geholpen om van Go energy af te komen, zijn stukken goedkoper en altijd goed bereikbaar en vriendelijk personeel. En ik krijg altijd veel geld terug. SUPER

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Albert Batenburg 14 februari 2008

Goede service en lagere prijs voor groene stroom en gas,niks op aan te merken

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
jos 29 januari 2008

Perfect bedrijf, nooit problemen gekend. Bewust gekozen voor Greenchoice na eigen gedegen onderzoek.

Voordelige en aantrekkelijke groenprojecten en bosspaarplannen zijn maar enkele initiatieven die Greenchoice als extra's bieden.

2 jaar lid nu. Geen verborgen rekeningen of bedragen, gewoon exact de prijzen van de site. En vaste tarieven, dus niet plotseling tussentijdse verhogingen van alle prijzen zoals bv bij oxxio of energiedirect.

De afgelopen jaren behoorden ze ook nog eens tot 1 van de goedkoopsten!

Groenste energie van nederland! Zelfs je gasverbruik wordt co2 gecompenseerd. Daar zijn ze uniek in!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
WILCZEWSKA 22 januari 2008

op dit moment betaal ik hele hoge stroom en gas prijs, als ik het vergelijk met de actieprijzen (en van greenchoice en van andere aanbieders! daarom ga ik weg bij de greenchoice!

Overigens is het vastrecht voor gas bij greenchoice 0,57 per dag, dat is 17,85 per maand!!!! (ter vergelijking, vastrecht gas bij Eneco is 1, 67 per maand. Trek u zelf uw conclusie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
pieter broers 16 januari 2008

overzichtelijke rekeningen,goedkoper,groen,groener,groenst

goed bereikbaar.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Jan 15 januari 2008

Ben net overgestapt van Nuon. Voornamelijk vanwege groen gas bij Greenchoice en ook de lagere prijs is meegenomen. Overstap is vlekkeloos verlopen. Klantenservice niet nodig gehad, ook geen klachten. Heb deze rubrieken maar een 8 gegeven, want ik moet ze invullen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Menze 8 januari 2008

Van begin af aan geen problemen gekend ook niet toen ik ging verhuizen en zij meegingen. Goede bereikbaarheid. Tip top in orde vindt ik.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Marlies 29 november 2007

Gewoon zeer tevreden, na al het gedonder met Essent is dit toch wel een verademing. Meteen iemand aan de telefoon, wordt netjes teruggebeld en de prijs is goed.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
stev 23 november 2007

Ik wil nooit meer weg. Geen dure 0900 nummers, direct iemand aan de lijn en je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd. En dan ook nog een stuk goedkoper dan de grote energiebedrijven!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
- 13 november 2007

Heb vorige week een mail gestuurd die netjes is beantwoord met tarieven die ook gelden via de site.Greenchoice zelf is duurder.moet dan een kontrakt uit printen waar hogere tarieven in staan dus gemeeld wat het tarief is.Mail terug gekregen die slaat niet op mijn vraag dus gebeld en dan klopt het allemaal niet wat ze doorgeven en kan ook geen vast jaarkontrakt krijgen wat wel in de mail stond.Veel tegenstrijdigheid met beantwoording

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
C.Blom 5 oktober 2007

Mijn stroom meter was kapot, daardoor is er geruime tijd dagtarief berekend i.p.v dag/nacht tarief.Nadat dit gemeld is door de netbeheerder kreeg ik van Greenchoice een na betaling van 275,19 euro.Toen ik om uitleg vroeg over deze rekening en hoe dit tot stand gekomen was werd ik onbeschoft en onbeleeft te woord gestaan en had ik dat maar te accepteren. Ik dacht dat er dan na de voorgaande jaren werd gekeken maar dat was niet zo aldus.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
L.Schutters 27 september 2007

Al jaren tevreden klant, nu maar eens stemmen. Volgens mij de enige energielevrancier waar je met iemand kunt emailen en een medewerker met verstand van zaken aan de lijn krijgt ipv een juf van een callcentrum die niet buiten haar belscript kan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?