Reviews Essent

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

47 reviews

5 sterren
(3)
4 sterren
(1)
3 sterren
(1)
2 sterren
(2)
1 ster
(40)

22 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(1)
niet opgelost
(2)
in behandeling
(0)
onbekend
(19)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Mijn review van Essent
Wendy 18 mei 2006

Heel heel errug tries allemaal. Ben nu vanaf februari bezig met mijn problemen met essent en als het ene opgelost is. Krijg je het volgende probleem, Brieven ontvangen van essent met excuses dat ik de service niet heb gekregen die ik had mogen ontvangen en dan in dezelfe brief nog drie grove fouten maken !!!! Vooral de callcenter damens/heren zijn heel erg behulpzaam. !!! ongeloofelijk wat een bedrijf !!! jammer dat de beoordeling begint bij 1 en niet bij -10!!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
Yvonne 8 mei 2006

Sinds wij vorig jaar zijn overgestapt naar een andere energieleverancier en dus alleen kosten voor transport, netwerk e.d. aan Essent moeten betalen, is het overzicht totaal zoek. We ontvangen een stuk of drie acceptgiro's per maand (al valt ons op dat waarschijnlijk niet alle acceptgiro's aankomen, of niet worden verzonden), maar waarvoor er betaalt wordt, is niet altijd duidelijk. Vervolgens krijg je allerlei aanmaningen, met kosten op kosten op kosten en als je dan schriftelijk vraagt naar een verklaring voor wat het allemaal is, krijg je niet eens een antwoord. Het is zelfs zo dat we deze week (uiteindelijk) via een door Essent ingeschakeld deurwaardersbedrijf een overzicht krijgen van zg. openstaande bedragen met de daarbij horende factuurnummers en van Essent rechtstreeks ook nog een aanmaningsbrief over weten wij veel, want bij dezelfde factuurnummers vermeld in de brief van Essent en de brief van het deurwaarderskantoor staan verschillende bedragen aangegeven. Snap het maar eens. Het komt er op neer, dat je kans loopt dat je foutieve bedragen betaalt en dezelfde factuur toch open blijft staan.

Kortom: het is volstrekt onmogelijk om een goed inzicht te krijgen in wat je waarvoor betaalt en dan laten ze je ook nog vlot een bedrag van rond de 70 euro aanmaningskosten betalen voor een bedrag van iets meer dan 6 euro.

Ook op onze recente jaarafrekeningen zetten ze op voorhand 2 x een bedrag van 100 euro voor aanmaningskosten. Dus je ontvangt voor een eerste rekening al meteen extra kosten. We hebben voor hetgeen ik hier beschrijf de schriftelijke bewijzen!

Juridisch klopt dit natuurlijk van geen kanten en we zijn nu toch van plan dit tot op de bodem te laten uitzoeken, want we hebben onderhand het gevoel veel en veel meer te betalen dan gerechtvaardigd is.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
Jolanda Hoekstra 4 mei 2006

Zeer slecht bedrijf Essent. Kreeg ineens rekening van een adres waar ik nog nooit heb gewoond en werd gedwongen die rek. te betalen anders zou ik de oincassokosten krijgeen. Ook kreeg ik in maart 2006 een rek. van een voorschot van nov. 2003 van een adres waar ik sinds jni 2003 niet meer woon.

Alle communicatie ten spijt zeer slecht behandeld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
- 7 april 2006

Ik ben in mijn huidige woning komen wonen en werd als alleenstaande meteen ingeschaald op een gezin met 3 kinderen...... Altijd bij essent klant geweest en mijn verleden toont wel aan dat ik echt geen groot verbruiker ben..Vorig jaar het hele jaar voorschotten betaald die veel te hoog waren...Bel je er achter aan dan mag je blij zijn als iemand je fatsoenlij te woord staan... die mensen van het call senter zijn niet echt de slimste mensen naar mijn idee... een probleem oplossen is al te moeilijk... Noiit meer Essent voor mij!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
Gerard 15 februari 2006

Prima geholpen door de mensen aan de klantenbalie, die een fout van Oxxio moesten herstellen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
C. de Jonge 14 februari 2006

