Reviews ENGIE

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

26 reviews

5 sterren
(11)
4 sterren
(3)
3 sterren
(5)
2 sterren
(1)
1 ster
(6)

1 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(1)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

  • ‹ vorige
  • volgende ›
Geverifieerde klant
Probleemloos
F. Albers uit Maassluis, 22 november 2019

Contract in 2018 afgesloten voor 2 jaar. Goede prijs en probleemloos tot op heden. Duidelijke maandelijkse rapportage van het gebruik en terugleveren van mijn zonnepanelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Qua energie niks mis mee. Kan alleen niet inloggen. Werkt voor geen meter
J.F. ROOSJEN uit Wieringerwerf, 7 september 2019

Qua energie niks mis mee. Kan alleen niet inloggen. Werkt voor geen meter

Reactie van ENGIE - 16 september 2019

Beste,

Vervelend om te horen dat u niet kan inloggen in MijnENGIE. Ik help u hier graag mee.

Kan u anders uw vraag en uw gegevens per e-mail sturen naar socialmedia.nl@engie.com. Dan help ik u graag verder.

Alvast bedankt voor de moeite.

Hartelijke groet,

Leon - Webcare ENGIE

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Niks mis mee
Robert Terwilliger uit Geldrop, 26 augustus 2019

Ik heb geen enkele klacht, ondanks mijn verhuizing en overstap naar een slimme meter. Lijkt me een aanrader, dus.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Zeer tevreden
E. Goedhart uit Ermelo, 23 augustus 2019

Zit nu 1 jaar bij Engie. Weet niet of ze op dit moment het goedkoopst zijn, maar ik heb gewoon geen "gedoe" met ze tot nog toe.

Ik hoop dat dat het komende jaar zo blijft natuurlijk.

Geen eindeloze benadering, reclame of wat dan ook.

Kreeg bovenfien na 1 jaar honderden euros terug. Dus voor mij zijn ze het goedkoopst want andere aanbieders beloofden allerlei hebbedingetjes. Heb liever gewoon een goede prijs per maand.

Ook geen problemen van wat voor aard dan ook gehad in het afgelopen jaar.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima
H. L. uit Elim, 15 mei 2019

weinig te melden .... alleen dat het contract met Engie verlengd is... dat zegt genoeg denk ik.

Ik kan Engie aanbevelen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Ontevreden
a.b fomenko uit Eefde, 28 maart 2019

Enige haalt haar klanten binnen met een aantrekkelijk maandbedrag. Maar na een jaar kregen wij een drastische prijsverhoging en nadat wij voor een andere leverancier hadden gekozen, kregen we nog een gepeperde nacalculatie.

Wij adviseren dus geen Engie! Tot nu toe hebben wij altijd bij de jaarafrekening een bedrag teruggekregen terwijl de maandlasten zeker niet veel hoger waren!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Engie prettige energieleverancier
J.A. B. uit Warnsveld, 25 maart 2019

geen problemen ondervonden bij overstappen naar Engie. De eindafrekening was erg vlot, echter de uitbetaling duurde vrij lang. Zou vlotter kunnen !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Normale leverancier
Kees uit Eindhoven, 22 maart 2019

Nooit problemen gehad met het contract en ook de eindafrekening was duidelijk. Alleen telefonisch contact krijgen met een deskundige medewerkeer en de manier waarop dat vervolgens gaat is een crime (net zoals tegenwoordig bij al dit soort bedrijven). Daar zouden ze zich - als ze dat willen - in kunnen onderscheiden in de massa van leveranciers.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Naar afspraak?
wm zuiddam uit Oss, 10 maart 2019

Engie zegt een bonus te geven van €350,-

Helaas zie je dit niet terug

Je betaald wel een hoger tarief dus zeg maar bonus uit eigen zak.

