Reviews EnergieFlex

Uw mening telt

Om consumenten te helpen in het maken van een keuze willen we de dienstverlening van de leverancier transparant maken. Uw mening helpt daarbij. Tegelijk willen we helpen met het oplossen van problemen, zodat de dienstverlening van de leverancier verbeterd. Hieronder ziet u een samenvatting van de reviews en het aantal opgeloste problemen.

32 reviews

5 sterren
(2)
4 sterren
(1)
3 sterren
(5)
2 sterren
(1)
1 ster
(23)

2 problemen opgepakt

opgelost
(0)
deels opgelost
(0)
niet opgelost
(1)
in behandeling
(0)
onbekend
(1)

Zorgeloos overstappen

Wilt u overstappen naar een andere leverancier? Vul dan de vergelijker in en stap zorgeloos over.

Onbereikbare klantenservice, zeer weinig informatie op online 'portaal'
Lucas van Biert 31 juli 2018

Ik zou EnergieFlex niet willen aanbevelen. Het berekende maandbedrag voor gas/elektriciteit was veelste hoog en om het verschil terug te krijgen na het einde van het contract was bijna onmogelijk (het is nog steeds niet terug). De klantenservice is extreem moeilijk te bereiken.

Daarnaast, zijn op het online portal alleen facturen te zien, maar mist een goed overzicht in je verbruik en kosten.

Reactie van EnergieFlex - 1 augustus 2018

Beste Lucas,

Wat vervelend dat je het bedrag nog niet terug hebt ontvangen. Het bedrag van de eindafrekening zal binnen zeer korte termijn worden bijgeschreven op je rekening.

Onze excuses voor het ongemak.

Met energieke groet,

Vernon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geen bonus op eindafrekening
Jeroen 30 juli 2018

Na ontvangt van de eindafrekening heb ik zelf moeten constateren dat de bonus van € 180,00 niet met de factuur is verrekend. In de e-mail wordt hier niet over gesproken terwijl ze intern weten van dit probleem. Niet netjes en niet mijn fout. Graag zo spoedig mogelijk corrigeren en nabetalen.

Reactie van EnergieFlex - 1 augustus 2018

Beste Jeroen,

Bedankt voor je reactie.

Het is inderdaad niet jouw fout en de welkomstkorting heb je al via een separate factuur ontvangen en zal op korte termijn worden uitgekeerd

Onze excuses voor het ongemak.

Met energieke groet,

Vernon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Overduidelijk dat Energieflex niet liquide is
Martijn Slagman uit Veenendaal, 30 juli 2018

Vorig jaar een aparttement gekocht en bij Energieflex een contract afgesloten. Achteraf niet zo'n handige beslissing.

1. Zonder overleg de afschrijving dag naar voren halen in de maand, onder excuus dat het beter voor de klant uit zou komen. Wat een nonsens. Daarnaast zou je dit prima voor de nieuwe klanten kunnen doen en niet voor je reeds bestaande klanten.

2. Had een voorschot indicatie van rond 65 euro en deze werd na 2 weken in 1 keer 160 euro(!). Ja want het historische verbruik was zo hoog, dus ze moesten het termijnbedrag wel bijstellen. De grap is dat dit een nieuwbouw aparttement is en er helemaal geen historisch verbruik is. Uiteindelijk termijnbedrag nog omlaag kunnen laten schroeven naar 80 euro, maar lager kon echt niet volgens Energieflex. En wat blijkt nu bij de eindafrekening? Ik krijg ~300 euro van ze, wat een verrassing......

3. Het is tijd voor de eindafrekening en vallen mij meerdere dingen op. De betaaltermijn hebben ze erg ruim voor zichzelf ingezet, namelijk meer dan een maand. Terwijl bij de meeste energie leveranciers je binnen 14 dagen(en vaak eerder) je geld van de eindafrekening krijgt. En je raadt het al als je andere reviews hebt gelezen, ze zijn al weer te laat. Het is nog maar 4 dagen te laat, maar in deze tijd van automatisering heb je geen excuus meer om te laat te betalen. Zeker niet als je wel prima elke maand op tijd kan incasseren. Ik ben benieuwd of ze ook problemen hebben met eindafrekeningen van klanten, waarbij de klant ze iets verschuldigd is.