Foutieve jaarrekening

Foutieve correcte

Geen enkele reactie van klantenservice

Pas bij tussenkomst Stichting Geschillen commissie wordt er enige actie ondernomen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
Hans Renses 13 februari 2006

Niet zo raar he!! bos van leeuwen!!, dit krijg je niet terug, dit krijg je gecrediteert op je volgende factuur, en deze is pas in maart, de eerste weer. Februarie betaal je alleen einde jaar afschrift. Ze sturen 11 rekeningen, en de 12é is einde jaar afschrift, + met daarin je nieuwe voorschot. FF goed lezen en je hoefd niet negatief te schrijven. Ik ben erg blij met essent, niet de goedkoopste, maar wel de betroubaarste.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
Kooistra 3 februari 2006

Ik vind Essent een goede energieleverancier! heb er nooit problemen mee en ze handelen de zaken goed af!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
Mark 1 februari 2006

Heb geen slechte ervaringen ondervonden bij Essent, alleen de prijs is iets te hoog.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
bos van leeuwen 9 januari 2006

Wij kregen 15 november 2005 onze jaarafrekening.

We krijgen 265,56 RETOUR. Nu 6 januari 2006 heb ik mijn geld nog steeds NIET ontvangen. Heb al 4 keer gebeld, eerste keer hadden ze geen bankrekeningnr. erg knap gezien het feit dat er maandelijks word afgeschreven, tweede keer was het geld onderweg, derde keer hadden ze het verkeerd geboekt???? Vierde en laatste keer dat ik belde kon ik het geld EIND januari verwachten.

Ben dus nu GEEN KLANT MEER bij essent!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
P.Spijker 24 december 2005

Waardeloos die Essent. Eerst vergeten ze over 2 jaar een eindafrekeing te sturen om vervolgens niet de fout toe te gaan geven. Na een half jaar bezig te zijn geweest met hun nog steeds geen oplossing. Uiteindelijk een betalingstermijn met hun afgesloten. Vervolgens heb ik daar nu weer problemen mee omdat ze beweren dat ik een paar maand niet heb betaald terwijl blijkt uit bankafschriften dat dit wel is gebeurd. Tevens wordt ik door deze schijtfirma afgesloten op 04-01-2006 of ik moet het volledige bedrag nog een keer betalen excl een boete wegens betalingachterstand, terwijl ik toch al 6 termijnen a € 600 heb betaald. Hulp hoef je van hen niet te verwachtten met de conclusie dat ik zonder gas en electriciteit zit vanaf januari 2006. Kortom waardeloos en ze zijn zeker nog lang niet van mij af. Ik zal blijven vechten todat ik gelijk krijg. Eigenlijk zouden we dit met ons allen moeten doen zodat we Essent eindelijk eens een halt konden toeroepen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
Ingrid 12 november 2005

2jaar (!!!) hebben ze er bij essent over gedaan om onze verhuizing in orde te krijgen. Waren eerst al weggegaan bij essent internet, omdat ze ons niet de snelheid konden leveren waar we voor betaalden.

Dat mag dus zomaar....

Nu 2 jaar na onze verhuizing, is dan een betalingsregeling getroffen voor de voorgaande 2 jaar, maar zelfs daar geen overzicht van. Raakte compleet de moraal van het verhaal kwijt met als gevold dat we over 3 weken worden afgesloten, tenzij wij het volledige bedrag incl borg alsnog betalen. CHAPEAU ESSENT !!!!! Wat een bagger-organistaie, en dat mag zomaar blijven bestaan..... Hopelijk worden we met uitleg ergens anders geaccepteerd, anders worden we genoodzaakt om met kerst maar te gaan bbq-en. GOEDZO ESSENT , GA ZO DOOR

(btw al die administratiekosten kunnen ze op hun buik schrijven, 20 euro das verdorie 45 piek administratieve kosten zeg....ze denken echt dat ze de grootste zijn en blijven, nou ik hoop dat zij volgend jaar met de kerst in de kou zitten , dat er veel mensen zullen zijn die dit willen voorkomen door nu nog over te stappen naar een ander) Wees gewaarschuwd !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
Minnis 4 november 2005

Tsja verhuist....

