Energiemaatschappij vergelijken en zorgeloos overstappen

Wilt u uw huidige energiemaatschappij vergelijken met een andere energiemaatschappij? Dan bent u bij Energieleveranciers.nl aan het goede adres. Hier kunt u direct een groot aantal energiemaatschappij vergelijken en zorgeloos overstappen. Daar kunt u gemiddeld wel €280 per jaar mee besparen! Wie wil dat nou niet?

Bekijk uw besparing

Energiemaatschappij vergelijken

Wilt u graag energie vergelijken van verschillende energiemaatschappijen? Dat is mogelijk! Het enige wat we van u nodig hebben is:

 • Uw postcode en huisnummer
 • Uw (geschatte) energieverbruik
 • Uw huidige energieleverancier (mits u er één hebt)

Na een klik op de button 'Vergelijk nu' ziet u direct een lijst met energiecontracten, gesorteerd op prijs. U kunt de resultaten vervolgens filteren op diverse criteria, waaronder energiemaatschappij, grijze of groene energie, looptijd van het contract en type tarief (vast of variabel).

Zojuist overgestapt

 • 23:47 uur Dhr. R uit Rotterdam is overgestapt
  naar Innova Energie en bespaarde € 320,98
 • 22:57 uur Dhr. J uit Amsterdam is overgestapt
  naar Oxxio en bespaarde € 350,28
 • 21:30 uur Dhr. R uit Westervoort is overgestapt
  naar Energiedirect.nl en bespaarde € 381,40

 • naar en bespaarde

Hoe werkt overstappen?

Tijdens de overstap blijft u gewoon stroom & gas ontvangen.
1
Vergelijk en stap over
2
U heeft 14 dagen bedenktijd
3
Uw oude contract wordt opgezegd
4
U geeft uw meterstanden door
5
U bent overgestapt

Wie de goedkoopste energiemaatschappij is, hangt af van uw persoonlijke situatie. Denkt u bijvoorbeeld aan de grootte van uw huishouden, het type woning en de mate van isolatie in uw woning. Al deze factoren zijn van invloed op de hoogte van uw energierekening.

Ook zijn er regionale prijsverschillen, omdat netbeheerders verschillende prijzen hanteren. Des te verder u bovendien van het gasveld in Slochteren woont, des te hoger de regiotoeslag is die u moet betalen voor het transport gas. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op energie? Vul dan vandaag nog onze energievergelijker in.

Energiemaatschappij vergelijken is in de ogen van veel mensen ingewikkeld en 'gedoe', maar niets is minder waar! U kunt al binnen een paar minuten overstappen naar een andere energiemaatschappij. Dit heeft tal van voordelen:

 

 • U profiteert van lage energietarieven en hoge welkomstkortingen
 • Overstappen is dankzij onze gratis overstapservice geen gedoe
 • Uw privacy is altijd gewaarborgd
 • U bespaart tot wel honderden euro's per jaar op uw energierekening

Wij vergelijken een groot aantal energiemaatschappijen. Voor iedereen die overstapt krijgen wij dezelfde vergoeding. Daar betaalt u zelf niets extra's voor. Op deze pagina leest u meer over hoe wij ons geld verdienen.