Reviews E.ON

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
overstap
hmm van den Elzen uit Nistelrode, 2 april 2018

volgens E.ON zou ik op energie kosten besparen,maar daar kan ik nu nog weinig over zeggen omdat ik in januarie pas overgestapt ben.

Reactie van E.ON - 3 april 2018

Bedankt voor uw feedback. ^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slecht!
krien van Geffen 30 maart 2018

Eigenlijk al dinsd jaar en dag bij E.ON, op zich prima leverancier en bij prijsvergelijken die ik deed zaten ze ook altijd wel goed.

Tot we eind vorig jaar een naheffing kregen van 1.000,- euro, geen uitleg of niets, of we even af konden tikken. Na diverse mails en telefoontjes niets wijzer geworden. Uiteindelijk onder dreiging van gigantische verhogingen maar accoord gegaan met een betalingsregeling.

Wat bleek, ze hadden de laatste 5 jaar niet goed het tarief afgelezen (slimme meter..) en dit was waar ze op uitkwamen over de afgelopen jaren.

1. dit was niet correct gedaan

2. er mag maar 2 jaar gecorrigeerd worden

Ik heb er 3 maanden over gedaan en het heeft veel kruim gekost om dit gecorrigeerd te krijgen.

Uiteindelijk kregen we wederom een nieuwe eindafrekening met een veel lager bedrag. Geen uitleg of niets.

Naja is het toch gelukt denk je dan.. mooi.

Even later weer een acceptgiro met een veervaldatum van 2017, moest snel betaald worden dus anders weer een fixe verhoging.

Bellen, was dat de correctie over 2016. Wederom geen uitleg of niets, alleen een acceptgiro.

Nooit meer E.On dus.

Wees gewaarschuwd, als er een probleem is ben je de pineut!!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima overstap ging vlekkeloos
S. Buisman uit Houten, 29 maart 2018

Ik stap ieder jaar over via Energieleveranciers.nl

Dit keer dus naar EON. Het ging, net als alle andere jaren, probleemloos.

Het maakt eigenlijk niet zo veel uit naar wie je overstapt. Dit keer had Eon voor mij de gunstigste tarieven.

Reactie van E.ON - 3 april 2018

Hoi Buisman,

Hartelijk dank voor je positieve feedback en fijn om te lezen dat je zo blij bent met E.ON als je nieuwe leverancier.

^Webcareteam E.ON.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Geen inzicht verbruik
F. Bos uit Meppel, 29 maart 2018

Geen inzicht verbruik

Reactie van E.ON - 3 april 2018

Hoi Bos,

Bedankt voor je feedback!

^Webcareteam E.ON

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
verzwegen info
F.R. T. uit Arnhem, 26 maart 2018

kreeg van de vorige energieleverancier een naheffing voor de wintermaanden, daar hadden jullie me wel voor mogen waarschuwen. Ik denk: maandbedrag is maandbedrag, en als dat lager is bij jullie stap ik over. Nu is de overstap opeens veel duurder dan ik had verwacht.

Reactie van E.ON - 26 maart 2018

Ik begrijp uit je reactie dat je bij het bespreken van je overstap niet gewezen bent op mogelijk hogere kosten van de eindafrekening van je oude leverancier vanwege het moment van overstappen. Bedankt voor deze feedback, ik kan me voorstellen dat je dat fijn had gevonden. Excuses voor het ongemak dat je hiervan ervaart. Mochten wij nog iets kunnen betekenen voor je, stuur dan je adresgegevens naar webcare@eon.nl ^ Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Beoordeling E.O.N
RBH Meijer uit Amersfoort, 23 maart 2018

Ben overgestapt naar E.O.N. maandbedrag valt hoger uit dan eerder gemeld op de vergelijking site. heb een jaarcontract, stap zeker weten over eind dit jaar en kies in de toekomst niet meer voor E.O.N

Reactie van E.ON - 26 maart 2018

Geachte heer, mevrouw Meijer,

Wat jammer om te horen dat u zeker gaat overstappen zodra uw contract is afgelopen. Het bedrag op uw bevestiging is aan de hand van historische verbruiksgegeven en kan daarom afwijken van het bedrag wat u zelf heeft berekend.

