Gaslicht leveranciers vergelijken

 • Duidelijk overzicht
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Exclusieve actie aanbiedingen

Gas en licht is andere naam voor gas en stroom of elektriciteit. Op onze website kunt u eenvoudig een vergelijking te maken van gas en licht en de prijzen van gas licht leveranciers vergelijken. Onze rekenmodule berekent wie de goedkoopste energieleverancier is voor uw situatie.

Wilt u ook een gas licht vergelijking maken, dan heeft u uw postcode en gas licht verbruikgegevens nodig. Als u deze gegevens niet bij de hand heeft, dan berekent onze rekenmodule op basis van uw type woning en gezinssituatie een gemiddeld gaslicht verbruik. Hiermee kunt u een prima gaslicht vergelijking maken die u een goed beeld geeft van de verschillen tussen leveranciers.

Bekijk uw besparing

Gaslicht vergelijking en andere begrippen

Uitleg van gaslicht vergelijken en andere energie begrippen vindt u op Energieleveranciers.nl. Ook kunt u hier de prijzen van energie vergelijken. Onze energie vergelijker is onafhankelijk en betrouwbaar. Met onze gratis overstapservice is overstappen van energieleverancier nog makkelijker. U kunt honderden euro's per jaar besparen!

Zojuist overgestapt

 • 05:15 uur Dhr. M uit Bilthoven is overgestapt
  naar Vattenfall en bespaarde € 248,57
 • 23:26 uur Dhr. D uit Oud-Beijerland is overgestapt
  naar Greenchoice en bespaarde € 169,24
 • 20:57 uur Dhr. T uit Schaijk is overgestapt
  naar Welkom Energie en bespaarde € 385,73

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

vergelijk-en-stap-over 1. Vergelijken
en overstappen
14-dagen-bedenktijd 2. Je huidige contract
wordt opgezegd
oude-contract-wordt-opgezegd 3. Je hebt 14
dagen bedenktjid
meterstanden 4. Je overstap is
geregeld

Energie vergelijken loont

Een gemiddeld huishouden bespaart tot €350 per overstap. Bent u nog nooit geswitcht van leverancier? Vul dan eens onze energievergelijker in en ontdek direct wie de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie is.