Reviews E.ON

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Mijn review van E.ON
Bart 6 februari 2009

Bij NRE zat ik op zich prima maar sinds de overname vind de prijzen nogal erg hoog worden net als het voorschotbedrag voor mij wordt het tijd om verder te kijken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van E.ON
marielle van eldik 3 december 2008

hebben mij sper goed geholpen en een goede uitleg gegeven..

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van E.ON
ronald 24 oktober 2008

tot heden heel tevreden na de grote ramp bij Caplare Energie .

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van E.ON
Peter 11 juli 2008

Deze *** belden me met een aanbieding dat ze 200 euro goedkoper zouden zijn dan Westland. Dat zou ik zwart op wit krijgen thuisgestuurd. Helaas was het meteen een contract dat je zelf moet opzeggen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van E.ON
Lucy Stoter 3 juni 2008

Mijn ervaring met de E-on is positief.

Ik wilde eigenlijk niet meer overstappen door een vervelende ervaring in het verleden met een leverancier. Maar de vrouw die ik aan de telefoon had heeft alles rustig met mij doorgenomen en samen met mij een berekening gemaakt. Niks geen gehaast of wat dan ook, ze nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden.(Dat heb ik wel eens anders mee gemaakt).

De overstap is voor mij gedaan en heb er zelf geen omkijken naar gehad.

Ik ben blij dat ik naar e-on ben gegaan en raad het andere mensen ook aan.

m.v.g.

L. Stoter

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van E.ON
Wim 13 april 2008

Al jaren levert E-on, voorheen NRE, enorme fustraties op omdat jaarafrekeningen niet kloppen, er bij de klantenservice zeer slecht naar je wordt geluisterd en de klachten uiteindelijk niet worden opgelost. Dit jaar preseteerde E-on het om de jaarafrekening op eigen initiatief uit te breiden met een extra maand, dus nu 13 maanden betalen in plaats van 12 en tevens die 13e maand ook nog apart in rekening te brengen met een voorschot nota. Dus dubbel betalen. E-on lost de klacht tot op heden niet op. Mijn advies kijk verder....

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van E.ON
Hidde 26 januari 2008

Ben net weer terug bij EON, en ik krijg alleen maar geld(150) van ze inplaats dat ze het afschrijven(over de paar maanden dat ik afgelopen jaar bij ze zat). Mijn moeder en buren krijgen ook alleen maar geld van ze terug. Ook betalen ze mijn boete die ok bij die .....(je weet wel waar de meeste klachten van komen) moet betalen. Als je bij eon zit stap nooooooit over naar een ander, kost alleen maar geestelijke energie en se willen aleen maar geld ven je hebben.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van E.ON
Marc van Tuyn 7 januari 2008

Na verhuizing in totaal 6 keer enveloppen bestemd voor vorige bewoner retour gestuurd. tevens 3 maal via mail melding van gemaakt. telkens geen reactie.

Te grote nabetaling werd snel na reclameren teruggestort.

in contact blijkt telkens procedures erg belangrijk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van E.ON
Hans 20 december 2007

nog nooit zo'n goede en correcte maatschappij gehad.

heb verschillende maatschappijen gehad waar ik problemen mee heb gehad. ze stonden mij correct te woord, wisten al mijn vragen te beantwoorden, hebben alles geregeld. betaal 130 euro minden dan voorheen bij nuon en kreeg ook dat mooie bespaarpakket kado.

DIT IS EEN ECHTE AANRADER VOOR IEDERE CONSUMENT DIE MINDER WILT BETALEN

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van E.ON
Michel 21 september 2007

Een goede en milieubewuste maatschappij, ik ben vorige week gebeld met de vraag of ik over te stappen naar EON. Ze boden mij een energiebesparend pakket aan waardoor ik minder zou gaan verbruiken. Ik werd correct te woord gestaan en zelfs moeilijke vragen wisten ze meteen te beantwoorden. Dit is echter bij Nuon, Essent, Eneco en andere maatschappijen nog nooit gebeurd als ik 1 van hun medewerkers sprak. Ook handig dat ze alles op 1 rekening bieden en de overstap helemaal voor mij regelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van E.ON
Gilles 22 augustus 2007

Perfecte leverancier. D.w.z. de stroom was laatst in de Generalenbuurt uitgevallen (Eindhoven, woensel) en kregen een vergoeding van 35 euro terwijl de stroom er ongeveer 2 uur uit had gelegen. Daarom voor Prijs een 9!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van E.ON
Simon 25 mei 2007

Buitengewoon, alle andere leveranciers roepen van de daken dat de prijzen verlaagt gaan worden.

E.ON verleegt de prijzen gewoon meteen, zonder hierover te hoog van de toren te blazen. Klantenservice vriendelijk, goed bereikbaar en telefoniste die weet waar ze over praat en duidelijke begrijpelijke antwoorden geeft.

Goede prijs, de factuur mag duidelijker maar is niet onbegrijpelijk. En een goede aanbieding.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van E.ON
Joris 10 mei 2007

Supergoeie service. alleen de energierekening mag wel iets duidelijker maar verder alleen maar goede ervaringen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van E.ON
Jerry 10 mei 2007

Eind vorig jaar (31-12-2006) zijn wij verhuist. April dit jaar krijg ik van NRE ineens een eindafrekening van 1151,27 Euro. Dit terwijl er in Oktober/november 2006 ook al een eindafrekening is geweest.

Als ik hierover verhaal haal bij NRE (telefonisch) krijg ik van de medewerker te horen dat het waarschijnlijk om een rekening van 'netwerk'gaat, zeker weet ze het ook niet.

Vervolgens stuur ik een email. Als reactie hierop krijg ik te horen dat het het verbruik is van 3 wintermaanden (okt, nov, dec) en dat hier ook 3 voorschotten in zijn berekent.

Dit houdt dus in dat wij in 3 maanden tijd voor ruim 1480,- euro verstookt zouden hebben (elec en gas).

Met andere woorden, we hebben dus in 3 mnd net zoveel verstookt als voorgaande jaren in een heel jaar.

Klopt dus niet en ik stuur weer een email naar NRE.

Nu krijg ik als reactie terug dat het 'vermoedelijk' om een rechttrekking in het verbruik gaat omdat we geen meterstanden hebben doorgegeven in oktober.

Op hun slotafrekening staat echter dat er op 10-10-2006 een 'werkelijke' opname is geweest.

Krijg dus 3 verschillende verhalen te horen en alle drie kloppen ze niet.

Vandaag zal ik NRE dus ook weer een email sturen dat ik deze eindafrekening tot de laatste snik zal aanvechten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?