Reviews E.ON

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
onduidelijk
YS K. uit Sassenheim, 17 september 2017

online informatie niet genoeg/ of vriendelijk

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Wacht op de afrekening
O.A.P. M. uit Biervliet, 14 september 2017

Na 13 maanden is mijn contract beëindigd, niet omdat de levering via eon niet goed zou zijn maar omdat ik inmiddels zonnepanelen heb geïnstalleerd. de terug lever prijs bij een aantal andere aanbieders is nu eenmaal een stuk hoger. Ik heb telefonisch gevraagd hoe die 13e maand wordt afgerekend dit was niet echt een aangenaam gesprek, ik heb immers nauwelijks iets gebruikt maar wel volop terug geleverd. ik wacht nu al enkele maanden op de eindafrekening. terug betalen doen ze blijkbaar niet graag bij eon.

Reactie van E.ON - 15 september 2017

Goedemorgen,

Wat vervelend om te lezen dat je een telefonisch een negatieve ervaring hebt gehad met E.ON. Ik heb u hierover proberen te bellen, maar helaas bent u niet bereikbaar.

Het laatste termijnbedrag dat wij nog in rekening hebben gebracht voor uw contract afliep hebben wij in mindering gebracht op de eindafrekening. De eindafrekening ontvangt u omstreeks 19 September 2017.

Mocht dit uw vraag niet beantwoord hebben wi ik u vriendelijk vragen uw reactie te sturen naar webcare@eon.nl.

Met vriendelijke groet,

^E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Review E.On
V. van der Z uit Amsterdam, 10 september 2017

was prima, alleen een beetje onduidelijk over het afhandelen van einde contract. Na telefonisch vragen hoe dit in zijn werk ging zei de medewerker dat ik niks hoefde te doen en dat het einde van het contract het niet automatisch verlengd zou worden. Toen kreeg ik een e-mail dat het toch wel zou gebeuren, maar uiteindelijk gebeurde het toch niet. Kortom, tevreden over de service en het resultaat. Maar iets meer duidelijkheid in de communicatie zou niet misstaan.

Reactie van E.ON - 11 september 2017

Beste heer, mevrouw van der Z,

Wat jammer om te lezen dat de communicatie niet helemaal duidelijk was. Goed dat u dit doorgeeft, wij waarderen uw feedback. Fijn om te lezen dat u verder wel tevreden was!

^E.ON Webcare team

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Helderheid
Hans Langerak uit Schoonrewoerd, 8 september 2017

Probleemloze overstap, duidelijke informatie en documentatie, goed bereikbaar met snelle reacties

Reactie van E.ON - 11 september 2017

Beste heer Langerak,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Wij doen ons bent u tevreden te houden.

^E.ON Webcare team

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Veel hogere prijs dan bij de offerte aangegeven zeer onredelijk bedrijf
CHY W. uit Hilversum, 31 augustus 2017

Ik had initieel via een prijsvergelijker, maar ook op hun eigen website een offerte laten maken.Uiteindelijk het contract afgesloten via de prijsvergelijker, hierna kreeg ik een uiteindelijke opgave waar deze nog zou kunnen afwijken van de uiteindelijke. Deze opgave bleek zowiezo al veel hoger (bijna 2x zo hoog0, hierop heb ik contact met de klantenservice gesproken, die gaf aan dat ze het zouden corrigeren en sprak mij vriendelijk te woord. Toen kreeg ik de definitief prijs na een week of 2 en je raadt het al er was niks aan veranderd. Toen weer contact gelegd met de klantenservice maar ik zou het zelf helemaal fout hebben en er zou niks gecorrigeerd worden, het leek wel of deze persoon mij moedwillig in t harnas wilde jagen en terwijl ik heel redelijk was, maar ik zat fout en daar bleef het bij volgens die persoon. Ik kreeg het gevoel alsof er moedwillig ruzie gezocht werd, het laatste waar ik zelf zin in had, na veel woordwisseling kwam het opeens na voren dat ik mijn eigen termijn bedrag kon bepalen, als diegene dat nou als eerste had aangegeven was die hele discussie dus nergens goed voor. Uiteindelijk het bedrag omlaag gekregen, nog steeds niet hetzelfde als offerte. Maar goed ik was er klaar mee vanwege de verhuizing en alle andere dingen die ik nog moest regelen, het is goed zo maar ik ga nooit meer in zee met EON zodra het contract is beeindigd, wat werken daar onbeschofte lui die het verpesten voor hun collega's die wel het beste met de klant voorhebben vandaar nog de 1 ster.

