Energiewijzer voor alle energieleveranciers

 • Bespaar €350,- per jaar
 • Uw onafhankelijke gids in energieland
 • Vergelijk alle energieleveranciers

Voordelen van de energiewijzer:

 • Overzicht van alle energieleveranciers in Nederland
 • Gegarandeerd de laagste prijzen in de markt
 • Snel & eenvoudig overstappen
 • Persoonlijke klantenservice zonder 0900-nummer

 

Komt u er niet uit?

Onze klantenservice staat elke dag van 08.00 tot 22.00 voor u klaar om u een vrijblijvend advies te geven voor uw persoonlijke situatie.

Onze experts hebben jarenlange ervaring in de energiemarkt en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met onze experts maakt u altijd de juiste keuze!

 

Zojuist overgestapt

 • 23:40 uur Dhr. S. uit Zwijndrecht is overgestapt
  naar Greenchoice en bespaarde € 145,32
 • 23:24 uur Dhr. T. uit Grave is overgestapt
  naar UnitedConsumers en bespaarde € 224,52
 • 23:14 uur Dhr. B. uit Deventer is overgestapt
  naar Essent en bespaarde € 168,12

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

Tijdens de overstap blijft u gewoon stroom & gas ontvangen.
1
Vergelijk en stap over
2
U heeft 14 dagen bedenktijd
3
Uw oude contract wordt opgezegd
4
U geeft uw meterstanden door
5
U bent overgestapt

Over de Energiewijzer

De Energiewijzer van Energieleveranciers.nl is een onafhankelijke en overzichtelijke tool voor het objectief vergelijken van alle energieleveranciers in Nederland. Op basis van uw voorkeuren en wensen helpen wij u kiezen voor de beste energieleverancier met de goedkoopste energie voor uw persoonlijke situatie.

Overzicht en keuzehulp

De Energiewijzer geeft niet alleen een overzicht van de goedkoopste energieleveranciers, maar ook inzicht in de kwaliteit van de dienstverlening van de energieleveranciers. Dit doen we onder meer door het tonen van reviews en ervaringen van andere consumenten die zijn overgestapt met hulp van de Energiewijzer. Ons doel is om u als consument zo goed mogelijk voor te lichten over alles wat met de energiemarkt te maken heeft. En dit doen we onder andere door de energieprijzen voor u inzichtelijk te maken en te zorgen voor een eenvoudige overstap middels de Energiewijzer.

Energieprijzen vergelijken loont

Het is voor iedereen interessant om de Energiewijzer te raadplegen. Door een vergelijking te maken en over te overstappen, bespaart u tot wel honderden euro’s. Jaarlijks overstappen loont dus!

Hoe werkt de Energiewijzer?

Het gebruik van de Energiewijzer is heel eenvoudig. U vult uw postcode en verbruik in. Als u uw verbruik niet weet, helpen wij u met het maken van een schatting van uw jaarverbruik. Vervolgens ziet u een overzicht met resultaten. Vergelijk alle energieprijzen en geef via het filter uw persoonlijke voorkeuren aan. De goedkoopste energiepakketten staan altijd bovenaan. Wanneer u uw keuze voor een nieuwe energieleverancier heeft gemaakt, kunt u overstappen door het aanvraagformulier in te vullen. Wij regelen de rest.

Overstapservice

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, dan kunt u contact opnemen met onze experts. Zij staan u persoonlijk te woord en kunnen alle vragen beantwoorden en u helpen met het overstappen naar een nieuwe energieleverancier. En het mooie is dat onze experts zowel doordeweeks als in het weekend bereikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden.