EON zonnepanelen: voorzien in uw eigen energie

 

Met zonnepanelen maakt u uw dak rendabel, omdat u zelf energie opwekt. Een zonnepaneleninstallatie kan u honderden euro's per jaar op uw energierekening schelen. Ook via energieleverancier EON kunt u kiezen voor zonnepanelen.

Voordelen van zonnepanelen:

 • Zonnepanelen maken uw dak rendabel
 • Zonne-energie is een duurzame energiebron dus goed voor het milieu
 • Zonnepanelen zorgen voor een lagere energierekening
 • Met zonnepanelen profiteert u van btw-voordeel

EON zonnepanelen

Dankzij partner SunSure, die de installatie voor zijn rekening neemt, krijgen klanten met EON zonnepanelen vijf jaar lang een kWh-vergoeding. SunSure garandeert namelijk 5 jaar lang een minimale opbrengst van 95% op de voorspelde stroomproductie van het zonnesysteem.

EON plaatst samen met partner SunSure zonnepanelen. De leverancier biedt de klant tevens de mogelijkheid de prestaties van het zonnesysteem inzichtelijk te maken. Via het display van de omvormer is te zien wat een zonnesysteem opwekt. Ook kan de klant een monitoringssysteem aanschaffen, waarmee de prestaties van elk afzonderlijk zonnepaneel zichtbaar worden.

Terugleververgoeding zonne-energie

Verbruikt u op een dag niet alle energie die uw zonnepanelen opwekken? Dan kunt u energie terugleveren aan het net. Als u aan het einde van het jaar meer energie heeft opgewekt dan verbruikt, dan wordt de opgewekte stroom verrekend met de verbruikte stroom. Dit heet salderen.

Voor EON geldt dat de terugleververgoeding gelijk is aan het op dat moment geldende kale leveringstarief conform contract, inclusief energiebelasting, btw en opslag duurzame energie. Boven het verbruik van afname is een teruglevertarief van €0,07 per kWh van toepassing.

Comfort, Design of Premium zonnesystemen

EON biedt drie verschillende zonnesystemen aan. De zonnepanelen die in de drie pakketten worden aangeboden, verschillen van elkaar op het gebied van kleur en vermogen.

 • Comfort: blauwe zonnepanelen à 250 WP per paneel, incl. Samil-omvormer
 • Design: zwarte zonnepanelen à 260 WP per paneel, incl. Samil-omvormer
 • Premium: zwarte zonnepanelen à 300 WP per paneel, incl. Samil-omvormer

Via deze website kunt u direct een offerte aanvragen voor het plaatsen van zonnepanelen.

Overstappen met zonnepanelen

Wist u dat honderden euro's kunt besparen door te switchen van energieleverancier, óók als u zonnepanelen heeft? Immers, u hebt nog altijd een leverancier nodig die u voorziet van energie op minder zonnige dagen! Lees hier alles over zonnepanelen en overstappen.

Energie vergelijken en overstappen

Vind goedkope energiecontracten op Energieleveranciers.nl. U kunt alle energieprijzen vergelijken en overstappen naar de beste en goedkoopste energieleverancier.

kWh
m3
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3

Zojuist overgestapt

 • 23:35 uur Dhr. P. uit Voorburg is overgestapt
  naar Budget Energie en bespaarde € 317,47
 • 23:35 uur Dhr. P. uit Voorburg is overgestapt
  naar Budget Energie en bespaarde € 317,47
 • 23:35 uur Dhr. J. uit Capelle aan den IJssel is overgestapt
  naar UnitedConsumers en bespaarde € 114,68

 • naar en bespaarde