Reviews E.ON

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Inge van Walsem 23 november 2009

Ik ben klant van E-on via telefonische verkoop; het is mij niet gelukt binnen 7 dagen van het contract af te komen sturen de papier pas later toe (dan weet je pas waar je ja op hebt gezegd). Toen wel direct opgezegd zodat het jaarcontract waar ik aan vast zat niet zou doorlopen na die tijd. Heb inmiddels 3x opgezegd (1 maand voor afloop van het jaarcontract), lukt niet. Tegen mijn nieuwe leverancier zeggen ze dat ik al klant ben bij een ander, wat een pertinente leugen is. De overstap is zo wel getraineerd. Daarnaast betaal ik bij e-on 213 euro per maand; ruim 100 euro meer dan welke andere leverancier, zij weigeren dit te onderzoeken. Ik heb van november 2008-maart 2009 maandelijks 113 euro betaald en heb over deze periode nog 712 euro moeten bijbetalen. Zowel de leverancier netbeheer als mijn vorige en toekomstige leverancier zeggen dat deze bedragen niet kunnen kloppen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
romy ten boer 19 november 2009

ik zit nu pas een half jaar bij eon en heb een afrekening van het jaar gekregen met daarin een bedrag van 700 euro zwaar absurt kan nooit had nuon 1jaar lang en hoefde maar 75 bij te betalen wederom eon is een hele slechte leverancier

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Bas 15 november 2009

Half jaar geleden overgestapt en prima tevreden. Alles snel geregeld. Foutje in in contract werd na bellen direct en goed opgelost. En belangrijkste: ik betaal flink minder voor energie!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
fatih 16 oktober 2009

6 maanden geleden overgestap naar e-on prima organisatie. Na een facturatie fout heb ik contact gehad met klantenservice de probleem is direct gecorrigeerd na een maand. ik ben dik te vreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
lek 6 september 2009

Na verhuis tezijn naar het buitenland en alles netjes optyd te hebben doorgegeven.Maarja huis nog niet verkocht willen ze elke maand een voorschotbedrag van 196 euro terwijl we niks verbruiken hebben dit met klantenservice al 10 x gemeldt en ja dat veranderd worden de dame aan de telefoon had het over 30 euro per maand en wat denk je wordt 132 euro voor je niks doen .En hebben gebelt gemaild zelfs aan getekende brieven gestuurd niks en al de 2e maand na de 1dag vervaldatum brief van incassobureau met opslag van 44 euro wat een bedrijf heel onvriendelijk en ze weten niet wat ze afspreken de een zeg dit en dan denk je mooi geregeld en dan gebeurd er gewoon helemaal niks

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
UdoT 12 augustus 2009

Migratie ging fout, dubbele fakturen en uiteindelijk na een jaar weer weg en dan een boete krijgen van € 80,00 omdat je vertrekt.

Klantenservice slecht bereikbaar. Klachtenafhandeling is een rommeltje. Onduidelijke fakturen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
A Sen-Braun 10 augustus 2009

Slechte en geen correcte telefonische voorlichting inzake voorwaarden bij overstappen waardoor ten onrechte keus wordt gemaakt voor deze leverancier te kiezen. Totaal geen reactie op toegezonden emails. Geen uitleg bij eventuele herinneringen. Kunnen telefonisch geen uitleg geven over betalingen gedurende langere periode.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
J. Roersma 30 juli 2009

Na een telefoontje zouden we informatie opgestuurd krijgen over E.ON. De informatie hebben we nooit gekregen, maar na een aantal weken kregen we opeens bericht van onze huidige leverancier met een eindafrekeing. Gebeld en bleek dat we waren overgenomen door E.ON, terwijl we nog steeds niets van een contract, info oid hadden ontvangen. Het afhandelen met E.ON ging vrij redelijk, omdat we niets getekend hadden en er ook geen contract bekend was, betalingen waren gedaan of ergens uit bleek dat wij op de hoogte waren van onze switch. Uiteindelijk duurde het zo'n 3 maanden voordat we weer helemaal terug waren bij huidige leverancier (in die maanden heel weinig betaald, want alleen gas bleek geswitched). Maar pas dus op met E.ON, want zij houden zich aan de mondelinge koopovereenkomst dat als je maar enigszins aangeeft geintereseerd te zijn je direct een contract hebt. Mondelinge overeenkomst mag overigens wel, dus kijk hiermee uit!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
C.H van Zon 18 juli 2009

Ten onrechte overname.

