Goedkoopste energieleverancier

Vind goedkope energie en profiteer van cashbacks tot € 300,-

 • Exclusieve actie-aanbiedingen
 • Vaak goedkoper dan via de energieleverancier zelf
 • Duidelijk overzicht van onze goedkoopste energieleveranciers

Bekijk uw besparing

Wist u dat u door overstappen naar de goedkoopste energieleverancier tot honderden euro’s per jaar bespaart? Zeker wanneer u jaarlijks overstapt naar een 1-jarig contract met vaste tarieven profiteert u van de goedkoopste energie. U kiest dan namelijk elk jaar voor de laagste tarieven én kunt elke keer weer een welkomstkorting ontvangen. Zo bent u altijd en elk jaar verzekerd van goedkope energie.

Wat is de goedkoopste energieleverancier?

Wij orderen onze beste energie-aanbiedingen op basis van:

 

 • uw locatie (postcode & huisnummer);
 • uw energieverbruik (elektriciteit & gas).

 

Energie vergelijken gebeurt op basis van deze gegevens. Hiermee kan onze energievergelijker uitrekenen hoeveel u aan het eind van het jaar betaalt. Op basis van deze informatie kunt u de juiste beslissing maken en de voor u beste en meest goedkope energieleverancier uitkiezen. Het contract bij ons met de goedkoopste energie staat altijd bovenaan in onze vergelijking.

Zojuist overgestapt

 • 17:38 uur Dhr. H uit Deventer is overgestapt
  naar Greenchoice
 • 13:51 uur Dhr. Q uit Sliedrecht is overgestapt
  naar Budget Energie
 • 20:58 uur Dhr. J uit Haarlem is overgestapt
  naar Greenchoice

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

vergelijk-en-stap-over 1. Vergelijken
en overstappen
14-dagen-bedenktijd 2. Je huidige contract
wordt opgezegd
oude-contract-wordt-opgezegd 3. Je hebt 14
dagen bedenktjid
meterstanden 4. Je overstap is
geregeld

Goedkope energie

Energieleveranciers.nl maakt het vinden van een goedkope energieleverancier voor u zo gemakkelijk mogelijk. U hoeft alleen maar uw postcode en wat algemene gegevens over uw leefsituatie in te vullen en de calculator van Energieleveranciers.nl bepaalt wat voor u de goedkoopste energieleverancier in onze vergelijker is. In de resultatenlijst wordt duidelijk weergegeven of het om groene energie of grijze energie gaat. U kunt door middel van onze filtermogelijkheden zelf aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat. U kunt hierbij bijvoorbeeld ook kiezen voor alleen 1-jarige contracten of alleen het aanbod van bepaalde energieleveranciers bekijken. Zo vindt u gemakkelijk het contract met de goedkoopste energie op basis van uw wensen. Het is vaak voordelig om elk jaar over te stappen naar een 1-jarig energiecontract. Zo kiest u elk jaar de meest goedkope energie en profiteert u van een welkomstkorting.

Goedkoopste energieleverancier 2021

Wat voor u de goedkoopste energieleverancier is in 2021, ziet u in onze energievergelijker. Gaat u uw huidige energiemaatschappij vergelijken met andere energieleveranciers? Op Energieleveranciers.nl vindt u altijd de actuele energietarieven. Wij ontvangen deze rechtstreeks van de energieleveranciers. Wij zorgen ervoor dat de tarieven online staan op de juiste datum en u een goedkope energieleverancier kunt vinden. Maak nu een vergelijking op Energieleveranciers.nl, stap onmiddellijk over en bespaar honderden euro’s per jaar.

Goedkoopste energie door elk jaar overstappen

Zeker wanneer u al jaren bij dezelfde energieleverancier zit, loont het om over te stappen. U heeft toen u het energiecontract afsloot misschien geprofiteerd van een interessante aanbieding, maar de kans is groot dat uw contract na de verlooptijd is omgezet in een contract met hogere tarieven. Loopt een goedkoop energiecontract af, dan betaalt u daarna namelijk de reguliere variabele energietarieven die de energieleverancier rekent. En dat zijn niet de goedkope tarieven waarvan u profiteerde met uw contract. Het is daarom voordelig om na het aflopen van uw energiecontract altijd een nieuw contract af te sluiten. Bij uw huidige of bij een andere, eventueel goedkopere, energieleverancier. Kijk welke leverancier voor u de goedkoopste energie biedt in onze vergelijker.

Goedkoopste energieleverancier Nederland vinden

Energie is een product dat iedereen nodig heeft. Wij helpen u bij het vinden van de meest goedkope energieleverancier voor u op dit moment. Energieleveranciers met elkaar vergelijken is bij ons heel eenvoudig. Elke leverancier heeft andere voorwaarden en dit brengt natuurlijk steeds andere voor- en nadelen met zich mee. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een product met hoge tarieven, maar met een fikse bonuskorting. Maak een energievergelijking en bespaar honderden euro's per jaar. Stapt u elk jaar over, dan weet u zeker dat u altijd goedkope energie hebt. Energieleveranciers.nl helpt u bij het vinden van de voor u goedkoopste energieleverancier van Nederland.

Waarom goedkope energie via energieleveranciers.nl?

 

 • Omdat onze energievergelijker een groot aantal energieleveranciers meeneemt in uw vergelijking.
 • Omdat ons aanbod overzichtelijk en betrouwbaar is. Wij geven je een duidelijk overzicht van onze beste energie-aanbiedingen.
 • Omdat de energiecontracten op onze website in de meeste gevallen goedkoper zijn dan de contracten op de website van de leverancier zelf.
 • Omdat u binnen vijf minuten kunt overstappen en daarmee snel geld kunt besparen.

Hulp nodig bij vinden goedkoopste energieleverancier?

Vindt u het lastig om een keuze te maken of komt u er niet helemaal uit? Onze klantenservice is u van dienst. U kunt elke werkdag contact met ons opnemen tussen 9:00 en 17:30 uur, op het telefoonnummer 088 - 1100 500. Ook hebben wij een overzicht met veelgestelde energievragen waar u het antwoord op uw vraag misschien al vindt. Mailen is ook mogelijk naar contact@energieleveranciers.nl.