Reviews Greenchoice

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

153 reviews

5 sterren
(95)
4 sterren
(36)
3 sterren
(9)
2 sterren
(4)
1 ster
(9)

2 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(2)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
het aanmelden ging zonder rompslomp
C.J S. uit Zeewolde, 23 januari 2018

het overstappen heb ik geen eens gemerkt, Ik kreeg een bericht dat morgen de overstap gerealiseerd zal worden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Nieuw bij Greenchoice
SEAAH de Leeuw uit Dongen, 22 januari 2018

Nu drie maanden bij Greenchoice en nog geen enkel probleem gehad. Enige reden dat er geen 5 sterren zijn is omdat ik de klantenservice niet kan beoordelen omdat ik ze nog niet nodig heb gehad.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Greenchoice
Greenchoice gebruiker uit Nijmegen, 21 januari 2018

We hebben sinds ruim een jaar stroom van greenchoice en zijn daar tevreden mee. Afsluiten ging snel en makkelijk. Inmiddels ook weer verlengd. Omdat alles goed ging en gaat, heb ik nog geen contact met greenchoice hoeven opnemen, daarom weet ik niet hoe hun klantenservice is.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
groen en goed geregeld
fovo uit Utrecht, 8 januari 2018

ik ben positief door de duidelijke groene keus, en bovendien was overstappen simpel

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima leverancier
GK uit De Meern, 2 januari 2018

Soepele overstap, wel wat gedoe met administratie die niet klopte na een paar telefoontjes prima opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed
D.J.M. van Berkom uit Herpen, 15 december 2017

Goed

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede service
K Z. uit Nijmegen, 12 december 2017

Ik ben heel tevreden over Greenchoice. Als ik mail, krijg ik binnen een paar dagen antwoord en alles wordt snel en goed geregeld. Ik mag mijn jaarafrekening in termijnen betalen en wat ik heel fijn vind, is dat ze niet meteen met aanmaningen aankomen als je je maandelijkse termijn niet op de eerste afschrijvingsdatum kunt betalen: dan schrijven ze het gewoon op een latere datum af. De site is heel duidelijk en gebruiksvriendelijk, je kunt precies je verbruik bekijken en zonodig zelf je maandbedrag aanpassen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
tevreden klant bij Greenchoice.
W.J.P. Vintcent uit Swalmen, 10 december 2017

Helemaal tevreden met Greenchoice.

Echter na 1 jaar overgestapt, omdat dit ik dit altijd doe om de kosten te drukken. (Na 1 jaar worden de energiekosten bij elke leverancier hoger).

Denk er sterk over na om volgend jaar weer terug te gaan naar Greenchoice. (Zeker vanwege het milieuvriendelijke aspect).

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goedkoop en makkelijk overstappen
Dhr. Vd Graaff uit Amsterdam, 9 december 2017

Kan hier niet zo veel over zeggen maar blij met overstap, groene stroom en prijs tot nu toe.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Groen is goed
Anne uit 's-Hertogenbosch, 8 december 2017

Ik ben tevreden over Greenchoice omdat ik het fijn vind dat ik groene stroom krijg op deze manier. Ik vind de uitstraling van het bedrijf prettig en het was makkelijk om mijn contract te verlengen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima leverancier
Marco uit 's-Gravenhage, 8 december 2017

Bij de keuze van een energieleverancier zijn voor mij goede service en milieubewustheid belangrijke aspecten. Greenchoice heeft mij op beide punten niet teleurgesteld. Ik ga de komende periode dan ook met goed vertrouwen tegemoet en verwacht dat Greenchoice mij die goede service blijft leveren.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Greenchoice wil geen vaste klanten
RS uit 's-Hertogenbosch, 2 december 2017

Keurige tarieven, fijne app, heldere communicatie, prima dienstverlening. Maar dát geldt voor het eerste contract. Want wil je verlengen, gaan de tarieven fors omhoog. In mijn geval met 15%. De aangevoerde redenen bestonden uit open deuren, platitudes en doorzichtige onzin. Weinig mee- of inlevend en niet bijster vriendelijk. Kortom, deze op duurzaamheid gerichte commerciële energieleverancier wil geen duurzame relatie met zijn klanten maar verwacht wél een idealistische houding van ze.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima herstel van een foutje
G N van Velden uit Soest, 28 november 2017