Zonder nader bericht een boete.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
anneke 6 juli 2009

net ronduit onbeschoft en zeer brutaal opgebeld door telefonische verkoopster, verschrikkelijk klantonvriendelijk. begrijp werkelijk niet waarom een bedrijf er zulke tactieken aan over houdt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Fien 22 juni 2009

EON stuurt verkeerde factuur, waardoor we 1 termijn achterliepen met betalen. Na verschillende telefoontjes en een wirwar van facturen en herinneringen is dit opgelost. Vervolgens was de betaling van Mei onderop de stapel geraakt. EON zegt dat ze een herinnering hebben gestuurd, deze hebben we niet ontvangen. Vervolgens is meteen zonder enkele aankondiging alles overgedragen aan het incassobureau. Volgens EON zelf, zijn ze overgestapt op een nieuwe betalingsafhandeling. 1 herinnering met 25 euro verhoging en dan HOPPA naar het incasso bureau.

Nou, ik hoop dat ze er veel klanten door verliezen. Meer verdienen ze niet!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
S. Bakker 18 juni 2009

Ik ben een aantal maanden klant geweest, geen problemen gehad. Totdat ik weg wilde, naar een goedkopere energieleverancier. Opzegboete, prima, werd betaald door de andere energieleverancier. Tevens werd bij mij 100 euro (2x 50 euro) in rekening gebracht voor een paar spaarlampen die ik ooit van hun heb ontvangen.

In hun algemene voorwaarden staat dat zij maximaal 50 euro in rekening mogen brengen voor een verstrekt "cadeau". Bij mij incasseerden ze dus 100 euro. E.On vertelde mij dat het dan gaat om 50 euro per product, dus gas en electra samen is 100 euro. Heel anders dan de voorwaarden dus! Klachtenbrief geschreven, na zo'n 8 weken (!!!) eindelijk gebeld door een medewerkster van E.On. Die deelde mij mede dat zij gelijk hebben, maar dat de algemene voorwaarden wel worden aangepast. Vreemd, nietwaar??? Dus ik krijg mijn 50 euro teveel betaalde geld mooi niet terug. Bovendien was dit een zeer onvriendelijk mens. Dat vind ik overigens van de meeste medewerkers van E.On. Als je niet geinteresseerd bent, of een klacht hebt, wordt er ronduit kortaf en brutaal gereageerd. Als je geluk hebt, hangen ze niet ineens op.

Bovendien bellen ze mobiel, op een nummer dat ik hun nooit gegeven heb. En wil je dat ze je niet meer bellen, moet je dat ook nog even schriftelijk doorgeven. Het moet toch niet gekker worden!!

Ik ga hiermee naar de Consumentenbond, eens kijken wat die kunnen doen.

Gezien de eerdere reacties ben ik niet de enige ontevreden (ex)klant van E.On.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Mirjam 22 mei 2009

Wees allen gewaarschuwd, er wordt telefonisch aan je gevraagd of je naam klopt, antwoord is ja, ok dan heeft u ja gezegd en zit u dus meteen aan een contract vast.........

Je kan binnen zeven dagen opzeggen maar als je de brief pas 10 dagen na de datum ontvangt heb je dus een probleem.

Wij zijn inmiddels a een half jaar in de ruzie stand en GELUKKIG inmiddels terug bij onze oude vertrouwde leverancier.

Nu krijg ik dan nog wel even een incassobureau op de stoep omdat ik een maand niet betaald zou hebben.....Nee dat klopt ik heb deze bewuste maand namelijk weer aan mijn huidige leverancier betaald omdat ik ook de stroom van hen ontvang..........

Er is werkelijk NIEMAND bij Eon die duidelijkheid kan geven over de stand van zaken en er wordt op de website beloofd dat er binnen 24 uur op mail gereageerd wordt nou vergeet het maar dit duurt gemiddeld 24 dagen en geen uren. En dan stuur je dus woedende mails en dan nog hebben ze het lef je telefonisch te benaderen om te vragen wat je van de service vind................

Communicate en een degelijk computersysteem is te duur denk ik (nou an de tarieven ligt het niet ik moest 100 euro per maand meer betalen dan bij mijn huidige leverancier), ik zou nl niet graag ontevreden mensen bellen met de vraag wat je van de service vindt, je kan op 1 hand natellen dat dit geen leuk gesprek zal worden.