Het bedrag kan uiteraard aangepast worden. U kunt daarvoor een e-mail sturen naar webcare@eon.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Slechtste energieleverancier ooit
ingeborg de haan uit Zaandijk, 23 maart 2018

Via een deurverkoper overgestapt naar E.on, die mij beloofde i.p.v. 45 euro per maand (bij NUON) nog maar 35 euro per maand te kunnen laten betalen bij E.on. Dit klonk erg goed dus ik ging er akkoord mee, bij mij eerste rekening bleek ik geen 35 euro te moeten betalen maar 53 euro!! Ik werd op dat moment gebeld door NUON die zich afvroegen waarom ik was overgestapt en of hun nog iets voor mij konden betekenen. ik vertelde het verhaal en hun wilde dit graag voor mij terug draaien. Nu ben ik weer terug bij NUON waar ik nu 50 euro per maand betaal, dus alsnog 5 euro duurder dan ik gewend was doordat ik weer opnieuw begonnen ben. Vandaag een rekening ontvangen van E.on van 210 euro omdat ik mijn contract ontbonden heb, want zoals de deurverkoper mooi vertelde 'kan opgezegd worden wanneer je wil' blijkt ook niks te kloppen. ik voel me zwaar voorgelogen door E.on en toen ik hier over belde dreigde ze alleen maar met het feit dat ik gewoon moet betalen en anders deurwaarders aan de deur krijg.Totaal geen overleg om hier misschien samen uit te komen, maar alleen maar hun word tegen het mijne gebruiken. Hierdoor vind ik het de slechtste energieleverancier die ik mee heb gemaakt, totaal niet klantvriendelijk en een stel liegende ***. Nuon daarin tegen heb ik hierna gebeld en die wil een deel van mijn rekening vergoeden, hier kan E.on nog heel veel van leren.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Slecht
Pjk M. uit Brunssum, 22 maart 2018

Heb al een review geschreven.Nog steeds slecht niet tevreden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
J.F. Bond uit Volendam, 21 maart 2018

Overstappen ging vrij soepel

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Misleiding door E.ON
R.G. Springer uit Wijchen, 12 maart 2018

Op verzoek van E.ON heb ik mijn meterstanden ( verbruik van een heel jaar ) gegeven, zelfs een beetje ruim gedaan om mij niet in de vingers te snijden. E.ON kwam daarop direct met een maandbedrag dat ik zou moeten betalen dat tientjes lager lag dan mijn toenmalige energie-leverancier. Er stond zelfs bij dat er geen verborgen kosten zouden zijn en ik er dus zeker van kon zijn dat het geen dubbeltje meer zou zijn. Niets was minder waar zo bleek later. Het maandbedrag dat automatisch van mijn rekening ging lag zelfs tientjes hoger dan wat ik gewend was te betalen. Zeer misleidend dus...!! Ik zou zo gelijk weer terug willen naar mijn vorige leverancier...en ik weet voortaan beter...ik zal nooit meer een platform raadplegen als de uwen.

Reactie van E.ON - 14 maart 2018

Geachte heer Springer, vervelend om te horen. Als je wilt kunnen wij met je mee kijken hoe dit komt. Graag ontvangen ik dan je naw-gegevens en de laatste vier cijfers van je IBAN. ^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Onduidelijkheid van nationale energievergelijker en E.ON
Mohamed uit Amsterdam , 6 maart 2018

Door onduidelijke informatie van nationale energievergelijker en E.ON heb ik een 5jaar zakkelijk contract voor elektra gehad.

3 jaar contract voor gas.

Bedenktijd: niet van toepassing.

Vastrecht stroom heel hoog: 18.14 euro per maand.

Vastrecht gas : 18 .14 euro per maand.

Klanten op deze manier binnenhalen is niet leuk.

