Reviews Essent

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

52 reviews

5 sterren
(2)
4 sterren
(1)
3 sterren
(0)
2 sterren
(2)
1 ster
(47)

23 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(1)
niet opgelost
(3)
in behandeling
(1)
onbekend
(18)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Mijn review van Essent
Eddie 18 januari 2007

Helpen en lezen is helaas niet echt het sterkste punt van Essent medewerkers. Na een jaar lang van het kastje naar de muur zijn gestuurd. Volledig foute en absurde reacties op mijn serieuze vraag, Dank je wel Essent medewerkers! Heb ik ervoor de kozen over te stappen en een klacht in te dienen bij de geschillencommisie om het onterecht teveel betaalde (fout was van Essent) alsnog retour te krijgen.

Waardeloos bedrijf. Waardeloze service. Nemen je geheel niet serieus en zijn onbereikbaar, lang wachten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
Herwig 17 januari 2007

Wij wonen in een bovenwoning en moeten sinds kort zelf de stroom en gas betalen. Wij doen de stroom via essent, daar kwamen we in de vergelijking uit rond de €500,00 per jaar. Nu krijgen we een acceptgiro met het maandvoorschot erop en vragen ze maarliefst €176,00 per maand, alleen voor stroom!!!!!! Na telefonisch contact konden ze alleen maar 10% minder doen, maar dan betalen we nog veels te veel. Nu hebben we een brief geschreven met daarin de mededeling dat €50,00 per maand voldoende moet zijn voor het verbruik van ons. Nu 1 maand later nog geen reactie, dus erg snel werken ze daar ook niet. Dus mensen, Pas op met Essent.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
steffan 17 januari 2007

Ik heb 8 jaar lang stroom gehad van Essent en dit is altijd goed gegaan. Ik heb groene stroom tegen het grijze tarief. UITSTEKEND. Een duidelijke factuur met alles er op, UITSTEKEND.

En ik heb stroom. HEERLIJK. De prijs kan altijd lager maar de service niet.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
Joep van Iersel 27 november 2006

Echt WAARDELOOS! we wachten nu al 1,5 maand op stroom in ons nieuwe clubhuis. Dit gaat nergens over!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
alfons 24 oktober 2006

Essent is het arroganste bedrijf dat er is nooit mee in zee gaan.

Ik ben pas in een woning komen wonen en heb gas en licht afgenomen van oxxio nu heeft echter essent mijn netwerk kosten op naam van de vorige bewoner gezet en verplicht mij nu om de schulden van de vorige bewoner te betalen en wil mij niet als nieuwe klant bij hun registreren en mij een eigen klantnummer geven zodat ik mijn netwerk kosten op mijn eigen naam kan betalen en dreigen me nu gewoon af te sluiten van gas en licht terwijl ik mijn gas en licht gewoon op tijd betaal aan oxxio.

Heb alle netwerkbeheerders gebeld in nederland en hun dit voorgelegd en alle zeggen ze dat het niet mag om een contract van iemand anders over te schrijven op een ander zijn naam essent beweerd echter dat dit wel mag en zegt dat de andere netwerkbeheerders niet weten waar ze het over hebben, zijn volgens essent allemaal dom.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
W van B 8 oktober 2006

Essent maakt nooit fouten. Hun dubbele administratie werkt alle bewijzen van het tegendeel weg en de klant is de klos. Ooit een restitutie van Essent gehad? En klopte het bedrag? Klantenservice snapt niets van de eigen administratie. Al eens geprobeerd een overzicht van de boekingen van uw betalingen te krijgen? Doen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
esther van strien 28 september 2006

T enige wat ik van essent wil zeggen....ze hebben mij gesloopt... ik kreeg als alleenstaande moeder met 3 kids een eind afrekening van 2000 euro terwijl ik al elke maand 280 euro neertelde...

Volgens de verbruiksgegevens gebruikte ik stroom nog meer als het hele blok samen...ze verdomde het om langs te komen en mn meter te checke..jah wilde ze wel maar ging me nog meer geld kosten.

Afgetapt werd er ook niet...dus conclusie mevrouw verbruikt erg veel...betalen dus...

