Reviews Greenchoice

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

133 reviews

5 sterren
(74)
4 sterren
(37)
3 sterren
(10)
2 sterren
(2)
1 ster
(10)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
Prima
M.p. B. uit Utrecht, 18 juli 2018

Werkt zo als het zou moeten. Duidel9jke jaaropgave. Makkelijk contact via internet en de app. Geen problemen gehad

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Uitstekende leverancier
H.F. Posthumus uit Vledder, 12 juli 2018

Gewoon overstappen, perfecte club, goede organisatie en service-verlening.

Daarnaast zeer scherpe prijzen, in onze situatie de goedkoopste.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
perfecte club
H.F. Posthumus uit Waalre, 12 juli 2018

ik zou ook overstappen naar Greenchoice als ik jou was.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Greenchoice termijnbedrag
T.L. M. uit 's-Gravenhage, 6 juli 2018

Voor het eind van mijn eenjarige contract met de stroomleverancier heb ik dankzij een goede referenties en de huidige kwatt. prijs van Greenchoice het contract voor stroomlevering aangesloten met Greenchoice. Het is snel en netjes behandeld tot ik voor mij verbazing het termijnbedrag zag die afgeschreven is van mijn bankrekening (ik heb machtiging wel ondertekend). Het termijnbedrag was 3 keer zo hoog dan ik volgens de gebruiksgegevens ooit gebruikte. Dus opletten voor het eerste termijnbedrag. De volgende maand kan je wel het termijnbedrag zelf regelen door Mijn Greenchoice.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Uitstekend
W.A.J. Kemp uit Roermond, 5 juli 2018

GoedkoopIdeële doelstellingGoede informatie over verbruik

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Onwil om transparant te informeren over tarief, waardeloos klantaanbod
T Goossens 4 juli 2018

Al enkele jaren tevreden klant, door Greenchoice gebeld voor verlenging.

Hun aanbod: 3 jaar de energieprijs vastzetten, maandelijks opzegbaar.

Enige vraag van mijn kant: hoeveel verschilt het nieuwe tarief voor mij van het oude.

Drie keer gevraagd en daar konden (wilden?) ze geen antwoord op geven.

Voel me voor de gek gehouden als klant. Je krijgt een aanbod om ja/nee tegen te zeggen zonder dat ze de tariefimplicaties aan je door willen geven. Simpele vraag: vertel mij mijn tarief nu in vergelijking met mijn tarief straks.

Eerst een schimmig antwoord over gestegen kosten netbeheerder etc. Mijn vraag opnieuw: ik wil alleen tarief kunnen vergelijken. Hoe kun je een klant bellen en dit niet kunnen zien/vertellen wat het nieuwe tarief is.

Je krijgt sterk het vermoeden dat ze me dus een hoger tarief door de strot willen duwen en dit niet willen benoemen. De jaarlijkse verlenging binnenharken met een blanco check lijkt me niet de bedoeling. Neigt naar misleiding.

Ben binnenkort klant af.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goede prijzen eenvoudig alles via internet
Hannelore uit Groessen, 2 juli 2018

goede prijzen eenvoudig alles via internet

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Groene energie voor een redelijke prijs.
G.C. H. uit Assen, 1 juli 2018

Greenchoice scoort goed op duurzaamheid en ook de prijs is goed.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goede service, Goedkope leverancier
C.P. Vogelaar uit Utrecht, 28 juni 2018

Heb toentertijd voor Greenchoise gekozen omdat dit de goedgkoopste aanbieder van groene stroom was. Uiteindelijk tevreden over de service. Ook handig dat er via een app duidelijk het verbruik zichtbaar was. Misschien iets meer communicatie ten opzichte van de status van mijn opzegging willen ontvangen, maar verder tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Een leverancier die voordelig is en afspraken keurig nakomt!!!
Eros uit Enschede, 28 juni 2018

Na voor het eerst in juni 2017 overgestapt te zijn via energieleveranciers.nl ,kreeg ik in maart van dit jaar een herinnering dat mijn contract bijna afgelopen is, tevens de voordelige introductie energietarieven bijna ten einde zouden komen.Dus heb ik de website van energieleveranciers.nl weer geraadpleegd en zodoende kwam ik uit bij Greenchoice.3 maanden voordat het contract in zou gaan, kreeg ik een bevestigingsbrief van Greenchoice.Omdat ik graag mijn premie wilde aanpassen en graag gebruik wenste te maken van het enkeltarief i.p.v. het dubbeltarief, heb ik telefonisch contact gezocht met Greenchoice.De medewerkster deelde mij mee dat aanpassingen nog niet mogelijk waren en dat ze dat bij aanvang van mijn contract pas kon realiseren.Dus ik heb 3 maanden gewacht en dit vind ik het allermooiste; exact op de dag dat mijn contract inging, had zij zowel mijn premie als het dubbel nar enkeltarief aangepast.Via de mail ontving ik een bevestiging hiervan.Dus kortom; tot nu toe zeer tevreden!!Zowel met de tarieven als de dienstverlening.Top