Reactie van E.ON - 1 september 2017

Wat vervelend om te lezen dat u zo'n vervelende ervaring heeft gehad met een van onze medewerkers. Dat is niet de service waar we voor staan.

Onze berekening van het termijnbedrag kan veel afwijken van dat van een prijsvergelijker. Wij gaan namelijk uit van historisch verbruik, niet van het verbruik dat u bij de prijsvergelijker doorgeeft. Uiteraard willen we het daarna graag in samenspraak met u aanpassen.

Als wij hierin nog iets voor u kunnen betekenen, ontvangen wij graag een e-mail op webcare@eon.nl. Vermeld hierbij ook uw adresgegevens.

^E.ON Webcare team

Reactie van CHY W. - 8 september 2017
probleem is niet opgelost

Goed hoor dat de webcare afdeling de klanten willen helpen.

Maar het probleem zit zich in de core van EON zelf, dat bedrijf is gewoon ziek van binnen, tijd dat ze een schoonmaak doen en er wel de juiste mensen gaan neerzetten.

Tot die tijd zal een webcare te weinig teweeg brengen vrees ik, zorg maar eerst dat je normale service op orde zijn als service leverancier, want dat is het uiteindelijk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima
S van der L. uit Zuid-Scharwoude, 20 augustus 2017

Overstappen naar E.ON ging prima, geen problemen gehad.

Reactie van E.ON - 21 augustus 2017

Geachte heer, mevrouw Van der L,

Bedankt voor de positieve feedback.

Met vriendelijke groet,

Team webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
matig vanwege het voorgestelde maandbedrag
P W Westdorp uit Best, 17 augustus 2017

Eon moet rekening houden met het E-verbruik van het afgelopen jaar en niet met de laatste 3 jaren omdat ik maar 700 kwh heb verbruikt vanwege zonnepanelen en dat is blijvend!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Gelogen over annulering contract
Jolanda uit Amsterdam, 14 augustus 2017

Stelletje ***. Meer dan een maand geleden belden ze mijn vriend op - die nauwelijks Nederlands spreekt - en deden zich voor als Oxxio. Hij vroeg: "Zijn jullie van Oxxio?" Ze zeiden " ja". Zonder dat hij er erg in had een contract afgesloten. Dit contract heb ik binnen twee weken opgezegd en meisje aan de telefoon verteld dat de jongen had gelogen. Volgens haar niet waar. Dag later voor de zekerheid nog een keer gebeld en ze drukten me op het hart dat het was geannuleerd. Vandaag ontvangt mijn vriend opeens een mail dat hij klant is geworden bij E.ON?! Hij vraagt om opheldering en de jongen mailt hem dat hij het contract niet meer kan annuleren, terwijl deze al zou moeten zijn geannuleerd. Hier hebben ze zelfs een bandopname van gemaakt!!! Dit soort bedrijven zouden ze echt gelijk aan banden moeten leggen. Er is nu al zeker 3x tegen ons gelogen. Ik ben echt woedend over deze gang van zaken. Dit is gewoon ***.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Pas op! **** 1e klas
MevrouwM 10 augustus 2017

Met een mooie aanbieding binnen gelokt. Voor mij als toen alleenstaande mama in crisis klant geworden bij E.on met alle vertrouwen in de telefoniste die ik sprak om het contract op te stellen. Mooi vrij normaal tarief per maand, maar dan krijg je even het jaarafrekening dat je even dik €900 mag betalen *slik* HOE DAN?!. Dat zou dus beteken dat ik, samen met mn zoontje van toen 4 jaartjes jong, het DUBBELE zou verbruikt hebben dan geschat! WHAT THE.. Maar alles zou kloppen volgens de nogal onvriendelijke medewerkers van E.on. Na een half jaartje ben ik verhuisd en heb ik besloten me bij een andere energiemaatschappij aan te melden. Kort na de afmelding de eindafrekening, nog eens een dikke €300 lappen! De telefoniste zei luchtig: het is "maar" €300. Over betalingsregelingen doen ze ontzettend moeilijk. Je krijgt namelijk pas een "bevestigingsbrief" na de 1e handmatige overboeking (ik heb nog nooit post ontvangen van E.on, behalve bij de aanmelding!) Maar de fout ligt bij mij en daarom mag ik nou in 1x het hele bedrag betalen KOEKKOEK Je praat tegen een muur, je blijft betalen en daar kun je je bek mee afvegen! Ik ben blij dat we ervan af zijn, en raad het iedereen ten strengste af om klant te worden bij E.on.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Makkelijk overstappen
HAMM uit Mussel, 9 augustus 2017