Jammer maar naar 1 jaar weer terug naar United consumers

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima leverancier
H Meeuwsen uit Eindhoven, 7 maart 2019

Nergens problemen mee gehad alles oké

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Geen probleem gehad
M Alkhatib uit Deventer, 28 februari 2019

Ik had een jaar contract en ik heb overgestapt omdat ik een goedkopere contract bij een andere leverancier gevonden. Toen ik de contract bij Engie aangesloten heb, was ze de goedkoopste. Verder geen probleem gehad

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima, voordellig en overzichtelijk
S V. uit Rhenen, 12 februari 2019

Verder niets op aan te merken. Ze doen wat de bedoeling is en dat tegen een goede prijs. Via de app heb je goed overzicht in je verbruik en kun je tussentijds je maandtermijn aanpassen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
leveren goede stroom en gas
jwr W. uit Bilthoven, 9 februari 2019

was vorig jaar de goedkoopste

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Zo ongeveer alles gaat fout (en traag)
M D. uit 's-Gravenhage, 25 januari 2019

Absoluut geen aanrader, alles gaat fout vanaf het moment van overstap al.

Er zouden mails gestuurd zijn die nooit verstuurd zijn, verkeerde gegevens worden gebruikt, beloftes worden niet nagekomen en de gemiddelde reactie-tijd van de klantenservice is ongeveer 2 weken per mail.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima overstapservice
Solar uit Laren, 10 januari 2019

Sinds kort overgestapt op Engie, wel even wennen dat alle communicatie via de app gaat maar ze reageren dezelfde dag. Het overstappen gaat inderdaad probleemloos. Ik moet nog even afwachten over het financieel ook werkelijk een voordeel oplevert bij de jaarafrekening, gezien alle overheidstoeslagen, daar kan ik nu nog niet over oordelen maar dat volgt in november 2019. Vooralsnog is ons maandbedrag lager dan bij de vorige energie leverancier o.b.v. ons gemiddelde verbruik van stroom en gas. Dat zou dan een jaarlijkse besparing van rond de €350 zijn. M.u.v. wat de overheid dan nog gaat berekenen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Top
S K. uit 's-Gravenhage, 7 januari 2019

Goed en goedkoop

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Beste tarief. Soepele overgang.
Frank uit Eindhoven, 25 december 2018

Beste tarief en een soepele overgang zonder problemen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima overstap zonder problemen
Mevrouw M uit Best, 23 december 2018

Overgestapt naar Engine omdat ik hoop en denk dat dit financieel een goede keus is. De overstap is goed verlopen.

1 tip : ik had graag een automatische incasso en deze ook aangevraagd maar dat loopt tot nu toe nog niet

Verder hecht ik veel waarde aan privacy !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Snelle overstap
Aldo uit Hoogwoud, 22 december 2018

Overstap ging snel en werd goed op de hoogte gehouden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
overstappen
G Paans-Zijderveld uit Vlaardingen, 3 december 2018

overstappen ging makkelijk, Engie doet het meeste werk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Ik heb geen negatieve ervaring opgedaan tijdens de overstap. Ik heb er gewoon niets van gemerkt. Perfect dus.
R.A. de Jong uit Venray, 7 november 2018

groene energie, makkelijke overstap, goedkoop

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Gewoon goed.
L J. uit Hardenberg, 31 augustus 2018

Alles goed geregeld,op tijd informatie en een mooie gebruiksvriendelijke app.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Duidelijkheid-Overzichtelijk!
LeoK uit Nederweert, 30 augustus 2018

Geen verrassingen, wat afgesproken is wordt nagekomen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Gemakkelijke overstap
A.J.H. L. uit Overasselt, 29 april 2018

Via energieleveranciers.nl heb ik een vergelijking gemaakt tussen de goedkoopste energieleveranciers.

Engie kwam daar als goedkoopste en beste uit.

De overstap ging heel gemakkelijk.

Het oude elders lopende contract werd automatisch opgezegd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
goede overstap en corekte behandeling.
MJG W. uit Deurne, 19 april 2018

Probleemloos over kunnen stappen en snel het overzicht van de maandelijkse kosten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
  • ‹ vorige
  • volgende ›