Reageer op de ervaring van Marcel over Nuon

Bij ons in het centrum van zaandam was van de zomer een leger nuon-studenten. Nog nat achter de oren en blikken in de ogen van een naaktslak zonder levenservaring probeerde zij de portemonnee’s te vangen van ieder die op hun wensenlijst stond vermeld.

Relaxed zittend in mijn voortuin komt de beste man naar ons toe. Start zijn sales-pitch. Een pitch zoals elke telemarketier/ straatwerker deze voorgeschoteld krijgt door een firma “die nuon in de hand neemt” die meerderjarige kinderen in dienst nemen om vervolgens koud met kwantiteit een schot hagel in de telefoonlijnen schiet en de riolering van een stad vol gooien met de geld-hongerigen studenten/ van school geschopte straatschoffie’s.

Alleen dat is al vermakelijk.

Toen ik de beste jongeman aangaf off grid te wonen zag je dat dit aankwam alsof je een hotdog worstje van 9 hoog in een lege emmer gooide.

Of ik toch niet wilde overwegen nuon te nemen als leverancier. Bij de vraag of hij wist wat off grid is bleef het enige tijd stil. Na het te hebben uitgelegd ging hij er vandoor. Ook heb ik geen nuon-slaven meer in de straat gezien sindsdien. Wat ik jammer vind want ik hou wel van verstandsverarming in de ogen te kijken. Puur omdat het een vrijwillige keuze is van de slaafs opgestelde die dit werk aannemen. Energie jehova met als drive een voor de bek gehouwen vette wordt bij on target scoren.

Ik vindt het puur vermaak hoe mensen in staat zijn minuten van hun leven te verkopen aan bedrijven die te werk gaan alsof we nog in 1946 leven en provisie nodig hebben als drukmiddel.

Woon ik off grid?

Nee natuurlijk niet............

😂😂😂👍🏼👍👍🏾👍🏿

Succes nuon en marketing slaven

Kies een verificatiewijze.
Maak uw review meer betrouwbaar en verifieer met Google of Facebook. Dit geeft anderen zekerheid dat uw review authentiek is.
Uw email blijft verborgen voor anderen.