Wij hebben na lang denken de overstap gemaakt naar E.ON. Het overstappen ging makkelijk en voorspoedig.E.ON heeft voor ons alles geregeld met onze andere leverancier daardoor heb je eigenlijk er verder geen omkijken naar. Prijs- technisch gaan wij er flink op vooruit. Alleen maar voordeel .Tot nu toe zijn we erg tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Crimineel fraud bij e.on medewerker
Felix uit Diemen, 3 augustus 2017

Mijn identiteit is misbruikt door e.on medewerker en gebruik nephandtekening om me in te schrijven op een valse overeenkomst die naar mijn e-mail is gestuurd.

ik werd informatiepakket aangeboden maar ik ben het er nooit mee eens te ondertekenen omdat ik de truc vermoedde om een ​​contract in te stemmen.

Gelieve deze fraude te onderzoeken en deze valse overeenkomst onmiddellijk te annuleren, anders moet ik dit aan de politie melden en deze zaak naar de rechtbank brengen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Uiteindelijk was ik er toch goed mee geweest.
k B. uit Aalst, 2 augustus 2017

Aanvankelijk verliep alles na overstap in mijn beleving rommelig.

medewerkers waren wel vriendelijk, maar als ik account activeerde kon het nog niet .

de tussentijdse check werkte niet, teller 1 en 2 gaven steeds aan dat het te afwijkend was en ik contact op moest nemen, en uiteindelijk bleek de beloofde 180 euro uit de aanbieding {indien je een jaar zou blijven}niet te zijn uitgekeerd. En volgens klantenservice stond daar 120 euro??

Gelukkig had ik de offerte van destijds nog en is alles alsnog keurig uitbetaald !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
makkelijk een nieuw contract afgesloten
H.F. Postma uit Huissen, 24 juli 2017

Sinds 1 mei jl. ben ik verhuisd. De overgang naar E.ON ging makkelijk en zonder problemen. Ik heb gekozen voor E.ON vanwege goede referenties.

Reactie van E.ON - 25 juli 2017

Hallo meneer, mevrouw Postma,

Wat fijn om te lezen dat u de overgang zo prettig heeft ervaren en dit met ons deelt. Ik hoop u nog lang van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,

^Webcare team E.ON

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Gewoon goed, zoals het hoort
R Engelman uit Apeldoorn, 10 juli 2017

E-ON heeft de zaakjes keurig op orde. De administratieve afhandeling was perfect. En zo hoort het.Het blijft jammer dat wel nog steeds elk jaar moeten overstappen om de beste deal te krijgen. Maar dat geldt tot op heden voor elke energiemaatschappij..

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Heel slecht behandeld, teleurstelling !
Yazar uit Rotterdam, 4 juli 2017

Als zakelijk klant heb ik heel slecht ervaring meegemaakt. Ontevreden als relatie met hun debiteurenbeheer.Terwijl de betalingen met paar dagen verschil werd nagekomen is de regeling afspraak komen te vervallen zonder enige bericht. Niet oplossingsgericht aanpak, gelukkig ben ik nu overgestapt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Nog geen oplossing
camilla uit Alkmaar, 27 juni 2017

postcode 1814NL huis n. 14Ik heb alle jullie e-mails nog ik heb geen matiging doorgestuurd en ik heb geen email voor contract bevestig . Ik zou meteen bellen zoals ik heb gebeld ton ik heb en email de welkomstbrief op 15-06-2017.

Reactie van E.ON - 28 juni 2017

Beste mevrouw Sacca,

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik wil u mededelen dat u ons beter had kunnen mailen aangezien uw prive gegevens nu openbaar staan.

Verder zie ik dat wij uw reactie al in behandeling hebben. Om verwarring te voorkomen verzoek ik u vriendelijk om te reageren op de e-mail die u op 26 juni 2017 heeft ontvangen.