Kortom alle punten lijden mij tot 1 conclusie, Energieflex lijkt een liquiditeitsprobleem te hebben. Terugbetalingen uitstellen en mondjesmaat betalen onder het mom van interne problemen, hebben we allemaal wel eens eerder gehoord. Incasseren vervroegen, te hoge termijnbedragen nadat je eerst een gunstig voorstel kreeg zijn allemaal tekenen aan de wand.

En als het echt een automatiseringsprobleem is, pak een boekhouder en laat deze desnoods met de hand overmaken. Je kan later nog altijd intern verrekenen en corrigeren zonder dat de klant hier last van heeft.

Eindconclusie: Mijden als de pest totdat ze de betalingsproblemen hebben opgelost.

Reactie van EnergieFlex - 1 augustus 2018

Beste Martijn,

Bedankt voor je bericht.

We vinden het heel vervelend dat het één en het ander bij de aansluiting zijn misgegaan.

Om antwoord te geven op je punten:

1. Wij hebben de betaaldatum naar voren geschoven omdat dit bij veel klanten beter uitkwam. Wanneer het niet uitkwam bestond er nog de mogelijkheid de betaalwijze te wijzigen naar een maandelijkse iDeal betaal link zodat de betalingen zelf konden worden overgemaakt.

2. Het historisch verbruik wordt berekend door de netbeheerder. Wij berekenen aan de hand van dat verbruik een termijnbedrag. Het termijnbedrag kan uiteraard hoog uitvallen maar de klant kan deze ten allen tijde verlagen of verhogen.

3. Wettelijk is vastgelegd dat er voor een jaarrekening 6 tot 8 weken gerekend mag worden en voor een eindafrekening is dat 6 weken.

Wij begrijpen dat het frustrerend is dat wanneer je iets verwacht en dit niet uitkomt.

Wij bieden ons daarvoor onze excuses.

De betaling van de eindafrekening kun je binnen korte termijn tegemoet zien.

Met energieke groet,

Vernon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
3 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
ENERGIEFLEX
R VAN AALDEREN uit SCHIEDAM, 30 juli 2018

Hopeloos bedrijf als het om de eindafrekening gaat. 17 mei 2018 overgestapt naar OXXIO. Twee weken later de eindafrekening ontvangen. Ik heb een te goed van 598,- Vele malen gebeld en gemaild. Resultaat 10 weken later nog steeds geen geld ontvangen. Gaslicht.com ook geprobeerd om het tegoed zsm uit te laten betalen. Helaas zonder resultaat. STAP NOOIT OVER NAAR DEZE LEVERANCIER

Reactie van EnergieFlex - 1 augustus 2018

Beste Ruud,

Wat vervelend te horen dat het uitbetalen van de eindafrekening zo lang op zich heeft moeten wachten. Onze excuses hiervoor.

De betaling is inmiddels uitgekeerd en zal binnen zeer korte termijn worden bijgeschreven op het bij ons bekende rekeningnummer.

Met energieke groet,

Vernon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Welkomstpremie versus eindafrekening.
r 30 juli 2018

Na een jaar bij Energieflex klant te zijn geweest heeft Energieflex bij de jaarafrekening eerst een tekort via mijn welkomstpremie verrekend en vervolgens nogmaals datzelfde tekort afgeschreven van mijn bankrekening. Dus dubbel! LET GOED OP.

Reactie van EnergieFlex - 1 augustus 2018

Beste klant,

Bedankt voor je bericht.

Onze excuses voor het dubbel afschrijven van een bedrag. De betalingen die dubbel zijn afgeschreven kunnen wij oplossen door het bedrag terug te storten. Het bedrag storneren behoort ook tot de opties.

We gaan ervan uit dat deze issue is opgelost.

Met energieke groet,

Vernon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
No frills energy supplier
U. M Dobson uit Zeewolde, 29 juli 2018

Switched to energy flex from Oxxio as one year contract expired.

Even though I requested the switch well in advance of the oxxio expiry, the switch occurred 6 days after the oxxio contract expired , costing me the high default tarif for those days. Not very good service.

Oxxio provides customers with updates (via an app) on consumption verses the estimated bill, very useful to see if your advance payments are enough or too much. So far I have had zero information from energyflex since i switched.

But energyflex was the cheapest, so you get what you pay for - no extras or info.

Reactie van EnergieFlex - 1 augustus 2018

Dear mr Martin,

Thank you for your message.

We regret that you paid the variable rates for 6 days. However, you could have advanced the start date.

We provide customers with information via a periodic report and if you need any info you can contact our customer service via e-mail: klantenservice@energieflex.nl or phone: 088 - 304 10 00, available between 9 am and 5 pm.

