Reviews E.ON

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

0 reviews

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
probleemloze overstap
T.R. Visser uit Leusden, 24 september 2014

De overstap naar E.ON ging zonder problemen. Ik had er verder geen omkijken naar.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
doet wat je kan verwachten
GJH. uit Amsterdam, 22 september 2014

Ik ben niet ontevreden over E.On. De overstap ging probleemloos, en ik heb hieraan niets hoeven doen, nadat ik m'n gegevens ingevuld had op deze website. Enige minpunt is dat het de door E.ON ingeschatte maandelijkse verbruik door mij zo'n 2.5x hoger ligt dan wat ik zelf denk dat ik normaal gesproken verbruik. Daarbij moet wel de kanttekening gemaakt worden dat er nog geen harde data over het verbruik beschikbaar is.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima
Hagens uit Eindhoven, 11 september 2014

Contract is conform aanbod. Probleemloze overstap.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Zoals het hoort!
MGJ Eggen uit Jabeek, 10 augustus 2014

Ik moet zeggen dat het contact met E.ON alleen maar via internet heeft plaatsgevonden via e-mail. Nadat ik de mogelijkheden overwogen had en ik een keuze gemaakt had, ging eigenlijk alles vanzelf. Ik kreeg alles bevestigd per post, waardoor de overgang helemaal geregeld werd door E.ON. Alles was duidelijk en goed geregeld. Mijn compliment en voor iedereen aan te raden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Voordelige energie
Egon uit Elburg, 7 augustus 2014

Concurrerende prijsstelling. Kreeg keurig per post een ledenbrochure thuis gestuurd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
het is goed gegaan
t de jong uit Gorredijk, 7 augustus 2014

we hadden de zorg dat het ons veel moeite zou kosten om het overstappen te regelen. Er zijn personen die zorgen ervoor dat je blijft waar je bent want de verhalen zijn dat het altijd verkeerd gaat, dat is niet aan de orde, de overstap is geluidloos gegaan en we hebben tot nu toe geen problemen met de overstap

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
jet hoogenboom uit Houten, 6 augustus 2014

overstappen ging wat later dan ik dacht, maar kan ook liggen aan energie direct/essent. de site heb ik 1 x bekeken, de rest gaat vanzelf. kon ook gelijk mijn maandelijkse termijnbedrag veranderen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Snel en makkelijk
C.M.P.L. uit Venlo, 5 augustus 2014

Zonder enige moeite hoeven te doen overgestapt vanuit onze oude energieleverancier.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Zeer Goed
Th Westerbeek uit Voorschoten, 3 augustus 2014

Alles wordt probleemloos voor je geregeld

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Gerruisloos
J.H. Schuppers uit Wichmond, 31 juli 2014

Alles netjes verlopen. Je hebt er geen werk mee

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
snelle betrouwbare service
A.A.H.S. uit Borne, 29 juli 2014

De overgang naar de EON verliep erg soepel. Per mail, maar ook per post. Ik kreeg een professioneel overzicht van mijn af te nemen diensten.

Dit geeft mij veel vertrouwen in de toekomst.

Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goed
niet uit Roden, 29 juli 2014

geen problemen gehad met de overstap

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
voldoende
JH Reimink uit Haarlem, 26 juli 2014

Overgang was goed geregelt, geen probleem. 3 maand opzegtermijn gebruikt dus geen boete van vorige leverancier, alhoewel die wel een dreigende brief stuurden, dus die ziet mij niet weer als klant in de toekomst (energiedirect).

naar EON verandert op base van prijs.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Goede keuze
TS. uit Brielle, 24 juli 2014

1e instantie ander contract dan afgesproken maar later via telefoon en E-mail snel opgelost!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goeie afhandeling
g.g.m. vonk uit Zoetermeer, 8 juli 2014

E.on regelt alles goed en een snelle afhandeling

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Zeer goed geholpen.
G. Meeuwis uit Alphen aan den Rijn, 17 juni 2014

Ik ben nog nooit zo goed geholpen. Ben erg blij dat ik bij E.ON zit.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goed
K.LA. uit Hilversum, 28 mei 2014

De overgang van een andere maatschappij naar EON is goed verlopen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Overstap van ESSENT naar eON
Levie Vorst uit Bavel, 21 mei 2014

