Reviews E.ON

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
Levering loopt
I H. uit Nijmegen, 3 juni 2018

De levering loopt prima, het afsluiten was best moeilijk, ze wilden een borg omdat ze ons postcodegebied als niet kredietwaardig achtten, belachelijk. Verlengen was ook moeilijk, veel emails heen en weer en dan telefonisch verlengd en dat werd dan niet verwerkt. Opnieuw beginnen....

Maar de levering loopt op rolletjes en met de slimme meter geen omkijken naar meterstanden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Toppie!!!
J.S Harmsen uit Delft, 25 mei 2018

Jammer, heel erg jammer da E.ON ni meer is, was altijd heel tevreden. Eneco heeft het over genomen, maar ik wil geen klant van Eneco zijn!!!Druk aant zoeken voor beter dan Eneco!!!đŸ˜’

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Klantenservice matig
D W. uit Eindhoven, 21 mei 2018

Contact met de klantenservice is echt matig. Geen reactie op mail of pas na lange tijd. Heel vermoeiend. Er zou een bonus uitgkeerd worden na 10 maanden (contractuele korting). Pas na verschillende mail ontvangen in maand 12. Prijs voor een nieuw jaar aangevraagd, kreeg een super slecht aanbod, overduidelijk te duur. Die moeite die neem ik volgende keer niet meer, maar meteen energie vergelijken en overstappen.Heb niet vaak zo'n slechte ervaring met een bedrijf gehad als bij dit bedrijf pff heel vermoeiend

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Stroom is stroom
R K. uit Amsterdam, 15 mei 2018

Ik ben via energieleveranciers.nl overgestapt naar E.ON. Dit ging soepel. Na een jaar gebruik zou E.ON €150,- duurder zijn dan het jaar daarvoor en €250,- per jaar duurder zijn dan een andere provider, dus maar weer overgestapt.

Het blijft een rare praktijk dat vaste klanten op deze manier benadeeld worden, maar daar is E.ON niet de enige in.

Prima leverancier als je gebruik maakt van een aanbieding, maar zorg dat je na een jaar weer overstapt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
H R. uit Emmen, 14 mei 2018

Scherpe prijs

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prettige dienstverlening
A.S. Kerkhof uit Venhuizen, 8 mei 2018

Geen heen en weer gebel, gewoon via internet aanvragen en klaar.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
ik denk dat het wel goed is
PMC Florijn uit Leiden, 3 mei 2018

EON, NUON, Essent. gebeten door hond of kat ...

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Goede overgang
Pipo uit Spijkenisse, 3 mei 2018

Goede overgang zonder gedoe. E.ON heeft automatisch de oude meterstanden opgevraagd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
elektriciteit
A Shokri uit Heerlen, 2 mei 2018

Zeer goede deal

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Geen gedoe
JE te O uit Oentsjerk, 23 april 2018

Netjes - geen gedoe. Keurige afwikkeling

Reactie van E.ON - 24 april 2018

Bedankt voor de positieve feedback!

^Team Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
alles goed tot heden
I Pantazi uit 's-Gravenhage, 22 april 2018

Alles goed, goede klantenservice, nog niet duidelijk over mijn maandbedrag

Reactie van E.ON - 23 april 2018

Beste heer, mevrouw Pantazi, bedankt voor uw feedback. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen, dan verzoek ik u vriendelijk om naw-gegevens en de laatste vier cijfers van uw IBAN door te sturen naar webcare@eon.nl. ^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Een On persoonlijk bedrijf
Amn Van de vossenberg uit Ospel, 17 april 2018

Communicatie en betalingen lopen 3 keer langs elkaar af. Zeer onprofessioneel.

Reactie van E.ON - 17 april 2018

Geachte heer, mevrouw van de Vossenberg,

Wat vervelend om te horen dat er moeilijkheden waren in de betalingen.

Graag ontvangen we de adres gegevens via de e-mail zodat we u verder kunnen helpen.

U mag dit sturen naar het e-mailadres webcare@eon.nl

^ Team Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Zeer tevreden
JJM V. uit Druten, 12 april 2018

Niet lang gebruik gemaakt van de diensten van E.ON maar erg tevreden over de service. Klantgericht en accuraat. Zeker een leverancier voor mij om in de toekomst weer gebruik van te gaan maken als de condities interessant worden.

Reactie van E.ON - 13 april 2018

Bedankt voor uw positieve feedback! ^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Slechte geregeld
M.J.W. van der Horst uit Asten, 11 april 2018

Voor 1 jaar bij E.on geweest. Daarna overgestapt zoals ieder jaar. 13 maand termijnen in rekening gebracht door E.on !?! Tussentijds verhuisd mijn contract was daardoor ineens gestopt en ik kon geen verhuizing doorgeven. Dit omdat de nieuwe bewoners al een andere leverancier hadden aangevraagd. Mijn contact toen opnieuw af moeten sluiten. Een hoop rompslomp.

Reactie van E.ON - 12 april 2018

Beste heer, mevrouw Van der Horst, bedankt voor uw feedback. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, stuur dan uw naw-gegevens en de laatste 4 cijfers van uw IBAN naar webcare@eon-benelux.com ^ Team E.ON Webcare

Reactie van M.J.W. van der Horst - 26 april 2018
probleem is opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
meest makkelijke en duidelijke info
AAW H. uit Elst, 9 april 2018

In een paar stappen had ik direct een duidelijk beeld van de prijzen en mogelijkheden, dit heeft mij ook direct doen besluiten om de overstap te maken. De overstap is exact gegaan zoals aangegeven probleemloos. Dus een echte aanrader.

