Reviews Essent

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

52 reviews

5 sterren
(2)
4 sterren
(1)
3 sterren
(0)
2 sterren
(2)
1 ster
(47)

23 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(1)
niet opgelost
(3)
in behandeling
(1)
onbekend
(18)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed betrouwbare leverancier
Beau uit Meppel, 26 maart 2017

Essent is een goede en betrouwbare energieleverancier.

Een handige site waar je je persoonlijke verbruik kan zien en regelen.

Ik was graag gebleven, maar ik moet helaas ook op de centen letten.

Ik kom graag terug bij een goede prijs

Reactie van Essent - 27 maart 2017

Beste Beau,

Bedankt voor de positieve review. Het is er fijn om te lezen dat u in de toekomst graag weer terug komt. Als wij weer een aanbod hebben dat u aanspreekt, dan verwelkomen wij u graag weer.

Met vriendelijke groet,

Dave

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed en slecht
M V. uit Schoorl, 16 maart 2017

Zo lang ik klant was alles prima. Maar opzeggen ging erg lastig. Heel veel moeten bellen met zwaar zuchtende medewerkers. Kon ook al voor de eind datum niet meer in 'mijn Essent', moest de eind meterstanden door bellen. Ook dus geen inzicht meer in verbruik en eerdere rekeningen.

Reactie van Essent - 17 maart 2017

Beste M V.,

Jammer om te horen dat het opzeggen lastig is verlopen. Mijn excuses daarvoor, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Uw online account blijft echter wel bestaan waar u nog eerdere jaarafrekeningen in kan zien. Ik zou u hierin willen adviseren om de "wachtwoord vergeten" procedure door te lopen. Mocht het inloggen dan nog steeds niet lukken, wil ik u vragen om een e-mail te sturen naar antwoordconsument@essent.nl, of gebruik te maken van het contactformulier op onze website.

Dan kijken we er samen naar.

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima levering maar wil niet loslaten
G Smulders uit Leiden, 16 maart 2017

Gewone overstap en gewoon energie, weinig over te zeggen en dat is dus goed, geen gezeur of gedoe.

Alleen nadat ik weer overstapte blijft Essent aanhouden, ze blijven mailen en bellen, irritant.

Reactie van Essent - 17 maart 2017

Beste G Smulders,

Jammer om te horen dat je steeds gebeld en gemaild worden na je overstap.

Hier wil ik graag achteraan om te zorgen dat dit stopt.

Ik zou je willen vragen om je postcode, huisnummer en telefoonnummer te mailen, samen met een kopie van je review, naar webcare@essent.nl.

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Kater na kapot verwarmingspaneeltje bij Essent
J. te P. 1 maart 2017

Wij hebben enige tijd geleden een infrarood paneeltje bij Essent gekocht. Op zich waren wij hier tevreden mee totdat dit spontaan na 1 3/4 jaar barstte. De garantietermijn was inmiddels verlopen. Natuurlijk is het paneeltje enige tijd gebruikt en heeft het soms lang aangestaan, maar het lijkt ons toch niet dat het paneeltje (ongeacht hoe lang het aanstaat) door haar eigen warmte kan/mag barsten. Door de beveiliging is het ook niet meer te gebruiken. Wij zitten met een kater en hebben derhalve de mening en standpunt van Essent gevraagd.

Op de eerste mail via de orderbon heeft Essent niet gereageerd. Op vervolgens een klacht via "mijn essent" kregen wij direct een telefoontje van een zeer aardige meneer. Deze vertelde ons dat Essent het probleem begrijpt, dit probleem nog niet eerder had gehoord, dit probleem zich ook niet zou moeten voordoen en zich kon verplaatsen in de situatie dat we hierdoor met een kater blijven zitten. Het standpunt van Essent is echter dat ze niets hiermee doen omdat de garantie is afgelopen. Essent maakt wel een aantekening (?!) indien dit euvel vaker zou voorkomen.