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
super, super, slecht
b. 22 juni 2018

Greenchoice heeft niks op orde, reageert niet op telefoon verkeer/doet er niks mee, draait termen als hoog/laag op de meter om, wil je dit corrigeren, dan krijg je een melding omgedraaid de cijfers, echter hun systeem is wat het is en corrigeren onmogelijk..

In mijn ogen kan je er ook een hondje op de stoel zetten met koptelefoon op, die zegt niks, zij dus ook niet..als je overstapt naar dit bedrijf haal je dus een beer in huis, want het is vechten met de bierkaai..

WAARDELOOS...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
No nonsense
R Maatkamp uit Halle, 18 juni 2018

Geen negatieve opmerkingen, prima, klantgericht.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Tevreden
A Veenendaal uit Nijmegen, 17 juni 2018

Tevreden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
overstap
B 16 juni 2018

Overstap zeer slecht...2 woonhuizen aangemeld , greenchoice is hier niet in meegegroeid, de app.pakt dit niet..inloggen op mijn dossier lukt niet, want je krijgt dan uw meterstanden zijn al doorgegeven... Zou handifer zijn 1 klantnummer met 2 huizen, systeem pakt het niet, medewerkers snappen het niet....Waardeloos

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
super
GWJM Tönnissen uit Oostrum, 13 juni 2018

Het overstappen ging makkelijk en digitaal.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Zoals het hoort
J van Calfsbeek uit Groningen, 13 juni 2018

Geen gezeik, geen gezeur, gewoon zoals het hoort: je hebt er geen last van

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
slecht
ag jessurun uit Amersfoort, 11 juni 2018

ze hebben mij nooit het contract gegeven waar ik om vroeg

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Vlekkeloze overgang
R Engelman uit Apeldoorn, 11 juni 2018

De overgang naar Greenchoice via Energieleveranciers.nl ging soepel. Administratief is alles netjes afgehandeld en de levering begint deze maand.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Pirma keuze voor een mooie prijs
M. S. uit Diemen, 7 juni 2018

Mooi dat groene stroom prima betaalbaar is

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Greenchoice bevalt mij prima!
A.J. Arnold S. uit Heythuysen, 2 juni 2018

Sinds wij hier wonen hebben we Greenchoice. Zonder storingen altijd groene stroom gekregen voor een normale prijs. Je kunt zelfs kiezen of je het bijvoorbeeld van een boer hier in de buurt die zelf stroom opwekt wilt ontvangen. Dit vind ik iets opmerkelijks en heb ik er overgens nog geen gebruik van gemaakt. Ik zie nog geen reden om over te stappen....Zolang ze niet gaan verhogen blijf ik hier klant.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Goede lerancier
avatar
Johan en Marianne Zwiesereijn 1 juni 2018

Wij zijn sinds 2009 klant bij greenchoice en betalen 30 p.m. voor stroom en gas en krijgen nog altijd terug.

Wij stoken in de winter (bijna) niet en koken nu sinds vorige zomer op elektra. Krijgen nog altijd terug.

Handige app, je kan zelf je meterstanden doorgeven om je verbruik beter in te schatten. Als zoals wij sinds 2 dagen een slimme meter hebt kan je dit ook iedere dag laten doen. Ik ben benieuwd naar het verbruiksinzicht.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goede leverancier
H G C V. uit Venlo, 1 juni 2018

Ik ben heel tevreden over Greenchoise, gekozen via Energieleveranciers, als goedkoopste voor mijn verbruik.

Goede afmelding via Energieleveranciers bij nieuwe aanmelding (bij een andere leverancier) en een correcte afhandeling van betaling hierna.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goede service en betrouwbaar
a K. uit Twijzelerheide, 30 mei 2018

Altijd goed geholpen en een nette en handige site.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Helemaal tevreden
A B. uit Delft, 30 mei 2018

Wij vinden ook de app handig om het verbruik te volgen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Zeer tevreden
A V. uit Hilversum, 26 mei 2018

Fijne organisatie om mee in zee te gaan. Goede en directe communicatie mogelijk. Behulpzaam. Fijn idee dat je groene stroom gebruikt.

Enige wat iets beter kan is de prijs :)

Maar ja.... voor niets gaat de zon op.... ow dan zou t juist goedkoper moeten zijn vanwege de zonnenenergie!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?