Goedkoopste energieleverancier bepalen op Energieleveranciers.nl

 • Volledig onafhankelijk
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Exclusieve actie aanbiedingen

Wist u dat u met overstappen naar de goedkoopste energieleverancier tot honderden euro’s kunt besparen? Zeker wanneer u jaarlijks overstapt op een eenjarig vast contract, want dan maakt u elk jaar gebruik van de beste tarieven én profiteert u telkens opnieuw van een welkomstkorting. 

Overstappen

Energie is een product dat iedereen nodig heeft. Daarom is iedereen op zoek naar de goedkoopste energieleverancier. Energieleveranciers met elkaar vergelijken is niet eenvoudig. Elke leverancier heeft andere voorwaarden en dit brengt natuurlijk steeds andere voor- en nadelen met zich mee. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een product met hoge tarieven, maar met een fikse bonuskorting. Dit betekent natuurlijk wel dat u volgend jaar weer moet overstappen, anders gaat u de hoge tarieven betalen. Het vinden van de goedkoopste energieleverancier is dus een ingewikkeld proces. Daarom maakt Energieleveranciers.nl het u zo gemakkelijk mogelijk om de goedkoopste energieleverancier te vinden. Maak een energievergelijking en bespaar honderden euro's per jaar.

Zojuist overgestapt

 • 21:24 uur Dhr. R. uit Voorburg is overgestapt
  naar Oxxio
 • 21:20 uur Dhr. B. uit Utrecht is overgestapt
  naar Oxxio
 • 21:19 uur Dhr. W. uit Roosendaal is overgestapt
  naar Energiedirect.nl

Hoe werkt overstappen?

Tijdens de overstap blijft u gewoon stroom & gas ontvangen.
1
Vergelijk en stap over
2
U heeft 14 dagen bedenktijd
3
Uw oude contract wordt opgezegd
4
U geeft uw meterstanden door
5
U bent overgestapt

Energieleveranciers.nl zoekt de beste deal voor u

Energieleveranciers.nl maakt het vinden van de goedkoopste energieleverancier voor u zo gemakkelijk mogelijk. U hoeft alleen maar uw postcode en wat algemene gegevens over uw leefsituatie in te vullen en de calculator van Energieleveranciers.nl bepaalt wat voor u de goedkoopste energieleverancier is. In de resultatenlijst wordt duidelijk weergegeven of het om groene energie of grijze energie gaat. Vul nu uw gegevens in en stap meteen over! U kunt tot wel €450,- per jaar besparen.

Gaat u uw huidige energiemaatschappij vergelijken met andere energieleveranciers? Op Energieleveranciers.nl vindt u altijd de actuele energietarieven. Wij ontvangen deze rechtstreeks van de energieleveranciers. Wij zorgen ervoor dat de tarieven online staan op de juiste datum en u de goedkoopste energieleverancier kunt vinden. Maak nu een vergelijking op Energieleveranciers.nl, stap onmiddellijk over en bespaar honderden euro’s per jaar

 • Omdat onze energievergelijker alle energieleveranciers meeneemt in uw vergelijking. 
 • Omdat ons aanbod onafhankelijk is. De energieleverancier die bovenaan staat in de vergelijker, is ook echt de goedkoopste. 
 • Omdat vergelijken via onze website, in de meeste gevallen goedkoper is dan bij de website van de leverancier zelf, doordat daar geen concurrentie aanwezig is en de leverancier zijn eigen prijzen kan vragen. 
 • Omdat u binnen vijf minuten kunt overstappen en daarmee snel geld kunt besparen.

Zeker wanneer u al jaren bij dezelfde energieleverancier zit, loont het om over te stappen. U heeft wanneer u het contract afsloot misschien geprofiteerd van een interessante aanbieding, maar de kans is groot dat uw contract na de verlooptijd is omgezet in een contract met duurdere tarieven. Daardoor pakt het hoogstwaarschijnlijk voordelig uit wanneer u overstapt naar een andere energieleverancier met aantrekkelijke tarieven en een welkomstkorting. Probeer het zelf eens en kijk welke energie-aanbieder het goedkoopst is in uw situatie.