Mensen trap dus nooit in de telefonische verkooppraatjes van Eon want het kost enorm veel energie (en dan bedoel ik dus niet Eon energie maar persoonlijke energie) en ergenis.

Gooi aub meteen de telefoon neer zodra je het woord Eon hoort.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Fleur 15 mei 2009

Wat een ellende inderdaad. Eerst is mijn aansluiting thuis onterecht door E-on weggeswitcht vertelde het NUON mij dit bleek een fout van hen te zijn. Ik moest hier vervolgens zelf alles voor gaan regelen. Vervolgens werd ik ook nog eens telefonisch benaderd of ik geen klant van hen wilde worden... erg vervelend allemaal!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Liset 29 april 2009

Ontzettend vervelende maatschappij!! Ik word de afgelopen week zeker 20 x per dag door een anonieme nummer gebeld op mijn mobiel. Gister had ik iemand aan de lijn en die was van Eon. Heel raar telefoontje, nogal bemoeizuchtig en brutaal. Ook een vaag verhaal... en ondanks dat ik 3x gezegd heb niet geinteresseerd te zijn, ging daarna weer een paar keer de telefoon. En vanmorgen weer, toen was het wéér iemand van Eon. Ze luisteren dus gewoon niet!! Ik vroeg nog hoe ze aan mijn nummmer kwamen, ja die kregen ze landelijk (?). Ik vroeg van wie, van de PTT (die bestaat niet eens meer). Andermans nummer misbruiken en zelf bellen ze geheim. Ik vind het echt belachelijk dat ik op mijn privé mobiel constant wordt lastig gevallen en ondanks dat ik zeg niet geinteresseerd te zijn, blijven ze bellen!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Peter Geurts 15 april 2009

Als er zulke methodes gebruikt worden om leden te werven klopt dit nooit.

Mijn nummer is geblokkeerd via infofilter en toch belden ze op.Hier moet je dan gaan vragen.

Eerst zou ik aan een enqete hebben meegedaan??? ,daarna hadden ze nummer gekocht ?? ). Stuur ik later een email dat ik niet meer gebeld wilde worden , kreeg ik email terug voor aanvullende gegevens en of ik aan onderzoek mee wil doen!!.

Ik zie hier bij beoordeling ...verhalen staan over tevreden mensen die alleen een leuke stem met verhaal aan de lijn hebben gehad.

Ik vraag me af hoeveel ze gekregen hebben van EON om dat verhaal hier neer te zetten , en natuurlijk een 10 als beoordeling.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
ron 3 april 2009

Het CCP is een controlepunt voor energieleveranciers die in dat geval kunnen nagaan of iemand een contract heeft en hoe lang dat duurt. Mijn E-ON collega is niet goed ingelicht. Het ccp voorkomt boeteclausules voor klanten en zorgt ervoor dat er geen dubbele overeenkomsten bestaan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
roy van eon 1 april 2009

hallo mensen ik vind het heel fijn deze berichten te lezen over eon ik ben zelf werkzaam bij eon en een paar namen hier op deze site heb ik ook gesproken ik tref ook hele fijne mensen aan de telefoon en ja ook helaas een boel mensen die ons uitschelden, en meer dingen wensen die te grof zijn voor woorden.

ik hou van mij werk en geef iedereen de info die ze willen hebben. en op een eerlijke manier,

maar wat mij in m'n werk op valt is dat mensen vaak niet weten wat zo verandering nu inhoud.

voor deze mensen nog even ter info: er veranderd dus niks aan de service van uw netwerkbedrijf. een netbeheer is regionaal. maar wat veranderd er dan wel? eigenlijk niks dan 1 factuur i.p.v twee het logo op de brief en uitraard lagere kosten m.b.t tot b.v de eindafrekening na 1 jaar.

vaker hoor ik mensen zeggen ja ik krijg altijd geld terug, maar dit is enkel door het voorschot per maand wat afgedragen word.

niet mbt tot de kwh prijs en m3 gas prijs.

voordelige energie tarieven per kw/h bv de ene bied 0,3389 per kw/h en de andere 0,2376 per kw/h dit kleine verschil word groot aan t eind van t jaar. en heeft dus niks mbt tot voorschot te maken, maar de eind berekening ik zie soms bedragen in mijn scherm waar ik zelf best van schik.