Reactie van E.ON - 7 maart 2018

Beste Mohamed, bedankt voor je feedback. Vervelend te horen dat er onduidelijkheid is geweest rondom de overstap naar E.ON. Mocht je het prettig vinden dan kijken we graag met je mee. Graag onvangen we dan naw-gegevens en de laatste via cijfers van je IBAN via webcare@eon.nl ^ Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed.
P.M. D. uit Nagele, 5 maart 2018

Goede service ,niets op aan te merken.

Nette overzichtelijke jaarafrekening.

Reactie van E.ON - 6 maart 2018

Bedankt voor je positieve feedback!

^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Live chat niet bereikbaar
CP 20 februari 2018

Great - zitten we te overwegen om ons bij E.on aan te sluiten, typ ik al onze vragen in tijdens de live chat om dan het bericht te krijgen dat er op dit moment geen medewerker beschikbaar is voor live chat. Zo live is E.on dus niet. Dit doet ons zeker twijfelen.

Reactie van E.ON - 20 februari 2018

Goedemiddag,

wat vervelend te lezen dat er geen medewerker beschikbaar was. Helaas kan het voorkomen dat alle medewerkers in gesprek zijn. Mochten de vragen nog niet beantwoord zijn, helpen we je graag alsnog verder. U kunt een e-mail sturen naar webcare@eon.nl.

^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Appeltje Eitje
Rikkert uit IJsselstein, 19 februari 2018

Kind doet de was. Formulier invullen, later de stand doorgeven en alles is geregeld

Reactie van E.ON - 20 februari 2018

Bedankt voor je positieve feedback!

^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Eon stimuleert mensen over te stappen naar een andere leverancier
Bianca van der Veen 14 februari 2018

NAV het nieuwe termijnbedrag dat bizar hoog was de klantenservice gebeld hoe dat kon. aangegeven dat andere leveranciers wel een termijnbedrag in de buurt van het huidige bedrag konden bieden. Degene aan de lijn raadde me toen aan om dan maar over te stappen naar een andere leverancier! Dat heb ik dan maar direct gedaan. Scheelt 30 euro per maand!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Overstappen zonder dat je het merkt
Peter uit Sittard, 6 februari 2018

Alles goed geregeld geen gedoe zonder problemen naar E.on gewisselt

Reactie van E.ON - 7 februari 2018

Beste Peter, bedankt voor je positieve feedback! ^ Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Uitermate teleurstellend bedrijf volgens mij geleid door ***
Arjan Drost uit Zuid scharwoude, 31 januari 2018

Mensen pas op Synnion en EON Case closed ik denk het niet even een klein puntje tijdens het telefoon gesprek werd mij beloofd dat het goedkoper uit kwam helaas zijn jullie daar niet in geslaagd Van 77 naar 114 das een hele verbetering niet WAAR STAPPEN MENSEN VOOR NAAR EEN ANDERE LEVERANCIER ZEKER NIET OM MEER TE BETALEN Daarbij komt ook dat mij via de telefoon werd verteld datdit via de energie vergelijker ging toen dacht ik dat zal wel goed zitten Nu na even googelen op synion kom ik een compleet tranendal tegen van *** ontevreden klanten van EON Lijkt me dat jullie het daar niet voor doen Ook werd er verteld dat het drie jaar contract was nu zie ik dat het elektra 5 jaar is Ook werd mij tijdens het gesprek verweten dat ik niet opgezegd had na de mail nou zo te lezen was dat niet mogelijk er word je via de telefoon heel veel info verstrek maar lezen en beslissen kon je niet Kortom voel ik mij behoorlijk *** Eerlijk gezegd snap ik niet dat iemand zo zaken wil doen maarja het levert geld op Dat zal de reden wel zijn Maar goed het is natuurlijk mijn schuld had ik maar beter moeten lezen en opzeggen Onee dat ging niet Ik denk dat ik dit maar eens voor ga leggen bij de tv programma’s Eerst maar eens kijken naar een betrouwbare leverancier Met niet zo vriendelijke groeten Arjan

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Perfecte energieleverancier
H B. uit Maarheeze, 29 januari 2018

Alles zoals belooft, nooit een probleem gehad. Premie volgens afspraak uitbetaald.