Wij zijn van mening dat zo een paneeltje niet zomaar kan/mag barsten. Volgens ons kan Essent zich uiteraard houden aan de garantietermijn maar dit is zo een rare storing dat:

A) gezien het begrip van de situatie door Essent en de conclusie van Essent dat dit zich niet kan/mag voordoen uit coulance het paneeltje gewisseld kon worden of ..

B) Essent een telefoontje naar de leverancier van het paneeltje kon doen. Immers, misschien kan/wil deze iets leren van dit probleem of ging deze sowieso gezien de situatie van/met zijn product tot actie over.

Geen van beide. Essent kiest de weg van de minste weerstand en zegt daarmee "veel plezier ermee". Wij vinden dit voor dit afwijkende geval een zeer slechte service.

Reactie van Essent - 2 maart 2017

Beste,

Ik begrijp dat het ontzettend vervelend is.

Echter kunnen wij dit niet aan u vergoeden omdat het buiten de garantieperiode valt.

Met vriendelijke groet,

Angelique

Essent Klantenservice

Webcare

Reactie van J. te P. - 9 maart 2017
probleem is opgelost

Wij waren het (opnieuw) niet eens met het antwoord van Essent. Wederom aangegeven dat niet zozeer de garantie het probleem was maar dat de kortzichtige standaard reactie cq de afhoudende houding van Essent het probleem was. Dit is niet wat je van zo een bedrijf mag verwachten bij zo een afwijkende niet-standaard storing. Essent gooide met haar antwoord meteen alle deuren dicht, koos de weg van de minste weerstand en zei daarmee "veel plezier met uw probleem". N.a.v. onze reactie op het standaard antwoord van Essent heeft Essent de klacht opnieuw opgepakt en op de 2e lijn-support beoordeeld. Gezien de afwijkende standaard garantieperiode op het product (normaal 2 jr. nu 1 jr.) en de afwijkende aard van de storing heeft Essent alsnog beoordeeld dat het antwoord door de 1e lijn-support bij herhaling inderdaad wat kort door de bocht was en heeft hiervoor excuses aangeboden. Voor wat de schade betreft hebben wij beiden water bij de wijn gedaan. Het probleem is derhalve uiteindelijk na veel mailtjes en telefoontjes eindelijk alsnog naar behoren opgepakt en opgelost. De 1e lijn-support treft overigens volgens ons in deze geen enkele blaam, zij volgen gewoon de regeltjes die door het management zijn opgesteld om per saldo zoveel mogelijk bij te dragen aan de winst. Misschien zijn de regels m.b.t. ons probleem iets te strak of niet toereikend? Bij deze derhalve excuses aanvaard. Was deze tijdverslindende rompslomp allemaal nodig: zeker niet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
geen aanrader
Nicole van der Heijden uit Eindhoven, 23 februari 2017

Ik voel me door Essent echt opgelicht. Bij de mediamarkt werd ons vertelt dat de tarieven bij Essent gelijk lagen aan die van greenchoice waar we al jaren bij zaten. Dus het was voor ons alleen maar een winsituatie. nog steeds groene stroom, dezelfde tarieven en een mediamarkt bon. We betalen hetzelfde maandbedrag als voorheen en nu we de jaarafrekening krijgen, krijgen we bij Essent 350 euro minder terug, dus de mediamarkt bon hebben we zelf betaald en we hebben eigenlijk bij moeten leggen. Door informatie geven om klanten binnen te halen is gewoon ***. Als die 3jaar voorbij zijn, zijn wij weg en ik zal niemand aanraden naar jullie toe te gaan. Niet alleen omdat jullie duurder zijn, maar vooral om deze actie, dit kan gewoon niet!

Reactie van Essent - 24 februari 2017

Beste Nicole,

Het is jammer om te horen dat je er zo over denkt en dat je het zo ervaart.

Helaas heb ik geen gegevens kunnen achterhalen om te kijken waar dit precies door komt, dit kan namelijk meerdere oorzaken hebben.

