Ervaringen Essent

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze bieden we een open platform aan waar klanten ervaringen kunnen delen. Uw ervaring helpt daarbij. Hieronder leest u ervaringen over Essent. U kunt uw ervaring met Essent ook delen.

Deel uw ervaring

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

29 september 2005

Onze ervaring met Essent is slecht. Ik bespaar u de details, want we hebben door Essent ruim drie kwart jaar administratieve ellende beleefd, met ondermeer onterechte bedreigingen van Essent.

Naar ons inzicht is Essent een te groot en bureaucratisch bedrijf, dat wordt gerund door een naar geld graaiende, immorele directie, zonder enkele sociale verantwoordelijkheid. Een directie die zelfs na alle maatschappelijke kritiek in de media, het blijkbaar nog niet door heeft waar het echt om gaat, gelet op de reacties van de directeur op onder meer de premier en bepaalde politieke partijen. De man geeft nauwelijks blijk van inlevingsvermogen en is met zijn macho achtige winst en hebzuchtig gedrag een anti voorbeeld voor zijn personeel. Let wel! Wij zijn voor liberalisering, ook ten aanzien van het salaris- en vergoedingenbeleid. Maar... wanneer personeel en klanten door economische recessie moeten inleveren op het besteedbaar inkomen, dan past het naar onze mening niet om grote salarisverhogingen en vergoedingen te incasseren. Zeker niet als er zoveel klachten over je bedrijf zijn. Wellicht is alleen het winstmotief dat speelt, maar als dit gedrag wordt getolereerd, door de directie zelf en diegene (aandeelhouders etc.) die de directeur laat functioneren zoals hij functioneert, gaan wij geen gebruik meer maken het dienstenaanbod van Essent. We hopen dat, ook nu de gemoederen wat bedaard zijn, nog velen ons voorbeeld volgen, opdat immoreel leiderschap voor de toekomst uitgesloten raakt.

Een familie die jaren lang klant is geweest bij Essent en bij, aan de fusies voorafgaande, energie leverende bedrijven.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
paul , 21 september 2005

werk je als kleine zelfstandige die ook afhankelijk is wanneer zijn klanten storten,dan kun je met essent nog geen regeling treffen,en ben je dan bij met betalen willen ze een waarborgsom van 900,00 euro en maar kantoren bouwen van onze centen stelletje uitzuigers,wie het dichste bij de kachel zit warmt zich het hardst stelletje teringzakken,mag hopen dat je alle klanten kwijt raakt.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Twentenier, 31 augustus 2005

Helaas duurt het al bijna twee jaar om tot een correcte eindafrekening te komen van mijn verkocht woonhuis in het westen van het land.

Dit ondanks brieven van de heer Boersma met excuses, etc.

Mijn laatse brief aan Essent, tav de heer Boersma, naar aanleiding van een nota op mijn nieuwe adres, waar Essent niet mijn leverancier is, ben ik geeindigd met:

Heer, spaar mij voor nota's van niet gedane leveringen, dreigbrieven bij niet betalen, toekomstige deurwaarders, en verlos mij van Essent, zodat ik rustig kan Twentenieren. Amen.

Ik hoop dat mijn bede verhoord wordt!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Dirk Bakker, 6 augustus 2005

Ervaring is met Essent is niet goed. Lang last gehad van het feit dat ze dachten dat mijn moeder (inmiddels overleden) op mijn adres woonde! Of dat nog zo is? geen idee, ik doe geen zaken meer met Essent.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
bento, 2 augustus 2005

slechter ervanring met afhadeling van klachtenafhandeling zeer slecht bereiken en daar na geen goede in fomatie

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
Danny, 2 juli 2005

Ik ben in maart 2004 (!) verhuisd. Deze verhuizing is niet correct in behandeling genomen. Adreswijziging zou niet ontvangen zijn. Tweede adreswijziging ook niet. Telefonische beloftes lijken perfect, maar maanden later blijkt dat er niets veranderd is. Emails worden veel te laat beantwoord of onvolledig verwerkt. Vandaag, 01 juli 2005, is het drama nog steeds niet afgelopen. Wéér een brief waar geen ZAK van klopt...

