Energievergelijking

 • Duidelijk overzicht van energieprijzen
 • All-in tarieven, geen verrassingen
 • Exclusieve actie aanbiedingen

Door een energievergelijking te maken kunt u eenvoudig de prijzen van energieleveranciers vergelijken. Onze rekenmodule maakt een nauwkeurige energievergelijking en berekent de goedkoopste energieleverancier die wij aanbieden voor uw situatie. Wilt u ook een energievergelijking maken, dan heeft u uw postcode en energieverbruik gegevens nodig. Heeft u deze gegevens niet bij de hand, dan kan onze rekenmodule op basis van uw type woning en gezinssituatie een gemiddeld energieverbruik berekenen. Hiermee kunt u een prima energievergelijking maken die u een goed beeld geeft van de verschillen tussen energieleveranciers.

Bekijk uw besparing

Waarom een energievergelijking maken?

Met de energievergelijker van Energieleveranciers.nl is het gemakkelijk om goedkope energie te vinden. U ontdekt snel welke energiemaatschappij voldoet aan uw wensen. Ook overstappen is met een paar klikken gebeurd. En u bespaart zo honderden euro's op jaarbasis. Maak een energievergelijking en stap vandaag nog over!

Zojuist overgestapt

 • 20:38 uur Mevr. E uit Veenendaal is overgestapt
  naar Oxxio en bespaarde € 238,03
 • 20:03 uur Mevr. M uit Wachtum is overgestapt
  naar Energiedirect.nl en bespaarde € 277,04
 • 18:53 uur Mevr. E uit Wanroij is overgestapt
  naar Innova Energie en bespaarde € 255,27

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

vergelijk-en-stap-over 1. Vergelijken
en overstappen
14-dagen-bedenktijd 2. Je huidige contract
wordt opgezegd
oude-contract-wordt-opgezegd 3. Je hebt 14
dagen bedenktjid
meterstanden 4. Je overstap is
geregeld

Maak nu een energievergelijking

Uitleg van het begrip energievergelijking en andere energie begrippen vindt u op Energieleveranciers.nl. Ook kunt u hier de prijzen van energie vergelijken. Onze energievergelijker is overzichtelijk en betrouwbaar. Wilt u meer grip op uw energierekening? Vul de energievergelijker in en ontdek direct welke energieleverancier bij ons het beste bij uw situatie past!

Hoe werkt een energievergelijking?

Vul in de energievergelijker hierboven uw gegevens in. Om de goedkoopste energieleverancier die wij aanbieden voor uw situatie te vinden, hebben wij uw postcode, uw huidige leverancier, uw type woning en het aantal personen in uw huishouden nodig. Klik op de button 'Vergelijk nu'. Er wordt nu een energievergelijking maakt. In het resultatenoverzicht vindt u onze beste aanbiedingen en stapt u direct zorgeloos over.

Gratis overstapservice

Is uw huidige energiecontract afgelopen, gaat u verhuizen of wilt u om een andere reden weg bij uw huidige energieleverancier? Met onze gratis overstapservice is overstappen van energieleverancier nog makkelijker. U kunt honderden euro's per jaar besparen!