Is het verbruik wel gelijk als het jaarverbruik dat je bij Greenchoice had?

Om dit verder voor je uit te zoeken, ontvang ik graag je postcode en huisnummer, plus een kopie van dit bericht (plus mijn reactie) naar webcare@essent.nl.

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Voordelig
E J K. uit Heerenveen, 23 februari 2017

Essent komt op mij over als een betrouwbaar bedrijf. De prijs is goed. Overstappen jaarlijks loont natuurlijk altijd

Reactie van Essent - 24 februari 2017

Beste E J K.,

Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over Essent :-)

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Voor een jaarcontract een betrouwbare leverancier
L. J. K. uit Bedum, 19 februari 2017

Als je elk jaar overstapt profiteer je van de welkomsbonus, deze wordt je het tweede jaar in rekening gebracht als je het contract verlengd met nog een jaar, zorg dat je elk jaar een bonus pakt.

Essent heeft een goede portal waarop je verbruik is te volgen, zorg wel dat je een copy maakt want als je geen klant meer bent kan je hier niet meer bij.

Het zou netjes zijn als ze een copy van verbruik en teruglevering bij de jaarafrekening zouden doen.

Prima jaar gehad, overstappen ging zonderproblemen, ik zit nu bij Nuon weer €250,- goedkoper dan het tweede jaar bij Essent blijven.

Reactie van Essent - 20 februari 2017

Beste,

Bedankt voor je review. Fijn ook dat je ons deze feedback geeft. Ik ga dit doorgeven aan de verantwoordelijke afdeling.

Hopelijk hebben we de volgende keer weer een mooie aanbieding voor je en zien we je graag weer terug.

Met vriendelijke groet,

Angelique

Essent Klantenservice

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Degelijk
P.A.M. Hopman uit Bergen (NH), 18 februari 2017

Essent is een solide leverancier van Gas en Stroom.

Het is wel moeilijk om het juiste voordeligste contract te verkrijgen.

Ze willen je steeds een langlopend contract verkopen.

Maar uiteindelijk komt alles jouw kant op en heb je geen enkel probleem.

Goede leverancier, kan ik je aanraden.

Reactie van Essent - 20 februari 2017

Beste,

Dank je wel voor deze mooie review. Dat doet ons goed.

Met vriendelijke groet,

Angelique

Essent Klantenservice

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima
p.a. den O. uit Capelle aan den IJssel, 16 februari 2017

Alles zonder problemen en heel duidelijk.

Reactie van Essent - 16 februari 2017

Beste klant,

Bedankt voor je positieve review. Mochten we je ergens mee kunnen helpen of is er iets onduidelijk neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Denis

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Essent Mediamarkt actie
Dirk 9 februari 2017

Momenteel flexibel contract voor stroom bij Essent en flexibel contract voor gas bij een andere leverancier. We wilden alles onderbrengen bij 1 leverancier. Komen wij van de week bij Mediamarkt werden we aangesproken door een Essent consulent over we wilden overstappen naar 3 jaar vast gas & stroom, met als cadeau 175 euro shop tegoed Media Markt. Dat wilden we wel, bleek dat we maar de helft konden krijgen omdat we al lid waren voor 1 product. Zeer jammer we hebben een flexibel contract en willen ons vast leggen voor 3 jaar en daarnaast zijn we al tig jaren klant bij Essent. Zeer jammer dit, maar denken er nu over om over te stappen naar andere leverancier met beide produkten.

Reactie van Essent - 10 februari 2017

Beste Dirk,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review over ons te schrijven. Het is erg fijn om te lezen dat u wilde verlengen voor een periode van drie jaar. Ik kan me heel goed voorstellen dat het niet fijn is als achteraf blijkt dat u maar de helft kon krijgen van wat we u hebben aangeboden. Ik bied u namens Essent mijn excuses aan voor deze verwarring. Ik wil u vriendelijk verzoeken om ons een e-mail te sturen op webcare@essent.nl met de volgende gegevens:

- Een kopie van uw review

- De datum waarop u bij de Media Markt bent geweest

- De betreffende vestiging

- Uw postcode en huisnummer

- Uw telefoonnummer

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te kijken welke passende oplossing wij hiervoor hebben.

