Goedkoopste energieleverancier, bespaar gemiddeld €350 per jaar

 • Volledig onafhankelijk
 • Gemiddelde klantbeoordeling: 8,7
 • Wij regelen alles

Wist u dat u met overstappen naar de goedkoopste energieleverancier tot honderden euro’s per jaar bespaart? Zeker wanneer u jaarlijks overstapt op een eenjarig vast contract, want dan maakt u elk jaar gebruik van de beste tarieven én profiteert u telkens opnieuw van een welkomstkorting. 

Bekijk uw besparing

Wie is de goedkoopste energieleverancier?

De goedkoopste energieleverancier voor uw situatie kunnen wij bepalen op basis van:

 • Uw locatie (postcode & huisnummer)
 • Uw energieverbruik (elektriciteit & gas)

Energie vergelijken gebeurt op basis van deze gegevens. Hiermee kan onze energievergelijker precies uitrekenen hoeveel u aan het eind van het jaar betaalt. Op basis van deze informatie kunt u de juiste beslissing maken en de voor u goedkoopste energieleverancier uitkiezen.

Zojuist overgestapt

 • 13:22 uur Dhr. O. uit Klaaswaal is overgestapt
  naar Eneco en bespaarde € 144,61
 • 13:21 uur Mevr. S. uit Vleuten is overgestapt
  naar Vrijopnaam en bespaarde € 84,23
 • 13:13 uur Dhr. D. uit Nieuw-Vennep is overgestapt
  naar Vandebron en bespaarde € 113,58

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

Tijdens de overstap blijft u gewoon stroom & gas ontvangen.
1
Vergelijk en stap over
2
U heeft 14 dagen bedenktijd
3
Uw oude contract wordt opgezegd
4
U geeft uw meterstanden door
5
U bent overgestapt

Energieleveranciers.nl maakt het vinden van de goedkoopste energieleverancier voor u zo gemakkelijk mogelijk. U hoeft alleen maar uw postcode en wat algemene gegevens over uw leefsituatie in te vullen en de calculator van Energieleveranciers.nl bepaalt wat voor u de goedkoopste energieleverancier is. In de resultatenlijst wordt duidelijk weergegeven of het om groene energie of grijze energie gaat. U kunt door middel van onze filtermogelijkheden zelf aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat. U kunt hierbij bijvoorbeeld ook kiezen voor alleen 1-jarige contracten of alleen bepaalde energieleveranciers.

 

Vul nu uw gegevens in en stap meteen over! U kunt tot wel €350,- per jaar besparen. 

Gaat u uw huidige energiemaatschappij vergelijken met andere energieleveranciers? Op Energieleveranciers.nl vindt u altijd de actuele energietarieven. Wij ontvangen deze rechtstreeks van de energieleveranciers. Wij zorgen ervoor dat de tarieven online staan op de juiste datum en u de goedkoopste energieleverancier kunt vinden. Maak nu een vergelijking op Energieleveranciers.nl, stap onmiddellijk over en bespaar honderden euro’s per jaar

 • Omdat onze energievergelijker alle energieleveranciers meeneemt in uw vergelijking. 
 • Omdat ons aanbod onafhankelijk is. De energieleverancier die bovenaan staat in de vergelijker, is ook écht de goedkoopste. 
 • Omdat de energiecontracten op onze website in de meeste gevallen goedkoper zijn dan de contracten op de website van de leverancier zelf.
 • Omdat u binnen vijf minuten kunt overstappen en daarmee snel geld kunt besparen.

Al meerdere jaren bij dezelfde energieleverancier?

Zeker wanneer u al jaren bij dezelfde energieleverancier zit, loont het om over te stappen. U heeft wanneer u het contract afsloot misschien geprofiteerd van een interessante aanbieding, maar de kans is groot dat uw contract na de verlooptijd is omgezet in een contract met duurdere tarieven. Daardoor pakt het hoogstwaarschijnlijk voordelig uit wanneer u overstapt naar een andere energieleverancier met aantrekkelijke tarieven en een welkomstkorting. Probeer het zelf eens en kijk welke energieleverancier het goedkoopst is in uw situatie.

 

Energie is een product dat iedereen nodig heeft. Daarom is iedereen op zoek naar de goedkoopste energieleverancier. Energieleveranciers met elkaar vergelijken is niet eenvoudig. Elke leverancier heeft andere voorwaarden en dit brengt natuurlijk steeds andere voor- en nadelen met zich mee. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een product met hoge tarieven, maar met een fikse bonuskorting. Dit betekent natuurlijk wel dat u volgend jaar weer moet overstappen, anders gaat u de hoge tarieven betalen. Het vinden van de goedkoopste energieleverancier is dus een ingewikkeld proces. Daarom maakt Energieleveranciers.nl het u zo gemakkelijk mogelijk om de goedkoopste energieleverancier te vinden. Maak een energievergelijking en bespaar honderden euro's per jaar.

 

Bekijk uw mogelijke besparing

Top 5 Goedkoopste aanbiedingen.

De jaarkosten zijn gebaseerd op het aantal geselecteerde personen en type woning met een enkele meter in de provincie Noord-Holland (gasregio 1). De besparing berekenen we ten opzichte van een contract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven.

Bereken exacte besparing

kWh
m3
kWh
Normaal
kWh
Dal
m3
Gas

Zojuist overgestapt

 • 13:22 uur Dhr. O. uit Klaaswaal is overgestapt
  naar Eneco en bespaarde € 144,61
 • 13:21 uur Mevr. S. uit Vleuten is overgestapt
  naar Vrijopnaam en bespaarde € 84,23
 • 13:13 uur Dhr. D. uit Nieuw-Vennep is overgestapt
  naar Vandebron en bespaarde € 113,58

 • naar en bespaarde