Reviews E.ON

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Jeroen 27 december 2011

Duidelijke site, en duidelijke producten, zo zie ik het graag.

Geen telefonisch menu, nu een aantal keer gebeld word na de 1ste keer overgaan al opgenomen.

Aardige en behulpzame mensen aan de telefoon, klacht afhandeling snel en in mijn geval naar mijn volle tevredenheid.

Ga zo door !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
25 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
NN 26 november 2011

Met Energie Direct veel problemen betreffende de eindafrekeing. Kreeg een boete + liep premie mis. Heeft E-ON volledig gecompenseerd. Overgang door E-ON goed geregeld,niets dan lof.

Energie Direct is een bikkelhard/niets ontziend bedrijf. Wacht nu komend jaar afhandeling eindafrekening af.

Tip: GA NIET NAAR ENERGIE DIRECT. KOST ALTIJD GELD ONDANKS TOEZEGGINGEN.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Frank 4 augustus 2011

Foute organisatie

met valse belofte via een calcenter je overhalen en dan niks na komen wat is afgesproken.

Ze sturen de maandelijkse reken met de deurwaarder zo dat je meteen 25 euro admin kosten kwijt bent en 35 euro deurwaarders kosten

niks dan alende met dit bedrijf

hiervoor had ik essent en daar had ik nooit problemen

bij E-on kom je niet van de problemen af erger nog je komt ook niet van E-on af

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
20 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Sander 7 juli 2011

Ben nu al een tijd klant van eon en ik het is mij enorm meegevallen hoe de overstap is gegaan. Daarnaast heb ik 1 keer de klantenservice nodig gehad en zij waren erg snel en zeer hulpvaardig. Eon is een fijne partij voor mij.

Gr.

Sander

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
39 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Luuk 21 juni 2011

Zit nu bijna een jaar bij E.ON en als "starter" (lees student in een appartement) kan ik over niets dan lof spreken. Heb zelf uitgezocht wat voor ons het goedkoopst was en E.ON bleek daarin op dat moment het voordeligst. Ben verder prima voorgelicht, erg klantvriendelijk en altijd duidelijk wat betreft rekeningen, post etc. Voorschotbedrag werd automatisch bijgesteld in Januari en kon indien gewenst (terug)gewijzigd worden. Wij betalen liever iets teveel en krijgen achteraf (indien daar recht op is) iets terug, en hebben dus telefonisch het voorschot weer laten verhogen. Geen probleem, binnen een minuutje gepiept!

Elke leverancier kent goede punten en slechte punten en bij elke leverancier zijn er tevreden en ontevreden klanten (ofwel mensen waarbij helaas dingen fout gaan). Persoonlijk zou ik niemand anders willen, dus ik kan E.ON alleen maar aanraden!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
26 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
liana 9 april 2011

Heb nooit zoveel bij moeten betalen, nooit meer dan een paar 100 euro.

Nu een jaar rekening gehad van 4200 EURO

kan toch niet waar zijn, en nu dan...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
39 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Sanne 22 februari 2011

zeer slechte ervaring met de Eon.

Wij zouden graag in contact willen komen met de mensen die geen goede ervaring hebben gehad bij de eindafrekening van de Eon. In 2009 zijn wij overgestapt naar de Eon. Dat ging allemaal goed, echter drie maanden later kregen wij de afrekening (wat al heel erg vreemd is, normaal is dat nooit) en moesten een bedrag van 897,- bij betalen. Ik ben meerdere malen in contact geweest, maar juiste respons krijgen wij niet. Nu ligt het bij de deurwaarder en moeten we het daar verder uitzoeken. De eon geeft niet meer thuis. We zijn nu in 2011 en krijgen een jaar later bericht van de deurwaarder dat we het direct moeten gaan betalen. Aangegeven dat we hier niet mee akkoord gaan en de geschillen commissie in gaan schakelen.

Echter nu blijk dat de enige energie leverancier die niet is aangesloten is hierbij: Eon. Heel erg verassend.

Nu is onze vraag of er meer mensen deze ervaringen hebben, wij willen dit verzamelen en aanbrengen bij een advocaat. Alleen staan we niet sterk, wellicht zijn er mensen die ons hierin kunnen helpen?

We horen/ zien het graag tegemoet.

