Reviews Essent

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

47 reviews

5 sterren
(3)
4 sterren
(1)
3 sterren
(1)
2 sterren
(2)
1 ster
(40)

22 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(1)
niet opgelost
(2)
in behandeling
(0)
onbekend
(19)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
****
jplm van den Ende uit Wateringen, 9 februari 2017

Ik vind het een slechte zaak. Als ik overstap naar een andere leverancier dat ik 2x een boete moet betalen. Belachelijk. Voor gas en elektriciteit.

Reactie van Essent - 10 februari 2017

Beste jplm van den Ende,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw review te schrijven.

Bij het voortijdig beëindigen van een leveringsovereenkomst voor elektriciteit en/of gas met een bepaalde looptijd wordt er een opzegvergoeding per product in rekening gebracht. De maximale hoogte hiervan is 125 euro per product. Indien u overstapt met één product, dan krijg u ook maar één opzegvergoeding. In de bevestiging die u heeft ontvangen toen u de overeenkomst afsloot hebben wij u hier op gewezen. Ik kan me uiteraard wel voorstellen dat u het niet fijn vindt dat wij een opzegvergoeding in rekening brengen.

Met vriendelijke groet,

Dave

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Bij betalen
RJA G. uit Lichtenvoorde, 7 februari 2017

Wij dachten goedkoper uit te zijn door over te stappen, maar wij moesten met de eindafrekening veel bij betalen. Overstappen had in dit geval geen zin.

Reactie van Essent - 8 februari 2017

Beste RJA G,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Het is erg jammer om te vernemen dat u door over te stappen veel bij moest betalen. Mocht u willen dat wij de eindafrekening doornemen, dan kunt u ons een e-mail sturen op webcare@essent.nl

Stuur dan alstublieft een kopie van uw review, uw postcode, huisnummer en telefoonnummer mee. Wij nemen dan contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Dave

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Onbegripvol
JM B. uit Emmeloord, 5 februari 2017

Ik betaal altijd op tijd en door te klikken op een verkeerde link heb ik een verkeerde rekening betaald nml die van de daarop volgende maand, waarna incassokosten zijn ontstaan die mij na het uitleggen van de situatie niet kwijtgescholden werden. Ik ben daarna direct overgestapt.

Reactie van Essent - 6 februari 2017

Beste JM B.,

Vervelend om te horen over de situatie. Bij het betalen van een factuur via iDEAL dien je eerst de betreffende factuur te selecteren. Omdat deze gekoppeld zijn aan betalingskenmerken, kunnen we de betaling voor de factuur van januari niet herkoppelen aan de factuur van december.

In de verstuurde herinnering van 18-12-2016 stond ook de juiste iDEAL link vermeld. Aan de aanmaankosten kan ik daarom helaas niets doen.

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
vriendelijk betrouwbaar en makkelijk bereikbaar
jw uit Bedum, 4 februari 2017

jaren klant jaarafrekening eenvoudig en betrouwbaar

Reactie van Essent - 6 februari 2017

Beste jw,

Bedankt voor je positieve review. We vinden het fijn om te horen dat je al jaren klant bent en dat de afrekening goed te begrijpen is.

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Slim: nieuw energiecontract voor bestaande klanten!
Piet uit Hoofddorp, 4 februari 2017

Perfect verlopen overstap naar ander jaarcontract via internet-aanbieding bij dezelfde leverancier

Reactie van Essent - 6 februari 2017

Beste Piet,

Tegenwoordig hebben we inderdaad ook voor bestaande klanten dezelfde aanbiedingen als nieuwe klanten ;)

Fijn om te horen dat de verlenging goed is verlopen!

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Betrouwbaar met de klant aan het stuur
W. Spit uit Amsterdam, 4 februari 2017

Essent had een scherp tarief en de mijnessent omgeving is erg prettig in gebruik en duidelijk. Een aanrader!

Reactie van Essent - 6 februari 2017

Beste W. Spit,

Leuk om te horen dat je onze website prettig en duidelijk vindt. Fijn dat je het goed had bij Essent!

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Overstap ging goed, en ervanaf ook.
H.M. Hinten uit Breda, 4 februari 2017

Alles ging zoals het moest gaan.

De beloning in ontvangst genomen en weer door naar de goedkoopste, nu Nuon. Weer eentje met een beloning na een jaar lid te zijn.