Het heeft mij financieel helemaal naar de K geholpen

en niet alleen mij..ook mn kinderen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
ace 5 augustus 2006

Al jarenlang buiten mijn schuld om heeft essent problemen met het registeren van het verbruik en het faktureren. De eerste jaren werd ik veel te laag ingeschat, nu voor het gemak van Essent 40% te hoog. Men is vervolgens geheel overgeleverd aan de strakke bureaucratie van hun shared service centre. Ik ga er zo snel mogelijk weg; een nachtmerrie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
wouter 25 juli 2006

Na een wat moeizame start (ik zat midden in de liberalisering) heb ik geen klagen over Essent. Krijg keurig op tijd m'n rekeningen, die kloppen ook en zijn overzichtelijk. Essent geeft duidelijk en ruim vooraf informatie over de tarieven en (helaas meestal) verhogingen. Maar vergeet niet dat een groot deel van de verhogingen regelrecht naar de staat gaan! Telefonische bereikbaarheid is goed en het is ook nog eens een gratis nummer. Ik ben tevreden met Essent en blijf er voorlopig gewoon klant.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
I. de Poel 25 mei 2006

Jammer, tot dec. 05 tevreden klant geweest bij Essent. Totdat zij door hun eigen fout ons een nota sturen wegens een onterechte overstap naar Nuon, Nuon weet van niks en heeft ook geen contract met ons afgesloten.

Essent berekent ons nu energie vanaf nov. 2002 tm jan. 2006 á €547,..

Ok, we hebben niet in het donker gezeten deze periode en willen dit betalen maar omdat de rekening totaal onverwacht kwam willen wij dit betalen in voor ons betaalbare termijnen van 20 euro. Essent wil minimaal 50 euro per maand.

Waar haalt Essent de arrogantie vandaan om over onze portemonnee te beschikken, door hun eigen toedoen, zonder ons op de hoogte te stellen dat wij klant zijn geweest bij Nuon, moeten wij nu ineens

aan hun eisen voldoen.

Elk jaar netjes de meterstanden doorgegeven en elke nota die Essent ons stuurde keurig betaald en vervolgens van je in de ene na de andere ellende, zeker met 10 verschillende medewerkers contact gehad telefonisch en per mail, zogenaamd verhuist enz.enz. hoe komen we hier weer uit.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
Wendy 18 mei 2006

Heel heel errug tries allemaal. Ben nu vanaf februari bezig met mijn problemen met essent en als het ene opgelost is. Krijg je het volgende probleem, Brieven ontvangen van essent met excuses dat ik de service niet heb gekregen die ik had mogen ontvangen en dan in dezelfe brief nog drie grove fouten maken !!!! Vooral de callcenter damens/heren zijn heel erg behulpzaam. !!! ongeloofelijk wat een bedrijf !!! jammer dat de beoordeling begint bij 1 en niet bij -10!!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
Yvonne 8 mei 2006

Sinds wij vorig jaar zijn overgestapt naar een andere energieleverancier en dus alleen kosten voor transport, netwerk e.d. aan Essent moeten betalen, is het overzicht totaal zoek. We ontvangen een stuk of drie acceptgiro's per maand (al valt ons op dat waarschijnlijk niet alle acceptgiro's aankomen, of niet worden verzonden), maar waarvoor er betaalt wordt, is niet altijd duidelijk. Vervolgens krijg je allerlei aanmaningen, met kosten op kosten op kosten en als je dan schriftelijk vraagt naar een verklaring voor wat het allemaal is, krijg je niet eens een antwoord. Het is zelfs zo dat we deze week (uiteindelijk) via een door Essent ingeschakeld deurwaardersbedrijf een overzicht krijgen van zg. openstaande bedragen met de daarbij horende factuurnummers en van Essent rechtstreeks ook nog een aanmaningsbrief over weten wij veel, want bij dezelfde factuurnummers vermeld in de brief van Essent en de brief van het deurwaarderskantoor staan verschillende bedragen aangegeven. Snap het maar eens. Het komt er op neer, dat je kans loopt dat je foutieve bedragen betaalt en dezelfde factuur toch open blijft staan.

Kortom: het is volstrekt onmogelijk om een goed inzicht te krijgen in wat je waarvoor betaalt en dan laten ze je ook nog vlot een bedrag van rond de 70 euro aanmaningskosten betalen voor een bedrag van iets meer dan 6 euro.

Ook op onze recente jaarafrekeningen zetten ze op voorhand 2 x een bedrag van 100 euro voor aanmaningskosten. Dus je ontvangt voor een eerste rekening al meteen extra kosten. We hebben voor hetgeen ik hier beschrijf de schriftelijke bewijzen!