mensen vragen ook vaak van welke energie leverancier nu werkelijk de voordeligste is nou daar kunne mensen zelf dus heel makkelijk achter komen door dat zij de kw/h en m3 vergelijken ook even kijken naar verborgen kosten b.v vast recht p/m en btw incl of exl.

dan komt het helemaal goed.

eon is de grootste van de eu beteken direct inkoop voordeel op grote schaal grote, ook zijn er dus kleine energie bedrijven of prijs vechters die bij grote energie opwekkers hun energie kopen en verkopen aan de consument.

ook kunt u kijken of de energie leverancier aan gesloten is bij het ccp (contract control protocol) is een keur merk die energie leveranciers er op toe ziet dat hun aanbod werkelijk zo gebeurd als dat er verteld word.

daarom ook vaak een opname tijdens zo gesprek speciaal voor het ccp. wat dus eigenlijk niet geheel onverstandig is. dit is allen in het voordeel van de klant.

dus mensen ben niet bang dat zo gesprek de hele tijd word opgenomen maar dat gebeurd pas wanneer u zelf hier toestemming voor geeft en de mede werker is dus ook verplicht te vragen of u er mee akkoord ga als zo gedeelte word opgenomen.

kortom eon is een top bedrijf en ben er zelf zeer tevrede over ook over hoe wij mensne benaderen dus die ene gozer die dus een bericht geplaats heeft hier heeft niet geluisterd naar de medewerker die hij sprak.

wand he 1 ding weet ik zeker wij benaderen niemand agresief en zeker niet dwingend.

o ja en daar kom bij dat een voorlopige overeen komst dus echt geen contract is. maar een voorbeeld schets van een contract dat pas van toepassing word als iemand besloten heb over te stappen.

hoop iedereen een beetje een goed beeld gegeven te hebben.

groetjes en e-on zet m op!!!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Diana 1 april 2009

ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de eon als leverancier...

en ben ook blij dat ze mij nog eens terug hadden gebeld,

want ik had ze gezegt dat ik niet meer benadert wou worden en heb niet geluisterd..

daarna was ik toch nogmaals gebelt en heb ik geluistert en ben blij dat ik GELUISTERT heb want het is een fijn aanbod wat ook voor mijzelf goed uitpakte

en het is niet zo dat hun klanten willen en ze bezeiken, want met zoveel klanten is dat niet nodig,

en ze gaan heus niet liegen aan de telefoon, want dat is alleen schade voor hun goede naam..

ik ben ook blij dat het duurzame energie is en ik ook wat terug kan doen voor het milieu..

daarbij hoef ik ook niet extra te betalen voor de groene stroom of de tussenpersoon.. dus ze zijn helemaal nier duur..

alles bij elkaar is het zeer voordelig en de klantvriendelijkheid verdient ook een dikke 10 van mij..

het overstappen ging helemaal gratis, en ze deden het allemaal voor mij regele.. en daarbij nog eens 150 euro erbij gekregen waar ik mee doen en laten kan wat ik wil :D

primaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mvg Diaaaan

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Tim 1 april 2009

ik ben ook onlangs overgestapt naar de eon.

ik moet zeggen, het bevalt mij prima.

de medewerker zocht telefonisch contact met mij op om het hele verhaal uit te leggen.

nou ik had dus wel interesse en er werd mij 150 euro erbij gegeven, bij een contract van 3 jaar.

ze werkten met variabele tarieven. wat heel goed uitpakt,met de dalende tarieven in zicht.

nou na het gesprek wat erg prettig was verlopen kreeg ik de welkomsmap binnen. en ja hoor het klopte allemaal wat de medewerker zei.

ik zit nu ongeveer een half jaartje bij de eon en ben er echt super tevreden over, als er wat is, heb ik binnen een minuut een medewerker aan de lijn. en werd goed geholpen.

mijn advies aan iedereen? stap over en geniet van de lage tarieven, mooie welkomsgeschenk en de beste klanteservice die ik ooit bij een energieleverancier heb gezien.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Herman 31 maart 2009

WAARSCHUWING! Ben vandaag gebeld door iemand die belde namens EON. Ze hebben een aanbieding met aantrekkelijke tarieven en je krijgt ook nog eens zomaar € 150,= korting. Of ik een welkomstpakket wilde ontvangen.... Op mijn vraag of ik bij een bevestigend antwoord aan een contract vastzit was het antwoord dat ik binnen 7 dagen kan opzeggen, oftewel: inderdaad meneer, u heeft dan een contract met ons. Ik heb, na mijn ongenoegen te hebben uitgesproken over deze wervingsmethode, het telefoongesprek beëindigd. Wees dus gewaarschuwd!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Patrick 31 maart 2009

Beste mensen,

Ook ik ben onlangs benaderd door E.ON Benelux. En ik moet heel eerlijk bekennen dat de klantvriendelijkheid ver boven mijn verwachting was.

