Reageer op de ervaring van Mevrouw P. Fraenk-Groise over Oxxio

Oxxio heeft een termijnbedrag aangegeven van 161eur per maand. Naar aanleiding wat wij verbruiken heeft mijn partner telefonisch contact opgenomen voor het wijzigen van het termijn bedrag naar 100eur per maand met ingang van 16 april 2019. Vervolgens ontvingen wij een nota van 161eur. Via de chat heb ik laten weten dat het niet klopt. De medewerker gaf aan dat nota op 24 april was opgemaakt en niet aangepast kon worden.

Ik was niet eens met de beslissing en heb ook de schriftelijke bevestigingen en bewijzen naar Oxxio toegestuurd.

Daarna ontving ik een mail dat ik zelf de keuze had gemaakt om het te verlagen en niet aangepast kan worden op een onbeschofte toon.

Ik hield voet bij stuk dat wij niet verantwoordelijk waren voor een niet tijdig doorvoeren van de wijziging in hun systeem.

Na het versturen van deze reactie via de mail, kreeg ik geen reactie Oxxio en ik was nog steeds in afwachting.

Vervolgens zijn er incassokosten berekend van 40 EUR, terwijl mijn bezwaar nog niet was afgehandeld wat ik naar mijn mening niet redelijk was. En heb ook schriftelijk bezwaar gemaakt over de onterechte incassokosten...weer geen reactie.

Daarna ontvingen wij diverse mails dat het teruggedraaid zal worden maar de incassokosten zijn terecht(nu wel, hoe dan?).

Het afgesproken is bedrag was direct voldaan aan Oxxio en vermeld dat wij niet eens zijn met de incassokosten. Weer geen reactie.

Een week erna ontvingen wij een sms dat er een betaling openstaat van 101 EUR (61 EUR + 40 incasso), terwijl een toezegging is gedaan...

Ik heb gechat met Oxxio en nogmaals het verhaal verteld. In de chat heb ik diverse vragen gesteld, waarop de medewerker aangaf...ik heb geen antwoord voor je ( ik ken de medewerker niet dus waarom 'je') en we gaan de incassokosten niet terugboeken.

Ik laat het niet hierbij zitten en ik zal andere stappen ondernemen zodat mijn bezwaar serieus wordt genomen.

Kies een verificatiewijze.
Maak uw review meer betrouwbaar en verifieer met Google of Facebook. Dit geeft anderen zekerheid dat uw review authentiek is.
Uw email blijft verborgen voor anderen.