^Webcare team E.ON

Reactie van camilla - 26 juli 2017
probleem is opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Pas op, *** met eindejaarsafrekening
J. 27 juni 2017

Wij zijn met z'n tweeën, twee kleine kinderen. Wat kunnen wij nu verbruiken zou je denken, geen airco, wasdroger bijna altijd uit. Wat schetst mijn verbazing dat we 5800 KW/h verbruikt hebben dit jaar. €1000 bijbetalen.Dat moet dan maar zou je denken. Ik bel nog even na of het allemaal klopt en meneer aan de telefoon verteld mij dat ik inderdaad geld terug krijg, hij wilde niet zeggen hoeveel.Mijn verbazing ten top als ik nogeens €385 moet BIJbetalen inplaats van terug ontvangen. Dit hebben we nog nooit meegemaakt. Hierover heb ik gebeld, maar ik moest maar een klacht indienen.... in plaats dat het netjes opgepakt wordt....

Reactie van E.ON - 27 juni 2017

Hallo J,

Wat vervelend te lezen dat er wisselende informatie is verstrekt over je jaarafrekening en een eventuele bijbetaling. Onze excuses voor deze verwarring. Graag kijk ik het een en ander voor je na en kijk wat ik nou zou kunnen doen voor je. Zou je zo vriendelijk willen zijn om je naam, adres, woonplaats en je achternaam en voorletter te mailen naar webcare@eon.nl. Graag een korte toelichting over wat er is gebeurt. Ik zie graag je mail binnenkomen.

^JM

^Webcare E.ON

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Echt slecht ....
Camilla uit Alkmaar, 26 juni 2017

Ik heb geen email van jullie op 23-05-2017 heb ik net bekijk ook tussen de verwijder emails maar er is niet, anders ik zou meten bellen. In iedereen gevallen ik heb geen matiging terug gestuurd en van dit ik heb de email nog als bewijzen ik heb niet mee akkoord gedaan, ik kon niet klant van jullie woord zonder de ik ging mee akkoord. Ik hop de we komen uit dank u wel

Reactie van E.ON - 27 juni 2017

Hallo Camilla,

Wat vervelend dat de aanmelding niet duidelijk genoeg is overgekomen bij je. Ik kijk graag voor je na wat ik voor je kan doen.

Zou jij de volgende gegevens kunnen mailen naar webcare@eon.nl:

- Postcode en huisnummer

- Achternaam en voorletter

Zodra ik je gegevens heb kan ik kijken hoe de aanmelding is verlopen en wat ik voor je kan doen.

^Webcare E.ON

Reactie van Camilla - 26 juli 2017
probleem is opgelost

Naar een paar veken van e-mails tussen mij en Eon, juridisch help aangevraagd .. giesteren ontvang ik en rekening van eon van euro 1,33 cent de ik heb meteen betaald. Bedankt voor goed end. Mvg Camilla

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Echt slecht! Pas op !
camilla uit Alkmaar, 24 juni 2017

Ik kreeg op 21 juni 2017 en rekening van e-on van 250 euro voor de periode van 13-06-2010 tot 15-06-2017 voor opzegvergoeding. Ik heb gebeld maar voor de medwerk was terecht . Vandaag 24-06-2017 kreeg ik nog en brief met self bedrag de moet betaald word voor 06-07-2017. Ongelofelijk !! Ik heb per email geen toestemming gegeven om overstappen naar e-on en toch is gebeurd en overstappen en terugstappen naar de actueel energie maatschappij. Hoe mogelijk is als ik was op 18-05-2017 bij E...ie aangemeld ? Bellen? Help niet dus ... wat ELLEND en alles voor beantwoord aan en paar vraagen aan en bell

Reactie van E.ON - 26 juni 2017

Wat jammer om te lezen dat u een vervelende ervaring met ons heeft Camilla.

Ik zie dat wij via een van onze partners uw aanmelding hebben ontvangen. Wij hebben u op 23 mei 2017 een contractbevestiging verstuurd naar het e-mailadres dat u hier ook doorgeeft. Hierop hebben wij geen annulering ontvangen, waardoor wij de levering zijn gestart.

Conform de contractvoorwaarden is er vervolgens een boete voor contractbreuk in rekening gebracht, omdat u bent overgestapt naar een andere leverancier. Indien u nu weer klant wordt van E.ON, laten wij de onze boete vervallen. Wij vergoeden dan echter geen eventuele boete van de leverancier waar u nu bent aangemeld.

^E.ON Webcare team

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Klantvriendelijkheid
Adri uit Staphorst, 13 juni 2017

Men is onbenaderbaar, je krijgt dus geen reactie bij een vraag .

Behalve ..... als je klant wordt, dan worden je wel gouden bergen beloofd !