Ze boden mij een contract aan met variabele tarieven voor de duur van 1,2 of 3 jaar in combinatie met een welkomstpremie of een digitale videocamera van Samsung.

Ze hebben mij heel netjes uitgelegd dat ik de actietarieven van hun kon vergelijken met die van mijn huidige leverancier en dat ik dan 7 werkdagen de tijd had om middels 1 telefoontje of email van deze aanbieding (lees: voorlopige overeenkomst) af te zien.

Ik wist dat het nu niet verstandig is om een contract af te sluiten met vaste tarieven omdat de tarieven per 1 juli met meer dan 35% (gas) en 20% (stroom) omlaag gaan heb ik besloten hierop in te gaan.

Ik had gekozen voor een variabel contract van 3 jaar met een welkomstbonus

van 150 Euro.

Na ontvangst van hun welkomstbrief heb ik nog contact met hun gehad inzake

de digitale videocamera. Uiteindelijk heb ik besloten daarvoor te kiezen.

Alles is door hun heel netjes afgehandeld. En ook nu werd ik weer heel vriendelijk zonder minuten te wachten geholpen.

Wat mij bereft is E.ON Benelux niet alleen de grootste energieleverancier van Europa maar ook de klantvriendelijkste. Super hoe tevreden ik ben met de hele gang van zaken. Ik heb nergens geen omkijken naar gehad en hun hebben alles voor mij geregeld via hun gratis overstapservice.

Hier kunnen NUON, ENECO en ESSENT nog eens wat van leren. En dan maar te zwijgen over de vreemde gang van zaken bij leveranciers als de NEM en OXXIO.

Patrick

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
VO 28 maart 2009

150 euro kado of een digitale videocamera.

waar krijg je dat nog? je kunt kiuezen variabel contract 1,2,3 jaar.

EON is een groot bedrijf en communiceert helder

ik kan het iedereen aanraden.

o ja, je krijgt alles op 1 nota maandelijks dus ook het vastrecht, ook wel zo lekker. vastrecht is erg laag bij EON.

ze hebben 26 miljoen klanten en zijn de grooste leverancier van Europa.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Piet de Boer 23 februari 2009

Ik werd gebeld met de vraag of ik een gratis videocamera wilde bij een contract met EON. Ik vroeg of dit een contract voor een jaar was. Er werd verteld dat dit zo was. \

Toen de bandopname gestart werd, beloofde ze mij een licht pakket. Hier ging ik niet mee akkoord. Toch is het pakket thuis gestuurd.

Ik heb een email gestuurd en een bevestiging gekregen per email dat het contract niet werd geactiveerd.

Een paar dagen later kreeg ik van EON en van Essent (mijn huidige leverancier) de bevestiging dat EON energie gaat leveren.

Natuurlijk belde ik ze hierna op en toen durfden ze me te vertellen dat een vrouwlijk persoon de bevestiging had gegeven om het contract te activeren. Dit is nooit gebeurt en nu kost het erg veel moeite om alles te corrigeren.

Een grote boevenbende. erg jammer.

buiten dat kon ik ze 1 hele dag niet bereiken op hun 0900 nummer.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Mijn review van E.ON
Ikke 16 februari 2009

Ze zouden wel iets goedkoper mogen zijn (voor zo'n grote partij) maar het totaalplaatje is best goed.

Bij de overstap van de andere energieleverancier naar E.ON heeft E.ON gepoogd een probleem met de andere leverancier op te lossen. Toch bedankt voor de poging! Ze waren daar erg (pro-) actief in.

Bleek uiteindelijk een fout bij de netbeheerder te zijn, daar ben ik zelf achter gekomen. De andere energieleverancier heeft daar niets aan gedaan, behalve aanmaningen sturen.

Tot nu toe heb ik maar ergens over hoeven te bellen of te emailen en het wordt opgelost. Misschien niet direct maar naar mijn mening snel genoeg. En ze bellen je indien het per email niet helemaal goed loopt, ook een erg sterk punt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?