Juridisch klopt dit natuurlijk van geen kanten en we zijn nu toch van plan dit tot op de bodem te laten uitzoeken, want we hebben onderhand het gevoel veel en veel meer te betalen dan gerechtvaardigd is.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
Jolanda Hoekstra 4 mei 2006

Zeer slecht bedrijf Essent. Kreeg ineens rekening van een adres waar ik nog nooit heb gewoond en werd gedwongen die rek. te betalen anders zou ik de oincassokosten krijgeen. Ook kreeg ik in maart 2006 een rek. van een voorschot van nov. 2003 van een adres waar ik sinds jni 2003 niet meer woon.

Alle communicatie ten spijt zeer slecht behandeld.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
- 7 april 2006

Ik ben in mijn huidige woning komen wonen en werd als alleenstaande meteen ingeschaald op een gezin met 3 kinderen...... Altijd bij essent klant geweest en mijn verleden toont wel aan dat ik echt geen groot verbruiker ben..Vorig jaar het hele jaar voorschotten betaald die veel te hoog waren...Bel je er achter aan dan mag je blij zijn als iemand je fatsoenlij te woord staan... die mensen van het call senter zijn niet echt de slimste mensen naar mijn idee... een probleem oplossen is al te moeilijk... Noiit meer Essent voor mij!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
Gerard 15 februari 2006

Prima geholpen door de mensen aan de klantenbalie, die een fout van Oxxio moesten herstellen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
C. de Jonge 14 februari 2006

Foutieve jaarrekening

Foutieve correcte

Geen enkele reactie van klantenservice

Pas bij tussenkomst Stichting Geschillen commissie wordt er enige actie ondernomen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
Hans Renses 13 februari 2006

Niet zo raar he!! bos van leeuwen!!, dit krijg je niet terug, dit krijg je gecrediteert op je volgende factuur, en deze is pas in maart, de eerste weer. Februarie betaal je alleen einde jaar afschrift. Ze sturen 11 rekeningen, en de 12é is einde jaar afschrift, + met daarin je nieuwe voorschot. FF goed lezen en je hoefd niet negatief te schrijven. Ik ben erg blij met essent, niet de goedkoopste, maar wel de betroubaarste.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
Kooistra 3 februari 2006

Ik vind Essent een goede energieleverancier! heb er nooit problemen mee en ze handelen de zaken goed af!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
Mark 1 februari 2006

Heb geen slechte ervaringen ondervonden bij Essent, alleen de prijs is iets te hoog.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van Essent
bos van leeuwen 9 januari 2006

Wij kregen 15 november 2005 onze jaarafrekening.

We krijgen 265,56 RETOUR. Nu 6 januari 2006 heb ik mijn geld nog steeds NIET ontvangen. Heb al 4 keer gebeld, eerste keer hadden ze geen bankrekeningnr. erg knap gezien het feit dat er maandelijks word afgeschreven, tweede keer was het geld onderweg, derde keer hadden ze het verkeerd geboekt???? Vierde en laatste keer dat ik belde kon ik het geld EIND januari verwachten.

Ben dus nu GEEN KLANT MEER bij essent!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
P.Spijker 24 december 2005

Waardeloos die Essent. Eerst vergeten ze over 2 jaar een eindafrekeing te sturen om vervolgens niet de fout toe te gaan geven. Na een half jaar bezig te zijn geweest met hun nog steeds geen oplossing. Uiteindelijk een betalingstermijn met hun afgesloten. Vervolgens heb ik daar nu weer problemen mee omdat ze beweren dat ik een paar maand niet heb betaald terwijl blijkt uit bankafschriften dat dit wel is gebeurd. Tevens wordt ik door deze schijtfirma afgesloten op 04-01-2006 of ik moet het volledige bedrag nog een keer betalen excl een boete wegens betalingachterstand, terwijl ik toch al 6 termijnen a € 600 heb betaald. Hulp hoef je van hen niet te verwachtten met de conclusie dat ik zonder gas en electriciteit zit vanaf januari 2006. Kortom waardeloos en ze zijn zeker nog lang niet van mij af. Ik zal blijven vechten todat ik gelijk krijg. Eigenlijk zouden we dit met ons allen moeten doen zodat we Essent eindelijk eens een halt konden toeroepen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
Ingrid 12 november 2005

2jaar (!!!) hebben ze er bij essent over gedaan om onze verhuizing in orde te krijgen. Waren eerst al weggegaan bij essent internet, omdat ze ons niet de snelheid konden leveren waar we voor betaalden.