Wel doorgegeven, niet verwerkt. Wel bevestiging toch bij essent niets bekend, dit tot circa 10 maal. Vervolgens worden wij door essent gebelt over een voorgesteld maandbedrag, gaan akkoord en alles zou goed komen, 2 weken later wederom telefoon, exact hetzelfde (huh? ja...) Toch maar even controleren en bellen zelf, wederom niets bekend. Tussendoor electrameter defect, gebeld met storingsdienst, meter vervangen, zelfs naam op werkbon. Na 10x gebeld te hebben en 5x gebeld te zijn eindelijk schriftelijk bericht: welkom nieuwe klant (na 2 jaar). Eindelijk lijkt het dan goed te gaan? mis: 3 dagen later een automatische incasso van 1000 euro. Toch maar even stoneren. Essent gebeld: en wat? niets bekend. Na 2 maanden een herinnering voor de 1000 euro. Inmiddels wel een maandtarief gestart voor 350!! euro. Beide is niets aan te doen. Helaas te laat: 2 dagen later: geen kabeltv meer en internet pleite (welke keurig betaald werd al 2 jaar lang). Uit nood maar het volledige bedrag betaald en de aansluiting wordt binnen 1 tot 6 dagen in orde gemaakt. Inmiddels zitten we in week 3 (is volgens mij meer dan 6 dagen) maar bij essent kunnen ze niets doen, komt zsm in orde. Ik heb nu wel over op adsl en naar een andere leverancier maar ben benieuwd wat er nog meer op ons pad komt. Lang leve het klote essent, de grootste en duurste puinhoop van nederland.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
H.Visser 30 oktober 2005

Heb de grootste problemen met Essent, door fouten bij hun( slechte software voor de administratie).krijg ik zelfs de deurwader aan de deur.En dat terwijl ik gewoon automaties overmaak.Faxen sturen met overzichten hebben geen zin er wordt niet gereageert.Dreigementen over afsluiting bijna maandelijks, ben zelfs nu afgesloten van de kabel.Het hele probleem loopt nu al vanaf 2003.Zij storten geld op mijn rekening en ik heb een achterstand nu moet ik aanmanings kosten over aanmaningskosten over aanmaningskosten betalen.

Wordt er goed ziek van. En zie ook nog geen verandering in de zaak komen dus zal wel voor de rechter komen.Je kunt niet eens naar een kantoor waar je de dingen normaal kunt uitleggen, maar je moet bellen en na een lange wachttijd krijg je een calcenter aan de lijn. Die mensen doen hun werk maar weten het ook niet en komen met heel andere bedragen aan dan die in de brief van Essent vermeldt staan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
A. Knarren 27 oktober 2005

Essent is echt fout bezig, in allerlei opzichten, de facturatie: grote chaos, klantvriendelijkheid: ver te zoeken, prijzen: verre van goed, nog maar te zwijgen over de bereikbaarheid van ALLE afdelingen van Essent !!!! Wij zijn naarstg op zoek naar een andere energieleverancier !!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
arjan schrauwen 12 oktober 2005

ik ben al meer dan een jaar verhuisd en verwerking is nog steeds helemaal mis

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
van Veelen 7 september 2005

naar aanleiding van een klachtenbrief die ik heb opgestuurd en niet goed wordt afgehandeld. Terwijl in eerste instantie de toezeggingen zijn gedaan en later deze toezeggingen worden gewijzigd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
Andries. 21 augustus 2005

Essent, één doffe ellende. Zeker als je tijdelijk enigszins, buiten je eigen schuld om, in wat moeilijke tijd zit.

Ze hebben absoluut geen enkel gevoel in hun donder. In juni heb ik ze en brief gezonden met het verzoek om een tijdelijke betalingsregeling alasmede dat het overzicht wat ik van hen had ontvangen niet klopte. Hier staan twee termijnen voor de maand mei op. Deze brief werd in augustus al beantwoord met de mededeling doen we niet en binnen zeven betalen anders gaan we maatregelen treffen en er wordt met geen woord gerept over hun fout. Overigens had ik net een week daarvoor gebeld met een medewerkster en met haar een betalingsregeling afgesproken.

