Reviews ENGIE

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

24 reviews

5 sterren
(15)
4 sterren
(4)
3 sterren
(1)
2 sterren
(0)
1 ster
(4)

0 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(0)
in behandeling
(0)
onbekend
(0)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Geverifieerde klant
Prima overstapservice
Solar uit Laren, 10 januari 2019

Sinds kort overgestapt op Engie, wel even wennen dat alle communicatie via de app gaat maar ze reageren dezelfde dag. Het overstappen gaat inderdaad probleemloos. Ik moet nog even afwachten over het financieel ook werkelijk een voordeel oplevert bij de jaarafrekening, gezien alle overheidstoeslagen, daar kan ik nu nog niet over oordelen maar dat volgt in november 2019. Vooralsnog is ons maandbedrag lager dan bij de vorige energie leverancier o.b.v. ons gemiddelde verbruik van stroom en gas. Dat zou dan een jaarlijkse besparing van rond de €350 zijn. M.u.v. wat de overheid dan nog gaat berekenen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Top
S K. uit 's-Gravenhage, 7 januari 2019

Goed en goedkoop

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Telefonisch slecht bereikbaar en website chatbot geeft irrelevante antwoorden.
Huub uit Oosterhout, 3 januari 2019

Op meerdere tijdstippen geprobeerd telefonisch contact te krijgen met de klantenservice ivm opzeggen van een extra leveringsadres (kan niet via mijnengie) maar lukt gewoon niet. Geen terugbel mogelijkheid en ook het telefoonnummer van de klantenservice verkrijgen is een hele tour. Ik ben echt nog niet blij met Engie maar misschien komt dat nog

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Beste tarief. Soepele overgang.
Frank uit Eindhoven, 25 december 2018

Beste tarief en een soepele overgang zonder problemen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Contract afgesloten zonder toestemming
Svetlana Skulj uit Amsterdam, 23 december 2018

Onze ervaring met Engie is heel slecht. Alles wat mis kon gaan, ging mis:

- wij werden gebeld om overtuigd te worden om naar Engie te overstappen. Dat wouden wij niet. Een paar maanden daarna kregen wij bericht dat onze contract bij huidige leverancier is beeindigd en dat Engie onze nieuwe leverancier is

- Ik heb gelijk gebeld en gevraagd naar het bandje opnames van het gesprek met de account managers van Engie- na 3 maanden en nog een paar keer terug te bellen, kreeg ik te horen dat ze die niet terug kunnen vinden

-uiteindelijk gelukt om van ze af te komen maar in november schrijven zij 4 x laatste maand bedrag ipv 1 x

- eindrekening kwam en het te veel betaalde bedrag zou binnen 3 weken teruggestort worden. Nu zijn wij de 4 weken verder maar nog niets terug ontvangen.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima overstap zonder problemen
Mevrouw M uit Best, 23 december 2018

Overgestapt naar Engine omdat ik hoop en denk dat dit financieel een goede keus is. De overstap is goed verlopen.

1 tip : ik had graag een automatische incasso en deze ook aangevraagd maar dat loopt tot nu toe nog niet

Verder hecht ik veel waarde aan privacy !

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Snelle overstap
Aldo uit Hoogwoud, 22 december 2018

Overstap ging snel en werd goed op de hoogte gehouden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
overstappen
G Paans-Zijderveld uit Vlaardingen, 3 december 2018

overstappen ging makkelijk, Engie doet het meeste werk.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Ik heb geen negatieve ervaring opgedaan tijdens de overstap. Ik heb er gewoon niets van gemerkt. Perfect dus.
R.A. de Jong uit Venray, 7 november 2018

groene energie, makkelijke overstap, goedkoop

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Gewoon goed.
L J. uit Hardenberg, 31 augustus 2018

Alles goed geregeld,op tijd informatie en een mooie gebruiksvriendelijke app.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Duidelijkheid-Overzichtelijk!
LeoK uit Nederweert, 30 augustus 2018

Geen verrassingen, wat afgesproken is wordt nagekomen!

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Gemakkelijke overstap
A.J.H. L. uit Overasselt, 29 april 2018

Via energieleveranciers.nl heb ik een vergelijking gemaakt tussen de goedkoopste energieleveranciers.

Engie kwam daar als goedkoopste en beste uit.

De overstap ging heel gemakkelijk.

Het oude elders lopende contract werd automatisch opgezegd.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
goede overstap en corekte behandeling.
MJG W. uit Deurne, 19 april 2018

Probleemloos over kunnen stappen en snel het overzicht van de maandelijkse kosten.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Prima!
D D. uit Eindhoven, 18 april 2018

Fantastisch, snel en effectief.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Erg tevreden
L M. uit Kampen, 11 april 2018

Ik ben erg tevreden over de overstap naar Engie.Ik vond het wel wat spannend omdat deze leverancier bij mij onbekend was.Maar uit de test kwam dat deze leverancier het voordeligst was.Alles verloopt prima.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Vals contract
Douwe de Jong uit Bovensmilde, 23 maart 2018

Er is zonder MIJN weten een contract af gesloten bij deze oplichters.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Niet zo groen als beloofd
Anoeniem uit Groningen, 18 maart 2018

Op het stroometiket van de consumentenbond kwam ENGIE er redelijk goed vanaf ten opzichte van de andere grote energiemaatschappijen. Het jaar daarna zijn ze echter sterk vergrijst volgens dezelfde test van de consumentenbond een jaar later.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Top
A.B S. uit Klazienaveen, 13 maart 2018

Alles naar wens

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Snel en eenvoudig
Dimitri V. uit Putte, 6 maart 2018

Alles was duidelijk.

De aansluiting was snel en eenvoudig aangevraagd.

Aanrader.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Vlotte overstap
Maria P C D. uit Elsloo, 1 maart 2018

Duidelijke afspraak over prijs , cashback en duur van contract. Vlotte overstap.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
ENGIE DOET WAT ZE BELOVEN (in elk geval tot nu toe dan)
J.L. Kappenburg uit Assen, 23 februari 2018

Voor de overstap naar een jaarcontact voor gas en elektra, bood ENGIE een hoge welkomspremie. Energie vergelijken, overstappen, correspondentie, duidelijkheid... het is allemaal prima. Het wachten is natuurlijk op het verdere verloop, maar ik zou nu niet weten waarom ook dat niet 100% goed gaat.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Een goede energie leverancier
W.H. van de M. uit Neerkant, 19 februari 2018

Ik heb geen problemen ondervonden met lev. Engie.

Engie is een betrouwbare energie leverancier

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Zeer tevreden!
R.T. Busscher uit Losser, 14 februari 2018

Ik ben zeer tevreden over de energielevering vanuit Engie. Met de slimme meter en de app kan ik dagelijks bij houden hoeveel ik per dag en maand verbruik/bespaar. Gek genoeg zie ik wel stookkosten in de app op tijdstippen dat ik niet thuis ben of aan het slapen ben. Hopelijk word mij in de toekomst duidelijk waar dit aan kan liggen. Ik ben voor de rest zeer tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Vlekkeloos
J Zuidersma uit Oldenzaal, 5 februari 2018

Tot en met heden is alles vlekkeloos verlopen bij de overstap naar de energiemaatschappij Engie

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Top! Een dikke 10! Erg tevreden
Tjerk C. uit Waspik, 22 januari 2018

Overgestapt op ENGIE. Duidelijke communicatie, snelle service, overzichtelijke website en persoonlijke inlogpagina. Hele proces snel en zorgvuldig afgerond. Bovendien één van de scherpste aanbiedingen én ook nog groene energie. Kortom: een dikke 10! Erg tevreden.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?