Goedkope energie, regel het via Energieleveranciers.nl!

 • Bespaar gemiddeld € 172,- per jaar
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Exclusieve actie aanbiedingen

Wilt u ook zo graag uw energiekosten verlagen? Door energie vergelijken vindt u goedkope energie en kunt u overstappen naar een goedkope energieleverancier. Zo bespaart u honderden euro’s per jaar! Op Energieleveranciers.nl kunt u eenvoudig goedkope energie contracten afsluiten. Als u postcode en huidige energieverbruik invult in onze calculator krijgt u direct een overzicht te zien met goedkope energie aanbieders.

 

Bekijk uw besparing

Actuele tarieven garantie

Op Energieleveranciers.nl zijn de tarieven altijd actueel. Energieleveranciers.nl krijgt de tarieven direct van de leveranciers aangeleverd. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de contracten met de bijbehorende producten op het juiste tijdstip op onze site staan. Op deze manier bent u er altijd van verzekerd dat de aanbiedingen op Energieleveranciers.nl correct zijn.

 

Deze tarieven zijn voordeliger dan rechtstreeks bij de leverancier zelf!

Zojuist overgestapt

 • 19:48 uur Dhr. J uit Haaksbergen is overgestapt
  naar Mega Energie
 • 12:10 uur Dhr. R uit Bleiswijk is overgestapt
  naar Budget Energie
 • 10:21 uur Dhr. T uit Etten-Leur is overgestapt
  naar Budget Energie

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

vergelijk-en-stap-over 1. Vergelijken
en overstappen
14-dagen-bedenktijd 2. Je huidige contract
wordt opgezegd
oude-contract-wordt-opgezegd 3. Je hebt 14
dagen bedenktjid
meterstanden 4. Je overstap is
geregeld

Het overstapproces

Het overstapproces is erg simpel. U vult uw gegevens in en deze worden via onze site doorgegeven aan uw nieuwe energieleverancier. Deze verzorgt vervolgens de opzegging bij uw oude leverancier en zorgt ervoor dat de levering op de correcte datum wordt gestart. Op deze manier komt u nooit zonder energie te zitten. Energie is een simpel product en wij proberen het verkrijgen van goedkope energie even simpel te maken. Maak dus snel een energievergelijking, stap vandaag nog over naar een goedkope energie aanbieder en bespaar tot wel €172,- per jaar!

 

Jaarlijks goedkope energie

Wilt u altijd verzekerd zijn van goedkope energie? Jaarlijks overstappen zorgt ervoor dat u altijd goedkope energie ontvangt. Als u eenmaal bent overgestapt heeft u een actiecontract met mooie, lage tarieven. Hierna zal de energieleverancier de tarieven verhogen. Om dit te voorkomen is het verstandig om weer opnieuw energie te vergelijken. U stapt vervolgens gemakkelijk over naar een leverancier met lage tarieven en een hoge welkomstkorting. U zorgt er gewoon jaarlijks voor dat u als nieuwe klant welkom wordt geheten met een extraatje. Ergens nieuwe klant worden levert in energieland meer op dan ergens trouwe klant blijven.