Reageer op de ervaring van Rekked over Budget Energie

Ik heb mij IN de Mediamarkt geregistreerd bij Budget Energie (zonder enige vorm van identificatie), op 7 september 2019, daarop zou ik een email krijgen met daarin mijn Mediamarkt kortingsbon van 175 euro.

Er is nooit een email gekomen, niet in mijn SPAM box, gewoon NIET.

Ik heb daar meerdere keren contact over opgezocht via email maar tot op heden is geen enkele mail beantwoord.

Ik heb Mediamarkt hier over gevraagd maar die voelen zich niet verantwoordelijk voor de kortingen van Budget Energie.

Uiteindelijk heb ik op 19 september 2019, mijn 14 dagen bedenktijd gebruikt om niet over te stappen op Budget Energie en daarna begon de ellende.

Op 26 september 2019 kreeg ik een email dat mijn kortingsbon vervalt en of ik het resterende bedrag even wil terug betalen, met een bedrag van 148,99 euro.

Ik heb daarop de klantenservice van Budget Energie gebeld, de situatie uitgelegd en ik zou later antwoord krijgen. Dat is NIET gebeurd! Ik heb toen zelf begin oktober gebeld na dat ik weer een aanmaning kreeg. Mijn betaling is toen op dispuut gezet totdat ik antwoord zou krijgen van Budget Energie maar u raadt het al, ik heb geen antwoord gekregen.

Tot vandaag, ik kreeg weer een nieuwe aanmaning, en nu staat het bedrag op 163,99 euro. Ik heb wederom gebeld en kreeg te horen dat het dispuut van de betaling af was. Waarom dat was begreep men niet maar Budget Energie zou dit uitzoeken en vervolgens werd er weer een nieuw dispuut op de betaling gezet en kreeg ik te horen dat ik weer gebeld wordt zodra er meer bekend is.

Waarom is het zo'n chaos binnen uw bedrijf?

Waarom worden er dingen beloofd die niet worden waargemaakt?

Ik wil graag, VANDAAG nog, een oplossing. Vanuit mijn ogen is dat die rekening verdwijnt, jullie zijn nu al meer dan een maand hiermee bezig, er zou allang een oplossing moeten zijn gevonden, ik ben hier gewoon klaar mee.

Ik ben telefonisch bereikbaar en zou graag dus vandaag willen worden teruggebeld met een oplossing.

Kies een verificatiewijze.
Maak uw review meer betrouwbaar en verifieer met Google of Facebook. Dit geeft anderen zekerheid dat uw review authentiek is.
Uw email blijft verborgen voor anderen.