Reviews ENGIE

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

23 reviews

5 sterren
(6)
4 sterren
(4)
3 sterren
(4)
2 sterren
(0)
1 ster
(9)

3 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(1)
onbekend
(2)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Vlekkeloos
J Zuidersma uit Oldenzaal, 5 februari 2018

Tot en met heden is alles vlekkeloos verlopen bij de overstap naar de energiemaatschappij Engie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Top! Een dikke 10! Erg tevreden
Tjerk C. uit Waspik, 22 januari 2018

Overgestapt op ENGIE. Duidelijke communicatie, snelle service, overzichtelijke website en persoonlijke inlogpagina. Hele proces snel en zorgvuldig afgerond. Bovendien één van de scherpste aanbiedingen én ook nog groene energie. Kortom: een dikke 10! Erg tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
SNEL OVERGESTAPT ZONDER MOEITE
TAE Visser uit Weert, 18 januari 2018

Engie geeft goede voorlichting over hun tarieven en zijn klantvriendelijk. Het mailverkeer verliep heel soepel.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
laadpalen
Everse uit Rotterdam, 13 januari 2018

Engie plaatst ook laadpalen alleen staan die weken in storing.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Fantastisch
L.J. Landman uit Schoonebeek, 12 december 2017

Vanaf de eerste dag top geregeld kan dagelijks via de Engie App zien wat ik verbruik! Een aanrader voor een ieder die gemak op prijs stelt.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
accurate overgang naar engie
h.m.a. aleven uit Zevenaar, 28 november 2017

accuraat, scherpe prijs en prima afwikkeling

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Engie beoordeling
A.D. van den Belt uit Groenlo, 28 november 2017

tot nu toe gaat het prima, goedkoper uit

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Energie hoeft niet duur te zijn
F Trinker uit Vriescheloo, 10 augustus 2017

Simpel overstappen en geen gedoe. Ik heb wel vertrouwen in "Engie" want tot nu toe loopt alles zoals afgesproken.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima service, korte wachttijden en correcte afrekeningen
H. V. uit Gorssel, 15 juli 2017

Engie heef bovengemiddelde servicegraad. Voordeliger in de vastrechtkosten dan de meeste andere aanbieders. Bij verlengen loont het even te bellen in plaats van ingaan op automatische verlengingsbiedingen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
overstap goed geregeld
JHAF van der Burgt uit Veghel, 24 januari 2017

overstap goed geregeld

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
nog geen idee, doen net zaken
A.A. de Kruijff uit Amsterdam, 26 september 2016

geen idee nog.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
6 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Slecht
C P A F M Droogh uit Balk, 23 september 2016

Alles gaat fout en er is geen comunicatie. Telefoon wordt niet door mensen beantwoord en emailen niet beantwoord. Nare emailen over acceptgirokaarten , kortom geen zaken mee doen

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Tevreden klant
P van den Born uit Wageningen, 24 juli 2016

In eerste instantie zijn er door Engie wat fouten gemaakt bij het verwerken van mijn overeenkomst. Maar na een telefoontje met de klantenservice is dat allemaal netjes opgelost. Vriendelijke klantenservice en mooie "mijnEngie"-omgeving, waar je makkelijk informatie over o.a. contract, voorschot en facturen kunt opvragen. Ik ben een tevreden klant!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Soepele overgang
H.V. uit Gorssel, 6 juli 2016

Vanaf eerste aanmelding werden de door te lopen stappen transparant uitgelegd. Communicatie zowel via mobiel, email als hardcopy. Gaf een gerust gevoel bij de overstap. Mijn ouders zijn nu ook over. Zelfde goede ervaring.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
niet aan te raden
RP. uit Hoofddorp, 5 juli 2016

Afgesloten maar binnen 14 dagen geannuleerd. Krijg toch gewoon een rekening klanten "service" zegt dat het mijn eigen probleem is. Ik mag blij zijn dat ik geen boete krijg. Meerdere malen gemaild TOTAAL geen reactie... incasso gestorneerd. Zal mij benieuwen wat voor staartje dit gaat krijgen . Mijn advies ontwijk dit bedrijf.. halve ster is te veel.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
spreekt er niet uit als uitstekend
J.H. Kuilboer uit Doorwerth, 25 mei 2016

Het valt mj al met al tegen over de service bij ENGIE. Er is op 2 dagen de maand incasso afgeschreven. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
is zeer goedkoop
gh cuijpers uit Geleen, 22 mei 2016

De oversstap bij engie is goed verlopen,je krijgt een overzicht thuis wat je met engie besproken heeft en vooral wat belangrijk dat engie godkoop is,

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
rommelig
M. Lubberts uit Nieuwegein, 3 mei 2016

Tarieven prima, overstap ook, maar wat de ene contactpersoon toezegt, wordt door de volgende weer tegengesproken of teruggedraaid. Naast een korting na een jaar hebben 2 personen toegezegd dat ik ook korting zou krijgen op een slimme thermostaat. Dit bleek niet te kloppen. Ook zou de boeterente bij mijn vorige leverancier betaald worden door Engie en dat was vanwege een bepaalde voorwaarde ook ineens niet het geval. Toen ik er echt klaar mee was, hebben ze uiteindelijk toch de boeterente vergoed. Dit gerommel heeft ze 3 extra klanten gekost, want op mijn aanraden hebben 3 vrienden die ook in een keuzetraject zaten een andere leverancier gekozen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Everything was good
A Baran uit Haarlem, 2 mei 2016

Nothing to comment: everything wenter perfect, I didn't even notice how I'very switched.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Je wordt BELAZERD waar je bij staat!!!!
Gert Kleijn Winkel uit Groenlo, 7 februari 2016

Ik werd telefonisch benadert met een goed verhaal: lage tarieven, €150,- welkomstkorting, per maand kosteloos opzegbaar en wanneer de tarieven nog verder zouden dalen, dan was één telefoontje genoeg om een nog lager tarief te ontvangen. Maar toen ik het thuis met die tarieven nog eens na ging rekenen kwam ik al een stuk hoger uit dan dat de verkoper mij had voorgerekend. (hetzelfde jaarbedrag als mijn huidige leverancier) Na een paar dagen kreeg ik de overeenkomst. Blijkt dat de verkoper de bedragen die hij voor gas, elektra en het vastrecht had gebruikt excl. BTW waren, de welkomstkorting werd uitgesmeerd over 3 jaar (dus maar €50,- per jaar), niets over per maand kosteloos opzegbaar en ook niets tarieven die bij daling van de energieprijzen aangepast konden worden. Nu ik opnieuw ging rekenen bleek dat ik meer dan 2 maal duur uit was dan dat de verkoper mij had voorgerekend. METEEN DE OVEREENKOMST ANNULEREN DUS!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
12 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
DUUR en ONDUIDELIJK in contract
Anna K. uit Utrecht, 8 januari 2016

Verkoop aan de deur, nooit doen. Timing was goed, prijzen leken goed, maar ENGIE is heel erg duur. Het geen overstap-boete verhaal was ook een halve waarheid (u kunt kosteloos terug overstappen als ENGIE niet bevalt...NIET WAAR). Ik betaal liever nu een overstapboete dat ze nog één maand extra inkomen te gunnen. Niet mee in zee gaan.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?