Service van Essent was toppie, maar nu niet de goedkoopste. Dus springen we over naar een ander.

Reactie van Essent - 6 februari 2017

Beste H.M. Hinten,

Fijn dat je onze service waardeert. Aan de andere kant jammer dat je overstapt ;)

Wellicht hebben we volgend jaar een beter aanbod voor je!

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Essent
Antoine 31 januari 2017

In de mediamarkt benaderd voor een contract af te sluiten bij Essent .De medewerker van Essent spiegelde alles voor dat ze veel goedkoper zijn dan Delta.Terplaatse contract afgesloten bleek thuis dat we voorgelogenZijn door Essent en zeker we niet goedkoop uit waren !Alles gelijk binnen 2 weken terug gedraaid zodat we er nog vanaf konden .Nog een klacht in gediend over de medewerker in de mediamarkt niks van gehoord .

Reactie van Essent - 1 februari 2017

Beste klant,

Bedankt voor uw bericht. Het is niet de bedoeling dat u verkeerd wordt ingelicht bij het aangaan van een contract. Ik begrijp dat het contract ondertussen wel is geannuleerd en andere zaken worden teruggedraaid. Goed om te lezen dat dit vlot wordt afgehandeld.

Als u een klacht bij ons heeft ingediend, dan wordt deze klacht intern doorgezet naar onze Sales afdeling. Als blijkt dat de medewerker in kwestie foutief gehandeld heeft, zullen er stappen genomen worden om ervoor te zorgen dat dit niet meer voorkomt. Hierover ontvangt u verder geen berichtgeving.

Met vriendelijke groet,

Michael

Essent Klantenservice

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
uitmuntend
lmm van B. uit Helmond, 30 januari 2017

buitengewoon tevreden.

Reactie van Essent - 31 januari 2017

Beste Imm van B,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent.

Groet,

Mireille

Essent webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
A.J.B. Siemes uit Doetinchem, 29 januari 2017

De bonus die beloofd werd is netjes gestord op de rekening. Probleemloze overstap gehad.

Reactie van Essent - 30 januari 2017

Beste A.J.B. Siemes,

Bedankt voor uw positieve review! Het is fijn om te horen dat de overstap probleemloos was.

Met vriendelijke groet,

Dave

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Misleid en trouwe klanten tellen niet mee
Margo Gelissen uit Schinveld, 27 januari 2017

Al jaren zijn wij trouwe klant van Essent (meer dan 20 jaar). Nooit geen korting of cadeaubonnen gekregen, zoals Essent altijd aan haar nieuwe klanten geeft. In juni van vorig jaar bij de Media-markt benaderd door een verkoper van Essent. Aangezien wij een variabel contract hadden, bood hij ons aan om over te stappen op zeker dalen stroom en gas voor 3 jaar. Wij zouden dan tenminste 250 euro al in het 1e jaar gaan besparen. Nou dit leek ons wel heel aantrekkelijk, dus daarom ook overgestapt.Na gebruik van de verbruiksmanager in oktober, bleek tot mijn grote verbazing dat ik moest gaan bij betalen op mijn jaarrekening. Contact opgenomen met de klantenservice, maar de medewerker verzekerde mij dat ik mijn termijnbedrag niet hoefde te verhogen, want de verbruiksmanager zou niet betrouwbaar zijn de laatste 2 maanden voor de jaarafrekening. Toch mijn termijnbedrag maar verhoogd, en wat blijkt nu.....ik moet ondanks dat ik mijn termijnbedrag hebt verhoogd ook nog bij betalen op mijn jaarafrekening.....ik zou toch tenminste 250 euro gaan besparen......Ik snap het niet.....echt niet...Weer contact opgenomen met de klantenservice, maar daar konden ze helaas niets voor me betekenen....ja, ik kan overstappen maar dat kost me weer 200 euro....Ik vind dat ik door Essent echt misleid ben. Ik heb geen cadeaukaart ontvangen, geen korting maar mag als trouwe klant wel bij betalen op mijn jaarafrekening. Triest !!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Ook een goede leverancier voor bestaande klanten
Robin 24 januari 2017

Wat je meestal meemaakt is dat alleen nieuwe klanten beloond worden, waarbij bestaande klanten gewoon de volle pond moeten blijven betalen. ik was dan ook aangenaam verrast dat ik mijn contract met 3 jaar kan verlengen en weer van dezelfde actie van de Mediamarkt gebruik kan maken als toen ik voor het eerst klant werd bij Essent. Bedankt daarvoor!

