Reviews Essent

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

47 reviews

5 sterren
(3)
4 sterren
(1)
3 sterren
(1)
2 sterren
(2)
1 ster
(40)

22 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(1)
niet opgelost
(2)
in behandeling
(0)
onbekend
(19)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
duidelijk
s. van dijk uit Deventer, 19 oktober 2017

Na de jaarafrekening gekeken of ik bij de andere energie leveranciers goedkoper uit zou zijn, maar als je alle kosten optelt en vergelijkt (ook de cash back kortingen doorrekenen, en de kleine lettertjes lezen), zijn er vele zelfs duurder en maar 2 of 3 echt goedkoper. Maar na het lezen van de reviews al snel afgehaakt bij die leveranciers.

ook tijdens een sessie over energieverbruik op het werk, waar we ook elkaars energierekeningen naast elkaar hebben gelegd, bleek ik toch de meest voordelige tarieven te hebben.

Door de verbruiksmanager app heb je geen verrassingen op de jaarrekening.

Reactie van Essent - 20 oktober 2017

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat je zo tevreden bent en klant blijft! Mocht je ooit vragen hebben, kun je altijd bij onze klantenservice terecht.

Vriendelijke groet,

Melanie

Webcare Essent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
5 jaar niks gekregen
Heybeli uit Woerden, 14 oktober 2017

Na 5 jaar klant te zijn geweest bij Essent belde ik ze op om te zeggen dat ik wilde overstappen. Ik Vertelde ze over de actie die nuon heeft en die essent ook heeft. Namelijk 250 euro korting. Dit was niet voor bestaande klanten ik heb ze gezegd dan stap ik over. Jammer zeiden ze meer niet. Raar dat je een klant van 5 jaar niet vast wil houden.... heb nuon gebeld en ben overgestapt

Reactie van Essent - 16 oktober 2017

Beste klant,

We vinden het jammer dat je bent overgestapt. Ik zie dat er contact is geweest met een collega en dat we je helaas niet konden bieden wat jij in gedachten had. Als we de optie hadden om je hetzelfde aan te bieden dan hadden we je uiteraard graag als klant behouden. Ik hoop dat we in de toekomst een aanbod hebben die je aanspreekt en je kunnen verwelkomen als nieuwe klant.

Met vriendelijke groet,

Denis

Webcare Essent

Reactie van Heybeli - 23 oktober 2017
probleem is niet opgelost

Konden me niet aanbieden wat ik vroeg. Na 5 jaar toch overgestapt naar Nuon.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Fijne klantenservice tot nu altijd fijn geholpen.
sterredag 10 oktober 2017

Ik ben nu al 3 jaar bij Essent en heb nooit klachten of problemen ervaren.

Het bekijken van je termijnbedrag en het aanpassen daarvan gaat erg eenvoudig. Ik heb mijn product ook via internet en telefoon afgesloten (dus niet via iemand aan de deur, of iemand die mij beldde)

Nu een half jaar voor mijn contract afloopt krijg ik de aanbieding: direct een lager tarief? Verleng nu je contract naar altijd daltarief.

Leuk dacht ik, dan hoef ik niet meer zo op de tijd te letten. Na afsluiten ervan bleek de ingangsdatum pas einde contract te zijn. Dus ik bel op. Moest even een printscreen sturen van die aanbieding en Essent steldde mij in het gelijk. Mijn contractaanvraag werd geannuleerd en ik kreeg meteen een nieuwe, volgens de nieuwe voorwaarden met ingangsdatum eind deze maand (ivm bedenktermijn)

Geweldig geholpen! Hartelijk dank daarvoor!

Reactie van Essent - 12 oktober 2017

Beste sterredag,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je naar alle tevredenheid bent geholpen door mijn collega! Normaal gesproken gaat een nieuwe aanbieding inderdaad in na einde contract. Als wij dat verkeerd vermelden in de aanbieding, dan moeten we dat uiteraard ook gewoon netjes oplossen voor je!