Onlangs ben ik van Essent naar eON overgestapt en dat ging heel gemakkelijk. Je ontvangt een nette gepersonaliseerde folder met je nieuwe tarieven en andere belangrijke informatie omrent de levering van energie. Alles liep vlekkeloos ook de berekening van het voorschot en dit voorschot wordt precies zoals overeengkomen afgeschreven van je rekening. Heel transparant allemaal en ik adviseer mensen deze overstap te maken als de prijzen aantrekkelijker zijn. Later nog gebeld door Essent om eventueel terug te komen, maar de prijzen die werden geboden lagen nog steeds fors boven die van eON. Overigens heb ik Essent ook voor de overstap laten weten dat ik wegens het prijsverschil zou gaan overstappen en ze nog een mogelijkheid gegeven hetzelfde te bieden. Essent gaf aan niet aan de prijs (met name de gasprijs) te kunnen tippen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
prima
WP. uit Apeldoorn, 6 mei 2014

De overstap is geruisloos verlopen. Alles verliep geheel volgens toezegging. De verstrekte informatie bevatte de strikt noodzakelijke punten en was dus prima afgestemd om de behoefte.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Niet tevreden
VHS. uit Amsterdam Zuidoost, 20 april 2014

Heel slecht, zij hebben mij 2 keer ingeschreven en ik ontvang elke maand 2 rekeningen met 2 verschillende klantennummers. Heb ze al 5 keer erover gebeld en elke keer wordt het opgelost maar er komt niks van... Nog erger, het klantennummer (2e van mij) dat volgens hun niet meer actief is, is hetzelfde klantennummer waar zij al mijn betalingen boeken en vervolgens aanmaning sturen en mij dreigen met incasso kosten... Dus niet doen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Simpel
ajwE. uit Dalfsen, 17 april 2014

Doen gewoon wat er wordt belooft zonder gezeur

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
matig
Anoniem uit 's-Gravenzande, 14 april 2014

Het vervelendste is dat Eon een klantenservice heeft die niet te bereiken is, je al gauw 20 minuten in de wacht staat tot je de klantenservice te pakken hebt,en als je dan te woord wordt gestaan er iemand aan de telefoon zit die nergens een antwoord op heeft , die je niet kan helpen omdat hij niet in de gegevens kan.Dan kan er beter niemand aan de telefoon zitten als ze niets kunnen doen en geen enkel antwoord of oplossing hebben.

Stuur je email aan de klantenservice dan wordt daar nooit op geantwoord en 3 maanden later volgt er een antwoord dat je alle vragen op de website kan bekijken.

Dus zoiezo hele slechte klantenservice, ik hoop dat alles verder goed gaat zoals in contract staat zodat ik geen klantenservice of vraag of klacht heb, want dan heb je onwijs veel ergernis .

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
ondoorzichtioge organisatie
J.K. uit Burgh-Haamstede, 14 april 2014

Reclame doet geloven dat overstappen ò zo gemakkelijk is. In de praktijk valt dat tegen als je te maken blijkt te hebben met verschillende adressen van E.ON en verschillende data, waarop de contracten met de oude leverancier worden beeindigd.

De personen zijn welwillend, maar de organisatie, bijv. om alle rekeningen in één factuur / afschrijving te krijgen lijkt moeilijk.

Overstappen is toch moeilijker dan vaak voorgesteld wordt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Overstap naar E.ON
M.W. van Dinter uit Zoetermeer, 14 april 2014

Nadat we de keuze voor E.ON hadden gemaakt ontving ik per omgaande een bevestiging per e-mail. Deze werd snel gevolgd door een stappenplan via de post. Exact volgens de stappen uit het plan is ons contract zonder er verder nauwelijks zelf naar hoeven om te kijken omgezet. Zelfs het aanpassen naar een ander maandbedrag kon ik simpel via de website doen en kreeg ik netjes via de post een bevestiging van.

Ook een kort contact met de klantenservice tijdens het overstappen was heel prettig en kreeg ik antwoorden op mijn vragen waar ik wat aan had. Dus geen onduidelijkheden.

Over het hele geheel ben ik zeer tevreden hoe alles verlopen is. Vanaf de aanvraag via Energieleveranciers.NL tot aan de afhandeling van E.ON.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?