Dat mag dus zomaar....

Nu 2 jaar na onze verhuizing, is dan een betalingsregeling getroffen voor de voorgaande 2 jaar, maar zelfs daar geen overzicht van. Raakte compleet de moraal van het verhaal kwijt met als gevold dat we over 3 weken worden afgesloten, tenzij wij het volledige bedrag incl borg alsnog betalen. CHAPEAU ESSENT !!!!! Wat een bagger-organistaie, en dat mag zomaar blijven bestaan..... Hopelijk worden we met uitleg ergens anders geaccepteerd, anders worden we genoodzaakt om met kerst maar te gaan bbq-en. GOEDZO ESSENT , GA ZO DOOR

(btw al die administratiekosten kunnen ze op hun buik schrijven, 20 euro das verdorie 45 piek administratieve kosten zeg....ze denken echt dat ze de grootste zijn en blijven, nou ik hoop dat zij volgend jaar met de kerst in de kou zitten , dat er veel mensen zullen zijn die dit willen voorkomen door nu nog over te stappen naar een ander) Wees gewaarschuwd !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
Minnis 4 november 2005

Tsja verhuist....

Wel doorgegeven, niet verwerkt. Wel bevestiging toch bij essent niets bekend, dit tot circa 10 maal. Vervolgens worden wij door essent gebelt over een voorgesteld maandbedrag, gaan akkoord en alles zou goed komen, 2 weken later wederom telefoon, exact hetzelfde (huh? ja...) Toch maar even controleren en bellen zelf, wederom niets bekend. Tussendoor electrameter defect, gebeld met storingsdienst, meter vervangen, zelfs naam op werkbon. Na 10x gebeld te hebben en 5x gebeld te zijn eindelijk schriftelijk bericht: welkom nieuwe klant (na 2 jaar). Eindelijk lijkt het dan goed te gaan? mis: 3 dagen later een automatische incasso van 1000 euro. Toch maar even stoneren. Essent gebeld: en wat? niets bekend. Na 2 maanden een herinnering voor de 1000 euro. Inmiddels wel een maandtarief gestart voor 350!! euro. Beide is niets aan te doen. Helaas te laat: 2 dagen later: geen kabeltv meer en internet pleite (welke keurig betaald werd al 2 jaar lang). Uit nood maar het volledige bedrag betaald en de aansluiting wordt binnen 1 tot 6 dagen in orde gemaakt. Inmiddels zitten we in week 3 (is volgens mij meer dan 6 dagen) maar bij essent kunnen ze niets doen, komt zsm in orde. Ik heb nu wel over op adsl en naar een andere leverancier maar ben benieuwd wat er nog meer op ons pad komt. Lang leve het klote essent, de grootste en duurste puinhoop van nederland.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
H.Visser 30 oktober 2005

Heb de grootste problemen met Essent, door fouten bij hun( slechte software voor de administratie).krijg ik zelfs de deurwader aan de deur.En dat terwijl ik gewoon automaties overmaak.Faxen sturen met overzichten hebben geen zin er wordt niet gereageert.Dreigementen over afsluiting bijna maandelijks, ben zelfs nu afgesloten van de kabel.Het hele probleem loopt nu al vanaf 2003.Zij storten geld op mijn rekening en ik heb een achterstand nu moet ik aanmanings kosten over aanmaningskosten over aanmaningskosten betalen.

Wordt er goed ziek van. En zie ook nog geen verandering in de zaak komen dus zal wel voor de rechter komen.Je kunt niet eens naar een kantoor waar je de dingen normaal kunt uitleggen, maar je moet bellen en na een lange wachttijd krijg je een calcenter aan de lijn. Die mensen doen hun werk maar weten het ook niet en komen met heel andere bedragen aan dan die in de brief van Essent vermeldt staan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van Essent
A. Knarren 27 oktober 2005

Essent is echt fout bezig, in allerlei opzichten, de facturatie: grote chaos, klantvriendelijkheid: ver te zoeken, prijzen: verre van goed, nog maar te zwijgen over de bereikbaarheid van ALLE afdelingen van Essent !!!! Wij zijn naarstg op zoek naar een andere energieleverancier !!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?