Goedkoop gas vindt u hier

 • Betaal nooit meer teveel voor gas
 • Bij ons vindt u onze voordeligste gastarieven
 • Bespaar gemiddeld €172,- 

Bekijk uw besparing

Ontvang goedkoop gas

 • Nooit meer teveel betalen voor uw gas
 • Overstappen van leverancier is snel en eenvoudig
 • Energie vergelijken is bij ons eenvoudig

Jaarlijks overstappen voor goedkoop gas

Als u zeker wilt weten dat u goedkoop gas blijft ontvangen vergelijkt u jaarlijks gasprijzen in onze energievergelijker. Door jaarlijks over te stappen van energieleverancier weet u zeker dat u altijd profiteert van de laagste gastarieven en de hoogste cashbacks. Overstappen is snel en eenvoudig geregeld.

Zojuist overgestapt

 • 17:38 uur Dhr. H uit Deventer is overgestapt
  naar Greenchoice
 • 13:51 uur Dhr. Q uit Sliedrecht is overgestapt
  naar Budget Energie
 • 20:58 uur Dhr. J uit Haarlem is overgestapt
  naar Greenchoice

 • naar en bespaarde

Energievergelijken is mogelijk voor zowel gas als elektriciteit. In onze energievergelijker staan voor beide erg voordelige tarieven. Wist u dat gas het grootste gedeelte van uw energierekening beslaat? In verhouding is gas duurder dan elektriciteit. Als u hier dus op kunt besparen door een voordelig tarief op gas vast te leggen bent u veel voordeliger uit en is uw besparing groter. Daarbij kiest u door middel van onze filters gemakkelijk voor uw specifieke voorkeuren zoals bijvoorbeeld de herkomst van de energie of alleen bepaalde energieleveranciers.

 

Als u 'groen gas' wilt ontvangen is dat ook mogelijk. U kiest dan voor biogas of zogenaamd bosgecompenseerd gas. 

Goedkoop gas is te vinden in onze energievergelijker. Doordat wij een grote energievergelijker zijn kunnen wij voordelige gastarieven bieden. Een energievergelijking maakt u eenvoudig door uw gegevens in te vullen in onze energievergelijker. U ziet direct welke aanbieders voor u het voordeligst zijn in onze vergelijker. Als u een aanvraag doet verzorgen wij uw overstap van leverancier. Ook uw oude contract wordt hierbij opgezegd. U hoeft hiervoor helemaal niets te doen.

 

Wij ontvangen een bedrag van de energieleverancier voor uw overstap. U betaalt hier dus niets extra's voor. Door jaarlijks te vergelijken weet u zeker dat u altijd het goedkoopste gas ontvangt.

Als u, bijvoorbeeld door zonnepanelen, weinig of geen elektriciteit hoeft af te nemen, is het prettig om uw gas ook zo voordelig mogelijk te ontvangen. Dat doet u door energievergelijken en over te stappen naar een leverancier met de voordeligste tarieven. Op deze manier weet u zeker dat u de energierekening zo laag mogelijk houdt. 

 

Ook als u gebruik maakt van bijvoorbeeld een hybride warmtepomp is het verstandig de prijzen van gas te vergelijken. Met een hybride warmtepomp wordt nog maar weinig gas verbruikt. Hierdoor houdt u uw energierekening nóg lager. 

Hoe werkt overstappen?

vergelijk-en-stap-over 1. Vergelijken
en overstappen
14-dagen-bedenktijd 2. Je huidige contract
wordt opgezegd
oude-contract-wordt-opgezegd 3. Je hebt 14
dagen bedenktjid
meterstanden 4. Je overstap is
geregeld