Mochten er in de toekomst nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan weet je ons te vinden ;)

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
slecht
heij.n uit amsterdam, 27 september 2017

niet beginnen,met deze maatschappij,grote bek,word opgehangen,als je niet in hun praatje past en krijgt jaarafrekeningen,die voor geen meter kloppen,niet aan beginnen,kijk beter naar een klantvriendelijke leverancier

Reactie van Essent - 2 oktober 2017

Beste Klant,

Vervelend om te lezen dat de jaarafrekening niet klopt en je niet netjes te woord bent gestaan. Hiervoor bied ik mijn excuses aan. Ik zie dat er meerdere keren telefonisch contact is geweest over het verbruik en binnenkort de netbeheerder langskomt om de meter te controleren.

Mijn collega neemt nadat de controle is geweest telefonisch contact op om dit verder te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Rick

Webcare Essent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
super vriendelijk Top geholpen!
Miranda 27 september 2017

Ik heb zojuist een hele fijne medewerker aan de telefoon gehad van de klantenservice (***). We hebben samen even mijn situatie doorgesproken en ze is me helemaal tegemoet gekomen en had echt engelen geduld. Zulke medewerkers mogen ze zuinig op zijn bij Essent. Deze medewerker heeft voor mij meteen de beste deal genomen zonder opdringen van een meerjarig contract of andere dingen aan te smeren! ze was echt oprecht. Ze heeft voor mij een contractcheck gedaan en een mooi aanbod, nu maar hopen dat het kabinet alleen niet weer van alles ophoogd. Hier vergissen veel mensen zich nogal eens in en houden hier geen rekening mee,dat is niet aan de energieleverancier maar het kabinet die dan de prijzen opdrijft btw en heffingen etc etc. Ik heb nu weer een jaar contract afgesloten en blijf dus gewoon bij essent. Als ik een aanbieding krijg van een ander bel ik gewoon naar Essent en gelukkig komen we er dan samen uit. Ga zo door! dan blijven wij klant.

Reactie van Essent - 2 oktober 2017

Beste Miranda,

Super om te lezen dat je naar alle tevredenheid te woord bent gestaan door mijn collega. Als een andere aanbieder een aanbod doet, zien we je gesprek tegemoet. Bedankt voor je review!

Met vriendelijke groet,

Rick

Webcare essent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Netjes
NC Dijkstra uit Schagen, 7 september 2017

tijdens contract keurige behandelingna het contract meteen verhoging van tarievengeen goed aanbod aan bestaande klantenklanten die blijven behoren dezelfde voorwaarden te krijgen als nieuwe klanten

Reactie van Essent - 8 september 2017

Beste klant,

Jammer om te horen dat het je zo bevallen is toen het contract was afgelopen. Ook voor bestaande klanten hebben we hele leuke aanbiedingen. Om alle mogelijkheden te bekijken, adviseer ik je om hiervoor contact op te nemen met onze speciale "Contract Check" afdeling via: 0800-3773680.

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Mijn ervaring met Essent is positief.
O. L. uit Leusden, 1 september 2017

Als een klant heb ik allen maar een goede indruk over de dienst van Essent gehad.

Reactie van Essent - 4 september 2017

Beste klant,

Bedankt voor je positieve review, mochten we iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Denis

Webcare Essent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Goed inlevingsvermogen en zeer klantgericht
Hardenberg 24 augustus 2017

Zeer goed contact via Twitter. Er word snel gereageerd op je vraag en de medewerker toont empathie: ze begrijpen de situatie en vanuit dat punt wordt er oprecht meegedacht om samen tot een oplossing te komen. En er worden verschillende oplossingen geboden. Ja, dan ben je klantgericht bezig, dan heb je respect voor de klant en verdien je het op z'n minst evenveel terug. Ik ervaar de klantvriendelijkheid en betrokkenheid (het meedenken) van Essent tot op heden als zeer positief. Een groot compliment hiervoor, dit waardeer ik, het siert ze. Keep up the good work svp, hiermee kan je klanten winnen.

Reactie van Essent - 25 augustus 2017

Beste Hardenberg,

Bedankt voor je mooie review! We doen ons best om bij iedere klantvraag zo goed mogelijk mee te denken. Super om te horen dat dit zo positief ervaren wordt!

Wij gaan dit uiteraard volhouden. Mocht je ooit nog vragen hebben, weet je ons te vinden!