With energetic greeting,

Vernon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Groene leverancier leeft kennelijk in eigen tijdzone, ofwel Groene leverancier is niet in staat om kalender te lezen, ofwel Bij de wilde beesten af
JJ uit Eindhoven, 24 juli 2018

EnergieFlex besloot eerder dit jaar eenzijdig om de incasso voortaan eerder te laten innen.

Voor mensen die van een uitkering moeten zien rond te komen, zoals ik, is dat op zijn minst onhandig te noemen: de uitkering (WW in mijn geval) wordt pas betaald na de 1e van de maand (omdat je pas vanaf de 1e van de maand je inkomsten van de vorige maand kunt opgeven).

Dit is buiten mijn macht - zowel de betaling van de uitkering als de machtiging van de incasso.

Ik storneerde dus vorige maand (mei 2018) en betaalde (gebruik makend van de informatie van de machtiging, dus inclusief het factuurnummer) nadat mijn uitkering op mijn rekening stond. Wel ook gebeld, om te laten weten hoe het zat. "Geen probleem, mits u het factuurnummer maar vermeldt".

Daarna kreeg ik een aanmaning (...) via de mail, waarin ik werd gesommeerd om binnen 5 dagen te betalen. Voor de goede orde: ik had dus inmiddels betaald, dus "dat heeft elkaar dan gekruist" is NIET aan de orde.

Gebeld: de medewerker controleerde mijn gegevens en inderdaad, ik had gewoon betaald. Alles in orde "sorry voor de ten onrechte verstuurde aanmaning".

Ik moest ook juni 2018 weer storneren. Weer heb ik betaald direct nadat ik mijn uitkering ontvangen heb, weer met het betreffende factuurnummer. U raadt het al: weer een aanmaning, weer een sommatie om binnen 5 dagen te betalen. Weer nadat ik betaald had.

Weer gebeld, weer gecontroleerd, weer alles in orde meneer, weer sorry. Ik heb toen wel gezegd dat ik ontevreden werd over de communicatie en dat ik overwoog om een andere leverancier te zoeken. Nogmaals sorry meneer - het komt niet meer voor.

Vandaag een *Ingebrekestelling* via de mail. Het betreft de facturen van juni 2018 en van juli 2018. Ja, u leest het goed: juli 2018. Die zou ik niet betaald hebben. Men heeft nog niet eens geprobeerd om die machtiging te incasseren: er staat nu (toevallig) genoeg geld op mijn rekening - en al een paar dagen.

Er wordt gedreigd met afsluiting als ik niet binnen 5 dagen betaal. Daarnaast zal ook de vordering "ter incasso uit handen worden gegeven", waarbij de incassokosten (tussen de € 40 en € 6675) uiteraard voor mijn rekening zullen komen.

Is dit het Nederland van 2018? Wie is Energieflex helemaal om mij op die manier (on!)terecht te wijzen?

Reactie van EnergieFlex - 26 juli 2018

Beste heer,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u hierover vaak contact hebt moeten opnemen en dit tot op heden nog niet voor u is geregeld.

Uiteraard help ik u hierin graag verder om te voorkomen dat dit resulteert in een afmelding of nog erger een fysieke afsluiting.

Aan de hand van dit bericht kan ik helaas geen klantgegevens terug vinden. Graag wil ik u daarom vragen een e-mail te sturen met uw debiteurnummer + postcode en huisnummer naar klantenservice@energieflex.nl. Zodra ik de mail heb ontvangen, ga ik dit verder voor u uitzoeken.

Met vriendelijke groeten,

Alissa van EnergieFlex

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
8 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Om te huilen
HMJ Lustenhouwer uit Boxtel, 23 juli 2018

Het is blijkbaar heeeeeel moeilijk om voor dit bedrijf de eindafrekening in orde te maken. Wacht nu sinds april op uitbetaling van de credit nota, groot bijna € 1000,-. Na een eerste correcte verwerking van de meterstanden volgt een credit nota. Na een maand komt een nieuwe berekening en credit nota met volslagen uit de lucht gegrepen meterstanden. Nog geen teruggave. Na veelvuldige communicatie volgt een nieuwe credit nota met daarop de juiste meterstanden, met een klein verschil in het terug te ontvangen bedrag. Tevens beloven ze het bedrag binnen 10 dagen over te maken. Nu na vele communicatie en belofte dat ze er "achter de schermen" hard aan werken om t op te lossen. Nog altijd geen bijschrijving.