Sanne Hoek

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
32 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
petrie 19 februari 2011

Heel, heel slecht! Nog nooit problemen gehad met andere leveranciers. Met EON niks anders dan problemen,post die niet verstuurd word(lees aankomt,schuld bij TNT) incasso buro's die met 1 brief suggereren dat je moet betalen binnen 3 dagen terwijl je nooit eerder post hebt ontvangen.Giga bedragen in rekening brengen die al betaald zijn. Eind afrekening van 2500 euro(!!!!),over 3 maanden! met een door hun bepaalde betalingsregeling, in 5 keer verder niks mogenlijk.Zeer mens onvriendelijk, ze maken je kapot, financieel en geestelijk. Bah!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
10 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Ron de Ruiter 15 februari 2011

Geachte heer Samuel,

Bedankt voor uw mailtje, ik vind het jammer dat u niet ook naar mijn nieuwe adres in Kollumerzwaag iets heeft toegestuurd, zodat ik beter van de zaken op de hoogte zou zijn en eerder aktie had kunnen ondernemen en er ook heel veel rompslomp bespaard had kunnen blijven.

Maar dat mijn 1e contact bestond uit een email van incasso bureau Itrum Justitia, waar ik tevens erg van geschrokken ben.

En dit heeft mij erg doen verbazen vanuit uw positie, want u schrijft nu ook dat het mij maar een bedrag van 245 euro heeft gekost, nou de realiteit is toch anders, want het heeft mij rondom de 400 euro gekost, toch nog 150 euro meer dan u zegt.

Weet u,...........ik maak me niet druk om het geld, natuurlijk ik leef van de WW en dat is ook geen vetpot, maar ik weet wel en dat is een geestelijke principe of je nou werkelijk geloofd of niet, dat wat je iemand anders aandoet het 3 tot 5, als het geen 10 voudige terugkrijgt.

Op wat voor manier dan ook........en ik merk ook wel dat het geen zin heeft om via die andere instantie iets te gaan ondernemen.....de eerlijkheid van het bedrijf wordt bepaald door de mensen.

Jammer dat alles bij u om geld draait en niet de mensen, waarom deze uitspraak? Toen ik me aanmeldde bij E-on was het ook al een hele gedoe om de boete die jullie zouden betalen terug te krijgen.

Ik moest er zelf achteraan gaan om het terug te krijgen, toen kreeg ik al vraagtekens en nu wordt alles nog eens netjes overgedaan alleen op een andere manier.

Ik wens u veel succes met wat u gaat oogsten en daar hoef ik niks aan te doen.

Met vriendelijke groet,

Ron de Ruiter

Bless you

--------------------------------------------------------------------------------

From: incasso@eon-benelux.com

To: ...............Date: Tue, 23 Nov 2010 13:41:38 +0100

Subject: klantnummer 160018025 / 2010InK5210

Geachte heer de Ruiter,

Naar aanleiding van uw e-mail, ontvangen op 22 november 2010, kunnen wij u het volgende meedelen.

Allereerst willen wij u danken voor de moeite die u hebt genomen om uw klacht aan ons kenbaar te maken. Wij kunnen u verzekeren dat wij uw klacht serieus nemen.

Uw e-mail hebben wij geregistreerd onder kenmerk 2010InK5210. Vriendelijk verzoeken wij u bij eventuele vervolgcorrespondentie te verwijzen naar deze referentie, zodat wij uw opmerkingen en/of vragen sneller in behandeling kunnen nemen. Het is namelijk onze intentie uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

U geeft aan dat het niet eens te zijn met de betaalde kosten aan het incassobureau Intrum Justitia. De correspondentie is naar uw mening naar het verkeerde adres verstuurd zodoende u geen weet van de vordering heeft gehad. Hierdoor geeft u aan de de incassokosten terugbetaald te willen hebben.

Wij hebben op 9 juli 2010 uw openstaande vordering naar het incassobureau Intrum Justitia overgedragen. Dit betrof op dat moment de voorschotnota's van april 2010 tot met juni 2010 à € 70,00 en aanmaningskosten van respectievelijk € 10 en € 25. Gezamenlijk was dit een bedrag van € 245,00. Van deze vordering hebben wij alvorens naar het incassobureau te hebben doorgestuurd u aamaningsbrieven op 30 mei 2010, 6 juni 2010 en 23 juni gestuurd. Deze brieven zijn naar .............. te Zeist gestuurd.

