Ervaringen EnergieFlex

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze bieden we een open platform aan waar klanten ervaringen kunnen delen. Uw ervaring helpt daarbij. Hieronder leest u ervaringen over EnergieFlex. U kunt uw ervaring met EnergieFlex ook delen.

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

niels kleverlaan, 7 augustus 2015

Energieflex incasseert plotseling voor de tweede keer in één maand. Dus de tweede gestorneerd en een mail gestuurd.

Energieflex reageert door aan te geven dat ze eerder 'vergeten' zijn te incasseren en dat het dus een terechte incasso was. Ik mag zelf de rekening voldoen. Dat doe ik op 3 juli. Echter, op 7 juli stuurt energieflex een laatste rekening. Dat kan de betaling gekruist hebben. Echter, op 20 juli stuurt energieflex een brief beëindiging energiecontract. Vandaag, 7 aug, een brief van liander dat ik geen energieleverancier heb en dat ik afgesloten kan worden. Zo gaat Energieflex dus met klanten om. Afraden dus om hier klant te worden. Ik ben elders klant geworden.

Reactie EnergieFlex, 27 augustus 2015

eachte heer Kleverlaan,

Wij hebben vernomen dat er inmiddels schriftelijk contact met de klantenservice is geweest over deze vervelende situatie.

Mochten er nog vragen zijn horen wij dit graag.

Klantenservice

EnergieFlex

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
H van Dijk, 1 mei 2015

waardeloos bedrijf waarbij niks kan,ze worden boos als je storneert en wordt je eruit geknikkerd na 6 weken al, maar ze brengen wel 100 euro boete in rekening terwijl zij het contract hebben beéindigd.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Angélique, 9 maart 2015

Mijn ervaring met energieflex is niet goed, na overstappen verplichten zij mij een slimme meter te moeten aanschaffen voor 72,50. Na dat ik die betaald had duurde het nog ruim 3 maanden voordat deze geplaatst werd. Tot de tijd moest ik iedere maand een voorschot betalen totdat de meter geplaatst zou worden zal ik een email krijgen dat het voorschot over gezet zou worden naar het prepaid gebeuren. Nooit een email gekregen. Totdat er ruim 30 dagen verder waten en ik ineens een brief kreeg met de mededeling dat ik werd afgesloten. Direct aan de foon gehangen kreeg ik het antwoord dat ze er niks aan konden doen, en of ik maar even 450'euro wilden betalen om weer aangesloten te worden...

Echt niet he!!! Ik ga niet voor fouten van jullie betalen. Dus overgestapt naar een andere leverancier.

Nu wil het probleem dat ik een foutje heb gemaakt in de betaling en het bedrag naar Energieflex heb overgemaakt ipv naar mijn huldigen energie leverancier. Weer bellen en het bedrag zou worden overgemaakt binnen 5 werkdagen. Laat ik zeggen ze kunnen niet tellen want ik heb het nog steeds niet en we zijn nu 8 dagen verder. Het geld groeit niet op mijn rug due wil ik het terug, maar zij geven als antwoord het is onder weg, , Mijn vraag is hoelaat nog en komt het achteruitlopend mijn rekening op!!!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
martijn reijrink, 20 december 2014

goede ervaring met energieflex , enkel beetje late actie van het waarschuwen van het saldo wanneer dit op 0 punt is, doe dit als hij nog 10 euro of 25 euro is.

misschien is dat wel jullie manier van verdienen dan moet je het vooral zo houden, klanten zien het wel als **** in de gewone wereld!!

Je zal maar op die manier klant van een bar zijn als je tegoed op is elk glaasje extra kosten voor op de bon, schrik je mensen van af.

maar weer 5 euro er bij zijn weer 10 dagen geen 0.50 extra kosten door op het allerlaatste moment een mailtje te krijgen.

voor de rest tot op heden goede service, goed water en goed licht!!!

vriendelijke groet,

M.D. Reijrink

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
antoinette klokgieter, 19 december 2014

Goed

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
albert, 16 december 2014

vanavond een mail gehad met daarin een pdf bestand met de beëindiging van het contract.