Met vriendelijke groet,

Dave

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
****
jplm van den Ende uit Wateringen, 9 februari 2017

Ik vind het een slechte zaak. Als ik overstap naar een andere leverancier dat ik 2x een boete moet betalen. Belachelijk. Voor gas en elektriciteit.

Reactie van Essent - 10 februari 2017

Beste jplm van den Ende,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw review te schrijven.

Bij het voortijdig beëindigen van een leveringsovereenkomst voor elektriciteit en/of gas met een bepaalde looptijd wordt er een opzegvergoeding per product in rekening gebracht. De maximale hoogte hiervan is 125 euro per product. Indien u overstapt met één product, dan krijg u ook maar één opzegvergoeding. In de bevestiging die u heeft ontvangen toen u de overeenkomst afsloot hebben wij u hier op gewezen. Ik kan me uiteraard wel voorstellen dat u het niet fijn vindt dat wij een opzegvergoeding in rekening brengen.

Met vriendelijke groet,

Dave

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Bij betalen
RJA G. uit Lichtenvoorde, 7 februari 2017

Wij dachten goedkoper uit te zijn door over te stappen, maar wij moesten met de eindafrekening veel bij betalen. Overstappen had in dit geval geen zin.

Reactie van Essent - 8 februari 2017

Beste RJA G,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Het is erg jammer om te vernemen dat u door over te stappen veel bij moest betalen. Mocht u willen dat wij de eindafrekening doornemen, dan kunt u ons een e-mail sturen op webcare@essent.nl

Stuur dan alstublieft een kopie van uw review, uw postcode, huisnummer en telefoonnummer mee. Wij nemen dan contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Dave

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Onbegripvol
JM B. uit Emmeloord, 5 februari 2017

Ik betaal altijd op tijd en door te klikken op een verkeerde link heb ik een verkeerde rekening betaald nml die van de daarop volgende maand, waarna incassokosten zijn ontstaan die mij na het uitleggen van de situatie niet kwijtgescholden werden. Ik ben daarna direct overgestapt.

Reactie van Essent - 6 februari 2017

Beste JM B.,

Vervelend om te horen over de situatie. Bij het betalen van een factuur via iDEAL dien je eerst de betreffende factuur te selecteren. Omdat deze gekoppeld zijn aan betalingskenmerken, kunnen we de betaling voor de factuur van januari niet herkoppelen aan de factuur van december.

In de verstuurde herinnering van 18-12-2016 stond ook de juiste iDEAL link vermeld. Aan de aanmaankosten kan ik daarom helaas niets doen.

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
vriendelijk betrouwbaar en makkelijk bereikbaar
jw uit Bedum, 4 februari 2017

jaren klant jaarafrekening eenvoudig en betrouwbaar

Reactie van Essent - 6 februari 2017

Beste jw,

Bedankt voor je positieve review. We vinden het fijn om te horen dat je al jaren klant bent en dat de afrekening goed te begrijpen is.

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Slim: nieuw energiecontract voor bestaande klanten!
Piet uit Hoofddorp, 4 februari 2017

Perfect verlopen overstap naar ander jaarcontract via internet-aanbieding bij dezelfde leverancier

Reactie van Essent - 6 februari 2017

Beste Piet,

Tegenwoordig hebben we inderdaad ook voor bestaande klanten dezelfde aanbiedingen als nieuwe klanten ;)

Fijn om te horen dat de verlenging goed is verlopen!

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Betrouwbaar met de klant aan het stuur
W. Spit uit Amsterdam, 4 februari 2017

Essent had een scherp tarief en de mijnessent omgeving is erg prettig in gebruik en duidelijk. Een aanrader!

Reactie van Essent - 6 februari 2017

Beste W. Spit,

Leuk om te horen dat je onze website prettig en duidelijk vindt. Fijn dat je het goed had bij Essent!

