Reviews Greenchoice

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

130 reviews

5 sterren
(79)
4 sterren
(30)
3 sterren
(10)
2 sterren
(4)
1 ster
(7)

1 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(1)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
Greenchoice = Goeie keus
F.J. B. uit Sint Pancras, 4 april 2018

Is niet de duurste van alle groene aanbieders en komt de gemaakte afspraken na. Jammer dat een vervolg contract duurder werd dan bij een vergelijkbare groene aanbieder. Komt zeker weer in aanmerking voor een volgende contractperiode.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Uitstekend
GPM Wolbert uit Maarssen, 4 april 2018

Ik ben heel tevrede, een leverancier die doet wat zij toezeggen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goede prijs, leuke app
E.J. R. uit Sittard, 30 maart 2018

Iets meer dan een jaar geleden overgestapt naar greenchoice vanwege de lage tarieven. Bijkomstig was dat zij een leuke, goedwerkende app hebben, kunnen veel andere bedrijven wat van opsteken. Jammer dat de tarieven na 1 jaar zoveel omhoog gingen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Greenchoice niet gekozen
Hoekstra uit Leiden, 30 maart 2018

Doordat wij meededen met Winddelen was het niet mogelijk weg te gaan bij Greenchoice voor elektriciteit. Wij hebben rondgeshopped voor gas, de grootste uitgave, om te genieten van actie tarieven. Bij het teruggaan bij Greenchoice kwamen wij niet in aanmerking voor een actietarief, dus is de overstap niet doorgegaan. Jammer.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Greenchoice is een goede leverancier
JJM V. uit Best, 29 maart 2018

De overgang naar Greenchoice verliep probleemloos. Ik ben naar hen overgestapt uit kostenoverweging en omdat ze groen zijn. Na een jaar werd het tarief (voorschot) met 25 euro per maand verhoogd ivm andere kostenstructuur. Einde eerste jaarsvoordeel Reden voor mij om wederom naar een goedkopere groene leverancier over te stappen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima duurzame energieleverancier
Willem Schreuder uit Houten, 29 maart 2018

Ik ben al meerdere keren overgestapt en om vaak bij Greenchoice terug.

Ze hebben goedkope tarieven die vast staan voor een jaar, en tegelijk is het contract maandelijks boetevrij opzegbaar. Daar heb ik tot nu toe nooit gebruik van gemaakt maar het is wel een prettig gevoel. Geeft toch een gevoel van vrijheid.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Zeer goed
A van der D. uit Maarssen, 25 maart 2018

Scherpe prijzen, goede service en transparante nota's

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Aaneensluiting van valse beloftes
Mark uit Emmeloord, 14 maart 2018

Greenchoice heeft een speciaal project gestart in onze stad (Emmeloord), hier kunnen maar een beperkt aantal mensen aan deelnemen (begrijpelijk ivm de hoeveelheid beschikbare energie, echter werd dit continu als verkooppraatje aangehaald: er waren nog maar 1 a 2 plekken etc).

Wij zoeken het vervolgens netjes uit, de genoemde tarieven op hun website waren voordelig, wij zouden hierdoor goedkoper uitvallen dan bij een andere maatschappij. Hierdoor zijn wij akkoord gegaan.

Echter, komt een dag later al het contract binnen, waar al veel ongunstigere tarieven staan, met daarbij nog de tekst dat dit gedurende het contract van 3 jaar nog aangepast en verhoogd kan worden. Dit stond ook niet vermeld bij Greenchoice en zorgt voor een nog ongunstigere situatie.

Door dit bericht, samen met meerdere foutjes gemaakt in het opstellen van het contract (fout advies op welke waarden in te vullen voor een goedkoper maandbedrag en überhaupt fout invullen van de door ons gegeven waarden) hebben wij meerdere malen telefonisch contact gehad, er is ons ongeveer 10 x beloofd dat ze gaan uitzoeken hoe het komt, echter elke keer komen ze de afspraak niet na. Hierdoor hebben wij vorige week het contract definitief afgezegd, echter hebben wij ook al weer 2 x moeten bellen om de bevestiging te krijgen.

Kortom, Greenchoiche laat je (bijna dwingend) contracten ondertekenen waar informatie ontbreekt, vervolgens komt er een ander contract waar dus de nieuwe voorwaarden opeens staan met bijbehorende ongunstige tarieven. Daarnaast hebben ze op klantenservice gedeelte steekjes laten vallen, vele valse beloften zijn het resultaat.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
snelle afwikkeling overstap energie
he wijnen uit Reuver, 8 maart 2018

we hadden elektro aangevraagd voor onze winkelpand, dit is vlekkeloos verlopen.

