Goedkoopste energieleverancier? bespaar gemiddeld €172 per jaar

 • Exclusieve actie aanbiedingen
 • Gemiddelde klantbeoordeling: 8,7
 • Wij regelen alles

Bekijk uw besparing

Wist u dat u met overstappen naar de goedkoopste energieleverancier tot honderden euro’s per jaar bespaart? Zeker wanneer u jaarlijks overstapt op een eenjarig vast contract, want dan maakt u elk jaar gebruik van de beste tarieven én profiteert u telkens opnieuw van een welkomstkorting. Zo bent u altijd verzekerd van goedkope energie.

Wie is de goedkoopste energieleverancier?

Wij orderen onze beste energieaanbiedingen op basis van:

 • Uw locatie (postcode & huisnummer)
 • Uw energieverbruik (elektriciteit & gas)

Energie vergelijken gebeurt op basis van deze gegevens. Hiermee kan onze energievergelijker precies uitrekenen hoeveel u aan het eind van het jaar betaalt. Op basis van deze informatie kunt u de juiste beslissing maken en de voor u beste energieleverancier uitkiezen. Het contract met de goedkoopste energie staat altijd bovenaan in de vergelijking.

Zojuist overgestapt

 • 12:35 uur Dhr. W uit Dokkum is overgestapt
  naar Essent en bespaarde € 159,31
 • 09:16 uur Dhr. R uit Kerkrade is overgestapt
  naar Welkom Energie en bespaarde € 158,96
 • 23:32 uur Dhr. A uit Maastricht is overgestapt
  naar ENGIE en bespaarde € 161,20

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

vergelijk-en-stap-over 1. Vergelijken
en overstappen
14-dagen-bedenktijd 2. Je huidige contract
wordt opgezegd
oude-contract-wordt-opgezegd 3. Je hebt 14
dagen bedenktjid
meterstanden 4. Je overstap is
geregeld

Energieleveranciers.nl maakt het vinden van een goedkope energieleverancier voor u zo gemakkelijk mogelijk. U hoeft alleen maar uw postcode en wat algemene gegevens over uw leefsituatie in te vullen en de calculator van Energieleveranciers.nl bepaalt wat voor u de goedkoopste energieleverancier in onze vergelijker is. In de resultatenlijst wordt duidelijk weergegeven of het om groene energie of grijze energie gaat. U kunt door middel van onze filtermogelijkheden zelf aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat. U kunt hierbij bijvoorbeeld ook kiezen voor alleen 1-jarige contracten of alleen bepaalde energieleveranciers. Zo vindt u gemakkelijk het contract met de goedkoopste energie op basis van uw wensen.

 

Vul nu uw gegevens in en stap meteen over! U kunt tot wel €172,- per jaar besparen. 

Gaat u uw huidige energiemaatschappij vergelijken met andere energieleveranciers? Op Energieleveranciers.nl vindt u altijd de actuele energietarieven. Wij ontvangen deze rechtstreeks van de energieleveranciers. Wij zorgen ervoor dat de tarieven online staan op de juiste datum en u een goedkope energieleverancier kunt vinden. Maak nu een vergelijking op Energieleveranciers.nl, stap onmiddellijk over en bespaar honderden euro’s per jaar.

 • Omdat onze energievergelijker een groot aantal energieleveranciers meeneemt in uw vergelijking. 
 • Omdat ons aanbod overzichtelijk en betrouwbaar is. Wij geven je een duidelijk overzicht van onze beste energie aanbiedingen. 
 • Omdat de energiecontracten op onze website in de meeste gevallen goedkoper zijn dan de contracten op de website van de leverancier zelf.
 • Omdat u binnen vijf minuten kunt overstappen en daarmee snel geld kunt besparen.

Al meerdere jaren bij dezelfde energieleverancier?

Zeker wanneer u al jaren bij dezelfde energieleverancier zit, loont het om over te stappen. U heeft wanneer u het contract afsloot misschien geprofiteerd van een interessante aanbieding, maar de kans is groot dat uw contract na de verlooptijd is omgezet in een contract met duurdere tarieven. Daardoor pakt het hoogstwaarschijnlijk voordelig uit wanneer u overstapt naar een andere energieleverancier met aantrekkelijke tarieven en een welkomstkorting. Probeer het zelf eens en kijk welke leverancier voor u de goedkoopste energie biedt in onze vergelijker.

 

Energie is een product dat iedereen nodig heeft. Daarom is iedereen op zoek naar de goedkoopste energieleverancier. Energieleveranciers met elkaar vergelijken is niet eenvoudig. Elke leverancier heeft andere voorwaarden en dit brengt natuurlijk steeds andere voor- en nadelen met zich mee. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een product met hoge tarieven, maar met een fikse bonuskorting. Dit betekent natuurlijk wel dat u volgend jaar weer moet overstappen, anders gaat u de hoge tarieven betalen. Het vinden van de goedkoopste energieleverancier is dus een ingewikkeld proces. Daarom maakt Energieleveranciers.nl het u zo gemakkelijk mogelijk om een goedkope energieleverancier te vinden. Maak een energievergelijking en bespaar honderden euro's per jaar. Stapt u elk jaar over, dan weet u zeker dat u altijd goedkope energie hebt.