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Overstap ging goed, en ervanaf ook.
H.M. Hinten uit Breda, 4 februari 2017

Alles ging zoals het moest gaan.

De beloning in ontvangst genomen en weer door naar de goedkoopste, nu Nuon. Weer eentje met een beloning na een jaar lid te zijn.

Service van Essent was toppie, maar nu niet de goedkoopste. Dus springen we over naar een ander.

Reactie van Essent - 6 februari 2017

Beste H.M. Hinten,

Fijn dat je onze service waardeert. Aan de andere kant jammer dat je overstapt ;)

Wellicht hebben we volgend jaar een beter aanbod voor je!

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Essent
Antoine 31 januari 2017

In de mediamarkt benaderd voor een contract af te sluiten bij Essent .De medewerker van Essent spiegelde alles voor dat ze veel goedkoper zijn dan Delta.Terplaatse contract afgesloten bleek thuis dat we voorgelogenZijn door Essent en zeker we niet goedkoop uit waren !Alles gelijk binnen 2 weken terug gedraaid zodat we er nog vanaf konden .Nog een klacht in gediend over de medewerker in de mediamarkt niks van gehoord .

Reactie van Essent - 1 februari 2017

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht. Het is niet de bedoeling dat u verkeerd wordt ingelicht bij het aangaan van een contract. Ik begrijp dat het contract ondertussen wel is geannuleerd en andere zaken worden teruggedraaid. Goed om te lezen dat dit vlot wordt afgehandeld.

Als u een klacht bij ons heeft ingediend, dan wordt deze klacht intern doorgezet naar onze Sales afdeling. Als blijkt dat de medewerker in kwestie foutief gehandeld heeft, zullen er stappen genomen worden om ervoor te zorgen dat dit niet meer voorkomt. Hierover ontvangt u verder geen berichtgeving.

Met vriendelijke groet,

Michael

Essent Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
uitmuntend
lmm van B. uit Helmond, 30 januari 2017

buitengewoon tevreden.

Reactie van Essent - 31 januari 2017

Beste Imm van B,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent.

Groet,

Mireille

Essent webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
A.J.B. Siemes uit Doetinchem, 29 januari 2017

De bonus die beloofd werd is netjes gestord op de rekening. Probleemloze overstap gehad.

Reactie van Essent - 30 januari 2017

Beste A.J.B. Siemes,

Bedankt voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat de overstap probleemloos was.

Met vriendelijke groet,

Dave

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Misleid en trouwe klanten tellen niet mee
Margo Gelissen uit Schinveld, 27 januari 2017

Al jaren zijn wij trouwe klant van Essent (meer dan 20 jaar). Nooit geen korting of cadeaubonnen gekregen, zoals Essent altijd aan haar nieuwe klanten geeft. In juni van vorig jaar bij de Media-markt benaderd door een verkoper van Essent. Aangezien wij een variabel contract hadden, bood hij ons aan om over te stappen op zeker dalen stroom en gas voor 3 jaar. Wij zouden dan tenminste 250 euro al in het 1e jaar gaan besparen. Nou dit leek ons wel heel aantrekkelijk, dus daarom ook overgestapt.Na gebruik van de verbruiksmanager in oktober, bleek tot mijn grote verbazing dat ik moest gaan bij betalen op mijn jaarrekening. Contact opgenomen met de klantenservice, maar de medewerker verzekerde mij dat ik mijn termijnbedrag niet hoefde te verhogen, want de verbruiksmanager zou niet betrouwbaar zijn de laatste 2 maanden voor de jaarafrekening. Toch mijn termijnbedrag maar verhoogd, en wat blijkt nu.....ik moet ondanks dat ik mijn termijnbedrag hebt verhoogd ook nog bij betalen op mijn jaarafrekening.....ik zou toch tenminste 250 euro gaan besparen......Ik snap het niet.....echt niet...Weer contact opgenomen met de klantenservice, maar daar konden ze helaas niets voor me betekenen....ja, ik kan overstappen maar dat kost me weer 200 euro....Ik vind dat ik door Essent echt misleid ben. Ik heb geen cadeaukaart ontvangen, geen korting maar mag als trouwe klant wel bij betalen op mijn jaarafrekening. Triest !!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Ook een goede leverancier voor bestaande klanten
Robin 24 januari 2017

