Energiecontract bij Greenchoice opzeggen


Wilt u uw energiecontract bij Greenchoice opzeggen? Dat kan! Uw energiecontract bij Greenchoice wordt automatisch opgezegd wanneer u overstapt via Energieleveranciers.nl. Wij sturen uw gegevens door naar uw nieuwe energieleverancier. Energieleveranciers streven ernaar om contracten naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

Wanneer de uw oude contract binnen twee maanden afloopt wacht uw nieuwe leverancier met de overstap totdat uw oude contract is afgelopen. Ligt de einddatum van uw oude contract verder dan twee maanden in de toekomst, dan stapt u onmiddellijk over en kan uw oude leverancier u een boete in rekening brengen. De boetes die leveranciers voor contractbreuk in rekening mogen zijn wettelijk vastgesteld en zijn afhankelijk van de resterende looptijd van uw contract, de boetebedragen vindt u in de tabel hieronder:

 

Maximale boetes bij voortijdig opzeggen energiecontract
 

Uw contract bij Greenchoice opzeggen en geen nieuw energiecontract?

Het kan zijn dat u alleen uw contract bij Greenchoice wilt opzeggen en niet geïnteresseerd bent in een nieuw contract. Misschien verhuist u naar het buitenland of handelt u de administratieve zaken af na een overlijden.

In dit geval kunt u de opzegging telefonisch doorgeven aan Greenchoice. De informatie die u nodig heeft om dit te doen vind u hier. Het is slim om de opzegging ook schriftelijk bij Greenchoice in te dienen.

Energie vergelijken en overstappen naar een andere leverancier

Als de einddatum van uw contract binnen de termijn van twee maanden ligt kunt u veilig overstappen. Wanneer u uw gegevens hieronder in de calculator invult krijgt u meteen een overzicht met de meest voordelige energiecontracten voor uw situatie. U kunt uw ideale contract uitkiezen en onmiddelijk overstappen. Wanneer u nog vragen heb staat onze klantenservice u graag te woord. Bel daarvoor 088-1100800!

Bekijk uw besparing