1 ster minder is omdat we na een week erachter kwamen dat we nacht en dag stroom hadden, dit moest enkel tarief zijn omdat we in de avond en nacht geen stroom gebruiken. ook dit was snel geregeld, alleen had ik het prettig gevonden dat die week dan meegeteld had als enkel tarief, maar dit deden ze niet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima leverancier
E K. uit Warnsveld, 7 maart 2018

Contact verliep soepel en klantenservice was behulpzaam. Kosten waren zoals beloofd. Helaas dit jaar niet de goedkoopste maar overweeg zeker om in de toekomst weer terug te gaan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Makkelijke, snelle aanmelding
G L. uit Hoek van Holland, 5 maart 2018

Via de overzichtelijke site van energieleveranciers zijn wij bij greenchoice terecht gekomen. Toen er haast was bij het aanmelden bij Greenchoice werden wij perfect geholpen en was alles zo geregeld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
TOP
M.J. R. uit Arnhem, 4 maart 2018

Alles soepel en prima geregeld, geen omkijken naar gehad. TOP.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Probleemloze overgang
E.D. Borchert uit Houten, 4 maart 2018

De overgang naar Greenchoice ging echt probleemloos. Je wordt continue op de hoogte gehouden van de status en hoeft zelf helemaal niets te doen. Opzeggen oude leverancier gaat helemaal automatisch. Kortom een geruisloze overgang. Gelukkig maar met deze koude winter. ;-)

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Nou ik krijg er energie van.
Harrie Wijnen uit Eindhoven, 2 maart 2018

Het overstappen is perfect geregeld en de communicatie is luid en duidelijk.

Je kan er van op aan dat je groene energie krijgt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Ben tot nu toe 100% prima behandeld, komen hun toezeggen na.
H.S. Bangma uit Workum, 28 februari 2018

Geen moment er over gedacht om weer te veranderen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
geen problemen ondervonden met Greenchoice
G.W. de Lang uit Breda, 27 februari 2018

Mijn overweging om met Greenchoice in zee gaan is vooral vanwege de groene energie

die zij leveren, niet omdat zij als goedkoopste uit de test kwamen. Je hoeft ook geen extra

kosten te betalen bij overstap naar een andere leverancier .

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Greenchoice = Goodchoice
P.H. Soo uit Amsterdam, 26 februari 2018

Inschrijving was eenvoudig en snel geregeld. Leuke, informatieve nieuwsbrieven over energiebesparing.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Betrouwbaar
A.J. van Bodegom uit Houten, 25 februari 2018

Een betrouwbare energieleverancier die doet wat hij zegt en een vriendelijke klantenservice. Ze nemen de tijd om je alles goed uit te leggen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Super klantvriendelijk!
G.J.M. M. uit Stramproy, 23 februari 2018

Greenchoice is super klantvriendelijk! Duidelijke website met inzage in je eigen dossier en een opzegtermijn van slechts 1 maand (zonder boete).

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
in order
D.C. M. uit Ouddorp, 20 februari 2018

De gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen en er waren geen verrassingen.

Administratief ook goed geregeld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Geen problemen ondervonden
GTM M. uit Oirschot, 9 februari 2018

Prima geholpen en een nette aanbieding

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Betrouwbaar
B.A.H. Raadsveld uit Epe, 9 februari 2018

Greenchoice doet wat het beloofd. Korting is meegenomen in de jaaropgave.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
het is een heel goede leverancier, met persoonlijke aandacht.
M Nieuwhof uit Wieringerwerf, 6 februari 2018

ja, het is een heel goede leverancier, en niet duur, telefonische vragen worden vriendelijk beantwoord. aan te bevelen, ze doen goed werk ivm milieu enz.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
blijft maar naar mijn telefoon bellen!
avatar
Henk Vermeer 5 februari 2018

het klinkt als een goed idee dat geef ik toe, maar stop met bellen ik wil het niet kopen, wat jullie ook aanbieden! even een tip aan jullie telecom service 'bel mensen maar 1 keer'. er zijn trouwens meerdere mensen met dit idee dit is de link als dat jullie helpt : https://nl.shouldianswer.net/telefoonnummer/0850466219 . en bel niet meer aub.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Groen is groen
JHB van Veen uit Aalsmeer, 2 februari 2018

Prima, maar het tweede jaar betaal je teveel zoals overal , je krijgt overal korting als je overstapt, maar daarna niet meer. Volgend jaar maar weer overstappen ....

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?