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
klacht
beek uit apeldoorn, 7 juli 2017

Als je dus een rekening van 4 jaar geleden krijgt, en je schrijft slechtere recentie, krijg je dus geen antwoord, typisch Essent

Reactie van Essent - 8 juli 2017

Beste,

Vervelend dat u eerder geen reactie heeft ontvangen, mijn excuses hiervoor. Als een vordering is overgedragen aan een externe partij is het mogelijk om via de externe partij bezwaar te tekenen of de vordering op te vragen. Zij kunnen u hier verder over informeren. Ik kan hier verder geen informatie over geven.

Met vriendelijke groet,

Rick

Essent.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slechte service
V Beek uit Apeldoorn, 22 juni 2017

Krijg je ineens een rekening van 4 jaar geleden, die ze uit handen hebben gegeven aan Interpay/webcasso. Als je vragen stelt hoe dit kan, en waar dit vandaan komt Hebben ze het dossier niet meer , lekker makkelijk zo,n antwoord. Er valt niets meer na te kijken, het is van een adres waar we niet eens meer woonde , echt schandalig. Maar moeten ondertussen wel 500euro betalen, aan dubieus incasso bureau. Webcasso. Geen enkele coulance van Essent. Wij hebben dit bij het programma kassa aan de kaak gesteld, en gezien de vele klachten over Essent gaan ze er mee aan de slag. Dus. Wees verstandig ga NOOIT met Essent in zee , zijn onbetrouwbaar

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
veel duurder dan electrabel ?
lampaert peter uit houthulst, 19 juni 2017

er werd mij telefonisch beloofd dat ik een 300€ goedkoper ging zijn op jaarbasis , na mijn eerste betaling moest ik al maandelijks 2€ meer betalen en na 6 maand krijg ik al een afrekening van 485€ , zal ik nu op het einde van het jaar 300 + 485€ terug gestort zien op mijn rekening ?daar heb ik wel mijn twijfels over!

Reactie van Essent - 20 juni 2017

Hoi Peter,

Ik zie dat je een review hebt geplaatst voor Essent België. Wij, van Essent Nederland, hebben geen inzicht in de gegevens van Essent België.

Je kunt op www.essent.be kijken voor de contactmogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Angelique

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima leverancier
CS uit Tuk, 15 juni 2017

Een jaar lang stroom en gas afgenomen via Essent. Geen problemen, handige website om je verbruik bij te houden. Daarna overgestapt, ook probleemloos.

Reactie van Essent - 16 juni 2017

Beste CS,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Jammer dat je bent overgestapt! We zien je volgend jaar graag terug als klant.

Met vriendelijke groet,

Rick

Essent webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Alles correct afgehandeld steeds
j.c.m. wezenberg uit Badhoevedorp, 14 mei 2017

Geen problemen met tarieven of foutieve afrekeningen. Verder gewoon energieleverancier, niks mis mee, correcte afhandelingen. Bonus meteen na einde looptijd op rekening bijgestort.

Reactie van Essent - 15 mei 2017

Wat een mooie review om te lezen! Daar worden wij erg blij van.

Met vriendelijke groet,

Angelique

Essent Klantenservice

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
grote beloftes maar dikke tegenvaller
Linda Poeder uit Nieuw Roden, 4 mei 2017

bij het overstappen werd mij een groot voordeel beloofd ten opzichte van Nuon. Maar nu de eindafrekening in zicht komt is dit een grote tegenvaller. Bijna 500 euro meer betaald in het afgelopen jaar. Dus ik stap snel over op een andere leverancier.

Reactie van Essent - 5 mei 2017

Beste mevrouw,

Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken. Ik heb aangegeven dat er een bepaald jaarverbruik in de verbruiksmanager staat. Dit jaarverbruik voor gas stond niet correct. Vandaar dat u de melding hebt gekregen dat u minder terug krijgt dan verwacht.

Ik heb voor u een handmatige berekening gemaakt en daaruit is naar voren gekomen dat u meer termijnbedragen heeft betaald dan dat de kosten zijn op dit moment.

In de maand juli ontvangt u de jaarafrekening.

