Reviews Greenchoice

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

75 reviews

5 sterren
(26)
4 sterren
(19)
3 sterren
(8)
2 sterren
(5)
1 ster
(17)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Greenchoice
Johan 18 maart 2009

Kim van der Molen snapt het. De enorme 10en aan cijfers hier zijn veelal van het personeel van Greenchoice zelf.

Geloof me, binnen harken kunnen ze. Switchen gaat ook zonder problemen. En dat ligt niet aan hun maar aan de netwerkbeheerders die anders sancties krijgen opgelegd.

Greenchoice is een onbeschofte boevenbende die bij de mensen probeert in te spelen op een gevoel die nu erg hot is: milleu.

Maar groen zijn ze allerminst. Ze zijn zo groen en grijs als de hoofdaanbieders omdat ze namelijk daar de stroom van kopen en weer door verkopen aan jou.

In mijn geval met Greenchoice liep de meter achteruit. Afgaande op de meter zou ik dus stroom verkopen aan Greenchoice. Onzin natuurlijk maar het was wel een alarmbel dat er iets niet goed ging. En toch doen ze er niets aan. Als de standen niet kloppen verschijnt er magisch een vingertje die wat nattig in de lucht gestoken wordt en dan vanzelf wat getallen op basis van gemiddelden op papier tovert.

Zo moest ik na 145,- per maand voorschot nog even 2250,- extra betalen. En dat op basis van een 1-persoons huishouden.

En tuurlijk, als je ze belt zeggen ze dat dat wel erg vreemd is. Dat doen ze om je een "goed gevoel" te geven. Want uiteindelijk blijft die voet van hun tussen de deur en dwingen ze je om te betalen. Helaas heb ik daar schijt aan.

Sinds ze lopen te blazen van de toren dat hun de gegevens krijgen van de netwerkbeheerder, Essent in mijn geval, ben ik daar maar op bezoek gegaan om te verifieren wat ze beweren. En dan blijkt het verhaal toch anders te liggen. Volgens Essent zou ik over die 2 jaar hele andere bedragen moeten betalen en was er inderdaad sprake van een administratiefout. Dat hebben ze direct opgelost, hebben mij als nieuwe klant gemaakt (logisch) en de hele administratie opgeschoont.

En let wel: dit hele verhaal hebben ze per e-mail gestuurd naar Greenchoice om de enorme factuur en mijn problemen met Greenchoice in goede banen te leiden... waar ik bij zat!

En nog blijven ze voet bij stuk houden nooit iets ontvangen te hebben van Essent. De lefgozers.

Over 2 maand is er een rechtzaak. De dwangsom is hokus pokus omlaag geduwd naar 1100 euro maar dat gaan we netjes aanvechten. Ben benieuwd hoe ze de bewijzen van Essent nog steeds willen wegwuiven.

Het valt me meer en meer op dat dit soort bedrijven, met 1ste luxe levensbehoeften, werken op basis van bedonderen en besodemieteren. Als je dan eenmaal wat aan de kluif hebt met ze zit je uren in de wacht aan een dure telefoonlijn waar je vervolgens geen steek verder komt dan een standaard ingewerkte student die haar riedeltje afwerkt. Dat is flinke kassa op alleen al belkosten. Telefoonbedrijven, energiebedrijven, internetproviders en ga maar door. En wat doet de overheid? Die gaat regels stellen die uiteindelijk amper uit te voeren en/of bij te houden zijn waardoor in bijna alle gevallen die bedrijven door kunnen gaan met hun maffiapraktijken.

Normaal zou een bedrijf die mensen bedonderd een boete krijgen of zelf een verbod krijgen op het uitvoeren van een onderneming.

Het is mij een compleet raadsel. We zitten met zowel de consumentenbond, kieskeurig en alle instanties er gewoon omheen te draaien. Geen wonder dat aspirant ondernemers gaan denken "hey, das makkelijk en snel geld verdienen. Dat kan ik ook".

Je wordt in Nederland in de watten gelegd als je een grote schurk met een kostuum bent. Te gek voor woorden. Consumenten lopen tegen een muur, instanties kijken de andere kant op of zeggen foei.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
jary 12 maart 2009

Halverwege januari 2009 heb ik me via Internet aangemeld bij Greenchoice.

Met de nodige scepsis heb ik de gang van zaken vervolgens afgewacht.

Tot mijn verbazing is alles gladjes verlopen.

Ik heb dus geen enkele keer Greenchoice hoeven bellen voor problemen.

Ik heb dus geen ervaring met hun helpdesk.

De tarieven die mij werden voorgespiegeld via Internet kan ik vergelijken met de tarieven die gebruikt worden door Greenchoice.

Dat kan via het verstrekte klantnummer van Greenchoice.

Hetgeen mij is voorgespiegeld en hetgeen ik werkelijk krijg doorberekend en hoeveel ik voordeliger uit ben, alles klopt exact.

Ik ben dus heel tevreden over de switch.