Reactie van E.ON - 10 april 2018

Hi,

Dankjewel voor je positieve feedback!

^Webcareteam E.ON

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Tevreden
L.L. J. uit Bergambacht, 3 april 2018

Ben tot nu toe tevreden over E.ON. Ik moest snel laten afsluiten en had hiervoor gebeld. Ze hebben dit gelijk en netjes geregeld waardoor ik niet zonder gas en licht zat. Verder heb ik het maar een paar maandjes dus kan verder niet over andere zaken oordelen hoe ik dit vind gaan.

Reactie van E.ON - 4 april 2018

Hoi,

Dankjewel voor je positieve feedback! Fijn om te lezen dat je blij bent met onze manier van aanpakken en meedenken.

^Webcareteam E.ON

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
vriendelijk
pj hoep uit Wieringerwaard, 3 april 2018

je wordt goed te woord gestaan zijn erg vriendelijk

Reactie van E.ON - 4 april 2018

Hi,

Fijn om te lezen dat je het contact als prettig hebt ervaren, dankjewel voor je feedback!

^Webcareteam E.ON

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Misleidend energieberekening
CMC Baroncelli uit 's-Gravenhage, 2 april 2018

Ik heb een energieberekening gedaan en voor die rede heb ik dan besloten om van mijn vorige energieleverancier af te stappen.

De berekening was misleidend en ik betaal nu MEER dan voorheen.

Ik zie uit om het contract zo snel mogelijk te beëindigen!

Reactie van E.ON - 3 april 2018

Beste heer, mevrouw Baroncelli, bedankt voor uw feedback. Jammer dat u deze ervaring heeft.

Mochten wij iets voor u kunnen betekenen, dan verzoek ik u vriendelijk om naw-gegevens en de laatste vier cijfers van uw IBAN door te sturen naar webcare@eon.nl. ^Team E.ON Webcare

Reactie van CMC Baroncelli - 10 april 2018
probleem is niet opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
overstap
hmm van den Elzen uit Nistelrode, 2 april 2018

volgens E.ON zou ik op energie kosten besparen,maar daar kan ik nu nog weinig over zeggen omdat ik in januarie pas overgestapt ben.

Reactie van E.ON - 3 april 2018

Bedankt voor uw feedback. ^Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima overstap ging vlekkeloos
S. Buisman uit Houten, 29 maart 2018

Ik stap ieder jaar over via Energieleveranciers.nl

Dit keer dus naar EON. Het ging, net als alle andere jaren, probleemloos.

Het maakt eigenlijk niet zo veel uit naar wie je overstapt. Dit keer had Eon voor mij de gunstigste tarieven.

Reactie van E.ON - 3 april 2018

Hoi Buisman,

Hartelijk dank voor je positieve feedback en fijn om te lezen dat je zo blij bent met E.ON als je nieuwe leverancier.

^Webcareteam E.ON.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Geen inzicht verbruik
F. Bos uit Meppel, 29 maart 2018

Geen inzicht verbruik

Reactie van E.ON - 3 april 2018

Hoi Bos,

Bedankt voor je feedback!

^Webcareteam E.ON

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
verzwegen info
F.R. T. uit Arnhem, 26 maart 2018

kreeg van de vorige energieleverancier een naheffing voor de wintermaanden, daar hadden jullie me wel voor mogen waarschuwen. Ik denk: maandbedrag is maandbedrag, en als dat lager is bij jullie stap ik over. Nu is de overstap opeens veel duurder dan ik had verwacht.

Reactie van E.ON - 26 maart 2018

Ik begrijp uit je reactie dat je bij het bespreken van je overstap niet gewezen bent op mogelijk hogere kosten van de eindafrekening van je oude leverancier vanwege het moment van overstappen. Bedankt voor deze feedback, ik kan me voorstellen dat je dat fijn had gevonden. Excuses voor het ongemak dat je hiervan ervaart. Mochten wij nog iets kunnen betekenen voor je, stuur dan je adresgegevens naar webcare@eon.nl ^ Team E.ON Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Beoordeling E.O.N
RBH Meijer uit Amersfoort, 23 maart 2018

Ben overgestapt naar E.O.N. maandbedrag valt hoger uit dan eerder gemeld op de vergelijking site. heb een jaarcontract, stap zeker weten over eind dit jaar en kies in de toekomst niet meer voor E.O.N

Reactie van E.ON - 26 maart 2018

Geachte heer, mevrouw Meijer,

Wat jammer om te horen dat u zeker gaat overstappen zodra uw contract is afgelopen. Het bedrag op uw bevestiging is aan de hand van historische verbruiksgegeven en kan daarom afwijken van het bedrag wat u zelf heeft berekend.

Het bedrag kan uiteraard aangepast worden. U kunt daarvoor een e-mail sturen naar webcare@eon.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Webcare

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Slecht
Pjk M. uit Brunssum, 22 maart 2018

Heb al een review geschreven.Nog steeds slecht niet tevreden

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goed
J.F. Bond uit Volendam, 21 maart 2018

Overstappen ging vrij soepel

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?