Verder heb ik nergens iets op aan te merken. Het overstappen ging voorspoedig. De Essent website is prettig in gebruik, met een handige verbruiksmanager zodat je altijd kunt inzien of je termijn bedrag nog overeenkomt met je verbruik.

Meestal komen mensen alleen naar dit soort sites om te klagen, dus ik wilde toch even een tegengeluid laten horen.

Reactie van Essent - 25 januari 2017

Beste Robin,

Bedankt voor je positieve review! Bij ons kunnen bestaande en nieuwe klanten inderdaad gebruik maken van dezelfde voordelen.

Ik vind het fijn om te lezen dat alles naar wens verloopt! We gaan er natuurlijk alles aan om ervoor te zorgen dat dit zo blijft ;).

Met vriendelijke groet,

Simon

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Best wel goed!
T.C. de Wilde uit Leeuwarden, 24 januari 2017

Geen gedoe met verkeerde bedragen afschrijven. De eindafrekening kreeg ik zeer snel en is inmiddels al bijgeschreven. Dus als jij ook een nieuwe leverancier van je energie wilt, dan is Essent best wel een goede keus.

Reactie van Essent - 25 januari 2017

Beste T.C. de Wilde,

Ik ben blij dat alles naar wens is verlopen. Het is natuurlijk erg fijn om te zien dat een klant ons wil aanraden bij anderen. Bedankt voor je positieve review!

Met vriendelijke groet,

Simon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed hoor, maar niet beter als andere leveranciers
Th W de Haan uit Hoorn, 24 januari 2017

Ben verschillende keren overgestapt, omdat men dan een bonus verkrijgt. dit is dan ook de reden hiervoor.

Het lijkt duidelijk dat wij als particulier toch te veel betalen, anders zou de bonus ook moeten gelden voor TROUWE klanten.

Reactie van Essent - 25 januari 2017

Beste Th W de Haan,

Bedankt voor je positieve review. Wij bieden onze nieuwe en vaste klanten dezelfde voordelen bij het aangaan van een nieuwe overeenkomst. Ik kan helaas niet inzien of je een aanbod hebt ontvangen vanuit ons. Als je nog vragen hebt, kun je hiervoor contract opnemen met onze klantenservice of door per e-mail je postcode en huisnummer te sturen naar webcare@essent.nl.

Met vriendelijke groet,

Simon

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Waardeloze voorwaarden
Anoniem uit Roden, 21 januari 2017

Wanneer je voortijdig je contract openbreekt wegens verhuizing, krijg je heel fijn een boete van 150,- En ja die moet je gewoon betalen als je daarna gewoon voorlopig gaat huren (inclusief). Geen enkel voordeel gehad bij Essent en keer er ook nooit weer terug.

Reactie van Essent - 25 januari 2017

Beste,

Ik begrijp dat het vervelend is als je een boete ontvangt bij een verhuizing, Een verhuizing is echter geen reden om geen opzegvergoeding in rekening te brengen. Kan het contract niet meegenomen worden naar de nieuwe woning?

Ik wil dit graag voor je nakijken. Kun je daarvoor je postcode en huisnummer per e-mail sturen naar webcare@essent.nl? Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Simon

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Zeker Dalen gas misleidend
René Hendrickx uit Wessem, 19 januari 2017

Beste DennisIn de eindafrekening die ik jaarlijks van Essent ontvang staat bij de gasafrekening"Essent ZekerDalen-Gas-5 jaar"We nemen gas gemakshalve mee in het contract terwijl er van zeker dalen dus geen sprake isAlleen bij opzegging is de term dalen niet van toepassing en wordt er een opzegvergoeding in rekening gebracht.Ik mag dit dus niet misleidend noemen?Dus wil ik het contract wel nader onder de loep nemen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Essent is betrouwbaar en komt afspraken na.
R S. uit Apeldoorn, 18 januari 2017

Essent is een betrouwbare leverancier van energie en gas. Je kunt met een gerust hart overstappen naar Essent.

Reactie van Essent - 19 januari 2017

Beste Klant,

Bedankt voor je positieve review we vinden het erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over Essent.