Ps communicatie via de telefoon gaat niet. Ze nemen nooit op. Al met al om te huilen!

Reactie van EnergieFlex - 26 juli 2018

Beste heer ,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij vinden het enorm vervelend dat de afhandeling zo lang op zich heeft moeten laten wachten.

Intern zijn wij enorm hard bezig geweest om dit probleem zo spoedig mogelijk voor u op te kunnen lossen. Helaas zijn wij afhankelijk geweest van verschillende factoren, waarmee wij u niet zullen belasten.

Gelukkig is het probleem zo goed als opgelost en ontvangt u het geld wat u van ons tegoed heeft deze week op uw rekening gestort.

Hierbij nogmaals onze oprechte excuses voor de opgelopen vertraging en het ongemak.

Met vriendelijke groeten,

Alissa van EnergieFlex

Reactie van HMJ Lustenhouwer - 2 augustus 2018
probleem is opgelost

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Beoordeling Energie Flex
S.A. Oomen uit Zwartsluis, 22 juli 2018

Geen enkele op- of aanmerkingen alles is voorlopig netjes in orde gemaakt.

Reactie van EnergieFlex - 26 juli 2018

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review.

Mocht u ergens tegenaan lopen of vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groeten,

Alissa van EnergieFlex

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima
Cagj Trompert uit Alkmaar, 18 juli 2018

Goed bedrijf. De overstap verliep vlekkeloos. Via mail werd dit aangekondigd. Goede communicatie.

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Prima.
H. J. K. uit Nederweert, 16 juli 2018

Zeer soepele overgang van vorige leverancier naar EnergieFlex .

Reactie van EnergieFlex - 18 juli 2018

Beste H.J.K.,

Fijn om te lezen dat je een soepele overgang hebt gehad!

We gaan er van uit dat de rest van onze samenwerking even soepel zal gaan.

Voor nu wens ik je een fijne dag toe.

Met energieke groet,

Marieke

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Tedelijk
RRG van Leusden uit Eindhoven, 16 juli 2018

Website beter geworden was heel slecht

Reactie van EnergieFlex - 18 juli 2018

Beste R.R.G. van Leusden,

Bedankt voor de positieve woorden met betrekking tot onze website!

We hebben deze in de afgelopen periode inderdaad verbeterd, maar staan absoluut nog open voor suggesties.

Mocht je deze nog hebben dan vernemen we dat graag.

Met energieke groet,

Marieke

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Makkelijk
J M. uit Slochteren, 14 juli 2018

Het is een groene energieleverancier en overstappen is nog nooit zo makkelijk geweest

Reactie van EnergieFlex - 16 juli 2018

Beste J M.,

Bedankt voor je positieve review!

Fijn om te lezen dat je overstap zo soepel is verlopen.

Ik wens je nog een fijne dag toe.

Met energieke groet,

Marieke

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
Je krijgt wat je verwacht
JJ D. uit Nieuwerkerk a/d IJssel, 14 juli 2018

Geen gezeur. Men doet wat men beloofd heeft.

Reactie van EnergieFlex - 16 juli 2018

Beste JJ D.,

Bedankt voor je review!

Fijn dat alle beloftes na zijn gekomen.

Ik wens je nog een fijne dag toe.

Met energieke groet,

Marieke

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Altijd keurig geholpen totdat..
Imane 10 juli 2018

Altijd keurig geholpen en geen problemen met Energieflex. Totdat ik communiceerde met ene *** en vroeg hoe het zat met mijn afrekening. Zij schreef het volgende: U heeft dit jaar dus veel meer verbruikt dan betaald.”. Ik heb gebruik gemaakt van een welkomskorting en Lisa vond dat ik daarom niet verder mocht vragen hoe het zat, want heb toch minder betaald dan verbruikt. Zo klantONvriendelijk!

Reactie van EnergieFlex - 11 juli 2018

Beste Imane,

Bedankt voor je review.

Ik heb je correspondentie terug gelezen en de medewerkster gesproken hierover, hieruit maak ik op dat er sprake was van miscommunicatie. De uitspraak "U heeft dit jaar dus veel meer verbruikt dan betaald" is dan ook niet klantonvriendelijk bedoeld, slechts als toelichting van uw nota.

We zullen later deze dag proberen telefonisch contact met u op te nomen over de kwestie zodat we op deze manier e.e.a. kunnen toelichten.

