Reviews E.ON

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Misleiding door E.ON
R.G. Springer uit Wijchen, 12 maart 2018

Op verzoek van E.ON heb ik mijn meterstanden ( verbruik van een heel jaar ) gegeven, zelfs een beetje ruim gedaan om mij niet in de vingers te snijden. E.ON kwam daarop direct met een maandbedrag dat ik zou moeten betalen dat tientjes lager lag dan mijn toenmalige energie-leverancier. Er stond zelfs bij dat er geen verborgen kosten zouden zijn en ik er dus zeker van kon zijn dat het geen dubbeltje meer zou zijn. Niets was minder waar zo bleek later. Het maandbedrag dat automatisch van mijn rekening ging lag zelfs tientjes hoger dan wat ik gewend was te betalen. Zeer misleidend dus...!! Ik zou zo gelijk weer terug willen naar mijn vorige leverancier...en ik weet voortaan beter...ik zal nooit meer een platform raadplegen als de uwen.

Reactie van E.ON - 14 maart 2018

Geachte heer Springer, vervelend om te horen. Als je wilt kunnen wij met je mee kijken hoe dit komt. Graag ontvangen ik dan je naw-gegevens en de laatste vier cijfers van je IBAN. ^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed.
P.M. D. uit Nagele, 5 maart 2018

Goede service ,niets op aan te merken.

Nette overzichtelijke jaarafrekening.

Reactie van E.ON - 6 maart 2018

Bedankt voor je positieve feedback!

^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Appeltje Eitje
Rikkert uit IJsselstein, 19 februari 2018

Kind doet de was. Formulier invullen, later de stand doorgeven en alles is geregeld

Reactie van E.ON - 20 februari 2018

Bedankt voor je positieve feedback!

^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Overstappen zonder dat je het merkt
Peter uit Sittard, 6 februari 2018

Alles goed geregeld geen gedoe zonder problemen naar E.on gewisselt

Reactie van E.ON - 7 februari 2018

Beste Peter, bedankt voor je positieve feedback! ^ Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Perfecte energieleverancier
H B. uit Maarheeze, 29 januari 2018

Alles zoals belooft, nooit een probleem gehad. Premie volgens afspraak uitbetaald.

Reactie van E.ON - 31 januari 2018

Bedankt voor je positieve feedback! ^ Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
bagger
R V. uit Ridderkerk, 22 januari 2018

waardeloos is het enigste woord die ik kan bedenken..

Reactie van E.ON - 22 januari 2018

Goedemiddag,

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over E.ON. Graag horen we wat we kunnen verbeteren. U kunt dit kenbaar maken in een e-mail naar webcare@eon.nl.

^ Team Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede energie leverancier
JL R. uit Maasland, 19 januari 2018

Vlekkeloos verlopen, zonder problemen en bij vragen hele vriendelijke medewerkers die je te woord staan.

Reactie van E.ON - 22 januari 2018

Bedankt voor de positieve feedback! ^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Vrijwel ongemerkt geregeld.
Robert uit Apeldoorn, 18 januari 2018

De overstap is zonder problemen en nauwelijks merkbaar geregeld, dus dat is goed.

Reactie van E.ON - 22 januari 2018

Beste Robert, bedankt voor je positieve feedback! ^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prettige leverancier
J.J.M van der Zwaan uit Ter Aar, 13 januari 2018

Overstap van Eneco naar EON ging vlot en zonder problemen. Elektriciteit en gas worden vlot geleverd en van een goede kwaliteit. Administratieve afhandeling geen enkel probleem.

Reactie van E.ON - 15 januari 2018

Beste heer Zwaan, bedankt voor je positieve feedback! ^Team E.ON webcare.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
de overstap ging geheel zonder problemen
F.P.J. van Dreumel uit Boven-Leeuwen, 2 januari 2018

Ik kreeg via mail alle informatie die ik nodig had voor de overstap, ik vulde de vragenlijst in wachtte op de overstapdatum, stuurde de meterstanden naar E.ON en was op hetzelfde moment daadwerkelijk overgestapt en kreeg enkele dagen later de eindafrekening van de Nuon en de volgende maand werd het eerste voorschotbedrag voor de E.ON afgeschreven

Inmiddels heeft de regering de belasting weer aangepast dus per saldo zal ik wel duurder uit zijn dan beloofd.

Reactie van E.ON - 3 januari 2018

Bedankt voor uw feedback! ^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Onduidelijke prijsopgave.
Arnldus uit Amsterdam, 2 januari 2018

Bij het aanvragen van het contract werd een maandbedrag van €70 vastgesteld. Later bleek dit veel hoger te zijn , namelijk €86, terwijl het geschatte jaarverbruik niet veel afweek van het werkelijke verbruik het jaar ervoor.

Reactie van E.ON - 3 januari 2018

Graag kijk ik dit voor je na. Wil je je adresgegevens doorgeven via webcare@eon.nl? ^ Team E.ON Webcare

Reactie van Arnldus - 10 januari 2018
probleem is deels opgelost

Ik heb het maandelijkse termijnbedrag weten te verlagen met €8 en betaal nu €78, i.p.v. €86. Maar de kans bestaat, dat ik bij de eindafrekening plm. €100 moet bijbetalen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
E.On tot zover top
C van D. uit Best, 27 december 2017

Overstappen ging goed. Prijs is prima. Daarom tevreden

Reactie van E.ON - 28 december 2017

Dankjewel voor je positieve feedback!