Het incassobureau Intrum Justitia heeft u op 22 juli 2010 een e-mail toegestuurd betreffende deze vordering. U heeft in dit dossier regelmatig contact onderhouden met het incassobureau, waarbij u over en weer in kennis gesteld bent van de stand van zaken. Onzes inziens is gegeven deze feiten de vordering terecht uithanden gegeven aan het incassobureau, waardoor de incassokosten die betaald dienden te worden ook terecht zijn.

Wij zullen daarom de incassokosten niet aan u terug laten betalen.

Wij bieden u onze excuses aan voor het ongemak dat u hebt ervaren en hopen dat uw klacht hiermee naar tevredenheid is afgehandeld. Mocht u desondanks niet tevreden zijn dan kunt u schriftelijk bezwaar aantekenen tegen de afwikkeling, ter attentie van de Senior Manager Business to Consumer onder vermelding van bovengenoemde referentie.

Erop vertrouwend u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Heeft u nog vragen? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via telefoonnummer 0900-0601 (€ 0,10 p/m) of stuur een e-mail naar incasso@eon-benelux.com. Voor een antwoord op de meest gestelde vragen of voor algemene informatie verwijzen we u graag naar onze website www.eon.nl.

Met vriendelijke groeten/ With kind regards,

F.S.

Customer Services

T. 0900-06-01

F. 040-2577853

E.ON Benelux

Dr. Holtroplaan 2-28

NL-5652 XR Eindhoven

www.eon-benelux.com

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
25 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Anoeska 13 november 2010

Onlangs werd ik plotseling over genomen door EON.

Toen heb ik vorige energie leverancier gebeld en daar kreeg ik te horen dat EON ons nieuwe leverancier is.

Vervolgens EON gebeld.

Volgens EON Medewerker x is er iemand aan de deur geweest.

volgens medewerker y zijn wij telefonisch benaderd(waar wij niks van weten).

2 antwoorden van EON medewerkers op 1 dag!!

vreemd of niet...

Wij hebben nooit post van eon ontvangen, en hebben ook niks kunnen betalen.( omdat swicht van energie leverancier heeeeel veel tijd in beslag neemt)

Nu ben ik weer klant van NUON en vervolgens krijg ik een eindafrekening van EON met deurwaarders brief.

1 EON stuurt geen post

2 Samen met de eindafrekening gelijk de deurwaarder ingeschakeld

3 Volgens medewerker z van EON wordt er automatisch afgeschreven.

4 Op eind afrekening wordt naar rekening nummer gevraagd.

Hoe kunnen ze dan automatisch afschrijven als ze geen rekeningnummer hebben.

Met alles een vreemd zaak van EON.

Wat ze ook hebben gedaan is de meterstanden verhoogd met meer dan 1 jaar gebruik door gegeven aan ouwe leverancier, waardoor ouwe leverancier duurder lijkt!! WAT dus het geval niet is.

EON probeerde daarmee te concluderen dat zij goedkoop zijn.

Maar zeggen er niet bij dat zij (eon) gelijk de deurwaarder inschakelen voor de post die zij nooit hebben verstuurd.

Een vreemd en vies spelletje van EON

Ik ben blij dat ik er vanaf ben!!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
robert-jan 8 november 2010

ik ben in januari overgestapt naar eon ,dit duurde 3 maanden.dus in April ben ik gestart met maandelijks betalen.Dit was 38,50,inmiddels heb ik nu de afrekening gekregen (november) .En wat blijkt ik moet 291 euro bij bijbetalen?,ik meteen bellen, daar kreeg ik te horen dat mijn bedrag is verhoogd naar 80 euro per maand.Ik zeg dat kan ik niet betalen met een uitkering,dus heb ik een antwoord kaart ingestuurd met een verlaging van het maand bedrag naar 60 euro.En wat zeggen ze bij de klanten service : wij hebben het bedrag verhoogd,omdat u moest bijbetalen,maar u mag dat bedrag maar met 10% verlagen (dat is 8 euro),doet u het met meer dan 10 % naar beneden verlagen,dan mogen wij u bij de volgende eind afrekening geen betalings regeling meer aanbieden.Ik zeg dat staat niet in de voorwaarden hoor.Nee zeggen ze dan dat zeg ik nu toch tegen u.Ik zei ,maar zo werkt dat niet en heb opgehangen,nu ben ik van plan maar weer over te stappen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Pieter 8 september 2010

Voorgelogen en die 7 dagen bedenkt tijd kon ik fluiten want mijn brief was verkeerd bezorgd. Kon ze heel slecht te spreken krijgen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
7 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Willem Felix 7 september 2010

