Energievergelijking

 • Volledig onafhankelijk
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Exclusieve actie aanbiedingen

Door een energievergelijking te maken kunt u eenvoudig de prijzen van energieleveranciers vergelijken. Onze rekenmodule maakt een nauwkeurige energievergelijking en berekent de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie. Wilt u ook een energievergelijking maken, dan heeft u uw postcode en energieverbruik gegevens nodig. Heeft u deze gegevens niet bij de hand, dan kan onze rekenmodule op basis van uw type woning en gezinssituatie een gemiddeld energieverbruik berekenen. Hiermee kunt u een prima energievergelijking maken die u een goed beeld geeft van de verschillen tussen energieleveranciers.

Waarom een energievergelijking maken?

Met de energievergelijker van Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om goedkope energie te vinden. U ontdekt snel welke energiemaatschappij het beste voldoet aan uw wensen. Ook overstappen is met een paar klikken gebeurd. En u bespaart zo honderden euro's op jaarbasis. Maak een energievergelijking en stap vandaag nog over!

Zojuist overgestapt

 • 08:43 uur Dhr. O. uit Tilburg is overgestapt
  naar Powerpeers en bespaarde € 228,71
 • 08:38 uur Mevr. H. uit 's-Gravenhage is overgestapt
  naar Vandebron en bespaarde € 286,59
 • 08:37 uur Dhr. W. uit Druten is overgestapt
  naar Nederlandse Energie Maatschappij en bespaarde € 143,61

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

Tijdens de overstap blijft u gewoon stroom & gas ontvangen.
1
Vergelijk en stap over
2
U heeft 14 dagen bedenktijd
3
Uw oude contract wordt opgezegd
4
U geeft uw meterstanden door
5
U bent overgestapt

Maak nu een energievergelijking

Uitleg van het begrip energievergelijking en andere energie begrippen vindt u op Energieleveranciers.nl. Ook kunt u hier de prijzen van energie vergelijken. Onze energievergelijker is onafhankelijk en betrouwbaar. Wilt u meer grip op uw energierekening? Vul de energievergelijker in en ontdek direct welke energieleverancier het beste bij uw situatie past!

Hoe werkt een energievergelijking?

Vul in de energievergelijker hierboven uw gegevens in. Om de goedkoopste energieleverancier voor uw situatie te vinden, hebben wij uw postcode, uw huidige leverancier, uw type woning en het aantal personen in uw huishouden nodig. Klik op de button 'Vergelijk nu'. Er wordt nu een energievergelijking maakt. In het resultatenoverzicht vindt u de beste aanbiedingen en stapt u direct zorgeloos over.

Gratis overstapservice

Is uw huidige energiecontract afgelopen, gaat u verhuizen of wilt u om een andere reden weg bij uw huidige energieleverancier? Met onze gratis overstapservice is overstappen van energieleverancier nog makkelijker. U kunt honderden euro's per jaar besparen!