Daarnaast, voor mij ook niet onbelangrijk, gebruik ik nu volledig groene energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
rob 3 maart 2009

Via via er achtergekomen,over de service vriendelijk te woord gestaan,door medewerker klantenservice goed uitleg!!

heb toen ook besloten om over te stappen en het scheelde ook nog in beurs.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Christian 1 maart 2009

overzichtelijke facturen, probleemloze overgang, goed bereikbare helpdesk, lage tarieven, en 100% groen. Wat wil je nog meer? Ik ben nu sinds een jaar zeer tevreden klant bij Greenchoice!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Jean Henri van hoboken 28 februari 2009

Zeer bewust gekozen voor Green Choice.

Belangrijkste vcriteria zijn duidelijkheid en transparantie.

Switch is vooralsnog soepel verlopen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Greenchoice
jacob muller jr. 23 januari 2009

Ik ontevreden over greenchoice! Via een deur tot deur verkoper ben ik stroom en gas af gaan nemen bij deze club. Echter, van de lage tarieven en gegarandeerde korting die deze vlotte verkoper me aanbood is niets waar gebleken!

Na controle van mijn rekening blijk ik al die tijd de helft meer te hebben betaald dan ik had afgesproken. Greenchoice neemt hierin totaal geen verantwoordelijkheid en wijst me telefonisch alleen maar op het feit dat de rekening nog niet betaald is. Let op met deur aan deurverkopers van Greenchoice, ik weet me inmiddels geen raad meer!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Kasper Kendall 12 januari 2009

Geweldig bedrijf!

Kort samengevat: Geen poeha, hart voor de groene zaak, ondernemend met originele acties, plannen, enz., zeer goede prijs, nooit problemen gehad.

Alles duidelijk uitgelegd en overzichtelijke rekening.

Ga zo door Greenchoice!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Bert B. 22 december 2008

Ben al jaren zeer tevreden klant van Greenchoice, nog uit de tijd dat het de energie concurrent heette (of zo).

Verhuizing verliep vlekkeloos, vriendelijke helpdesk, makkelijk te bereiken. Uitstekende website, overzichtelijke facturen. Kortom een energieleverancier zonder poespas en zonder problemen.

Een foutje van in het doorgeven van dag en nachtstroom was binnen één telefoontje opgelost.

Ik kan Greenchoice bij iedereen aanbevelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Greenchoice
H. Messelink 17 december 2008

Betrouwbare en klantvriendelijke energieleverancier die 100% groene stroom levert. Ze denken mee, zijn goed bereikbaar (tot aan de directeur aan toe, waar maak je dat nog mee?) en maken duidelijk werk van maatschappelijk ondernemen.

Kortom, voor mij de nummer 1!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Greenchoice
Rinze 6 december 2008

Vandaag is er een colporteur van Greenchoice aan de deur geweest die mij met allerlei leugens probeerde over te halen een contract te tekenen.

Er werd onder andere gezegd dat mijn energieleverancier de zelfde zou blijven, dat ze in opdracht van Nuon en Eneco zouden werken, dat ze de officiële verkopers van groene stroom zijn en dat ze bij iedereen langsgaan om ze korting te geven, en nog veel meer.

Als de colporteurs al zulke grove leugens vertellen, dan zal er tijdens de rest van het contract met zo'n bedrijf nog veel meer ***** plaats vinden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
hazewinkel 3 december 2008

Eindeloos gedoe met meterstanden, die niet goed genoteerd worden. Ik betaalde op de jaarrekening 400kwh te weinig. Men beweert dat niet te kunnen herstellen. Die komen dus op de volgende jaarrekening duurder terug, als dan tenminste de meterstand wel juist wordt ingevoerd. Berekeningen op rekeningen kloppen niet. Voorschotten kloppen niet omdat bij terugbetaling wel het voorschot wordt afgetrokken van het terug te betalen bedrag, maar dit voorschot wordt daarna uit de berekening bij de jaarnota weggelaten.

Zelfs begin en eindstand worden verkeerd afgetrokken.

Mails worden uitermate slecht afgehandeld. Het enige wat af en toe werkt is bellen, maar de beloofde correctie nota komt daarna of niet of na heel lang.

Ook bedragen die teruggegeven zullen worden kun je beter controleren, want ik kreeg €200 minder teruggestort dan ze hadden gezegd te zullen doen.

Ik vind het een waardeloze club.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Mevr. Bosma 2 december 2008

Ben erg tevreden over Greenchoice. Scheelt ten eerste behoorlijk in de prijs. De overzichten en rekeningen zijn altijd heel overzichtelijk. En je ontvangt goede tips om te besparen. De bereikbaarheid is uitstekend; gewoon lokaal gesprekstarief en binnen 2 min. iemand aan de lijn.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Frank ter Haar 27 november 2008

Soepel overstap. Uitgebreide reactie op vragen: telefonisch en email. Zelf in te stellen voorschotbedrag. Jaarafrekening in 6 maandelijkse termijnen te spreiden. Allemaal uitstekend, en goedkoop, iig het 1e jaar. Bah, lijkt wel reclame.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
p.lescrauwaet 5 oktober 2008

Goede en betrouwbare energieleverancier. Gebruik het nu al een aantal jaar. Tot nu toe alles prima. omzetten prima, verhuizing prima. Extra korting vanwege eigen zonnepanelen prima. Telefonisch contact snel en goed.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
R. Derksen 27 september 2008

Greenchoice is een uitstekende leverancier! Eindelijk een leverancier naar mijn hart.

