Energiewijzer voor alle energieleveranciers

Uw onafhankelijke gids in energieland.

Voordelen van de energiewijzer:

 • Overzicht van alle energieleveranciers in Nederland
 • Gegarandeerd de laagste prijzen in de markt
 • Snel & eenvoudig overstappen
 • Persoonlijke klantenservice zonder 0900-nummer

 

Komt u er niet uit?

Onze klantenservice staat elke dag van 08.00 tot 22.00 voor u klaar om u een vrijblijvend advies te geven voor uw persoonlijke situatie.

Onze experts hebben jarenlange ervaring in de energiemarkt en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met onze experts maakt u altijd de juiste keuze!

 

Zojuist overgestapt

 • 00:25 uur Dhr. S. uit Huizen is overgestapt
  naar Greenchoice
 • 23:54 uur Dhr. K. uit Almelo is overgestapt
  naar Energieflex
 • 23:43 uur Mevr. H. uit Eindhoven is overgestapt
  naar Energieflex

Hoe werkt overstappen?

Tijdens de overstap blijft u gewoon stroom & gas ontvangen.
1
Vergelijk en stap over
2
U heeft 14 dagen bedenktijd
3
Uw oude contract wordt opgezegd
4
U geeft uw meterstanden door
5
U bent overgestapt

Energiewijzer

De Energiewijzer van Energieleveranciers.nl is een onafhankelijke en overzichtelijke energiewijzer voor het objectief vergelijken van alle energieleveranciers in Nederland.

Energiewijzer voor overzicht en keuzehulp

Met de energiewijzer kunt u makkelijk en snel een overzicht vinden van alle energieleveranciers met hun goedkoopste energiecontracten.
Op basis van uw voorkeuren en wensen helpen wij u kiezen voor de beste energieleverancier met de goedkoopste energie voor uw persoonlijke situatie. De energiewijzer geeft niet alleen een overzicht van de goedkoopste energieprijzen maar ook inzicht in de kwaliteit van de dienstverlening en energieleveranciers. De energiewijzer toont reviews en ervaringen van andere consumenten die zijn overgestapt met hulp van de energiewijzer. De energiewijzer heeft als doel alle consumenten te helpen en te voorzien in alle informatie over de energiemarkt en energieprijzen te vergelijken en overstappen van energieleverancier makkelijk te maken.

Met de energiewijzer vergelijken loont

Het is voor iedereen interessant om de energiewijzer te gebruiken om energie te vergelijken en te besparen op energiekosten. Door vergelijken en overstappen kunt u honderden euro’s per jaar besparen. Overstappen loont altijd.

Hoe gebruikt u de energiewijzer?

Het gebruik van de energiewijzer is eenvoudig. U vult uw postcode en verbruik in. Als u uw verbruik niet weet helpt de energiewijzer u met het maken van een schatting van uw jaarverbruik. Vervolgens ziet u een overzicht met resultaten. Vergelijk alle energieprijzen en geef via het filter uw persoonlijke voorkeuren aan. De goedkoopste energiepakketten staan altijd bovenaan. Wanneer u uw keuze voor een nieuwe energieleverancier heeft gemaakt, kunt u overstappen door het aanvraagformulier in te vullen. De overstapservice van Energiewijzer regelt de rest.

Overstapservice Energiewijzer

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, dan kunt u contact opnemen met de experts van de energiewijzer. Zij staan u persoonlijk te woord en kunnen alle vragen beantwoorden en u helpen met overstappen van energieleverancier.