Wat je meestal meemaakt is dat alleen nieuwe klanten beloond worden, waarbij bestaande klanten gewoon de volle pond moeten blijven betalen. ik was dan ook aangenaam verrast dat ik mijn contract met 3 jaar kan verlengen en weer van dezelfde actie van de Mediamarkt gebruik kan maken als toen ik voor het eerst klant werd bij Essent. Bedankt daarvoor!

Verder heb ik nergens iets op aan te merken. Het overstappen ging voorspoedig. De Essent website is prettig in gebruik, met een handige verbruiksmanager zodat je altijd kunt inzien of je termijn bedrag nog overeenkomt met je verbruik.

Meestal komen mensen alleen naar dit soort sites om te klagen, dus ik wilde toch even een tegengeluid laten horen.

Reactie van Essent - 25 januari 2017

Beste Robin,

Bedankt voor je positieve review! Bij ons kunnen bestaande en nieuwe klanten inderdaad gebruik maken van dezelfde voordelen.

Ik vind het fijn om te lezen dat alles naar wens verloopt! We gaan er natuurlijk alles aan om ervoor te zorgen dat dit zo blijft ;).

Met vriendelijke groet,

Simon

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Best wel goed!
T.C. de Wilde uit Leeuwarden, 24 januari 2017

Geen gedoe met verkeerde bedragen afschrijven. De eindafrekening kreeg ik zeer snel en is inmiddels al bijgeschreven. Dus als jij ook een nieuwe leverancier van je energie wilt, dan is Essent best wel een goede keus.

Reactie van Essent - 25 januari 2017

Beste T.C. de Wilde,

Ik ben blij dat alles naar wens is verlopen. Het is natuurlijk erg fijn om te zien dat een klant ons wil aanraden bij anderen. Bedankt voor je positieve review!

Met vriendelijke groet,

Simon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed hoor, maar niet beter als andere leveranciers
Th W de Haan uit Hoorn, 24 januari 2017

Ben verschillende keren overgestapt, omdat men dan een bonus verkrijgt. dit is dan ook de reden hiervoor.

Het lijkt duidelijk dat wij als particulier toch te veel betalen, anders zou de bonus ook moeten gelden voor TROUWE klanten.

Reactie van Essent - 25 januari 2017

Beste Th W de Haan,

Bedankt voor je positieve review. Wij bieden onze nieuwe en vaste klanten dezelfde voordelen bij het aangaan van een nieuwe overeenkomst. Ik kan helaas niet inzien of je een aanbod hebt ontvangen vanuit ons. Als je nog vragen hebt, kun je hiervoor contract opnemen met onze klantenservice of door per e-mail je postcode en huisnummer te sturen naar webcare@essent.nl.

Met vriendelijke groet,

Simon

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Waardeloze voorwaarden
Anoniem uit Roden, 21 januari 2017

Wanneer je voortijdig je contract openbreekt wegens verhuizing, krijg je heel fijn een boete van 150,- En ja die moet je gewoon betalen als je daarna gewoon voorlopig gaat huren (inclusief). Geen enkel voordeel gehad bij Essent en keer er ook nooit weer terug.

Reactie van Essent - 25 januari 2017

Beste,

Ik begrijp dat het vervelend is als je een boete ontvangt bij een verhuizing, Een verhuizing is echter geen reden om geen opzegvergoeding in rekening te brengen. Kan het contract niet meegenomen worden naar de nieuwe woning?

Ik wil dit graag voor je nakijken. Kun je daarvoor je postcode en huisnummer per e-mail sturen naar webcare@essent.nl? Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Simon

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?