E.ON

UPDATE 
E.ON is overgenomen door Eneco. Dat houdt in dat klanten van E.ON per 1 mei 2018 energie ontvangen van Eneco. De afgesproken tarieven en voorwaarden in het contract dat een E.ON-klant heeft afgesloten blijven hetzelfde.


Meer over E.ON

Op deze site kun je energie vergelijken van E.ON. E.ON is van origine een Duitse energieleverancier.

Historie E.ON
Eon is een energieleverancier die al sinds 1941 bestaat. Sinds 2005 leveren zij stroom en gas in Nederland.

Overige producten van E.ON
E.ON is een samenwerking aangegaan met Thermosmart. Dit is een slimme thermostaat producent. Bij een meerjarig contract van E.ON bieden ze deze Thermosmart aan.
 
Overstappen naar E.ON
Wil je weten of E.ON de goedkoopste energieleverancier voor jou is? In onze energievergelijker bieden we verschillende contracten van E.ON aan. Maak een vergelijking en stap direct over!

Cijfer duurzaamheid van deze energieleverancier. Onderzoek door Consumentenbond, Greenpeace, Wise, Natuur & Milieu: 

3,3

Om beter te scoren in dit onderzoek zal allereerst het moederbedrijf Uniper haar fossiele en nucleaire activiteiten moeten terugschroeven en tegelijk grootschalig moeten inzetten op hernieuwbare energie. Maar E.ON kan ook zelf de score verbeteren door haar inkoopbeleid te veranderen: in plaats van handelsmix zou er duurzame elektriciteit direct bij de bron ingekocht moeten worden. Verder zou descore ook verbeterd kunnen worden door meer wind- en zonne-energie in de leveringsmix op te nemen.

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Een overstap naar E.ON duurt 24 dagen. In deze periode regelt E.ON alles voor u. Na uw aanmelding op Energieleveranciers.nl krijgt u van zowel Energieleveranciers.nl als E.ON een bevestiging. E.ON stuurt u 3 dagen na uw aanmelding een bevestiging per post.
Wanneer u nog een contract heeft bij een energieleverancier, dan zegt E.ON dit voor u op.
E.ON vergoedt de opzegvergoeding van uw vorige leverancier niet wanneer u naar hen overstapt.
U hoeft bij E.ON geen verhuiskosten te betalen. Het doorgeven van een verhuizing is geheel gratis.
Binnen 1 week na start levering, krijgt u een bericht met uw nieuwe voorschotbedrag.
Het voorschotbedrag dat u betaalt aan E.ON kunt u online wijzigen via deze link. De minimale aanpassing is € 10,- per maand.

Alle energieleveranciers