Reageer op de ervaring van Glenn over Budget Energie

In de Mediamarkt kreeg ik een voorstel om in te gaan op de aanbieding van Budget Energie

ik heb de vertegenwoordiger van Budget Energie nadrukkelijk gevraagd of ze de boete die ik van Eneco zou krijgen aan mij zouden vergoeden, hij zei ja alle boetes worden vergoed.

Het lokkertje die ze gebruiken is een cadeaukaart van €175 verplichte aankopen bij Media Markt

Dat was voor mij duidelijk toen ben ik akkoord gegaan, nadat ik de eind nota naar Budget Energie had opgestuurd kreeg ik €100 vergoed wegens contractbreuk. €50 voor Gas + €50 voor stroom.

Maar op de volgende regels stond hetzelfde wegens contractbreuk per product was dat€125.01 dus komen we op een totaal van €250 voor gas en stroom.

De vertegenwoordiger in Mediamarkt heeft niet gezegd dat maar een deel vergoed zou worden.

dat neem ik budget Energie kwalijk nu wil ik mijn geld terug die ik aan Eneco kwijt ben, en dat zijn 250 euro's die heb ik hard nodig. ik begrijp dat de eigenaar of eigenaren miljonair willen worden of al zijn, maar dan moeten ze het op een andere manier doen.

Indien men met allerlei smoesjes aankomt zetten om mij niet te geven wat mij toekomt dan overweeg ik naar de rechter te stappen

Klant: 5007020

Kies een verificatiewijze.
Maak uw review meer betrouwbaar en verifieer met Google of Facebook. Dit geeft anderen zekerheid dat uw review authentiek is.
Uw email blijft verborgen voor anderen.