Na telefonische afspraak over mijn nieuwe contract kreeg ik geen bevestiging. Toen de ingangsdatum kwam belde ik en er werd direct gemerkt dat die bevestiging niet gestuurd was. De afspraak werd nagekomen en het contract met excuses alsnog gezonden. Netje uitgevoerd zoals het hoort.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Uitstekende energievoorziening en service
Scheuer uit Amsterdam, 28 november 2017

Zit nu een jaar bij Greenchoice. Via hun app kun je heel eenvoudig je verbruik per dag, week, maand of jaar bekijken. Heel leuk om te zien hoe je verbruik varieert per week als je bijvoorbeeld een week iets minder thuis bent of een week thuis zit. Daarnaast had ik €180 te veel vooruitbetaald en dat was binnen 4 weken terug op mijn rekening.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Overzichtelijken vertrouwenwekkend
A.P.C. P. uit Wijk bij Duurstede, 21 november 2017

Overstappen gaat feilloos. Persoonlijk map is informatief en makkelijk toegankelijk.Facturen zijn overzichtelijker dan andere energie leveranciers. Jammer dat bij een doorlopend contract de gas- en stroomprijzen hoger zijn.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Groen en voordelig
J.N. Rood uit Uitgeest, 19 november 2017

Greenchoice is gewoon een prima energieleverancier zonder moeilijke kleine lettertjes.

In plaats van een langer-blijven-korting meteen een knappe prijs en dan nog goed voor het milieu op de koop toe. Ik ben helemaal om!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima overgang naar Greenchoice
Johan uit Soest, 19 november 2017

Alert, transparant en zeer eenvoudig zo zou ik de overgang naar Greenchoie willen omschrijven

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
uitstekend!
D.N. Munk uit Apeldoorn, 16 november 2017

overstap ging vlekkeloos zoals we gewend zijn van Greenchoice. Al eerder Greenchoice als leverancier gehad en altijd uitstekend.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima
Rianne uit Katlijk, 13 november 2017

Greenchoice komt keurig zijn afspraken na. Overgang verliep soepel en ze zijn goed bereikbaar

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Groen en helder
H. Jansen uit Oosterhout, 8 november 2017

Ben via energieleveranciers overgestapt naar Greenchoise na 3 jaar United Consumers. Geen gedoe met inefficiënte kortingsregelingen maar gewoon een scherp tarief voor zowel gas als stroom en nog groen ook. Overstap verliep vlekkeloos met heldere informatie. Geen seconde spijt !!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima service en snel geregeld via GREENCHOISE
RAJ LAND uit Dongen, 4 november 2017

Alle leveranciers goed vergeleken en uiteindelijk bleek ik het voordeligst uit te zijn via Greenchoise. Zij hebben mij prima geholpen met mijn overstap. Ik zat eerst bij Budget Energie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Sympathieke organisatie
A.J. S. uit Nijmegen, 3 november 2017

Ze gaan voor groene energie wat weerspiegelt wordt in de naam.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Super prijs kwalitiet verhouding
M.G. M. uit Schalkhaar, 2 november 2017

Prijs was voor ons bepalend. En die is goed! Overstappen e.d. Allemaal vlekkeloos verlopen. Nul klachten, dus dik tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Tevreden
Deborah uit Heythuysen, 2 november 2017

Overstap ging goed en alles was duidelijk, ook de communicatie hierin ging goed.

Inmiddels voor enkele vragen contact gehad met de klantenservice en daar goed en vriendelijk geholpen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Amateurisme ten top
Ontevreden klant uit Uden, 1 november 2017

Greenchoice is een amateuristische energieleverancier met een slecht bereikbare klantendienst. Kunnen geen duidelijke herkomst van hun groene stroom geven. Ben uiterst gelukkig dat ik het contract deze maand heb kunnen wijzigen.

Reactie van Greenchoice - 2 november 2017

Goedemorgen.

Wat vervelend dat u deze ervaring met ons hebt. Wij proberen juist zo snel mogelijk iedere klantvraag te beantwoorden. Ook zijn we heel open over waar onze groene stroom vandaan komt.

Mocht u uw verhaal verder willen toelichten, dan ontvang ik graag een e-mail van u.

Met vriendelijke groet,

Raymond Korst

webcare@greenchoice.nl

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?