Met vriendelijke groet,

Denis

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
W Knevelbaard uit Emmeloord, 17 januari 2017

goed

Reactie van Essent - 19 januari 2017

Beste meneer/mevrouw Knevelbaard,

Bedankt voor je review. Mochten we iets kunnen doen om onze dienstverlening te kunnen verbeteren dan horen we dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Denis

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Gas dalend is misleidend
René Hendrickx uit Wessem, 17 januari 2017

we zijn tientallen jaren trouwe klant van Essent geweest. In 2015 ben ik telefonisch benaderd voor een nieuwe aanbieding stroom en GAS dalend.

Dit contract zou mij zowel stroom en gas voordeel opleveren.

Stroom is dalend maar gas blijft op hetzelfde tarief staan. Ik vind de term gas dalend MISLEIDEND.

Dit is een van de redenen dat ik nu het contract heb beëindigd.

Dat ik voor het beëndigen van het stroomcontract een opzegvergoeding betaal begrijp ik maar dat ik voor het zgn gascontract ook € 125,00 betaal vind ik onverteerbaar.

Enig voordeel voor de afname van gas is er niet geweest.

Reactie van Essent - 19 januari 2017

Beste meneer Hendrickx,

We vinden het erg jammer om te horen dat u het aanbod misleidend vindt. Het aanbod dat u heeft gekozen was het contract Zekerdalen 5 jaar waarbij we een oplopend voordeel aanbieden op uw stroomtarief. We hebben nooit aangegeven dat we een korting aanbieden op uw gastarief. In uw contractbevestiging staat het volgende "U ontvangt van ons een jaarlijkse tariefdaling op stroom van 2,5%, oplopend tot zelfs 10% in jaar 5." Zoals u kunt zien hebben we u nooit een korting aangeboden op het gastarief en om deze reden kan ik helaas niets veranderen aan de situatie of de opzegvergoeding.

Met vriendelijke groet,

Denis

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Tja.
D K. uit Deventer, 17 januari 2017

Prima allemaal natuurlijk maar niet de goedkoopste.

Reactie van Essent - 19 januari 2017

Beste klant,

Bedankt voor je review. Mochten we iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Denis

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
M.A Buist uit Drachten, 15 januari 2017

Prima

Reactie van Essent - 18 januari 2017

Hallo meneer/mevrouw Buist,

Ik wil je bedanken voor je review en beoordeling. Mochten we iets voor je kunnen betekenen of kunnen we iets doen om in de toekomst onze dienstlening te verbeteren dan horen wij dat uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,

Denis

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Uitstekende service
j luiten uit Kampen, 15 januari 2017

Goed geholpen met overstappen, werd persoonlijk teruggebeld of alles okay was, echt top!

Reactie van Essent - 19 januari 2017

Beste meneer/mevrouw Luiten,

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de overstap en de service. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we dat graag.

Met vriendelijke groet,

Denis

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Essent
Jolanda 8 januari 2017

Via de mediamarkt door een colporteur van essent benaderd. eerst een misleidend verkoperspraatje en via tabellen laten zien hoe goedkoop hun tarieven zijn in vergelijking met mijn huidige energieleverancier (DE gegevens die hij op zijn laptop liet zien WAREN ONJUIST, zo bleek naderhand dat t niet de werkelijkheid was. Ik tekende snel een contract met twee weken bedenktijd en wilde dit thuis goed nalezen. Tevens zat er een kadobon v 225 euro bij voor de mediamarkt die je kon verzilveren. Gelukkig heb ik de bon niet gebruikt anders zat ik vast aan een duurder meerjarig contract (terwijl de colporteur wel voorstelde dat ik t meteen kon gebruiken maar verzweeg wat de consequentie was dat ik geen bedenktijd meer had als ik de kadobon had gebruikt). Na alle negatieve recensies te hebben gelezen over vele benadeelden die vastzaten aan hun contract en te hebben geconstateerd dat essent wel duurder is dan mijn contract met nuon heb ik binnen 2 weken bedenktijd mijn contract met essent geannuleerd. ik ben weer naar de mediamarkt geweest om de bon terug te geven en daar werd mij verteld dat als ik het contract schriftelijk opzeg de kADO bon ook wordt geblokkeerd dus ik heb t weggegooid. Echter tot mijn verbazing had Essent ondanks de ongebruikte KADO bon toch 225 euro vmijn rekening gehaald. Ik vroeg waarom en volgens hun konden ze de bon niet blokkeren. ik zei ik weiger te betalen voor eenKADO bon die ik niet heb verzilverd. Hoe kan het dat essent wel weet als iemand de KADObon bij de mediamarkt gebruikt, WIE T HEEFT VERZILVERD, maar iemand die geen gebruik maakt v d KADObon kunnen ze DIE niet blokkeren?? VOLGENS HUN HEBBEN ZE EEN CODE NODIG DIE OP DE BON STAAT EN ZONDER CODE KUNNEN ZE DIE BON NIET BLOKKEREN. Wat voor lariekoek is dat?? er moet toch in het systeem een manier zijn om die kadobon te blokkeren die gelinkt is aan een contract? ik kan me niet voorstellen dat dit alleen van een code afhangt. *** zijn dit!! ik ben in elk geval niet van plan tebetalen voor iets wat ik niet gebruikt hebt!