^Webcareteam E.ON

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Overstap naar E.ON
A GARDENIER uit Deurningen, 14 november 2017

Overstap geregeld via Energieleveranciers.nl.

In de concept aanbieding van E.ON staat een hoger maandbedrag (ca.€60) dan in de vergelijking waarop is gekozen. Na telefonisch overleg met E.ON zou dot worden aangepast. Na twee weken is de aanbieding definitief maar niet aangepast. Uiteindelijk na weer een telefoontje wordt de tweede maand aangepast. Afspraak met helpdesk niet geheel betrouwbaar. Verder ben ik tot heden tevreden.

Reactie van E.ON - 15 november 2017

Beste Gardenier,

Dank u wel voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u een afspraak heeft gemaakt om het termijnbedrag aan te passen en dat dit niet direct is verwerkt. Wij zullen dit meenemen en we hopen ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

^E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Geruisloze overgang naar E. ON
A. de Z. uit Balk, 6 november 2017

Totaal geen moeite met de overgang van onze oude energieleverancier naar E.ON.

Reactie van E.ON - 7 november 2017

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor de positieve feedback.

^Team Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Weinig behulpzaam
Frank uit 's-Gravenhage, 5 november 2017

EON heeft een weinig flexibele klantenservice, die er gemiddeld een week over doet om je terug te mailen, waardoor het onwaarschijnlijk veel moeite kost om iets gedaan te krijgen ( in mijn geval inzicht krijgen in mijn daadwerkelijke verbruik en kosten). Omdat de service het enige verschil is tussen leveranciers, geen aanrader.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Maandbedrag bleek in werkelijkheid hoger
S W. uit Amsterdam, 28 oktober 2017

Er werdt een aantrekkelijk aanbod getoond op energieleveranciers.nl maar bij de bevestiging van mijn nieuwe contract bleek het maandbedrag veel hoger dan geadverteerd. Ik heb daarom onmiddelijk gebruik gemaakt van mijn recht om het nieuwe contract binnen twee weken te ontbinden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed en efficiënte service
R.E. F. uit Wageningen, 26 oktober 2017

Helemaal tevreden snel en vriendelijk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
overstappen moeilijk hoezo.
P G. uit Ried, 14 oktober 2017

De overstap is zoals ik had verwacht uitstekent gegaan ,het maandbedrag wat zij opgave heb ik naar beneden bijgesteld .

Ik weet wat ik jaarlijks verbruik .

Ik ben pas 7 weken klant , dus kan ik verder geen bevindingen geven.

Reactie van E.ON - 16 oktober 2017

Fijn om te lezen dat de overstap goed verlopen is en alles naar wens gaat.

Bedankt voor uw positieve review!

^Webcareteam E.ON

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Geen app
DJ K. uit Harderwijk, 10 oktober 2017

Goedkoopste volgens de vergelijksite. Je krijgt alleen geen app waarin je je energieverbruik kan zien. Deze had ik hiervoor wel bij mijn oude leverancier oxxio. Volgend jaar maar weer terug want ik mis de app. Ik kan bij e.on ook niet iets dergelijks krijgen omdat ik via de vergelijksite bij e.on gekomen ben.

Reactie van E.ON - 11 oktober 2017

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review. Ik kan me voorstellen dat het erg makkelijk is wanneer u de gegevens via een app in kunt zien. Helaas, zoals u zelf al aangeeft hebben wij deze mogelijkheid (nog) niet. Uiteraard zullen wij bekijken of we dit in de toekomst kunnen realiseren.

^E.on Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
vlotte overstap
nieuwe gebruiker uit Waspik, 10 oktober 2017

overstappen is makkelijker dan je denkt!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima geregeld
SDM Hettinga uit Almere, 7 oktober 2017

Sinds een aantal jaar stap ik ieder jaar over naar de beste deal en dit jaar is dat EON. Het werkt net zo als bij andere leveranciers dus geen verrassingen, easy peasy.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Beste allemaal
R Z. uit Ederveen, 5 oktober 2017

Correcte soepele overgang, geen enkele klacht hierover. Ze geven je het gevoel dat je het goed hebt gedaan!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Overstappen naar E.ON GEMAKKELIJK en SNEL
J.M.G. NuIJen uit Grave, 5 oktober 2017

Dit jaar ben ik overgestapt naar E.ON op grond van de prijs/kwaliteitsverhouding.

Deze overstap verliep soepel en snel mede door een duidelijke E.ON-communicatie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Uitstekend
P. Cornelisse uit Santpoort-Zuid, 30 september 2017

Bijzonder correct in klantcontact. Betrouwbare leverancier.

Reactie van E.ON - 2 oktober 2017

Geachte heer mevrouw Cornelisse,

Bedankt voor uw positieve feedback.

^ Team Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima niks van de overstap gemerkt
T van O. uit Utrecht, 22 september 2017

Niks van de overstap gemerkt dus het ging goed. Ze hadden wel even een berichtje mogen sturen dat ze vanaf een bepaalde datum gingen leveren want dat bleef een raadsel na het afsluiten van het contract.

Reactie van E.ON - 25 september 2017

Geachte T. van O,

Hartelijk dank voor de postitieve feedback. Uw puntje wat betreft de startdatum van uw contract zullen wij meenemen in ons verbeter proces.

^E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?