Met vriendelijke groet,

Angelique

Essent Klantenservice

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
beter kon het niet
g.j van V. uit Zwolle, 27 april 2017

Het is een prima energieleverancier, alles verliep volgens afspraak

Informatie was keurig netjes en op tijd

Reactie van Essent - 28 april 2017

Beste G.J,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Als er in de toekomst vragen zijn dan staan we voor je klaar.

Met vriendelijke groet,

Rick

Webcare Essent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed betrouwbare leverancier
Beau uit Meppel, 26 maart 2017

Essent is een goede en betrouwbare energieleverancier.

Een handige site waar je je persoonlijke verbruik kan zien en regelen.

Ik was graag gebleven, maar ik moet helaas ook op de centen letten.

Ik kom graag terug bij een goede prijs

Reactie van Essent - 27 maart 2017

Beste Beau,

Bedankt voor de positieve review. Het is er fijn om te lezen dat u in de toekomst graag weer terug komt. Als wij weer een aanbod hebben dat u aanspreekt, dan verwelkomen wij u graag weer.

Met vriendelijke groet,

Dave

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goed en slecht
M V. uit Schoorl, 16 maart 2017

Zo lang ik klant was alles prima. Maar opzeggen ging erg lastig. Heel veel moeten bellen met zwaar zuchtende medewerkers. Kon ook al voor de eind datum niet meer in 'mijn Essent', moest de eind meterstanden door bellen. Ook dus geen inzicht meer in verbruik en eerdere rekeningen.

Reactie van Essent - 17 maart 2017

Beste M V.,

Jammer om te horen dat het opzeggen lastig is verlopen. Mijn excuses daarvoor, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Uw online account blijft echter wel bestaan waar u nog eerdere jaarafrekeningen in kan zien. Ik zou u hierin willen adviseren om de "wachtwoord vergeten" procedure door te lopen. Mocht het inloggen dan nog steeds niet lukken, wil ik u vragen om een e-mail te sturen naar antwoordconsument@essent.nl, of gebruik te maken van het contactformulier op onze website.

Dan kijken we er samen naar.

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima levering maar wil niet loslaten
G Smulders uit Leiden, 16 maart 2017

Gewone overstap en gewoon energie, weinig over te zeggen en dat is dus goed, geen gezeur of gedoe.

Alleen nadat ik weer overstapte blijft Essent aanhouden, ze blijven mailen en bellen, irritant.

Reactie van Essent - 17 maart 2017

Beste G Smulders,

Jammer om te horen dat je steeds gebeld en gemaild worden na je overstap.

Hier wil ik graag achteraan om te zorgen dat dit stopt.

Ik zou je willen vragen om je postcode, huisnummer en telefoonnummer te mailen, samen met een kopie van je review, naar webcare@essent.nl.

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Kater na kapot verwarmingspaneeltje bij Essent
J. te P. 1 maart 2017

Wij hebben enige tijd geleden een infrarood paneeltje bij Essent gekocht. Op zich waren wij hier tevreden mee totdat dit spontaan na 1 3/4 jaar barstte. De garantietermijn was inmiddels verlopen. Natuurlijk is het paneeltje enige tijd gebruikt en heeft het soms lang aangestaan, maar het lijkt ons toch niet dat het paneeltje (ongeacht hoe lang het aanstaat) door haar eigen warmte kan/mag barsten. Door de beveiliging is het ook niet meer te gebruiken. Wij zitten met een kater en hebben derhalve de mening en standpunt van Essent gevraagd.

Op de eerste mail via de orderbon heeft Essent niet gereageerd. Op vervolgens een klacht via "mijn essent" kregen wij direct een telefoontje van een zeer aardige meneer. Deze vertelde ons dat Essent het probleem begrijpt, dit probleem nog niet eerder had gehoord, dit probleem zich ook niet zou moeten voordoen en zich kon verplaatsen in de situatie dat we hierdoor met een kater blijven zitten. Het standpunt van Essent is echter dat ze niets hiermee doen omdat de garantie is afgelopen. Essent maakt wel een aantekening (?!) indien dit euvel vaker zou voorkomen.