Met energieke groet,

Marieke

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
Geverifieerde klant
het voordeel van de twijfel
JMH Deumens uit Amsterdam, 9 juli 2018

ik kan het begrijpen dat voor iedere dubbele boeking - "Energieflex en Nuon -de bewijsvoering bij de klant ligt. Omdat het echter automatisch is en verplicht komt Nuon niet echt in beeld. Nuon was echter al enkele maanden mijn energie leverancier.zonder dat ik het wist (Nieuw gebouw Akropolis, 90 appartementen, ten dele op huurbasis zoals ik. gemeenschappelijk omdat het onder Humanitas valt, gericht op 55 plussers,

Reactie van EnergieFlex - 10 juli 2018

Beste J.M.H. Deumens,

Bedankt voor de review.

Helaas kan ik niet helemaal opmaken uit de review wat er precies speelt. Mocht dit een lopend issue zijn dan verneem ik dat graag zodat wij eventueel nog verdere actie kunnen ondernemen.

Met energieke groet,

Marieke

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Die het niet!!!!
Chantal 4 juli 2018

Wat een vreselijk bedrijf! Zit al 3 weken op €520 te wachten. Het welkomstgeschenk kunnen ze wel verrekenen maar je jaarrekening uitbetalen ho maar. Zit iedere dag aan de telefoon en die meiden kunnen er ook niets aan doen. Ze kunnen/mogen niet doorverbinden en hebben hun vaste tekst. Maat goed als ze het dan niet meer weten en gewoon de hoorn erop gooien... Foutje het is echt overgemaakt. Gisteren is er beloofd een spoedbetaling te doen en zou het op rekening staan. Weer niets.... ABN Amro zegt dat het onmogelijk is dat er 4 a 5 dagen overheen gaat. Het duurt hooguit 2 dagen om voordat het op je rekening staat. Ik ben benieuwd of er nog wel genoeg geld op hun rekening staat!!!!

Reactie van EnergieFlex - 6 juli 2018

Hoi Chantal,

Ik vind het vervelend om te horen dat de uitbetaling langer geduurd heeft dan verwacht. Mijn collega heeft via de e-mail aan je laten weten dat de uitbetaling met spoed verwerkt gaat worden. Ook hebben wij een kleine smakelijke attentie naar je opgestuurd, dit omdat we de situatie erg vervelend vinden. Ik wil je dan ook nogmaals onze oprechte excuses aanbieden.

Met energieke groet,

Floris

Klantenservice EnergieFlex

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
0 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Onterecht incasso bureau ingeschakeld
T.C.B. uit Maastricht, 4 juli 2018

Nooit mee in zee gaan, hebben de zaken slecht op orde!

Ik ben een betalingsregeling aangegaan voor betalen van een naheffing op de jaarrekening 2017.

Hiervan heb ik vervolgens een bevestiging per mail ontvangen waarin in vermeld stond dat het termijn bedrag ook overgemaakt kon worden met vermelding van je klantnummer.

Zo gelezen, zo gedaan.

Krijg ik opeens uit het niks een mail van een incasso bureau die het gehele bedrag en nu met incasso kosten willen incasseren.

Aan de telefoon met Energieflex; ''Oh we zien de betaling maar deze is niet gelinkt aan deze betaalregeling, dit had via Ideal betaald moeten worden, kunt u onze eigen mail even sturen waarin we zelf zeggen dat het ook per overboeking kan?''

Zo gevraagd, zo gedaan.

Hoor je vervolgens 4 dagen niks krijg je vrolijk de 2e aanmaning van het incasso bureau.

Erg teleurstellend.

Reactie van EnergieFlex - 6 juli 2018

Geachte T.C.B.,

Ik heb van mijn collega begrepen dat deze zaak op dit moment bij onze financiële afdeling ligt. Zij zijn op dit moment de zaak aan het beoordelen. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

Floris

Klantenservice EnergieFlex

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
5 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Eindafrekening en welkomstpremie nog steeds niet ontvangen
Dennis 28 juni 2018

1 jaar bij energieflex via pricewise. Slechtste beslissing ooit. Sinds begin mei geen klant meer daar. Al sinds begin mei bezig om welkomstpremie en eindafrekening geld gestort te krijgen. Elke keer als je belt of contact zoekt word er datum gezegd nu al.3x laatste datum was 27-6 staat het op uw rekening. Vandaag 28-6 17:00 uur nog niets en weer gebeld word volgende week word er gezegd als je er iets op zegt dat het zeer slecht is word het stil aan de lijn. en nog steeds niets ontvangen!! Gaat om bedrag van rond de 400 euro. En ook bizar gewoon eind mei termijn voor juni afgeschreven terwijl je al overgestapt bent. Dus wees gewaarschuwd veel loze beloftes. En je geld wat je tegoed hebt kan je na fluiten. Zal tijd worden dat de consument beter beschermd word tegen zulke bedrijven.

