Reageer op de ervaring van Erwin Steenbergen over Budget Energie

Bereikbaarheid is bar slecht. 20 minuten en langer in de wacht staan is zo als ik meerdere keren zelf heb mogen ervaren structureel. De snelste responstijd was 8 minuten in de wacht. De adviseurs zijn niet ter zake kundig. Wanneer je iets afwijkt van het standaard huisje boompje beestje dan is de kans groot dat Budget hier nie mee kan omgaan. Bovendien komt Budget Energie zijn afspraken niet na. Wanneer je hen hierop aanspreekt en er dan maar vanuit gaat dat het hier een incident betreft en geen opzet in het spel is dan wordt er uiteindelijk in alle toonaarden ontkent dat er fouten zijn gemaakt. En hoewel niet met zoveel woorden gezegd, komt de reactie van Budget Energie er eigenlijk op neer dat ik niet moet zeuren en mij gewoon neer moet leggen bij de situatie zoals het gelopen is. Zelf een excuus kan er in zo'n geval niet vanaf.

Wanneer alles normaal verloopt (de standaard) geen problemen met Budget Energie maar o wee als er iets fout gaat dan loopt het uit op een regelrechte ramp en laten ze je gewoon in de kou staan

Kies een verificatiewijze.
Maak uw review meer betrouwbaar en verifieer met Google of Facebook. Dit geeft anderen zekerheid dat uw review authentiek is.
Uw email blijft verborgen voor anderen.