( laagste prijs, beste service )

Reactie van E.ON - 14 juni 2017

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over onze bereikbaarheid Adri. Wegens drukte komt het helaas wel eens voor dat het even duurt voor je een reactie krijgt. Uiteraard helpen we je graag. Wil je je vraag/verzoek alsnog kenbaar maken? Dit mag ook via Facebook, Twitter of chat, dan krijg je snel antwoord.

Met vriendelijke groet,

Het Webcare team van E.ON

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
De overstap verloopt moeiteloos
X C. uit Sneek, 29 mei 2017

De overstap naar E.ON verloopt volgens de verwachting.

Reactie van E.ON - 29 mei 2017

Hallo,

Fijn om te lezen dat uw overstap naar E.ON gegaan is zoals u van ons verwacht.

Ook in de toekomst blijven wij voor u klaar staan.

Groetjes,

^Webcare E.ON

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Onterechte afschrijving
Boos😠 uit Almere, 27 mei 2017

E.ON int ongevraagd geld van onze rekening terwijl wij helemaal geen klant zijn. In mijn boekje betekend dit je reinste diefstal. Ik hoop dat ze een goed excuus hebben.

Reactie van E.ON - 29 mei 2017

Geachte heer, mevrouw,

Wat vervelend om te horen dat E.ON incasseert zonder dat u klant bent bij E.ON.

Graag ontvang ik de volgende gegevens via de e-mail zodat ik dit voor u kan uitzoeken

Postcode + huisnummer

Voorletters + achternaam

Met vriendelijke groet,

Team Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slecht
Kapitein 19 mei 2017

Eon adviseur haalt ons bedrijf binnen,

Wij als personeel kunnen ook profiteren!! Super!! Overstap boete die betaalt eon ,lage tarieven , dus ik stap over.

Wat blijkt overstap kosten worden niet vergoed het is een zakelijk contract. En de tarieven waren ex btw het is zakelijk,dus veel duurder uit.. ja dat vond de adviseur niet zo belangrijk om te vertellen en de rest van de nadelen om als particulier een zakelijk contract af te sluiten. Super bedankt voor de eerlijke en transparante uitleg!!! Elke maand 26 euro duurder uit!!😡

Reactie van E.ON - 22 mei 2017

Wat jammer om te lezen dat u niets juist geïnformeerd bent door de verkoper.

Om misverstanden te voorkomen, sturen wij altijd een contractbevestiging toe waarin de voorwaarden van het contract worden uitgelegd.

^E.ON Webcare team

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima leverancier. Alleen......
Pierre uit Best, 17 mei 2017

Prima leverancier met voor mij toen de laagste prijs. Bij contracteinde voorstel van een concurrent verlegd maar zij konden/wilden daar niet in mee. Dus ben ik overgegaan naar BudgetEnergie. Wellicht over een paar jaar weer terug met een betere aanbieding.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Verloren gevoel
L H. uit Rotterdam, 16 mei 2017

Ik kreeg dit jaar een extreem hoge jaarafrekening voor 2016 die niet te verklaren viel. Het ging om meer dan 1000 euro. Mijn verbruik was hoger dan een 4 persoonshuishouden terwijl ik alleen woon en geen wasmachine of droger heb. Alles wees er op dat er een fout in het systeem zit of dat er misschien illegale praktijken buiten mij om plaatvinden. Maar de bewijslast lag bij mij want de klantenservice kon mij niet helpen omdat het nu eenmaal zo in het systeem stond. Zij wisten ook niet hoe het verder moest. Ik voelde mij totaal hulpeloos en verloren: wie kan mij dan wel helpen!? Het is toch duidelijk dat dit niet klopt! Het zag er naar uit dat ik de 1000 euro moest betalen.Het is gelukkig allemaal goed gekomen omdat ze een week later hun eigen fout herstelden (bij beginstand stond een cijfer te weinig). Had graag een gezien dat ze meer begrip voor mijn situatie hadden, dat ik er niet alleen voor stond. Mijn voorval schijnt n.l. vaker voor te komen.

Reactie van E.ON - 16 mei 2017

Beste mevrouw Hanssen,

Jammer om te horen dat u dit gevoel heeft overgehouden aan deze situatie. Goed dat u dit aangeeft, wij zullen het meenemen als feedback ter verbetering van onze service. Mocht u hier verder nog vragen over hebben, dan kunt u uw adres- en contactgegevens aan ons doorsturen via webcare@eon-benelux.com. Wij nemen dan contact met u op.

Met vriendelijke groet,

E.ON Webcare team

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?