Energieleveranciers in Nederland

Energieleveranciers zorgen voor de levering van stroom en/of gas naar uw woning. Hiervoor maken zij gebruik van de transportnetten van de regionale netbeheerders. Hieronder vindt u een overzicht van energieleveranciers in Nederland. Door een energie leverancier te selecteren kunt u beoordelingen en ervaringen van consumenten bekijken en krijgt u productinformatie. 

U mag zelf kiezen wie uw energieleverancier is. U kunt 1 leverancier voor gas en elektriciteit hebben, maar dit mogen ook 2 aparte bedrijven zijn: 1 voor de levering van gas en 1 voor elektriciteit. De keuze is aan u.

Kies uw energieleverancier en bespaar

U kunt zelf kiezen wie uw stroom en gas levert. Dit is uw energieleverancier. Wilt u geld besparen op uw energierekening? Dan kunt u het beste jaarlijks energie vergelijken en overstappen. De netbeheerder kunt u niet kiezen: die is afhankelijk van de locatie waar u woont.

Vergelijk energieleveranciers

Met de Energievergelijker van Energieleveranciers.nl maakt u eenvoudig een betrouwbare vergelijking van energieleveranciers. Vergelijk op prijs, kwaliteit en service.

Beoordeling energieleveranciers door consumenten 

Hieronder ziet u een overzicht van energieleveranciers op volgorde van consumentenwaardering. Wilt u ook een beoordeling geven? Selecteer een energieleverancier en klik op de button "Geef beoordeling".

Bekijk uw besparing