Wij zijn van mening dat zo een paneeltje niet zomaar kan/mag barsten. Volgens ons kan Essent zich uiteraard houden aan de garantietermijn maar dit is zo een rare storing dat:

A) gezien het begrip van de situatie door Essent en de conclusie van Essent dat dit zich niet kan/mag voordoen uit coulance het paneeltje gewisseld kon worden of ..

B) Essent een telefoontje naar de leverancier van het paneeltje kon doen. Immers, misschien kan/wil deze iets leren van dit probleem of ging deze sowieso gezien de situatie van/met zijn product tot actie over.

Geen van beide. Essent kiest de weg van de minste weerstand en zegt daarmee "veel plezier ermee". Wij vinden dit voor dit afwijkende geval een zeer slechte service.

Reactie van Essent - 2 maart 2017

Beste,

Ik begrijp dat het ontzettend vervelend is.

Echter kunnen wij dit niet aan u vergoeden omdat het buiten de garantieperiode valt.

Met vriendelijke groet,

Angelique

Essent Klantenservice

Webcare

Reactie van J. te P. - 9 maart 2017
probleem is opgelost

Wij waren het (opnieuw) niet eens met het antwoord van Essent. Wederom aangegeven dat niet zozeer de garantie het probleem was maar dat de kortzichtige standaard reactie cq de afhoudende houding van Essent het probleem was. Dit is niet wat je van zo een bedrijf mag verwachten bij zo een afwijkende niet-standaard storing. Essent gooide met haar antwoord meteen alle deuren dicht, koos de weg van de minste weerstand en zei daarmee "veel plezier met uw probleem". N.a.v. onze reactie op het standaard antwoord van Essent heeft Essent de klacht opnieuw opgepakt en op de 2e lijn-support beoordeeld. Gezien de afwijkende standaard garantieperiode op het product (normaal 2 jr. nu 1 jr.) en de afwijkende aard van de storing heeft Essent alsnog beoordeeld dat het antwoord door de 1e lijn-support bij herhaling inderdaad wat kort door de bocht was en heeft hiervoor excuses aangeboden. Voor wat de schade betreft hebben wij beiden water bij de wijn gedaan. Het probleem is derhalve uiteindelijk na veel mailtjes en telefoontjes eindelijk alsnog naar behoren opgepakt en opgelost. De 1e lijn-support treft overigens volgens ons in deze geen enkele blaam, zij volgen gewoon de regeltjes die door het management zijn opgesteld om per saldo zoveel mogelijk bij te dragen aan de winst. Misschien zijn de regels m.b.t. ons probleem iets te strak of niet toereikend? Bij deze derhalve excuses aanvaard. Was deze tijdverslindende rompslomp allemaal nodig: zeker niet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
geen aanrader
Nicole van der Heijden uit Eindhoven, 23 februari 2017

Ik voel me door Essent echt opgelicht. Bij de mediamarkt werd ons vertelt dat de tarieven bij Essent gelijk lagen aan die van greenchoice waar we al jaren bij zaten. Dus het was voor ons alleen maar een winsituatie. nog steeds groene stroom, dezelfde tarieven en een mediamarkt bon. We betalen hetzelfde maandbedrag als voorheen en nu we de jaarafrekening krijgen, krijgen we bij Essent 350 euro minder terug, dus de mediamarkt bon hebben we zelf betaald en we hebben eigenlijk bij moeten leggen. Door informatie geven om klanten binnen te halen is gewoon ***. Als die 3jaar voorbij zijn, zijn wij weg en ik zal niemand aanraden naar jullie toe te gaan. Niet alleen omdat jullie duurder zijn, maar vooral om deze actie, dit kan gewoon niet!

Reactie van Essent - 24 februari 2017

Beste Nicole,

Het is jammer om te horen dat je er zo over denkt en dat je het zo ervaart.

Helaas heb ik geen gegevens kunnen achterhalen om te kijken waar dit precies door komt, dit kan namelijk meerdere oorzaken hebben.

Is het verbruik wel gelijk als het jaarverbruik dat je bij Greenchoice had?