Ik ben inmiddels voor het grootste deel van de opgelopen achterstand weer ingelopen desondanks zeggen ze leverantie op. Toen ik hierover belde werd ik heel bout te woord gestaan en en kreeg ik de mededeling dat, als ik wilde blijven, eerst een waarborgsom van EUR. 900,00 moest overmaken.

Deze krijg ik dan weer na 3 jaar terug onder de voorwaarde dat ik me netjes aan de verplichtingen hou.

DUS: WEGWEZEN hier. Zo'n asociaal bedrijf wil je toch absoluut geen doen meer hebben.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
Sara 19 augustus 2005

Hallo. Net als velen met mij, is Essent een bron van ergernis in mijn leven! Woon nu bijna twee jaar op dit adres, heb nog nog nooi een gas/lichtnota gehad maar onlnags wel een eindrekening met 7 keer aanmaankosten voor gas/licht...Ben al bijna 2 jr bezig hun duidelijk te maken dat ik daar woon en op een nota wacht. Het laatste wat ik hoorde was, dat ze drie keer de formulieren naar me hadden toegestuurd en niets van mij hadden gehoord.Kabel afgesloten etc.. Wie heeft drie keer die formulieren ingevuld en opgestuurd? IK! Wie raakt ze steeds kwijt? ESSENT....Voor mn kabel zit ik helaas aan Essent vast, maar ik ga ogenblikkelijk op zoek naar een andere leverancier!Verder heb ik hier bijna overal 5 staan, omdat ik niet echt into alle regels en dingetjes van Essent ben...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
Jeroen 8 juli 2005

Een groot drama, dat essent.

Gaan de buren verhuizen sluiten ze bij mij de boel af i.p.v. de buren. Vervolgens krijg ik de faktuur van iemand anders bij mij in de straat.

Helpdesk beloofd van alles maar doet niks!

Ze hadden enkele honderden euro'seveel afgeschreven, dien ik 8 maanden te wachten voordat ik dat geld terugkrijg!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
P.Kempers 10 mei 2005

De jaarafrekening vind ik onoverzichtelijk en bij navraag bleken de mensen die me te woord stonden het ook niet precies te begrijpen.

Het klopte wel kwam ik na 1 dag puzzelen achter.

Ik ben verhuisd en had ca. 2 maand voor de verhuisdatum alle gegevens doorgegeven. Om zeker te zijn dat het goed ging heb ik het per e-mail, per post en telefonisch doorgegeven. keurig een meterstanden kaart voor en het nieuwe en het oude adres gekregen. Toch ging het fout, het eerste was dat men na de verhuizing een glossy tijdschriftje met een verhaal van een van de directeuren over hoe goed ze het deden, als mensen maar minimaal een maand van te voren hun verhuizing ddoorgaven dan waren er echt geen problemen. Helaas was het nog naar mijn oude adres gestuurd. Vervolgens stuurt men de einafrekening naar het oude adres. Voor het nieuwe adres is het nog angstig stil.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
Edward Pluim 27 april 2005

Slechte telefonische service

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
Szekely 2 april 2005

Dit bedrijf maakt mensen machteloos en gefrusteerd en je kunt er niets aan doen: Spookrekeningen, onnozele hoge voorschot bepalingen, ook ik bleek ineens geen leverancier meer te hebben, snappen er zelf ook niks van??????, beloftes beloftes beloftes maar uiteindelijk komen er toch weer vreemde nota's die helemaal nergens op slaan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
ivonne bennink 14 maart 2005

Mijn ervaring met Essent is een nachtmerrie, stuurt spookrekeningen, na een jaar nog steeds geen mutatie verhuizing. Onbeschoft aan de telefoon.

Betalingen verricht en maar beweren dat het niet zo is, terwijl je zelf het bewijs in handen heb. Dan maar afsluiten van kabel. Ze doen maar. De organisatie groeit te hard, daarom een chaos in administratie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
Meijer.r.j 22 februari 2005

Essent haalt oude betaalde en nieuwe niet betaalde rekeningen doorelkaar en geeft je vervolgens een boete van 20 euro, ik lijk wel donatuur van essent ,ik ga lekker overstappen dag goliat

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?