Na telefonisch te zijn benaderd door de afdeling verkoop van Eon heb ik ingestemd met een contract tot eind 2011. De aanmeldingsbrief kwam keurig op tijd maar ik had nog wel een paar vragen over de afkoop van mijn oude leverancier. De klantvriendelijkheid viel mij keer en keer op. Heel fijn eigenlijk om er gaandweweg achter te komen dat je bij een heel goed bedrijf zit. Ik ben nu 3 maanden verder en ik kan niet anders zeggen dat alles prima is verlopen, mede dankzij een vast contactpersoon bij eon. Dus petje af, maar vooral voor de prijzen. Ik blijf deze, eigenlijk vooral nu, vergelijken en steeds ben ik weer blij verrast dat ik nog geen echt lagere prijzen heb kunnen vinden (als je vastrecht tenminste meetelt,) Heb EON nu ook bij de buren aanbevolen. Ik heb begrepen dat ze de grootste energieproducent zijn van Europa en vandaar structureel goedkoper dan Eneco, Essent en Nuon (die ons eigenlijk altijd teveel hebben berekend bij gebrek aan concurrentie). En bij die prijsvechters NEM Energiedirect Oxxio zou ik, gezien het groot aantal klachten, nooit willen zitten.

Mijn advies aan buren en familie: E-ON, vriendelijk en goedkoop, gewoon doen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
11 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Eva 6 mei 2010

Toen ik klant werd had ik ook alleen maar lof over eon. Totdat ik ging verhuizen na de afrekening. Afrekening gehad kreeg ik samen met een extra maand betaald ook nog eens 25 euro terug, oke dan, dat is goed. Toen de verhuizing die 1 maand duurde. Die ene maand erna kreeg ik de afrekening of ik een restand van 180 euro wilde betalen na mijn voorschot? dacht ik. Kon geen boe of bha zeggen, ik moest die 180 euro laten afschrijven samen met mijn volgende voorschot voor ons nieuwe huis. Hebben ze ons tijdens dit telefoongesprek ook nog eens, van ons oude adres, weer aangemeld, dus ik was ineens betalende klant over twee huisadressen, nog maals ? Dus ik betaalde twee rekeningen. Natuurlijk wacht ik niet op hun reactie van 8 weken en liet dit berag sorneren. Eon zou ons op ons oude huis adres weer afschrijven en mochten komende post als niet beschouwen zien. Oke dat kan. Maar dan moeten ze ook zo slim zijn om die afschrijvingen te stoppen, dat werd dus niet gedaan, maand erna, hetzelfde. Via een terugbel functie van eon probeerde we dit weer op te lossen, wat zei ook zeiden dat dit ook ging gebeuren. Oke, maar dan die terugbel functie, wij zijn na openingstijden de hele nacht en weekend teruggebeld om t half uur via dit nummer terwijl er niemand op de lijn zat. Maandag ochtend kom ik eindelijk iemand spreken via die terugbel functie dat wij al de hele tijd lastig gevallen werden.. Lekker he, maar dit werd ook opgelost, en elke keer hoor je, ja dit kan gebeuren. Nu een paar maanden later lopen de klachten heftig op, na vele storneringen heb ik weer geschreven dat ik hier vanaf wil en ook als klant omdat dit geen gang van zaken is. Dit kan, ik kan nu rustig overstappen maar helaas duurt dit altijd 1 maand. Nou ja, dat kan er ook nog wel bij. Dacht je, nee eon heeft ons voorschot bedrag niet t zelfde gehouden maar gekeken naar de duurste maand, februari en tijdens onze verhuizing met verbouwing waar de deuren nog eens open stonden, dus verhoogd. Na contact zouden ze dit verhoogde bedrag niet door laten gaan en ons oude voorschot handhaven. Helaas kwam ik er net achter dat wij toch een verhoogd voorschot betalen. In 1 jaar van 89 naar 142. Tja, alsof het leven al niet duur genoeg is. Ik vertrouw ze niet meer. Misschien een beetje warrig dit bericht, maar zo voel ik mij vanaf december?

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
17 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Henny 12 april 2010

Ben nu 2 en een half jaar klant van E,On na veel problemen bij ESSENT was ik over gestapt,helaas E.ON is geen haar beter,heb al een recht zaak met ze gevoerd en ben in het gelijk gesteld,dit jaar weer de zelfde beschuldigingen en beledigingen.De klatenserviece is vriendelijk maar spreek ze niet tegen dan is er geen land mee te bezeilen,zet alles op papier dan heb je tenminste bewijs van hun arrogante gedrag

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Henk 26 januari 2010

Ik ben nu al een tijdje bij eon en betaal gewoon minder per maand dan bij essent waar ik eerst was. De klantenservice is vriendenlijk en mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord en van het overgaan heb ik niets gemerkt, dus ook geen negativiteit.

