Reviews Greenchoice

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

96 reviews

5 sterren
(38)
4 sterren
(27)
3 sterren
(9)
2 sterren
(5)
1 ster
(17)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
Prima bedrijf.
E B. uit Zwolle, 15 mei 2019

Prima bedrijf, dat als een contract afloopt met een prima aanbieding komt. Het allermooiste is dat je na het afsluiten van een 3 jarig contract hier altijd zonder boete onderuit kan. Hier kunnen de andere energie bedrijven nog iets van leren.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Gewoon goed
J.p.m. C. uit Eindhoven, 5 mei 2019

Nette prijzen. Duidelijke website. Alles online te regelen..

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Chaotische organisatie
M van Dijk 26 april 2019

Mijn ervaring met Greenchoice is ronduit slecht te noemen.Zeer trage terugkoppeling van eenvoudige vragen en de afrekeningen zijn verre van transparant te noemen.Tip: Koop aub geen Windvangers, hierbij bevinden zich nl veel adders onder het gras.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Helemaal goed
Cristan Meijer uit Moordrecht, 15 april 2019

Overgang ging goed, goede communicatie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Geen klachten
H. de Zwart uit Alphen aan den Rijn, 14 april 2019

Geen klachten. Maar ook geen directe problemen of contact gehad. Dus kan niets zeggen over hun klantvriendelijkheid. We krijgen elke maand een overzicht van ons verbruik. Erg overzichtelijk. Internetsite is ook goed gebruiksvriendelijk. Hadden de mogelijkheid om dit jaar weer over te stappen, maar andere aanbiedingen waren niet veel beter, zijn dus maar gebleven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Waardeloze klantenbehandeling
Jeanette Harmsen uit Amsterdam, 13 april 2019

Ik betaal mijn rekeningen. Op tijd. Al 15 keer op rij sinds het begin dat ik klant ben bij greenchoice. Ik houd zelfs mijn verbruik bij zodat mijn maandbedrag klopt. Groot was mijn verbazing dat er toch nog een rekening voor 400 euro kwam waar maandbedragen bijgeteld werden die net 1 dag na de bijgewerkte dag waren afgeschreven. En dus weiger ik de incasso. Ik hoef greenchoice geen 200 euro voor te schieten lijkt me. En wat doen ze? Bellen om te vragen hoe en waarom? Nee. Misschien een vriendelijke herinnering? Nee ook niet. Er wordt direct in gebrekestelling gemeld en gedreigd met afsluiting. Binnen 10 dagen. Daar zit je op te wachten als alleenstaande hardwerkende moeder. Dus heb ik alsnog betaald, zonder dat ik het ermee eens ben. Leuk hoor, zon zaadje om klant te worden. Maar hun ware gezicht toont het moment dat er echt even iets is. Ik stap over zodra ik kan. T zaadje houd ik als je t niet erg vindt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Ik zit hier jammer genoeg 3 jaar aan vast
W kruize 11 april 2019

Eind januari benaderd door iemand van greenchoice of ik wel weer wilde terugkeren naar hun.

Man man man wat heb ik een spijt dat ik dat gedaan heb.

Zie mijn ervaringen met greenchoice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Perfect
M V. uit Houten, 18 maart 2019

Een jaar klant geweest, nooit problemen gehad. Goede app voor op de smartplhone ook.

Duidelijk bedrijf. Ben weg gegaan vanwege een scherpe aanbieding van een concurrent.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede energieleverancier
B. S. uit Purmerend, 18 maart 2019

Ze hebben een duidelijke site waarin je je meterstanden kan bijhouden. Prima service

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
slechte ervaring met zakelijke klantenservice medewerker (Vincent)
monica 13 maart 2019

Ik heb 2 zakelijke contracten online aangesloten, en voor zekerheid moest ik de klantenservice bellen met allerlei vragen. Toevallig kreeg ik Vincent online elke keer dat ik met vragen belde. De derde keer dat ik belde vertelde hij dat klantenservice is niet bedoeld voor elke kleine vraag. Hij was zeer onvriendelijk en wilde mij meteen van de telefoon af om verder te gaan met belangrijke zaken. Ik heb contracten aangesloten van meer dan 10,000 euro per jaar en daarom belde ik voor duidelijkheid. Mijn vraag is of het wel verstandig is om klant bij Greenchoice te blijven. Gelukkig heb ik opnieuw gebeld en met klantvriendelijke medewerker gesproken die mij heel goed heeft geholpen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slecht bedrijf
Pe 11 maart 2019

Ontzettend slechte klantenservice,ik ben blij dat ik weg ben!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Misleiding wordt oplichting
Nancy 11 maart 2019

Mijn eerste ervaring met Greenchoice is niet positief.

Telefonisch benaderd voor een 3-jarig contract bij Greenchoice. Laten voorrekenen en uiteindelijk, na lang aandringen, akkoord gegeven met de belofte dat ze de juiste gegevens hadden gebruikt. Niet dus!! Voel me zo stom er ingetrapt te zijn.