Reactie van EnergieFlex - 29 juni 2018

Hoi Dennis,

Bedankt voor je melding. Ik begrijp je frustratie volledig. Alle uitbetalingen stonden inderdaad gepland op 27-6, echter door een vertraging bij de facturatie is deze uitbetaling een dag later pas verwerkt. Hierdoor staat het geld pas volgende week op je rekening. Ik wil je hier dan ook onze oprechte excuses voor aanbieden. Wij proberen er alles aan te doen om de uitbetalingen zo snel mogelijk plaats te laten vinden. De termijn van juni die is afgeschreven is verwerkt op je eindnota. Doordat wij de factuur al opgemaakt hadden voordat de opzegging bij ons bekend was is dit bedrag geïncasseerd.

Ik wil je bedanken voor het geduld dat je hebt gehad en wil je een heel fijn weekend toewensen.

Floris

Klantenservice EnergieFlex

Reactie van Dennis - 6 juli 2018
probleem is niet opgelost

Zie reactie energieflex wederom leugen. Dinsdag nog geen terugbetaling weer gebeld en toen was het weer einde week staat het erbij. Volgens hun konden ze het proces niet bespoedigen. Zelf uitgelegd dat als je van nederlandse bank naar nederlandse bank overmaakt het dezelfde dag en uiterlijk volgende dag erbij staat. Slechte klantenservice respectloos

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Alles verlopen zoals het hoort.
J.C. H. uit Breda, 27 juni 2018

Alles verlopen zoals het hoort. Niet bijzonder maar ook geen problemen.

Reactie van EnergieFlex - 29 juni 2018

Hoi J.C.H.,

Bedankt voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat tijdens de levering alles goed is verlopen.

^Floris

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
EnergieFlex beroodeling
M S E Abdelfadiel uit Reuver, 27 juni 2018

ik denk deze bedrijf hele goed met mij ..

Reactie van EnergieFlex - 29 juni 2018

Hoi Abdelfadiel, bedankt voor je positieve reactie!

Floris

Klantenservice EnergieFlex

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Niet beter of slechter dan andere energieleveranciers
G.B. A. uit Heemskerk, 24 juni 2018

Verledenjaar zijn wij overgestapt naar EnergieFlex omdat zij de beste prijsaanbieding had. Geen problemen gehad.

Reactie van EnergieFlex - 25 juni 2018

Beste G.B. A.,

Bedankt voor je review!

Fijn om te lezen dat alles vlekkeloos is verlopen.

Nog een prettige dag toegewenst!

Met energieke groet,

Marieke

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
vlotte afhandeling van de overstap
P Eeckelaert uit Brunssum, 23 juni 2018

De medewerkster was zeer vriendelijk en goed op de hoogte om mij verder te helpen bij de overstap, ik denk dat binnen de 5 minuten alles klaar was. Enkel minpuntje is dat ik jaarlijks gebruik maak van deze overstaphulp en dat ik dan steeds opnieuw al mijn gegevens dien door te geven. Ook heb ik momenteel nog geen afrekening gekregen van mijn oude leverancier

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
2 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Good
P.M. Azme uit Leidschendam, 22 juni 2018

Tot nu toe heb ik geen probleem mee.

Reactie van EnergieFlex - 22 juni 2018

Beste P.M. Azme,

Bedankt voor je review!

We gaan er vanuit dat er zich ook geen problemen zullen voordoen.

Fijn weekend alvast toegewenst!

Met energieke groet,

Marieke

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?
1 van de mensen vonden de volgende beoordeling nuttig:
Geverifieerde klant
Betrouwbare leverancier
H B. uit Beinsdorp, 20 juni 2018

Goede voorlichting en berichtgeving

Reactie van EnergieFlex - 21 juni 2018

Beste H B,

Bedankt voor je positieve review!

Je bent een topper!

Met energieke groet,

Vernon

Help andere bezoekers bij het vinden van de meest nuttige beoordelingen.

Was bovenstaande beoordeling nuttig voor u?