Tot op heden echter in het geheel geen bericht van hen gehad, niet via mail,brief of telefoon.

ik ben pas sinds november aangesloten bij hen.

Ergens rond 24 october is er een bedrag afgeschreven als voorschot.

In november is er blijkbaar geen bedrag afgeschreven en het bedrag van december zal naar ik aanneem pas rond 24 december volgen.

Deze is uiteraard ook nog niet afgeschreven , maar zal wel automatisch komen.

Dat er in november geen afschrijving is geweest is mij niet opgevallen en kom ik dus nu pas achter.

ik mag toch aannemen dat je eerst een mailtje krijgt, daarna eventueel een brief of wellicht meerdere brieven.

En pas als je daarop niet reageert een eventuele afsluiting ??

Ik heb niets in mij mailbox gehad, niets op de deurmat en ook op mijn voicemail staat niets !!

Kom op mensen bij energieflex !

Dit kan toch we iets netter ??

Reactie A.Hendriks, 27 december 2014

Ook ik ben in oktober producten van Flexenergie gaan afnemen: wat een drama!

Ze zeggen dat ze rond de 7e van elke maand incasseren. De eerste incassering was pas 27 oktober, in november niets en toen pas weer op 7 december.

Herhaaldelijk heb ik ze verzocht om het bedrage te incasseren, maar helaas.

Eind november heb ik zelf het voorschot overgemaakt, toen de volgende dag werd geincasseerd door FE, heb ik mijn betaling teruggetrokken en wat gebeurde er....ze hebben per direct het contract met mij opgezegd!

De reacties van FE op mijn mailtjes zijn beschamend: ze behandelen je alsof je een domme koe bent, zeer neerbuigend.

Ik vind het schandalig dat, terwijl ik als klant hun herhaaldelijk op attendeer dat ze niet incasseren, zij mij zonder pardon de overeenkomst op kunnen zeggen.

Dus: zeer slechte dienstverlenging, neerbuigend naar welwillende klanten en onprofessioneel.

Reactie m, 21 januari 2015

Mijn zus heeft heel slecht ervaring met energieflex . na een dat ze de voorschot niet konden incasseren kreeg ze een brief van Enexis dat ze wordt afgesloten. en toen contact gehad met energieflex en te horen gekregen dat ze weer aangemeld zou worden als ze de nota plus aanmeldingkosten heeft betaald en dat is gedaan.

en een maand later na dat ze hebben afgesproken dat ze een acceptgiro zou krijgen om door te geven aan de Kredietbank krijgt ze weer een brief van Enexis dat ze afgesloten wordt . en weer contact en dezelfde verhaal.ik vind het niet netjes dat ze geen mail of brief sturen van afmelding van tevoren.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
W C Bolland, 4 december 2014

Perfect, slimme meter is ideaal je kunt 100 % monitoren wanneer je wat gebruikt, opwaarderen geweldig systeem, nooit verrassingen je weet waar je aan toe bent.

Ook bij vragen zeer goed te woord gestaan.

Reactie
avatar
Jan van den Berg, 18 februari 2017

Nou wat geweldig ..opwaarderen kost een euro ..maandelijkse rekening opmaken kost ook 98 eurocent

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Jonathan, 2 december 2014

Tevreden

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
nathalie, 2 december 2014

Hele snelle service en aansluiting, een geweldig aardige klantenservice. Ze denken met je mee en zijn zeer begripvol.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Erik Wielens, 27 november 2014

Na het vervangen van de oude meter voor de slimme meter waren er voor mij een aantal onduidelijkheden. Moet ik aktie ondernemen of wordt het afgehandeld door de netwerkbeheerder? Nadat ik een sms en enkele mailtjes had ontvangen met de klantenservice gebeld. Ze stonden me goed en vriendelijk te woord en hebben enkele vragen duidelijk beantwoord. Sommige punten zijn nog in behandeling en worden spoedig opgelost. :-)