Nu nog duurder uit dan mijn huidige contract. GA NIET IN ZEE MET GC!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Zonnenpaneel
Henk uit Echt, 27 februari 2019

Super leverancier voor zonnenpanelen klanten

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Beste leverancier in zo ver daar veel verschil in kan zitten
M H Hoefnagel uit Amsterdam, 20 februari 2019

Goed geprijsd, goed bereikbaar, goede service en groen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Uitstekend
ZJM Dirks uit Eindhoven, 16 februari 2019

Wij waren zeer tevreden over Greenchoice en blij met de groene energie die we hebben ontvangen. Ook nu nemen we onze energie af bij een "groene" leverancier.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Verschillen in tarieven contractbevestiging en definitieve afspaken
W. Smit uit Hilvarenbeek, 12 februari 2019

Ik heb nu 3 keer een mail gestuurd en gevraagd om een toelichting over de tarieven. Nog steeds geen antwoord. Ik constateer verschillen in het tarieven van 25 tot 40% . Ik heb het dan niet over de energiebelasting ed. De eerste keer werd er verwezen naar "veel gestelde vragen". Op de 2e mail heb ik geen antwoord gekregen. De derde mail is van vandaag.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Administratieve chaos
P van Beusekom uit Winterswijk, 12 februari 2019

In december 2017 naar Greenchoice overgestapt en dat verliep vlekkeloos. In mei 2018 zonnepanelen laten installeren en dit aan Greenchoice en Liander gemeld. Beiden hebben een bevestiging gestuurd. Wekelijks mijn meterstanden aan Greenchoice doorgegeven via de app.

In december ontvang ik een voorstel voor een nieuw maandbedrag dat €40 p/m hoger is dat het oude maandbedrag. Dit ondanks het feit dat mijn verbruikte kWh tot bijna nul zijn gedaald. Telefonisch contact en men geeft toe dat het niet klopt, maar hoe men tot een dergelijke berekening is gekomen blijft onduidelijk. Al uiteindelijk de eindnota (veel te laat) komt blijkt daarop een verbruik aan elektrisch te staan dat in de verste verte niet in de buurt komt met de werkelijkheid. Wanneer ik op de site mijn verbruik opzoek blijk er begin december een gigantische piek (1000 kWh in 5 dagen) in mijn verbruik te zijn. Opnieuw telefonisch contact. Na meerdere keren in de wacht te zijn gezet is men er achter, ik heb een nieuwe meter gekregen en Liander heeft deze meterstand aan hun doorgegeven. Wanneer ik vertel dat er helemaal geen nieuwe meter is geplaatst komt men met een vaag verhaal over gewijzigde software bij Liander. Wanneer ik aangeef het heel vreemd te vinden dat wanneer Greenchoice vanaf mei van mij wekelijks de meterstanden doorkrijgt hier niets mee doet, maar volledig blind vaart op een schatting van Liander die 2500 kWh te hoog is. Van de teruglevering van 1750 kWh aan het net is ook niets terug te vinden op de eindafrekening. Ik krijg bericht dat hier iets mee mis is gegaan en dat dit bij de volgende jaarafrekening (december 2019) zal worden verrekend. Dat geloof je toch niet!

Opnieuw telefonisch contact. Men vindt het heel vervelend en gaat het uitzoeken. Gelijk een nieuw maandbedrag afgesproken op basis van mij werkelijke verbruik. Helaas wordt er deze maand toch weer een hoger bedrag afgeschreven. Op gestuurde e-mails wordt helemaal niet gereageerd.

U zult begrijpen dat ik helemaal klaar ben met deze chaoten en zo snel mogelijk een andere, betrouwbare leverancier ga zoeken!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Hoe Greenchoice zich uit de markt prijst met zijn verlengingen.
E F. uit Heemstede, 12 februari 2019

Ik was zeer tevreden over Greenchoice, echter de verlengingsaanbieding was verre van interessant.

Dus ben ik maak weer overgestapt naar een ander. Als Greenchoice een vergelijkende gunstige aanbieding had gemaakt was ik bij hun gebleven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
welkomstbonus nog steeds niet terug
Ahm Vogels uit eindhoven, 9 februari 2019

Ik zou 200 euro bonus krijgen na jaar lidmaatschap. HIervoor heb ik even een jaar een uitstapje gemaakt naar andere energiemaatschappy maar ben járenlang klant geweest van greenchoice Hier ben ik al enkele malen voor aan het bellen,om mijn bonus gestort te krijgen Het jaar is voorbij en er is mij steeds niet gevraagd of ik dit om wil zetten naar 'zon voordeel'panelen oid of uit laten betalen . Omdat ik het laatste wil dat dat gebeurd al steeds op rekening gekeken want ook verrekenen is niet wat de afspraak is. Ik ben nog klant gebleven voor 3 jaar lang omdat de energie overal ook duurder wordt en ik groene stroom wens. Maar greenchoice dient afspraken wel na te komen anders is het toch een keer overstappen en nooit meer terug komen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Helemaal prima
C. M. L. uit Amsterdam, 7 februari 2019

Erg prettig bedrijf. Goed bereikbaar, vriendelijk, vervroegd overstappen zonder boete als je wilt. "Echt" groen ook. De enige reden dat ik ben overgestapt naar een andere leverancier is omdat dat voordeliger is, doe ik elk jaar. Na een jaar kom ik ook altijd terug.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Overstap is goed gegaan
Cognac uit Schijndel, 7 februari 2019

Overstap ging eenvoudig en snel. Wat mij wel opvalt is dat de spanning niet altijd gelijk is wat dat weer betekent dat de verlichting knippert op bepaalde tijden. Ik weet niet of dit aan greenchoise ligt maar voorheen hadden we dit niet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Greenchoice, goede keus
RLA J. uit Schiedam, 7 februari 2019

Prima leverancier, overstap ging goed

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Green Energy
N M. uit Rijswijk, 4 februari 2019

I have used Greenchoice as my energy provider for almost 13 years, and I have been satisfied with their good service. The site is very user-friendly, and their energy tariffs are marked competitive.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Dik tevreden
S P. uit Rijswijk, 22 januari 2019

Perfect geregeld!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Problemlose overstap.
H B. uit Maarheeze, 21 januari 2019

Overstap als aangekondigd. Geen gedoe, geen problemen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?