Gaslicht leveranciers vergelijken

 • Duidelijk overzicht
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Exclusieve actie aanbiedingen

Gas en licht is andere naam voor gas en stroom of elektriciteit. Op onze website kunt u eenvoudig een vergelijking te maken van gas en licht en de prijzen van gas licht leveranciers vergelijken. Onze rekenmodule berekent wie de goedkoopste energieleverancier is voor uw situatie.

Wilt u ook een gas licht vergelijking maken, dan heeft u uw postcode en gas licht verbruikgegevens nodig. Als u deze gegevens niet bij de hand heeft, dan berekent onze rekenmodule op basis van uw type woning en gezinssituatie een gemiddeld gaslicht verbruik. Hiermee kunt u een prima gaslicht vergelijking maken die u een goed beeld geeft van de verschillen tussen leveranciers.

Bekijk uw besparing

Gaslicht vergelijking en andere begrippen

Uitleg van gaslicht vergelijken en andere energie begrippen vindt u op Energieleveranciers.nl. Ook kunt u hier de prijzen van energie vergelijken. Onze energie vergelijker is onafhankelijk en betrouwbaar. Met onze gratis overstapservice is overstappen van energieleverancier nog makkelijker. U kunt honderden euro's per jaar besparen!

Zojuist overgestapt

 • 17:15 uur Dhr. H uit Holtum is overgestapt
  naar Greenchoice en bespaarde € 406,42
 • 16:55 uur Dhr. J uit Hengelo is overgestapt
  naar NLE en bespaarde € 412,38
 • 16:40 uur Dhr. J uit Beers Nb is overgestapt
  naar Oxxio en bespaarde € 327,02

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

Tijdens de overstap blijft u gewoon stroom & gas ontvangen.
1
Vergelijk en stap over
2
U heeft 14 dagen bedenktijd
3
Uw oude contract wordt opgezegd
4
U geeft uw meterstanden door
5
U bent overgestapt

Energie vergelijken loont

Een gemiddeld huishouden bespaart tot €350 per overstap. Bent u nog nooit geswitcht van leverancier? Vul dan eens onze energievergelijker in en ontdek direct wie de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie is.