Ik kreeg meteen een vriendelijke medewerkster aan de telefoon. Zij beantwoordde netjes al mijn vragen. Vervolgens heb ik mijzelf aangemeld, en ik moet eerlijk toegeven ik ben gewoonlijk heel erg kritisch met dit soort zaken, maar dit ging helemaal picobello!

Top! Goed initiatief ook!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Greenchoice
Tim 25 september 2008

waardeloze service snauwen je af aan de tel gaat snel bergafwaarts met dit bedrijf ook veel te hoge tarieven en hoge jaarnota. wat ik een minpunt vind is dat ze tariefsverhogingen nooit aan de klant doorgeven maar gewoon stiekem toepassen om meer geld te kloppen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
stev 25 september 2008

Eindelijk een energiemaatschappij waar de telefoon direct wordt opgenomen, je niet minutenlang in de wacht staat, en je ook nog eens goed wordt geholpen! Ik ben heel blij dat ik weg ben bij eneco!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Greenchoice
Niek Borsboom 24 september 2008

Wordt nooit klant bij Greenchoice. Je wordt er als een varken behandeld. Ik heb hier een dossier van 4 cm dik. IK heb geweigerd een jaarafrekening te betalen: afrekening gebaseerd op 600 m3 gas, verbruik 8 m3 (bevestigd door netbeheerder). Gedoe met deurwaarders en dreigingen met rechtszaken. Onterecht afschrijven van je rekening zonder machtiging. Echt een stelletje amateurs. Ik ben twee jaar aan het lijntje gehouden. Na ingrijpen van Netbeheerder nog steeds dreigende rechtszaak. Uiteindelijk zelf rechtszaak voorkomen en daarmee Greenchoice ook nog kosten bespaard. Een tegemoetkoming voor de kosten of een excuus kon er niet af.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
M. Prins 23 september 2008

Ben inmiddels al een jaar of 3 bij Greenchoice en ben zeer, zeer tevreden. Groen, goedkoop en de directeur verdient tenminste geen 2 miljoen per jaar, zoals bij Essent.

Rekeningen zijn tijdig, overzichtelijk en correct. Ik las een tijdje geleden dat met name de juistheid van de rekeningen maar ook de helpdesk (zelf nog nooit gebeld) door de Consumentenbond als zeer goed beoordeeld werden. Ook de mogelijkheid om mee te doen aan het bosspaarplan en aandelen te kopen in windmolens vind ik origineel. Ik blijf zeker nog jaren bij Greenchoice. Zeer tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Ruud 23 september 2008

Prima service, klant en milieuvriendelijk en het mooiste is, ook nog een lagere energierekening!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Kim van der Molen 22 september 2008

Ik ben opzoek naar een goed alternatief voor mijn huidige stroom leverancier. Uiteraard ga je dan een beetje kijken op internet om uit te zoeken welke de beste kandidaat zou kunnen zijn.

Dan frustreerd het mij enorm als ik op zo'n vervuilde beoordelings site kom als deze. Op kieskeurig.nl kun je altijd prima vergelijken maar als er dan alleen maar personeel van de energieleverancier beoordelingen zit te schrijven, krijg je als consument natuurlijk geen helder beeld.

Ik hoop dat kieskeurig, door wat research te doen, deze troep eraf te kunnen halen en anders laat het een waarschuwing zijn voor alle argeloze internetters. Als iemand vijf 10en en één 9 geeft, lees de tekst niet eens en scrol even door tot dat je een zeven tegen komt. Ik ben bang dat die teksten als enige te vertrouwen zijn.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
mieke van Vught 22 september 2008

prima management.

doet zelf mee aan onderhoud van de bossen die zij hebben als tegenwicht voor de CO2 uitstoor.

Je krijgt een mens aan de lijn als je belt geen opgeleide automatische piloot of doorkiescomputer.

Snelle service

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Benno 22 augustus 2008

sinds een jaar klant en zeer tevreden. goede prijs, duidelijke afrekening, vriendelijke en duidelijke klantenservice. wachttijden zijn erg kort (tenminste, wanneer ik bel :P), zo op te zeggen als je wilt en de verhuizing liep geweldig makkelijk: even op de website op tijd aangeven dat je verhuist, vervolgens na de verhuizing via de website je meterstanden doorgeven en klaar is kees :)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Pjotre 11 augustus 2008

Super!!! Goedkoop, en zeer betrouwaar!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Greenchoice
Arno Rutte 7 augustus 2008

Grenchoice is een verademing. Alles gaat snel, betrouwbaar en transparant. Het eigen dossier online geeft alle details die je maar hebben wilt. Het switchen van Essent verliep vlekkeloos. En dat alles voor volledig groene energie en een scherpe prijs. Er is geen enkele reden om bij je regionale leverancier te blijven!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?