Om dit verder voor je uit te zoeken, ontvang ik graag je postcode en huisnummer, plus een kopie van dit bericht (plus mijn reactie) naar webcare@essent.nl.

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Voordelig
E J K. uit Heerenveen, 23 februari 2017

Essent komt op mij over als een betrouwbaar bedrijf. De prijs is goed. Overstappen jaarlijks loont natuurlijk altijd

Reactie van Essent - 24 februari 2017

Beste E J K.,

Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over Essent :-)

Met vriendelijke groet,

Ron

Essent

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Voor een jaarcontract een betrouwbare leverancier
L. J. K. uit Bedum, 19 februari 2017

Als je elk jaar overstapt profiteer je van de welkomsbonus, deze wordt je het tweede jaar in rekening gebracht als je het contract verlengd met nog een jaar, zorg dat je elk jaar een bonus pakt.

Essent heeft een goede portal waarop je verbruik is te volgen, zorg wel dat je een copy maakt want als je geen klant meer bent kan je hier niet meer bij.

Het zou netjes zijn als ze een copy van verbruik en teruglevering bij de jaarafrekening zouden doen.

Prima jaar gehad, overstappen ging zonderproblemen, ik zit nu bij Nuon weer €250,- goedkoper dan het tweede jaar bij Essent blijven.

Reactie van Essent - 20 februari 2017

Beste,

Bedankt voor je review. Fijn ook dat je ons deze feedback geeft. Ik ga dit doorgeven aan de verantwoordelijke afdeling.

Hopelijk hebben we de volgende keer weer een mooie aanbieding voor je en zien we je graag weer terug.

Met vriendelijke groet,

Angelique

Essent Klantenservice

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Degelijk
P.A.M. Hopman uit Bergen (NH), 18 februari 2017

Essent is een solide leverancier van Gas en Stroom.

Het is wel moeilijk om het juiste voordeligste contract te verkrijgen.

Ze willen je steeds een langlopend contract verkopen.

Maar uiteindelijk komt alles jouw kant op en heb je geen enkel probleem.

Goede leverancier, kan ik je aanraden.

Reactie van Essent - 20 februari 2017

Beste,

Dank je wel voor deze mooie review. Dat doet ons goed.

Met vriendelijke groet,

Angelique

Essent Klantenservice

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima
p.a. den O. uit Capelle aan den IJssel, 16 februari 2017

Alles zonder problemen en heel duidelijk.

Reactie van Essent - 16 februari 2017

Beste klant,

Bedankt voor je positieve review. Mochten we je ergens mee kunnen helpen of is er iets onduidelijk neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Denis

Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Essent Mediamarkt actie
Dirk 9 februari 2017

Momenteel flexibel contract voor stroom bij Essent en flexibel contract voor gas bij een andere leverancier. We wilden alles onderbrengen bij 1 leverancier. Komen wij van de week bij Mediamarkt werden we aangesproken door een Essent consulent over we wilden overstappen naar 3 jaar vast gas & stroom, met als cadeau 175 euro shop tegoed Media Markt. Dat wilden we wel, bleek dat we maar de helft konden krijgen omdat we al lid waren voor 1 product. Zeer jammer we hebben een flexibel contract en willen ons vast leggen voor 3 jaar en daarnaast zijn we al tig jaren klant bij Essent. Zeer jammer dit, maar denken er nu over om over te stappen naar andere leverancier met beide produkten.

Reactie van Essent - 10 februari 2017

Beste Dirk,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review over ons te schrijven. Het is erg fijn om te lezen dat u wilde verlengen voor een periode van drie jaar. Ik kan me heel goed voorstellen dat het niet fijn is als achteraf blijkt dat u maar de helft kon krijgen van wat we u hebben aangeboden. Ik bied u namens Essent mijn excuses aan voor deze verwarring. Ik wil u vriendelijk verzoeken om ons een e-mail te sturen op webcare@essent.nl met de volgende gegevens:

- Een kopie van uw review

- De datum waarop u bij de Media Markt bent geweest

- De betreffende vestiging

- Uw postcode en huisnummer

- Uw telefoonnummer

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te kijken welke passende oplossing wij hiervoor hebben.

Met vriendelijke groet,

Dave

Essent Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?