Eon is prima en tenminste goedkoper dan Essent!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Jos van Wijck 23 januari 2010

Twee jaar geleden overgestapt naar E.ON. Zeer professioneel en toegankelijk bedrijf, kortom topservice voor m.i een zeer scherpe prijs. De verkooptechnieken worden door ieder energiebedrijf aangewendt en reken ik E.ON of andere bedrijven niet echt aan. Een korte klacht (mijn eigen foute inschatting) werd zeer menselijk en klantgericht opgelost.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Sven 16 januari 2010

Ik zit nu al een tijdje bij eon. Ik was eerst klant bij Essent maar bij eon ben ik goedkoper uit. Ik heb 1keer de klantenservice gebeld en toen ben ik goed en netjes geholpen. Al met al ben ik blij met mijn overstap naar eon.

Gr.

Sven

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
13 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Monique 14 januari 2010

graag wil ik mijn toelichting geven: E.ON behandeld zijn klanten niet als mensen. ze kijken alleen naar het grote geld!

als men een betalings probleem met hen op wilt lossen, staan ze daar niet open voor.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Wouter Witte 14 januari 2010

Twee maanden geleden aangemeld. Binnen 7 dagen zou ik een bevestiging van E.ON ontvangen. U raadt het al, nog steeds niets gehoord van E.ON. Op mijn rechtstreekse vraag aan E.ON heb ik ook geen antwoord ontvangen.

Inmiddels wil ik hememaal geen klant meer worden van E.ON en zal mij bij een andere energie levrancier gaan aanmelden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
K.G. Roossien 9 januari 2010

Nadat we telefonisch waren benaderd en Eon ons slechts informatie zou toesturen,, kregen we een brief waarin we waren aangemeld als klant bij Eon.Elders op deze site (bij klachten over Eon) heb ik onze ervaring al weergegeven.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
robbie 7 januari 2010

Goede en betrouwbare mensen aan de telefoon gehad en ze nemen de tijd voor je.De internetactie nemen ze ook telefonisch over.Zeker EON om aan te bevelen.Nuon was mijn leverancier, maar die beiden helemaal niks goedkoops aan.Ze denken nog steeds een monopolie-positie te hebben maar dat hebben ze toch goed mis.Vele mensen bij ons uit de straat verlaten de Nuon.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
9 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Bas van de Velde 4 januari 2010

Na mijn problemen bij Nederlandse Energiemaatschappij (telkens verkeerde facturen)ben ik (gelukkig) overgestapt naar een beter alternatief EON. Zij hebben direct mijn contract overgenomen en ben erg vriendelijk geholpen aan de telefoon. Klasse, er staan ook nog energiemaatschappijen met een goede service. groet, Bas

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
4 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
Wolters 31 december 2009

Overstapservice is waardeloos. 3,5 maand geleden via inetrnet aangemeld bij Eon. Verschillende keren heb ik hen gebeld omdat ik NIETS hoorde. rtelekns werd er gezegd dat de brieven onderweg zouden zijn en dat alles goed zou komen. Ik kreeg NIETS en hoorde NIETS. Uiteindelijk weer gebeld en gingen ze eens kijken in de computer: ze konden mijn EAN-nummer niet vaststellen. Er zou een SPOED-AANVRAAG van gemaakt worden. Hiervoor heb ik ruim een kwartier aan de telefoon gehangen. Ik heb ze zelf mijn EAN-nummer toegemaild op hen verzoek. Inmiddels zijn wij 2 maanden verder en betaal ik nog steeds teveel bij mijn oude leverancier. En E-ON? Die laat NIETS van zich horen. Wat een waardeloze tent is dat.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Mijn review van E.ON
anne 22 december 2009

Geen klachten over eon, hebben het netjes geregeld toen ik bijna dreigde afgesloten te worden toen mijn vorige leverancier een fout had gemaakt in de afrekening (1000 kub gas teveel berekent die ik weigerde te betalen)

Helaas heb ik nu al de tweede brief gekregen over mijn welkomstbonus maar ja nog steeds niet gekregen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?