Reactie van Essent - 9 januari 2017

Beste,

Ik vind het erg vervelend om te horen dat er iets mis is gegaan in de communicatie. Ik wil dit graag allemaal voor je nakijken. Hiervoor heb ik echter wel meer gegevens nodig. Kun je ons een email sturen naar webcare@essent.nl met daarin je postcode, huisnummer en een kopie van je klacht? Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Angelique

Essent Klantenservice

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Nooit geen problemen
Mike van den Berk uit Ede, 6 januari 2017

Nooit geen problemen gehad van essent. Sinds 2014 aanschaf van het huis keurig met terugwerkende kracht een contract aangegaan (hadden al stroom maar geen aanbieder). Prijzen zijn iets hoger dan gemiddelde leverancier maar heb nog nooit met hun aan de telefoon hoeven zitten dus dat betekend ook wat ;)

Verbruiksmanager was inderdaad eerste keer even verbaasd dat jaarafrekening niet klopt maar al gauw in de gaten dat er nog een maand miste. Verschil is dus klein. Helaas iets te vroeg afgesloten en de Nest misgelopen, hadden we nog wat verbruik kunnen besparen :). Desalniettemin; waar voor zijn geld!

Reactie van Essent - 9 januari 2017

Beste,

Wat een ontzettend mooi compliment. Dank je wel hiervoor.

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons. Wist je dat je op onze website een gratis bespaarwaaier kan bestellen? Hierin staat veel tips om te besparen.

Met vriendelijke groet,

Angelique

Essent Klantenservice

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Rotzooi deze bedrijf Essent
Boze klant 20 december 2016

Deze bedrijf denkt alleen aan winst. Klant is maar een last en geen koning. Omdat ik als zzp werkt ,komt mijn inkomen op een wisselende datum binnen. Essent stuurt geautomatiseerde berichten en zodra je niet op tijd betaald dreigen met afsluitingen en onbeschoft tegen de klant. De klant krijgt geen kans om te reageren of te betalen. Ik heb altijd betaald en ben langer een vaste klant. Daarna dreigen met 1000 euro borg of afsluiten. Wat zijn dit voor praktijken? Ik stap nu ook over,want zo behandel je een klant niet. Kan me niks verbazen dat ze ** organisaties steunen als je al zo onbeschoft omgaat met klanten. Heeft u aandelen van Essent verkoop ze snel mogelijk a.u.b. waardeloos... of zegt ook uw contract op, dan gaan ze failliet. De consument heeft een grotere macht dan zulke bedrijven. Dat vergeten ze. Neem deze energie leverancier niet..ze lokken je met cadeau bonnen en agressieve straat verkopers.

Reactie van Essent - 21 december 2016

Beste klant,

Bedankt voor je review. Helaas kan ik niet inhoudelijk reageren op je vraag, aangezien je geen persoonlijke gegevens hebt vrijgegeven.

Ons incassoproces is zo ingericht, dat we meerdere herinneringen versturen en we je voldoende kans geven om op tijd te betalen. Wanneer een betaling niet binnen de gestelde tijd bij ons binnen is, kan het zijn dat er extra kosten in rekening worden gebracht en mocht de betaling na geruime tijd niet zijn ontvangen, zal het contract uiteindelijk beëindigt worden.

Uiteraard ga ik graag met je in gesprek over jou persoonlijke situatie, om te kijken hoe we dit zo goed mogelijk kunnen regelen. Je mag hiervoor een e-mail sturen naar webcare@essent.nl, met hierin je contactgegevens.

Groet,

Mireille

Essent webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?