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Patrick, 25 november 2014

Overstap snel en makkelijk. Eindelijk een energieleverancier die op basis van het werkelijke verbruik factureert. Vriendelijke mensen bij de klantenservice.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Suzanne Wolter, 25 november 2014

Ik had een klein opstart probleem maar werd vriendelijke te woord gestaan en de gemaakte afspraken zijn snel nagekomen. Top!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Sabrina, 24 november 2014

Na enige problemen met betalen via de betaallink in de e-mail, waardoor er betalingen niet binnen waren gekomen, waardoor het contract werd beëindigd, werd ik ontzettend goed geholpen en werden de problemen kosteloos en snel opgelost!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
S van wilgen, 19 november 2014

Ik ben vorige maand overgestapt

gisteren is de slimme meter geplaatst

Dus binnenkort kan ik precies zien wat ons verbruik is

En belangrijk krijgen geen eindrekening

Meestal was dat bijbetalen

Binnenkort opwaarderen voor gas en stroom

Heb er zin in

Gr sylvia

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
RMN van den Berg, 18 november 2014

Hele aardige klantenservice medewerkster aan de lijn gehad. Ze begreep mijn vraag meteen

En heeft mij vervolgens heel goed geholpen. Zeer tevreden!

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
José, 23 oktober 2014

Het was even wennen prepaidenergie maar ik ben nu helemaal gewend.

Heel blij met dit concept en met de slimme meter.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Matspontius, 7 oktober 2014

Ik was bijna overgestapt naar EnergieFlex. Gelukkig heb ik me na de aanmelding goed geinformeerd want de rooskleurige voorwaarden van energieFlex blijken helemaal niet zo rooskleurig te zijn. Ik wilde een abonnement waarbij je achteraf het werkelijke verbruik betaalt.

Samenvatting mijn ervaringen met EnergieFlex:

1. Zeer onduidelijke voorwaarden waardoor de overstap in eerste instantie heel gunstig lijkt maar dit in werkelijkheid niet zo is

2. Een waarborgsom (bij werkelijk verbruik is dit bedrag zelfs €1000!); waarom moet iemand die netjes elke maand zijn rekening betaalt (dus geen wanbetaler) een waarborgsom betalen? Dit heb ik nog bij geen enkele energiemaatschappij meegemaakt. Ronduit belachelijk en zeer klantonvriendelijk

3. Medewerkers van de klantensevice komen niet heel erg kundig en zeker niet erg vriendelijk over

4. Deze klacht is op het internet bij reviews ook meerdere malen gemeld; er wordt door de medewerkers gepusht richting een prepaid abonnement. Blijkbaar is dit abonnement voor EnergieFlex heel voordelig

5. Plaatsing van de slimme meter is niet gratis maar betaal je zelf (€72,50)!

6. De beloofde actiebonus van €150,- geldt bij het abonnement van werkelijk verbruik niet!!

Conclusie: absoluut geen aanrader. Sterker nog: ik voel me een beetje belazerd door EnergieFlex. Krijg een erge nare bijsmaak van deze maatschappij

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?
Mam v Schalkwijk, 13 juli 2014

sinds 1,5 maand een contract bij Energieflex niets anders als gezeur over de incasso.

Het is volgens dit bedrijf niet mogelijk om een halve maand af te schrijven.

Diverse malen contact gehad met medewerkers, vervolgens krijg je een contract beëindiging opgestuurd.

Kortom een bedrijf waar ik niet langer dan een jaar zal blijven.

Reactie Marco, 16 augustus 2014

Vandaag opgebeld door een vriendelijke medewerker van Energieflex.

Deze bood zijn verontschuldiging aan voor alles wat er mis is gegaan.

Toch een bedrijf dat serieus omgaat met klachten op internet.

Word met een leuke attentie recht gezet.

Was bovenstaande ervaring nuttig voor u?