Energiewijzer voor energieleveranciers

 • Bespaar €172,- per jaar
 • Uw betrouwbare gids in energieland
 • Vergelijk een groot aantal energieleveranciers

Bekijk uw besparing

Voordelen van de energiewijzer:

 • Overzicht van een groot aantal energieleveranciers in Nederland
 • Gegarandeerd lage prijzen in de markt
 • Snel & eenvoudig overstappen
 • Persoonlijke klantenservice zonder 0900-nummer

 

Komt u er niet uit?

Onze klantenservice staat elke dag van 09.00 tot 17.30 voor u klaar om u een vrijblijvend advies te geven voor uw persoonlijke situatie.

Onze experts hebben jarenlange ervaring in de energiemarkt en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Met onze experts maakt u altijd de juiste keuze!

 

Zojuist overgestapt

 • 17:38 uur Dhr. H uit Deventer is overgestapt
  naar Greenchoice
 • 13:51 uur Dhr. Q uit Sliedrecht is overgestapt
  naar Budget Energie
 • 20:58 uur Dhr. J uit Haarlem is overgestapt
  naar Greenchoice

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

vergelijk-en-stap-over 1. Vergelijken
en overstappen
14-dagen-bedenktijd 2. Je huidige contract
wordt opgezegd
oude-contract-wordt-opgezegd 3. Je hebt 14
dagen bedenktjid
meterstanden 4. Je overstap is
geregeld

De Energiewijzer van Energieleveranciers.nl is een betrouwbare en overzichtelijke tool voor het objectief vergelijken van een groot aantal energieleveranciers in Nederland. Op basis van uw voorkeuren en wensen helpen wij u kiezen voor de beste energieleverancier met de goedkoopste energie voor uw persoonlijke situatie die wij aanbieden.

 

Met het gebruik van de Energiewijzer is energie vergelijken heel eenvoudig. U vult uw postcode en verbruik in. Als u uw verbruik niet weet, helpen wij u met het maken van een schatting van uw jaarverbruik. Vervolgens ziet u een overzicht met resultaten. Vergelijk energieprijzen en geef via het filter uw persoonlijke voorkeuren aan. De goedkoopste energiepakketten die wij aanbieden staan altijd bovenaan. Wanneer u uw keuze voor een nieuwe energieleverancier heeft gemaakt, kunt u overstappen door het aanvraagformulier in te vullen. Wij regelen de rest.

De Energiewijzer geeft niet alleen een overzicht van de goedkoopste energieleveranciers die u via ons kunt vergelijken, maar ook inzicht in de kwaliteit van de dienstverlening van de energieleveranciers. Dit doen we onder meer door het tonen van reviews en ervaringen van andere consumenten die zijn overgestapt met hulp van de Energiewijzer. Ons doel is om u als consument zo goed mogelijk voor te lichten over alles wat met de energiemarkt te maken heeft. En dit doen we onder andere door de energieprijzen voor u inzichtelijk te maken en te zorgen voor een eenvoudige overstap middels de Energiewijzer.

 

In onze Energiewijzer vindt u energiecontracten die u niet rechtstreeks bij de energieleverancier vindt. Dit heeft te maken met vraag en aanbod. Er zijn veel mensen die gebruik maken van onze website om energiecontracten met elkaar te vergelijken. Wij mogen daarom van de energieleveranciers lage tarieven aanbieden. Op deze manier komen zij hoog in onze top 3. Hierdoor krijgen zij veel nieuwe klanten. Op hun eigen website is er geen sprake van concurrentie en staan dus minder scherpe prijzen. Daarom is het altijd verstandig om via Energieleveranciers.nl een vergelijking van energieaanbiedingen te maken.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, dan kunt u contact opnemen met onze experts. Zij staan u persoonlijk te woord en kunnen alle vragen beantwoorden en u helpen met het overstappen naar een nieuwe energieleverancier. En het mooie is dat onze experts zowel doordeweeks als in het weekend bereikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden.

 

Het is voor iedereen interessant om de Energiewijzer te raadplegen. Door een vergelijking te maken en over te overstappen, bespaart u tot wel honderden euro’s. Jaarlijks overstappen loont dus!