Reactie van E.ON - 31 januari 2018

Bedankt voor je positieve feedback! ^ Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
bagger
R V. uit Ridderkerk, 22 januari 2018

waardeloos is het enigste woord die ik kan bedenken..

Reactie van E.ON - 22 januari 2018

Goedemiddag,

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over E.ON. Graag horen we wat we kunnen verbeteren. U kunt dit kenbaar maken in een e-mail naar webcare@eon.nl.

^ Team Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede energie leverancier
JL R. uit Maasland, 19 januari 2018

Vlekkeloos verlopen, zonder problemen en bij vragen hele vriendelijke medewerkers die je te woord staan.

Reactie van E.ON - 22 januari 2018

Bedankt voor de positieve feedback! ^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Vrijwel ongemerkt geregeld.
Robert uit Apeldoorn, 18 januari 2018

De overstap is zonder problemen en nauwelijks merkbaar geregeld, dus dat is goed.

Reactie van E.ON - 22 januari 2018

Beste Robert, bedankt voor je positieve feedback! ^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Let op! U betaalt ieder jaar 14 maanden. Telkens 2 maanden later de afrekening!
Quaedvlieg uit Heerlen, 16 januari 2018

Eon zegt die extra maanden moeten toch betaald worden, maar zo werkt t niet!!! Onze beurs werkt zo niet! Wij klanten gaan uit van de kosten over 1 jaar en niet over 14 maanden!

Reactie van E.ON - 17 januari 2018

Wat vervelend om te lezen. Indien gewenst kijken we graag na waardoor uw factuur over 14 maanden loopt, dit is inderdaad niet gebruikelijk. Als je dit wilt ontvangen we graag je naw-gegevens via een e-mail naar webcare@eon.nl. ^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prettige leverancier
J.J.M van der Zwaan uit Ter Aar, 13 januari 2018

Overstap van Eneco naar EON ging vlot en zonder problemen. Elektriciteit en gas worden vlot geleverd en van een goede kwaliteit. Administratieve afhandeling geen enkel probleem.

Reactie van E.ON - 15 januari 2018

Beste heer Zwaan, bedankt voor je positieve feedback! ^Team E.ON webcare.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
de overstap ging geheel zonder problemen
F.P.J. van Dreumel uit Boven-Leeuwen, 2 januari 2018

Ik kreeg via mail alle informatie die ik nodig had voor de overstap, ik vulde de vragenlijst in wachtte op de overstapdatum, stuurde de meterstanden naar E.ON en was op hetzelfde moment daadwerkelijk overgestapt en kreeg enkele dagen later de eindafrekening van de Nuon en de volgende maand werd het eerste voorschotbedrag voor de E.ON afgeschreven

Inmiddels heeft de regering de belasting weer aangepast dus per saldo zal ik wel duurder uit zijn dan beloofd.

Reactie van E.ON - 3 januari 2018

Bedankt voor uw feedback! ^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Onduidelijke prijsopgave.
Arnldus uit Amsterdam, 2 januari 2018

Bij het aanvragen van het contract werd een maandbedrag van €70 vastgesteld. Later bleek dit veel hoger te zijn , namelijk €86, terwijl het geschatte jaarverbruik niet veel afweek van het werkelijke verbruik het jaar ervoor.

Reactie van E.ON - 3 januari 2018

Graag kijk ik dit voor je na. Wil je je adresgegevens doorgeven via webcare@eon.nl? ^ Team E.ON Webcare

Reactie van Arnldus - 10 januari 2018
probleem is deels opgelost

Ik heb het maandelijkse termijnbedrag weten te verlagen met €8 en betaal nu €78, i.p.v. €86. Maar de kans bestaat, dat ik bij de eindafrekening plm. €100 moet bijbetalen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?