Een nieuwe term in de Van Dale voor helse ellende is ESSENT

Reactie heidi, 23 oktober 2006

Danny,verhuizing dient bij Essent telefonisch doorgegeven te worden. Op de postkamer is een onderbezetting (understatement)stuur dus nooit iets schriftelijk naar Essent is mijn tip!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
W. Voeten, 24 juni 2005

Je kan nog steeds merken dat Essent een ambtenarenorganisatie is! Die voor Essent uitstekende onoverzichtelijke eindafrekening elk jaar. En dan die topman die in deze magere tijd naast zijn toch al riante salaris ook nog een paar ton bonus durft te vragen, terwijl elke consument terug moet qua bestedingen! Schandalig: volgend jaar vraagt ie z'n bonus die ie dit jaar in moest leveren weer terug let maar op! Wegwezen dus er zijn goede goedkopere alternatieven en het is nu mogelijk!

Reactie Kreo, 23 mei 2007

Essent? Twee jaar geleden werden we onterecht overgesloten van Essent naar RWE. Pas na vele maanden werd dit hersteld, we kregen een excuusbrief en om het 'leed' te verzachten zou het verbruik tijdens de periode van onterechte oversluiting niet in rekening worden gebracht. Klinkt goed, niet?

Begin vorig jaar, een torenhoge eindafrekening van tegen de 3000 Euro viel op de mat. In drie jaar tijd zou onderhand voor tien jaar electriciteit zijn verbruikt zonder een cent te betalen, over een 'kwijtschelding' werd niet eens gesproken. De bankrekening werd geplunderd en we kregen een nieuw termijnbedrag van 250 Euro. Pas na ellenlang bellen en brievenschrijven werd de termijn weer normaal, teveel betaalde termijnen zouden worden verrekend. Mbt de torenhoge jaarafrekening werden we telkens met het kluitje in het riet gestuurd en we werden met afsluiting gedreigd. We zijn uiteindelijk een betalingsregeling aangegaan in de hoop dat de eindafrekening gecorrigeerd zou worden, maar we konden overal naar fluiten: 'u heeft de overzichten' en 'onze gegevens kloppen'.

We besloten door dit gedonder over te stappen. Begin dit jaar kwam de definitieve eindafrekening: of we even 1400 Euro wilden dokken. Bellen, schrijven? Sorry, wij (Essent) kunnen niks doen. De nieuwe leverancier moet de gegevens doorgeven, wij moeten maar netjes betalen.

Wij weigeren nu pertinent en intussen druppelen de afsluitingsdreigbrieven binnen.

Essent is een ballentent.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer
a, wiardi, 3 maart 2005

Meterstanden doorgegeven. Ik kook alleen maar op gas. Verwarming is blokverwarming.

Opgegeven dat ik dus maar 9 kuub gas heb verbruikt. Ik wordt toch, ambtshalve, aangeslagen voor 2600 kuub en moest dus even een dikke duizend eure extra betalen. Het heeft 8 maanden geduurd voor Essent e.e.a. heeft rechtgetrokken.

Reactie Edward Pluim, 27 april 2005

Ik heb een eindafrekening gekregen omdat ik ben overgestapt naar een andere leverancier. Ze hebben het elektra dus gewoon geschat en wel 1800kwh te veel. Ik moet dit dus nu met mijn nieuwe leverancier zien te regelen. Lang leve Essent

Reactie W. Voeten, 24 juni 2005

A. Wiardi, kort maar krachtig: TIJD OM OP TE STAPPEN! Probeer de Vastelastenbond, heel glashelder alternatief.

Reactie W. Voeten, 24 juni 2005

E. Pluym: ik ben ook overgestapt naar de vastelastenbond, mij hebben ze maar 3200 KWh en 20m3 hoger doorgegeven van Essent,dus het kan erger!

Reactie Vermeer, 17 november 2012

Het wordt tijd dat Essent de verbruiksmanager gaat aanpassen aan slimme meters. Kan nu geen 4 standen invullen wat wel erg prettig zou zijn.

Hou mijn hart al vast als we een meterkaart in de bus krijgen.

Automatisch uitlezen door netbeheerder werkt nl nog niet volgens Enexis

Niet dat je de verbruiksmanager kunt vertrouwen hoor, maar een beetje indicatie geeft het wel

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Reageer